تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: واقعا خنده داره...!این دیگه چه سیاستیه(افزایش جمعیت)؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
والا به من که بر نخورد .
اما در ایران یارانه همه چی رو برداشتند .
در ثانی اینکه روی یک قلم دارو یارانه میدادند زمان یارانه حدود ۱۰۰ بوده الان بدون یارانه شده ۳۰۰ تومن
من متوجه نمیشم توی این ۲۰۰ تومن افزایش قیمت چه زوری نهفته !
بحث من سر این نیست که افزایش موالید خوبه یا بد یا ....
ولی این ۲۰۰ تومن در ماه چه زور و فشاری ایجاد کرده و چه مشقتی حاصل شده نمیفهمم!!
سلام
با بحث ازدواج موافق هستم
چون اگه فقط بحث سر زاد و ولد باشه بازم به جمعیت مجردها افزوده میشه ولی اگه راهکاری برای ازدواج و تاهل مجردها صورت بگیره میشه بجای اینکه هر خانواده 5 تا بچه بیاره ، اینجوری هر زور اگه یک بچه هم بیاره تعادل رو میتونن حفظ کنن.
البته باید امار خانواده هایی که توان افزایش ذاد و ولد و باروری رو دارن رو اعلام کنن و بعد با توجه به اون میزان رشد جمعیتی رو برسی کرد.

(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۲۹)ترنم نوشته است: [ -> ]سلام.

راستش من نمیدونم مشکل دوستان از کجاست.واقعا اگه یه خونواده ای 3 یا 4تافرزند داشته باشه بدیش چیه؟

مگه غیر از اینه که با شعار فرزند کمتر تعداد شیعه رو کم کردن ؟همینطوری پیش میریم شیعه منقرض میشه.اینهمه داریم خرج میکنیم به بچه که میرسه میگیم نداریم.نمیتونیم.و............خب چرا نتونیم.؟اگه دخترهای الان مثل مادرهای قبل بشینن و همه تلاششون تربیت و رسیدگی به فرزندان باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.

اگه میگن خرج.قبول دارم که خییییییییییییلی همه چیز گرون شده.ولی بچه هم روزی خودشو داره.مگه با این همه گرونی ماها از گرسنگی تلف شدیم؟نه.خب خدا روزی اون بچه رو هم میرسونه.باور کنین شعار نیست.خیلیا فکر میکردن شعاره ولی بعد از به دنیا اومدن بچه متوجه شدن شعار نیست.

اینکه نسل شیعه زیاد بشه با 4تا بچه خداییش بدیش چیه؟؟

راستش این ازدواج هایی که دوستان میگن اونم با خرج های 100میلیون رو من به شخصه اصلاااااااااااااااااا باور نمیکنم.چون دوروبرمون اینهمه ازدواج دیدم که اینطوری نبوده و همشونم خوشبختن.

پس الان به فکر ازدواج نباشیم.اول به فکر این باشیم که خودمون از نظر اعتقادی بالا باشیم که بتونیم خوب تربیت کنیم.مطمئن باشیم اگر از ته دل اعتقاد داشته باشیم که خدا روزی بچه رو میرسونه قطعا میرسونه.

ما هممون ناامیدیم از لطف خدا.اگر نباشیم خدا هم هوامونو داره.

ببینین کسی تلف نشده ولی ایا همین بچه تونسته از امکاناتی که براش فراهم میشه استفاده منه یا نه؟ الان دیگه کمتر خونواده ای هستن که وسایل مشترک زیادی داشته باشن برخلاف قدیما.
الان هر بچه ای برای خودش یک PC یا لپ تاب و گوشی موبایل و ... تا لباس و کتاب دفتر و ....( خیلیه اگه اسم ببرم )
میخواد و نمیخواد اینارو با دیگری که خواهر و برادرش باشن شریک باشه.
با این شکل و روش زندگی یک کارمند ساده چزور میتونه خواسته های دوتا جوان رو برطرف کنه؟
خدا روزی هر بنده ای رو میده و من منکر این نیستم ولی بعضی خونداده ها رو میشناسم که به نون شب موندن ولی نسل رو دارن تساعدی زیاد میکنن به اونا چطور میشه این کار رو فهموند؟؟؟؟؟؟؟
ولی واقعا نسل شیعه شناسنامه ای یا شیعه واقعی ؟
اگه شناسنامه ای بخوای زیاد .لی واقعا از روی اعتقادات شیعه 12 امامی باشن چقدر هستن؟
افرادی رو میشناسم که تو چند پشت قبل اهل دین و ایمان و روضه و ... بدن اما الان این نسلشون کلا با این مباحث میونه خوبی ندارن و بقولی امل میدونن و این کارها رو خرافات و ...میدونن
ایا زیاد شدن این نسل به اسم شیعه واقعا درست هست؟

جناب ترنم زیادی مهم نیست عمیق بودن اعتقاد مهم هستش وگرنه اسلام خلفا تا کجا ها رفت ولی ایا باقب موند؟
ولی از شوخی گذشته من دو تا موضوع رو شنیدم که رسمی نیست.
یکی این که از دوستان مقیم شهرستان شنیدم که تمام لوازم جلوگیری از بارداری از سطح داروخانه های شهرستان ها جمع شده و بندگان خدا همه اش التماس میکردن که براشون از تهران بخریم و براشون بفرستیم.
یکی هم این که ...
یه بنده خدایی برای خرید قرص های جلوگیری یه داروخانه رفته بود. خانومی که توی یه داروخانه کار میکرد، وقتی ازش قرصهای جلوگیری خواستن، گفته که خارجیش که دیگه وارد نمیشه و اثربخشی داروهای داخلی رو هم کم کردن که خانوم ها راحت باردار بشن.
من نیومدم اینجا صحت و سقم این خبرها رو تایید یا تکذیب کنم.
فقط خواستم بگم...
خدا وهابی ها و صهیونیست ها و آنجلینا جولی و جنیفر لوپزو که هی میزایند رو لعنت کنه که ما برای مقابله با این ها باید توی این سن شروع کنیم به زایمان...
بچه خود به خدایی خیلی شیرینه و دوست داشتنیه...
اما...
اون از خود دهه شصتی ها که زیاد بودن و براشون جای تحصیل نبود و کار نبود و شوهر نبود و ...
حالا اینم از بچه هاشون که باز هم باید همون بلاها سرشون بیاد.
حرفای شما هم درسته جناب
mahdy30na
.ولی واقعا نمیشه توقعات فرزند رو کم کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینین من از اولم گفتم کاری به کار بقیه نداشته باشیم و بخوایم از خودمون و فرزندان خودمون شروع کنیم چی؟
الان مثلا من بخوام با تربیت درست فرزندم یه شیعه واقعی بسازم نه شناسنامه ای.واقعا اگه بخوام نمیشه؟

خونواده هایی که همه اجدادشون مذهبی بودن و الان نسلشون مخالف اون مذهب هستن یکی از بزرگترین مشکلاتشون میتونه این باشه که فرزندانشون با دوستان خوبی معاشرت نکردن.

اگه قرار باشه ما همش به اقتصادو گرونی و ..........فکر کنیم که زندگی نمیشه کرد.

مگه دوره ما دفترو خودکار مشترک داشتیم با خواهرها و برادرهامون؟؟؟؟؟؟اونم مال یه نسلی بود که گذشت

مگه الان همه بچه ها موبایل و لپ تاب دارن؟

نسل بعدی هم همینه.یه سری تقاضاها میاد و یه سری کم میشه.

من قبلا هم عرض کردم ،چیزایی که میگم رو در خیییییییییییییلی از خوانواده ها دیدم که میشه زندگی کرد.شاید دوستان دیگه ندیدن واسه همینه که براشون قابل درک نیست.

بسم الله الرحمن الرحیم

ببخشید یه سوال

مگه داروهای ضد بارداری چقدر گرون میشه که اینطوری برخورد میکنید؟

خب این تصمیم خوبیه

نسل شیعه باید خیلی بیشتر از این بشه

البته این قدم اوله

یعنی همین شیعه اگر تربیت علوی نداشته باشه شاید خطرناک هم بشه

اما ناراحتی بعضی افراد از این قضیه کاملا قابل تاملهWink

در مورد خرج فرزند هم باید بیینید خرج واجب چه چیزی هست

بله اگه توقعات نجومی بشن آدم از پس یک فرزند هم بر نمیآید

سلامSmile

بعد این همه جارو جنجال،آیا اومدید ببینید چرا در سخنرانی های اخیر رهبر از تعدد فرزند حرف زده شده؟؟؟؟؟

یا اینکه آیا رهبری قبل از توصیه به خانواده ها برای ازیاد نسل به ارگانی ،نهادی،و یا دولت و اداره و سازمانی در این مورد چیزی هم گفته؟برنامه ای بهشون داده؟
اصلا این کار یه حرکت تخصصیه و کارشناسی شده است ؟

یا نه،فقط گیر دادند ک آی پدر و مادر ها،بیاید 5تا بچه داشته باشید و اونارو به امون خدا ول کنید؟؟؟!!!!

جدا نتیجه این تعدد اولاد چیه؟

قراره که چی بشه؟
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۵:۴۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]
سلام
با بحث ازدواج موافق هستم
چون اگه فقط بحث سر زاد و ولد باشه بازم به جمعیت مجردها افزوده میشه ولی اگه راهکاری برای ازدواج و تاهل مجردها صورت بگیره میشه بجای اینکه هر خانواده 5 تا بچه بیاره ، اینجوری هر زور اگه یک بچه هم بیاره تعادل رو میتونن حفظ کنن.
البته باید امار خانواده هایی که توان افزایش ذاد و ولد و باروری رو دارن رو اعلام کنن و بعد با توجه به اون میزان رشد جمعیتی رو برسی کرد.

ببینین کسی تلف نشده ولی ایا همین بچه تونسته از امکاناتی که براش فراهم میشه استفاده منه یا نه؟ الان دیگه کمتر خونواده ای هستن که وسایل مشترک زیادی داشته باشن برخلاف قدیما.
الان هر بچه ای برای خودش یک PC یا لپ تاب و گوشی موبایل و ... تا لباس و کتاب دفتر و ....( خیلیه اگه اسم ببرم )
میخواد و نمیخواد اینارو با دیگری که خواهر و برادرش باشن شریک باشه.
با این شکل و روش زندگی یک کارمند ساده چزور میتونه خواسته های دوتا جوان رو برطرف کنه؟
خدا روزی هر بنده ای رو میده و من منکر این نیستم ولی بعضی خونداده ها رو میشناسم که به نون شب موندن ولی نسل رو دارن تساعدی زیاد میکنن به اونا چطور میشه این کار رو فهموند؟؟؟؟؟؟؟
ولی واقعا نسل شیعه شناسنامه ای یا شیعه واقعی ؟
اگه شناسنامه ای بخوای زیاد .لی واقعا از روی اعتقادات شیعه 12 امامی باشن چقدر هستن؟
افرادی رو میشناسم که تو چند پشت قبل اهل دین و ایمان و روضه و ... بدن اما الان این نسلشون کلا با این مباحث میونه خوبی ندارن و بقولی امل میدونن و این کارها رو خرافات و ...میدونن
ایا زیاد شدن این نسل به اسم شیعه واقعا درست هست؟

جناب ترنم زیادی مهم نیست عمیق بودن اعتقاد مهم هستش وگرنه اسلام خلفا تا کجا ها رفت ولی ایا باقب موند؟

اگر بخواهیم به همه چیز ایده آل فکر کنیم که خیلی بد است

سطح فرهنگ و فکر افراد متفاوت است و نباید توقع داشته باشیم همه بشوند ابالفضل العباس(علیه السلام)

همین که یک نفر صرفا در فرهنگ شیعی رشد کند باعث رشد و ترقی اش میشود

البته این مسئولیت اور هم هست ولی یک نعمته

در واقع این یک لطف است در حق نسل آینده که درصد بیشتری از فرزندان در گرایش شیعه باشند

میدانید صرفا بخاطر عدم انجام طواف نساء چند درصد از ..... .....هستند؟

ولی یک شیعه لااقل این مشکل را ندارد(به عنوان نمونه)

رشد در خانواده شیعه+تربیت شیعه=نیل بسوی کادرسازی برای دولت کریمه
بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام

قبل از هرچیزی پیشنهاد میکنم به موضوعی که چندوقت پیش ودرهمین رابطه ایجاد شده نیم نگاهی بیاندازیم:

بیانات امام خامنه ای درباره لزوم افزایش جمعیت

والبته به جای بهانه های واهی و وترس از مخارج!! مطالعه این موضوع هم خالی ازلطف نیست:

گزارشی جالب از زندگی زوج جوانی که 8 فرزند دارند.

درپناه حق
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۵:۳۷)وحید110 نوشته است: [ -> ]والا به من که بر نخورد .
اما در ایران یارانه همه چی رو برداشتند .
در ثانی اینکه روی یک قلم دارو یارانه میدادند زمان یارانه حدود ۱۰۰ بوده الان بدون یارانه شده ۳۰۰ تومن
من متوجه نمیشم توی این ۲۰۰ تومن افزایش قیمت چه زوری نهفته !
بحث من سر این نیست که افزایش موالید خوبه یا بد یا ....
ولی این ۲۰۰ تومن در ماه چه زور و فشاری ایجاد کرده و چه مشقتی حاصل شده نمیفهمم!!

برادرمحترم!
ظاهرا شماپستهای بنده رویانمیخونید یادقیق مطالعه ندارید...
من کی گفتم 200تومن یا300تومن یاهرقیمت دیگه داره فشارایجادمیکنه؟؟؟چراهمش روحرف خودتون میچرخید؟؟؟
من اصلا کی ازقیمت صحبت کردم...؟؟؟
بازهم لطفا بحث کنید سراینکه بنده گیردادم به قیمت قرص...!
واقعا که..!
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۲۲)حسن عزتي نوشته است: [ -> ]سلامSmile

بعد این همه جارو جنجال،آیا اومدید ببینید چرا در سخنرانی های اخیر رهبر از تعدد فرزند حرف زده شده؟؟؟؟؟

یا اینکه آیا رهبری قبل از توصیه به خانواده ها برای ازیاد نسل به ارگانی ،نهادی،و یا دولت و اداره و سازمانی در این مورد چیزی هم گفته؟برنامه ای بهشون داده؟
اصلا این کار یه حرکت تخصصیه و کارشناسی شده است ؟

یا نه،فقط گیر دادند ک آی پدر و مادر ها،بیاید 5تا بچه داشته باشید و اونارو به امون خدا ول کنید؟؟؟!!!!

جدا نتیجه این تعدد اولاد چیه؟

قراره که چی بشه؟

[b]
طبیعتا هر خانواده ای شرایطش فرق میکند ولی تک فرزندی اصلا به صلاح انقلاب اسلامی نیست و برای آینده آن خطرناک است

الان نگاه کنید که نسل جوانهای همسن ما(20 تا 40 سال) عمدتا چند فرزند دارند تازه اگر مزدوج باشند

در نتیجه جمعیت نسل آینده اش با همین سیاست جمعیتی بسیار فجیع است

جمعیت وهابیت از این طرف

جمعیت مسیحیت پولسی از آن طرف

و جمعیت بودائی ها هم همینطور

کیفیت+کمیت هر دو مهم هستن

در کربلا کیفیت بسیار بالا بود و تعداد کم بود

(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۳۶)Fateme135 نوشته است: [ -> ]برادرمحترم!
ظاهرا شماپستهای بنده رویانمیخونید یادقیق مطالعه ندارید...
من کی گفتم 200تومن یا300تومن یاهرقیمت دیگه داره فشارایجادمیکنه؟؟؟چراهمش روحرف خودتون میچرخید؟؟؟
من اصلا کی ازقیمت صحبت کردم...؟؟؟
بازهم لطفا بحث کنید سراینکه بنده گیردادم به قیمت قرص...!
واقعا که..!

شما عامل فشار بر مردم را افزایش قیمت دارو مطرح کردید

در ضمن با عرض معذرت خدمت همه کاربرا واقعا این بحث ها امروزه که هزار و یک شیوه برای جلوگیری از این مورد وجود داره کاملا غیر منطقیست

هر کسی بچه نمیخواهد میتواند به متخصصین محترم مراجعه کند و کاری کند که وهابیون در دلشان میخواهند

همان...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع