والا به من که بر نخورد .
اما در ایران یارانه همه چی رو برداشتند .
در ثانی اینکه روی یک قلم دارو یارانه میدادند زمان یارانه حدود ۱۰۰ بوده الان بدون یارانه شده ۳۰۰ تومن
من متوجه نمیشم توی این ۲۰۰ تومن افزایش قیمت چه زوری نهفته !
بحث من سر این نیست که افزایش موالید خوبه یا بد یا ....
ولی این ۲۰۰ تومن در ماه چه زور و فشاری ایجاد کرده و چه مشقتی حاصل شده نمیفهمم!!
ولی از شوخی گذشته من دو تا موضوع رو شنیدم که رسمی نیست.
یکی این که از دوستان مقیم شهرستان شنیدم که تمام لوازم جلوگیری از بارداری از سطح داروخانه های شهرستان ها جمع شده و بندگان خدا همه اش التماس میکردن که براشون از تهران بخریم و براشون بفرستیم.
یکی هم این که ...
یه بنده خدایی برای خرید قرص های جلوگیری یه داروخانه رفته بود. خانومی که توی یه داروخانه کار میکرد، وقتی ازش قرصهای جلوگیری خواستن، گفته که خارجیش که دیگه وارد نمیشه و اثربخشی داروهای داخلی رو هم کم کردن که خانوم ها راحت باردار بشن.
من نیومدم اینجا صحت و سقم این خبرها رو تایید یا تکذیب کنم.
فقط خواستم بگم...
خدا وهابی ها و صهیونیست ها و آنجلینا جولی و جنیفر لوپزو که هی میزایند رو لعنت کنه که ما برای مقابله با این ها باید توی این سن شروع کنیم به زایمان...
بچه خود به خدایی خیلی شیرینه و دوست داشتنیه...
اما...
اون از خود دهه شصتی ها که زیاد بودن و براشون جای تحصیل نبود و کار نبود و شوهر نبود و ...
حالا اینم از بچه هاشون که باز هم باید همون بلاها سرشون بیاد.
سلام
بعد این همه جارو جنجال،آیا اومدید ببینید چرا در سخنرانی های اخیر رهبر از تعدد فرزند حرف زده شده؟؟؟؟؟
یا اینکه آیا رهبری قبل از توصیه به خانواده ها برای ازیاد نسل به ارگانی ،نهادی،و یا دولت و اداره و سازمانی در این مورد چیزی هم گفته؟برنامه ای بهشون داده؟
اصلا این کار یه حرکت تخصصیه و کارشناسی شده است ؟
یا نه،فقط گیر دادند ک آی پدر و مادر ها،بیاید 5تا بچه داشته باشید و اونارو به امون خدا ول کنید؟؟؟!!!!
جدا نتیجه این تعدد اولاد چیه؟
قراره که چی بشه؟
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۲۲)حسن عزتي نوشته است: [ -> ]سلام
بعد این همه جارو جنجال،آیا اومدید ببینید چرا در سخنرانی های اخیر رهبر از تعدد فرزند حرف زده شده؟؟؟؟؟
یا اینکه آیا رهبری قبل از توصیه به خانواده ها برای ازیاد نسل به ارگانی ،نهادی،و یا دولت و اداره و سازمانی در این مورد چیزی هم گفته؟برنامه ای بهشون داده؟
اصلا این کار یه حرکت تخصصیه و کارشناسی شده است ؟
یا نه،فقط گیر دادند ک آی پدر و مادر ها،بیاید 5تا بچه داشته باشید و اونارو به امون خدا ول کنید؟؟؟!!!!
جدا نتیجه این تعدد اولاد چیه؟
قراره که چی بشه؟
[b]
طبیعتا هر خانواده ای شرایطش فرق میکند ولی تک فرزندی اصلا به صلاح انقلاب اسلامی نیست و برای آینده آن خطرناک است
الان نگاه کنید که نسل جوانهای همسن ما(20 تا 40 سال) عمدتا چند فرزند دارند تازه اگر مزدوج باشند
در نتیجه جمعیت نسل آینده اش با همین سیاست جمعیتی بسیار فجیع است
جمعیت وهابیت از این طرف
جمعیت مسیحیت پولسی از آن طرف
و جمعیت بودائی ها هم همینطور
کیفیت+کمیت هر دو مهم هستن
در کربلا کیفیت بسیار بالا بود و تعداد کم بود
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۳۶)Fateme135 نوشته است: [ -> ]برادرمحترم!
ظاهرا شماپستهای بنده رویانمیخونید یادقیق مطالعه ندارید...
من کی گفتم 200تومن یا300تومن یاهرقیمت دیگه داره فشارایجادمیکنه؟؟؟چراهمش روحرف خودتون میچرخید؟؟؟
من اصلا کی ازقیمت صحبت کردم...؟؟؟
بازهم لطفا بحث کنید سراینکه بنده گیردادم به قیمت قرص...!
واقعا که..!
شما عامل فشار بر مردم را افزایش قیمت دارو مطرح کردید
در ضمن با عرض معذرت خدمت همه کاربرا واقعا این بحث ها امروزه که هزار و یک شیوه برای جلوگیری از این مورد وجود داره کاملا غیر منطقیست
هر کسی بچه نمیخواهد میتواند به متخصصین محترم مراجعه کند و کاری کند که وهابیون در دلشان میخواهند
همان...