(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۲۰)Fateme135 نوشته است: [ -> ]به نام خدا
[/font][font=Tahoma]سلام...
نمیدونم دیشب اخبارودنبال کردیدیا نه...!
وزارت محترم بهداشت اعلام کردند:
هرخونواده ی ایرانی باید 5تا6فرزندداشته
باشند درغیراینصورت بایدداروهای
ضدبارداری روباقیمت آزادش بخرند..!!!
یعنی من موندم واقعا چی بگم![[تصویر: wow.gif]](http://forum.fllowers313.ir/images/smilies/wow.gif)
مگه میشه به زوربه مردم بگی که بایدبچه
داربشی؟؟؟آخه این دیگه چه سیاستیه؟؟؟
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۳۶)Fateme135 نوشته است: [ -> ]برادرمحترم!
ظاهرا شماپستهای بنده رویانمیخونید یادقیق مطالعه ندارید...
من کی گفتم 200تومن یا300تومن یاهرقیمت دیگه داره فشارایجادمیکنه؟؟؟چراهمش روحرف خودتون میچرخید؟؟؟
من اصلا کی ازقیمت صحبت کردم...؟؟؟
بازهم لطفا بحث کنید سراینکه بنده گیردادم به قیمت قرص...!
واقعا که..!
خوب بفرمایید چه زور دیگری اعمال شده؟
گفتن که زور حساب نمیشه . اینهمه تبلیغ در دنیا انجام میشه و هر کسی هم چیزی میگه . اگر بهش بگن زور که ما تا حالا زیر بار زور خفه شده بودیم .
اینها نهایتا توصیه هست . این تاپیکی که شما زدید با این فونت درشت خبر از اعمال فشا وحشتناکی میداد ...
در ضمن مومن (مومن ) معتقده خدا روزی میرسونه
غم روزی فردا را مخور، زیرا هر فردایی روزی خود را می آورد. بحارالانوار/77/67
اگر آدمی، هم چنان که از مرگ می گریزد، از روزی می گریخت، باز روزی به او می رسید، هم چنان که مرگ به او می رسد. مکارم الاخلاق/2/377
نه حرص زدن حریص، روزی را به طرف او می کشاند و نه ناخوش داشتن کسی از روزی، آن را از او باز می دارد. بحارالانوار/
از جمله اندرزهای لقمان به فرزندش این بود: فرزندم کسی که در به دست آوردن روزی یقینش )به خدا( اندک و نیتش )به روزی رسان( سست است باید از این نکته عبرت آموزد که خدای تبارک و تعالی او را در سه مرحله از خلقتش روزی داد بدون آن که خودش در آن ها کسب و تدبیری داشته باشد، پس خدای تبارک و تعالی در مرحله چهارم نیز روزی او را خواهد داد... در رحم مادرش ... و از شیر مادرش ... و از درآمد والدینش روزی او را داد ... تا آن که بزرگ شد و عقلش رشد کرد و مستقلاً به کسب درآمد پرداخت. در این هنگام، برخود سخت گرفت و به پروردگارش بدگمان شد و از ترس تنگدستی و یقین نداشتن به وعده خدای تبارک و تعالی، حقوق مالی خود )نسبت به دیگران( را نادیده گرفت و خود و خانواده اش را در سختی و در تنگنا قرار داد. خصال/122
خداوند روزی شما را تضمین کرد و به کار )انجام واجبات( فرمان داده شده اید. پس، طلب روزی تضمین شده، نباید برای شما مقدم بر اعمال واجب باشد؛
لیکن به خدا سوگند که شک بر شما عارض شده و اوهام نادرست با یقین درآمیخته است؛ چندان که آن چه برای شما تضمین شده، گویی به صورت امری واجب درآمده و گویی، آن چه واجب شده، از دوش شما برداشته شده است! نهج البلاغه/ خطبه 114
ضبسا انسان هایی که )در طلب روزی( خود را به رنج می افکنند، اما در سختی و تنگدستی به سر می برند و بسا کسانی که در طلب روزی میانه روی می کنند و دست تقدیر آنان را یاری می رساند. بحارالانوار/103/35
ضاختیار کم و زیادشدن روزی ها، جز در دست روزی رسان نیست. غررالحکم/10838
ضروزی ها را مقدر فرمود و آن گاه آن ها را زیاد و کم و به تنگی و فراخی عادلانه تقسیم کرد، تا هرکه را بخواهد به وسعت روزی و یا تنگی آن بیازماید و از این طریق، سپاس گزاری و شکیبایی توانگر و تهیدست را به آزمایش گذارد. نهج البلاغه/ خطبه 91
خدای تعالی، روزی احمقان را فراخ گردانید تا خردمندان درس عبرت بگیرند و بدانند که دنیا، با تلاش و زرنگی به دست نمی آید. بحارالانوار/103/34
http://www.hawzah.net/fa/magazine/magart...7173/87607
ولی دوستان واقع بینانه ر نگاه کنید
چند سال پیش همه دم از تک فرزندی می زدند ولی اگر الان نگاه کنید خود مردم دیگه فنوتیپ تک فرزندی رو خیلی نمی پسندن و بیشتر علاقه دارند دو فرزند داشته باشند
علاوه بر این من به شما قول میدهم اجازه بدید نسل 70 وارد عرصه بشوند این نسل که من هم جزء شون هستم با دهه شصتی ها و 50 ها خیلی فرق دارند و بیشتر علاقه به فرزنددار شدن هستن اگر نگاه کنید میبینید حتی این نسل زودتر ازدواج می کنند نسبت به نسل دهه 60
و اما این سیاست سیاست خسیلی درستیه سیاست بزرگ بینانه ای هست به صحبت های استاد رائفی پور هم در این مورد توجه کنید
الان جمعیت شیعه ها داره کم میشه دارن مسلمون ها رو به کم جمعیتی دعوت می کنند و برای خودشون و بچه دار شدن هاشون جایزه می ذارند
الان یک وهابی زیر 8 تا بچه دار نمیشه تقریبا
نوک دماغمون رو که نباید ببینیم
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۲۹)ترنم نوشته است: [ -> ]سلام.
راستش من نمیدونم مشکل دوستان از کجاست.واقعا اگه یه خونواده ای 3 یا 4تافرزند داشته باشه بدیش چیه؟
مگه غیر از اینه که با شعار فرزند کمتر تعداد شیعه رو کم کردن ؟همینطوری پیش میریم شیعه منقرض میشه.اینهمه داریم خرج میکنیم به بچه که میرسه میگیم نداریم.نمیتونیم.و............خب چرا نتونیم.؟اگه دخترهای الان مثل مادرهای قبل بشینن و همه تلاششون تربیت و رسیدگی به فرزندان باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اگه میگن خرج.قبول دارم که خییییییییییییلی همه چیز گرون شده.ولی بچه هم روزی خودشو داره.مگه با این همه گرونی ماها از گرسنگی تلف شدیم؟نه.خب خدا روزی اون بچه رو هم میرسونه.باور کنین شعار نیست.خیلیا فکر میکردن شعاره ولی بعد از به دنیا اومدن بچه متوجه شدن شعار نیست.
اینکه نسل شیعه زیاد بشه با 4تا بچه خداییش بدیش چیه؟؟
راستش این ازدواج هایی که دوستان میگن اونم با خرج های 100میلیون رو من به شخصه اصلاااااااااااااااااا باور نمیکنم.چون دوروبرمون اینهمه ازدواج دیدم که اینطوری نبوده و همشونم خوشبختن.
پس الان به فکر ازدواج نباشیم.اول به فکر این باشیم که خودمون از نظر اعتقادی بالا باشیم که بتونیم خوب تربیت کنیم.مطمئن باشیم اگر از ته دل اعتقاد داشته باشیم که خدا روزی بچه رو میرسونه قطعا میرسونه.
ما هممون ناامیدیم از لطف خدا.اگر نباشیم خدا هم هوامونو داره.
آره خیلی راحت میشه بچه داشت!!ولی با این بچه ها نمیشه زندگی کرد!!فقط میشه زنده موند!
وقتی بچه اسباب بازی بخواد،کامپیوتر بخواد،وقتی بزرگ بشه خرج دانشگاهش باشه اونوقت بشین به بچه بگو شما به خدا اعتقاد داشته باش همه چی حله!!

قبلن هم گفتم بازم میگم!
من و امثال من دوست ندارند بچه هامون مثل دوران خودمون بزرگ بشند!صندلیهای 4نفره...کلاسهای 50تا60نفری...صفهای طولانی نان و...عجله برای ثبت نام در مدرسه که نکنه جا نباشه عقب بمونیم...مشکل ورود به دانشگاه و کنکور،بعدش کار و ازداوج!!
با این امکاناتی که داریم اگه جمعیت کشور زیاد بشه همین چرخه که در سالهای بعد از انقلاب گذشت دوباره تکرار میشه...
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۵:۳۲)ترنم نوشته است: [ -> ]خب دوست گرامی وزارت بهداشت که نمیاد در خونه هارو بزنه بگه بیاین بچه هاتونو نشونمون بدید که.
داره میگه مثلا 5تا بیارین.درغیر این صورت چیزای مورد نظر رو آزاد بخرین.
مگه میان اون خونواده هایی که مثلا2تا بچه دارن رو اعدام کنن؟
پس نگین زور.
اینم یه طرحه جدیده.هرکی دوست داره اجرا کنه.دوست نداره هم اجرا نکنه.
معمولن اولش اینطوره!مثل طرح گرون کردن بنزین اولش شد 100تومن بعد گفتن 100تومن که پولی نیست بعد 100 تومن کارتی شد!!بعد شد 400تومن بعد شد 700 تومن الانم که قراره به 900 تا 1000تومن برسه!!!
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۵:۳۷)وحید110 نوشته است: [ -> ]والا به من که بر نخورد .
اما در ایران یارانه همه چی رو برداشتند .
در ثانی اینکه روی یک قلم دارو یارانه میدادند زمان یارانه حدود ۱۰۰ بوده الان بدون یارانه شده ۳۰۰ تومن
من متوجه نمیشم توی این ۲۰۰ تومن افزایش قیمت چه زوری نهفته !
بحث من سر این نیست که افزایش موالید خوبه یا بد یا ....
ولی این ۲۰۰ تومن در ماه چه زور و فشاری ایجاد کرده و چه مشقتی حاصل شده نمیفهمم!!
برادر من مسئله سر چیز دیگری هست!! ملت دارند میگن چرا هروقت دولت هرچی رو خواسته از مردم با زور تحمیل کرده به مردم!!
از حجاب گرفته تا مسئله تعداد فرزندها
دولت اگه واقعا به فکر مردم هست بیاد بگه بچه هایی که از این تاریخ به بعد بچه های سوم به بعد هر خانواده ایرانی رو یارانه خاص میده!کمک هزینه تحصیلی،کمک هزینه درمانی،پوشاک و...!
اونوقت میشه گفت یه کار مفیدی انجام داده چونکه چندان جالب نیست 20سال دیگه جمعیت کشور پیر و مصرف کنند باشند و نه تولید کننده و نیروی کاری!!
البته اگر دولت به نظام به جای مسئله تولد و تعداد فرزندان مشکل ازدواج رو حل کنه!!خود به خود مشکل جمعیتی کشور هم حل میشه!!هر کدوم از زوجها 2تا بچه که داشته باشند مشکل حل میشه!
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۰۰)moze84 نوشته است: [ -> ]ولی از شوخی گذشته من دو تا موضوع رو شنیدم که رسمی نیست.
یکی این که از دوستان مقیم شهرستان شنیدم که تمام لوازم جلوگیری از بارداری از سطح داروخانه های شهرستان ها جمع شده و بندگان خدا همه اش التماس میکردن که براشون از تهران بخریم و براشون بفرستیم.
یکی هم این که ...
یه بنده خدایی برای خرید قرص های جلوگیری یه داروخانه رفته بود. خانومی که توی یه داروخانه کار میکرد، وقتی ازش قرصهای جلوگیری خواستن، گفته که خارجیش که دیگه وارد نمیشه و اثربخشی داروهای داخلی رو هم کم کردن که خانوم ها راحت باردار بشن.
من نیومدم اینجا صحت و سقم این خبرها رو تایید یا تکذیب کنم.
فقط خواستم بگم...
خدا وهابی ها و صهیونیست ها و آنجلینا جولی و جنیفر لوپزو که هی میزایند رو لعنت کنه که ما برای مقابله با این ها باید توی این سن شروع کنیم به زایمان...
بچه خود به خدایی خیلی شیرینه و دوست داشتنیه...
اما...
اون از خود دهه شصتی ها که زیاد بودن و براشون جای تحصیل نبود و کار نبود و شوهر نبود و ...
حالا اینم از بچه هاشون که باز هم باید همون بلاها سرشون بیاد.
نه عزیزم درست نیست! شما بیا برو هر داروخانه ی که دلت میخواد انواع و اقسام وسایل پیشگیری هست ولی با قیمت آزاد!!
پسر بچه 17 ساله هم که بیاد بهش میدن!

البته دوست من داره حمایت های کم و بیش کم رنگی هم میشه اما یکم نمیذارن جون بگیره چون یه عده با اصلش مخالفند
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۰۲)A L I نوشته است: [ -> ]آره خیلی راحت میشه بچه داشت!!ولی با این بچه ها نمیشه زندگی کرد!!فقط میشه زنده موند!
وقتی بچه اسباب بازی بخواد،کامپیوتر بخواد،وقتی بزرگ بشه خرج دانشگاهش باشه اونوقت بشین به بچه بگو شما به خدا اعتقاد داشته باش همه چی حله!!
قبلن هم گفتم بازم میگم!
من و امثال من دوست ندارند بچه هامون مثل دوران خودمون بزرگ بشند!صندلیهای 4نفره...کلاسهای 50تا60نفری...صفهای طولانی نان و...عجله برای ثبت نام در مدرسه که نکنه جا نباشه عقب بمونیم...مشکل ورود به دانشگاه و کنکور،بعدش کار و ازداوج!!
با این امکاناتی که داریم اگه جمعیت کشور زیاد بشه همین چرخه که در سالهای بعد از انقلاب گذشت دوباره تکرار میشه...
معمولن اولش اینطوره!مثل طرح گرون کردن بنزین اولش شد 100تومن بعد گفتن 100تومن که پولی نیست بعد 100 تومن کارتی شد!!بعد شد 400تومن بعد شد 700 تومن الانم که قراره به 900 تا 1000تومن برسه!!!
برادر من مسئله سر چیز دیگری هست!! ملت دارند میگن چرا هروقت دولت هرچی رو خواسته از مردم با زور تحمیل کرده به مردم!!
دولت اگه واقعا به فکر مردم هست بیاد بگه بچه هایی که از این تاریخ به بعد بچه های سوم به بعد هر خانواده ایرانی رو یارانه خاص میده!کمک هزینه تحصیلی،کمک هزینه درمانی،پوشاک و...!
اونوقت میشه گفت یه کار مفیدی انجام داده چونکه چندان جالب نیست 20سال دیگه جمعیت کشور پیر و مصرف کنند باشند و نه تولید کننده و نیروی کاری!!
البته اگر دولت به نظام به جای مسئله تولد و تعداد فرزندان مشکل ازدواج رو حل کنه!!خود به خود مشکل جمعیتی کشور هم حل میشه!!هر کدوم از زوجها 2تا بچه که داشته باشند مشکل حل میشه!
نه عزیزم درست نیست! شما بیا برو هر داروخانه ی که دلت میخواد انواع و اقسام وسایل پیشگیری هست ولی با قیمت آزاد!!
پسر بچه 17 ساله هم که بیاد بهش میدن!
علی آقا ما که دعوا نداریم.

شما دلایل خودتونو دارین که نمیشه زندگی خوبی داشت با این وضع اقتصاد.بنده هم دلایل خودمو دارم که میشه زندگی کرد.
یعنی اگه بچه کامپیوتر نداشته باشه نمیتونه زندگی کنه؟؟؟و صرفا فقط زندست؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال نظر شما هم برام قابل احترامه ولی ی کم با شما مخالفم.البته دعوا که نداریم.
التماس دعا
نقل قول:به هرحال هم شماوهم دوستانتان که ازپستهایتان تشکرمیکنند هرطوردوست دارید درمورد این پست فکرکنید...من دیگه مسئول افکاردوستان نیستم...!
خانوم فاطمه 135 ببخشید ولی من هنوزم نفهمیدم فشار و اجبار الان چیه؟
اینهایی هم که میفرمایید جواب من نشد .
اگر بنده و دیگر دوستان بد برداشت کرده ایم بفرمایید روشنمان کنید .
نقل قول:برادر من مسئله سر چیز دیگری هست!! ملت دارند میگن چرا هروقت دولت هرچی رو خواسته از مردم با زور تحمیل کرده به مردم!!
من دوست نداشتم وارد بحث بشم ولی شما اینجا قیاس مع الفارق میکنید .
نظام خیلی کم و کاستی داره اما دلیل نمیشه از هر موضوعی یه وا اسلاما و وا اسفا درست کرد .
مسئله بنزین چه ربطی داره به تعداد فرزند . چطوری الان کسی رو مجبور کردن به این کار ؟!!
اینقدری زیر بمبارون تبلیغاتی بودیم که یا هر بافته ای رو باور میکنیم یا خودمون شدیم بافنده . انگار کسایی که توی ه داستانی دنبال علامت ماسونی میگردن . ما هم شدیم همون فقط هی دنبال یه چیزی میگردیم ببندیم به ناف نظام
من الان واقعا قبول دارم یه فکری باید به حال ازدواج جوان ها بشود . شغل مسکن و ... . برای تولید موالید زمینه سازی بشه .
ولی این که از الان بگیم میخوان در اینده به یه روشی مردم رو مجبور کنن به فلان و از اون بدتر دارن مجبور میکنن منطقی نیست .
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۰۰)moze84 نوشته است: [ -> ]یه بنده خآدایی برای خرید قرص های جلوگیری یه داروخانه رفته بود.
ببخشید، چون این مطلب مطرح شده، من هم چیزی رو که میدونم بگم.
روی سخنم مشخصاً با شما نیست، برای هرکه میخواند میگویم.
خیلی از داروها هستند که علمی نیستند.
مراجع علمی(چه داخلی چه خارجی) هم با دید نسبی نگاه میکنن و چون کارکرد نسبی به عوارض نسبی غلبه میکنه تأییدشون میکنن.
شرکتهای داروسازی که دیگه هیچی، خیلیهاشون میدونن که از خیلی راههای آسونتر میشه به خیلی چیزها رسید،(شخصاً در این مورد راه خوبی نمیشناسم) ولی خب مشکلشون اینه که اون راهها قابلیت تجاری ندارن.
براتون بگم که بدن مثل کامپیوتر نیست که بیاییم و در تنظیمات، یک جایی رو تغییر بدیم تا یک خصوصیت یا کارکرد تغییر کنه. این داروهای ضدبارداری هم چنین کاری نمیکنن، بلکه میان و سیستم مربوطه رو در خانمها دچار اختلال میکنن تا بارداری اتفاق نیفته.
نتیجهاش؟
تمام عملکردهای جنسی، یک سیستم واحد هستند، و در خانمها بر احوالات روحی هم بسیار تأثیرگذارند. اخلال در این سیستم باعث اخلال در عملکردهای مربوطه و احوالات روحی میشود.
در مواردی که سیستم به آن اندازه از کار نیفتد که بارداری صورت نگیرد، و این کار صورت بگیرد، با یک سیستم مختل صورت خواهدپذیرفت. پس بسیار بسیار خوششانس خواهند بود اگر فرزند سالمی نصیبشان شود.
حتی پس از تصمیم به بارداری و قطع دارو، باز هم مانند تغییر تنظیمات نیست که اثرش برطرف شود. باز باید تا چند وقت از بارداری جلوگیری کرد، تا اخلال بوجود آمده در سیستم کاملاً مرتفع شود.
خدا میداند که چه تعداد از بیماریهای نوزادان چنین دلایلی دارد.
یه سوال اساسی :
آیا این قدر که به پیشرفت کشورهای اروپایی توجه می کنیم (و سعی می کنیم الگوپذیری کنیم) به ضعف ها و مشکلات به ظهور رسیده و علنی تو این کشور ها هم توجه داریم؟
ما که سعی در الگو برداری از کشورهایی مثل آلمان در زمینه تولید ، نیروی انسانی، یا هر مورد دیگه داریم، آیا به این مورد هم توجه داریم که مشکلاتی که الان گریبان این کشورها رو گرفته، چند سال آینده گریبان ما رو هم خواهد گرفت؟ (با توجه به این که مسیر طی شده ی توسط اونها بوسیله ما قراره دوباره طی بشه یعنی دنبالروی بدون تامل ما از اونها)
منظور من موردی مثل سیاست کنترل جمعیت هست. کشور های اروپایی تو این زمینه با سیاست اشتباه (البته پیش بینی نشده) باعث رشد منفی جمعیت و از بین رفتن نیروی کار برای آینده، پیری جمعیت و همه ی عواقب جانبی ناخوشایند کاهش موالید شدند.
حالا چرا ما باید راه اشتباه اونها رو باز در مورد خودمون تکرار کنیم؟ مگه آدم عاقل نباید از تجربه دیگران عبرت بگیره؟
مشکلات اقتصادی مال نسل ماست، ما با هر سختی و بدبختی(ان شا الله با خوشبختی نه بدبختی) ازش می گذریم، اما مشکل از اونجایی بوجود میاد که ما پیش بینی نکردیم، در حالی که تجربه دیگران جلوی چشمانمون بود!