|
سربازی اجباری،آری یا خیر؟
|
|
۰:۴۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان موافقید با سربازی اجباری؟دوستانی که خدمت رفته باشند میتونن شرایط رو درک کنن و نظرشون رو بهتر در مورد این موضوع مطرح کنن،در ادامه مطلب هم میشه به بحث و تبادل نظر در مورد این موضوع پرداخت
پ.ن:من وابسته به ستاد انتخاباتی اون بنده خدا که گفته سربازی رو بر میداره نیستم ها
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۳, ۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۲ ۱۵:۲۲ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: اینها رو مطمئنید؟سلام ای آقا ، مطمئن چیه به چشم خودم دیدم ، نیروی انتظامی از عمد متاهل ها رو می بره لب مرز ، تا دلشون برای خانوادشون بسوزه بهتر دفاع کنند (البته استدلالش رو خودم کردم) (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: احترام که باید بذارن، اما باز هم فکر نمیکنم کسی که اعتقاد به دفاع از نظام نداشته باشه، حاضر بشه بخاطر پول بره سرباز بشه!خوب فکر می کنید کسی که به زور آوردنش خدمت ، حاضر باشه بدنش رو جلوی گلوله سپر کنه؟ حداقل کسی که با پول می آد ، از قبل پی این چیزا رو زده به خودش ، کسی که بهش احترام بگذارند ، بهش عزت نفس بدند ، خوب خیلی بهتر از یک سرباز مجبور عمل خواهد کرد. (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: ابعدش هم شما نفرمودید این پول رو از کجا بیارن؟ آیا بیتالمال غیر از جیب مردم هست؟ بخاطر اینکار مجبور خواهند بود مالیات رو بالا ببرن.این قدر اسراف می شه توی این کشور ، توی همین پادگان ها نزدیک نصف غداها دور ریخته میشه! جلوی این اسراف ها رو بگیرند حله ، بعد هم مگر نداریم از موارد مصرف بیت المال برای کسانی هست که از اسلام دفاع می کنند؟ فکر کنم چنین چیزی بود. والا همین مردم حاضر هستند پول بدن بچشون معاف بشه! حالا به جای معافی خرج می شه برای حقوق سربازان. بعد هم بنده مطمئن هستم اگر سربازی نمی رفتم و از توانایی هام بهتر استفاده می شد خرج دو سه تا سرباز حداقل ازش در می اومد. (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: و کشورهای دیگه هم فکر نمیکنم حقوق درست و حسابی بدن. حداقل آمریکا رو خبر دارم. دیگه تو مستندهایی که خودشون میسازن که ما دخیل نیستیم! حتی اگر چندتا فیلم هالیوودی هم درباره جنگ دیده باشین حتماً دیدین که از درآمدشون اصلاً راضی نیستند.خوب ما به کشورهای دیگه کار داریم ، برای ما فقط حق و حقیقت مهمه ، و در نظر گرفتن زحمت دیگران (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: تعالیم سلام رو بیان میفرمودند، که براساس آن اکیداً توصیه میشه مردان وقتی به سن بلوغ میرسند شنا، اسبسواری و تیراندازی رو بلد باشند.خوب کی گفت آموزش ندند! درست و حسابی آموزش بدند ، دو دونه نارنجک برای یک گروهان! بعد هم این همه فرصت آموزش ، دبیرستان ، دانشگاه .... ، حتی خانم ها هم آموزش ببینند ضرر نداره ، شاید مجبور شند بعضی اوقات از خودشون دفاع کنند (مثلا به عنوان واحد اختیاری). (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: خب اشتباه میکنن! باید همون موقع حین خدمت از دست اون فرماندههایی که بیخودی اذیتشون میکنن به امور داخلی نیروی خودشون شکایت کنن. اونقدر که امور داخلی دلش میخواد از کسی آتو بگیره، خود اون سربازها دلشون پر نیست!آره! فقط کافیه طرف لو بره بعد فرماندهه خدمتش برسه! توی این مورد خیلی ضعف داریم ، زورگویی بیداد می کنه. (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: عزیزم، من نگفتم باعث پیروزیه، گفتم باعث راه نیفتادن جنگ هست. یعنی:خوب همین غربی ها اگر ببینند به جای چهار تا سربازی نیمه فراری ، دو تا نیروی ویژه آموزش دیده با تجربه استخدام کردیم ، حساب می برند ، به جاش از طریق تقویت بسیج می تونیم به تعدد هم برسیم.فقط به شرط این که بسیج نشه محل راحت طلبی. (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: خداوند نیز در قرآن کریم فرموده نیروی خودتون رو برای مقابله با کفار(که قصد آسیب رسوندن دارن) تقویت کنید.سربازی به نظر من با این سیستم اشتباهه من پیشنهاد می دم به جای این حالت موجود ، سربازی بشه به صورت یک سری آموزش های حساب شده و مداوم (نه دو ماه که بعد یادت بره!) ، و استفاده های مقطعی از نیروها (تا زمانی که سرباز استخدامی رواج پیدا نکرده ) در نهایت هم که استخدام صورت بگیره. (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: دوست عزیز، سؤالتون بشدت کلی بوده، و در ضمن مسلم هست که دفاع از ناموس و وطن عین دین هست، و اذیت و آزار مردم خلاف دین هست. دیگه بنده خداها چه جوابی باید میدادن؟خوب اگر این طور هست که شما می فرمایید ، چرا امیرالمومنین علیه السلام کسی رو مجبور به جنگ نمی کردند ؟ خوب نمی تونستند بعد از صفین نیرو جمع کنند ، و این قدر از بی وفایی ها شکوه نکنند؟ این نشون می ده ایشون مردم رو در دفاع آزاد گذشتند و فقط به موعظه اکتفا می کردند ، طرز برخوردشون هم بسیار صمیمانه و خوب بوده ، نه از دید بالا به پایین. سوال کلیه ، اما جوابش راحته ، یا آری یا نه! (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: خب این باید اصلاح بشه، نباید لزومش نفی بشه. لزومش انکار شدنی نیست، و خدا راه اصلاحش رو بر ما نبسته.منظورشما از لزوم چه؟کمی گنگ هست جمله بندی (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: این جمله آخر بعیده از شما.کجاش بعیده! خوب نظامی گری ما همراه با انقلاب اصلاح نشد ، باید اصلاحش کنیم! وقتی پایه یک نظام از تفکرات غربی نشات گرفته ، چرا نباید از پایه اصلاحش کرد؟ (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: من تا همین الآن که شما گفتید نمیدونستم طلاب نباید برن، و نمیتونم بفهمم چرا.نه خیر ، تا اونجایی که من تحقیق کردم به هیچ وجه سربازی نمی رند ، مگر این که قید حوزه رو بزنند (حوزه مثل دانشگاه نیست که مدرک بگیری تموم شه! یک جور معافیت تحصیلیه ، اما تحصیلشون تمامی نداره) جایی هم ندیدم بهشون در آینده فشاری وارد بشه.حتی خودم یک موقعی برای این که سربازی نرم به فکر طلبه شدن بودم ![]() (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۴۷)Reza2035 نوشته است: بی تعارف هم عرض میکنم پسری که وارد این شرایط نشه هنوز مرد نشده !به جایی که بیوفتید ربط داره! برای بعضی ها علافیه (کاش واقعا علافی بود!) برای بعضی ها رنج و مشقت و دوری از زن و فرزند. راستی الآن فکر کنم همه فکر می کنند من لب مرز خدمت کردم که این طوری ناراحتم ! نه خیر یکی از بهترین جاها خدمت کردم ، خدمتم هم راحت بوده ، اما خوب دوست ندارم ببینم دیگران حقشون پایمال شه. سربازی هم به قول آقا رضا آدم رو مرد می کنه ، شکی نیست ، اما راه های بهتری هم برای مرد شدن وجود داره! بعد هم مگر مرد شدن باید اجباری باشه؟ اومدیم یک موقعی اومد که نیاز به سرباز نبود ، همه نامرد می شن ؟
|
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۲ ۱۵:۴۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
دل خسته عزیز من هم قبول دارم ظلم زیادی به سرباز ها میشه به خصوص متاهلین ! ولی قبول کنیم که چیزی که سربازها رو اذیت میکنه بیشتر حالت اجباری بودن اونه نه چیزه دیگه ! اینکه یه کاری رو باید انجام بدی که 180 درجه با اون چیزی که تو سینه ته فرق داره !
یکی از قوانین جالب خدمت هم توی دوران اموزشی نماز اجباریه ! ![]() تا بیای کمی هم حرف بزنی میگن : اینجا نظامه چرا و چیه نداره ! اینجا بایده باید !(با صلابت و خشک بخونید) |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
من برادرم قبل از خدمت نماز خون بود رفت خدمت چون نماز اجباری بود از نماز زده شد. دیگه نمیخونه ههههههههههه
این تقصیر کیه ؟ سران باید اون دنیا جوابگو باشند |
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۲ ۱۸:۲۷ توسط sadegh-a.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۲ ۱۶:۴۲)Mohammad نوشته است: من برادرم قبل از خدمت نماز خون بود رفت خدمت چون نماز اجباری بود از نماز زده شد. دیگه نمیخونه هههههههههههبنده هم همینطور ولی دارم سعی میکنم برگردم به سابق (۱/خرداد/۹۲ ۱۶:۴۲)Mohammad نوشته است: این تقصیر کیه ؟ سران باید اون دنیا جوابگو باشند اون قدر پارتی بازی دارن تو این نظام که آدم رو از مسلمان بودن هم شرمنده میکنه . تو پادگان ما آخونده و فرمانده ها میومدن از فواید اسلام و ضرورت عدالت و ... میگفتن ، بعدش میدیدی چند نفر رو به واسطه پارتی هاشون فرستادن مرخصی . بعد ما رو مجبور میکرن به جای اونا بریم سر پست . کلا عدالتشون این مدلی بود . سیستم عقیدتی شون هم که نگم بهتره . |
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
البته به نظرم بهتره خانومها در این تاپیک مشارکت نداشته باشند!!
![]() (۱/خرداد/۹۲ ۱۶:۴۲)Mohammad نوشته است: من برادرم قبل از خدمت نماز خون بود رفت خدمت چون نماز اجباری بود از نماز زده شد. دیگه نمیخونه ههههههههههه اتفاقا بر عکس شما ما یه استاد حافظ قرانی داشتیم بنده خدا افتاده بود توی ارتش.استادمون تعریف میکرد کخه اونجا اصلا کسی نماز نمیخوند . ماهم که میخواستیم بخونیم میگفتن ارتشی که نماز نمیخونه!!! و از این حرفها... |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۲ ۱۸:۰۹ توسط sadegh-a.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
اونایی که گزینه آری رو زدن :
یه سوال : شما که از سربازی رفتن راضی هستید از آن به همین شیوه حمایت میکنید آیا حاضرید دوباره اعزام بشید به خدمت مقدس سربازی ؟ راستشو بگید . (۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۰۰)Patriot نوشته است: الان که دیگه خدمت مقدس من تمام شده میگم آری ی یواقعا بهت تبریک میگم بابت مرد شدن . ![]() ولی من احساس میکنم بعد خدمت بجای مرد شدن ، نامرد شدم
|
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۲۵ توسط Patriot.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: خب اشتباه میکنن! باید همون موقع حین خدمت از دست اون فرماندههایی که بیخودی اذیتشون میکنن به امور داخلی نیروی خودشون شکایت کنن. اونقدر که امور داخلی دلش میخواد از کسی آتو بگیره، خود اون سربازها دلشون پر نیست! جناب شما تضمین میکنی بعدش شرایط بدتر نشه؟ (۱/خرداد/۹۲ ۱۷:۵۲)sadegh-a نوشته است: اونایی که گزینه آری رو زدن : به قول یکی از دوستان : خدمت سربازی تجربه ای دوست داشتنی که اصلا و عبدا دوست نداری دوباره تجربه ش کنی ![]() (۱/خرداد/۹۲ ۱۰:۲۸)mahdi2012 نوشته است: رفیقم میگفت تو سربازی به یک بنده خدا نتونسته تحمل کنه انگشتش رو گذاشته داخله لوله ی تفنگ و شلیک کرده و انگشتش قطع شده راستش فکر کنم قضیه اینطوریه خودزنی جرمه ممکنه زندانی هم بشه کسی هم که به خودش شلیک کنه و خودکشی کنه تا خانوادش پول تیری که شلیک کرده رو ندن نمیتونن جنازه رو تحویل بگیرن ----------------------- کلا یه تعریفی از خدمت خودم میکنم خواهشن پاک نکنین ![]() من تو لشکر عملیاتی ............. **** خدمت کردم فکر میکردم اینها انسانهای خوبی هستند ولی اشتباه میکردم... به شدت عقده ای... کافیه تو یه جمع باشی محاله نیان شخصیتت رو خورد نکنن عشقشون همینه یه عده بیسواد و عقده ای من با لیسانسم رفتم خدمت بدترین توهین ها فحش ها و تنبیهات و انفرادی و اضافه خدمت و کارهای پست واسه ما بود آخه اکثرشون درجشون از ما پایین تر بود حالا من هیچی بنده خدا یکی از هم خدمتیا فوق لیسانس و متاهل بود اونم مثل من با اسلحه و 4 تا خشاب و سینه خشاب و کلاه آهنی و ... میرفت رو برجک ![]() حساب کن مهندس باشی یکی که ازتو کوچیکتره چند سال و درجه ش از تو کمتره میادتو جمع در یه جایی که مردم غیر نظامیه هم بودن میگه : سرباز مثل اسب چموشیه که باید رام بشه آدم دیدم که زن و بچه ش محرمش نبودن متاهل ها فکر کنم دو سه هزار تومن حقوقش بیشتر بود ![]() پارتی بازی اصلا حد حدود نداره وحشتناک پارتی بازی میشه آخرای خدمت راننده بودم چقدرررر با ماشین سازمان کارهای شخصی شون رو انجام میدادم ![]() دوستمم هم که راننده بود یه بار براش از رو لج کلی خسارت ماشین زدن الکی با تمام این احوالات جیگرشون کمتر از سرباز ها بود واسه عملیات ها دم سرباز ها گرم البته اونایی که مسن تر بودن و خیلی بهتر بودن کلا آدم تو خدمت قدر یه چیزهایی رو بیشتر میدونه (خانواده) میبینه یه عده چطور نامردن چطور زیرآب میزنن چطور از بیت المال میخورن ظاهرسازی و دروغ تهمت و هزار تا صفت بد دیگه رو میبینه و اگه پسر خوبی باشه اون ها رو یاد نمیگیره ![]() البته یادم رفت بگم دوست های خوب میشه تو خدمت پیدا کرد البته کایی که من خدمت کردم ارتش و نیرو انتظامی نبودا
|
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۲ ۲۳:۱۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: نیروی انتظامی از عمد متاهل ها رو می بره لب مرز ، تا دلشون برای خانوادشون بسوزه بهتر دفاع کنند (البته استدلالش رو خودم کردم)همیشه متأهلها تأهلشون به چه درد میخوره؟ اینجا هم کاربردش همینه.(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: خوب فکر می کنید کسی که به زور آوردنش خدمت ، حاضر باشه بدنش رو جلوی گلوله سپر کنه؟ حداقل کسی که با پول می آد ، از قبل پی این چیزا رو زده به خودش ، کسی که بهش احترام بگذارند ، بهش عزت نفس بدند ، خوب خیلی بهتر از یک سرباز مجبور عمل خواهد کرد.نه دیگه، امروز شما دارید میپیچونید!![]() اولاً احترام و عزت نفس اصلاً مورد بحث نبود، چون همه قبول دارن.ثانیاً بحث سر این بود که اگر بحث پول باشه، مسلماً جوانها سست میشن و تا زمانی که مثل سربازهای آمریکایی مجبور نباشن نمیان، و همچنین خانوادهها دوست دارن بچهشون کنارشون بمونه. پس از این نظر روش اجباری برتری مطلق داره. ثالثاً شما میفرمایید "اگر بخاطر پول اومده باشه پی این چیزا رو به خودش زده". مسلماً ما و شما بحثی نداریم که هیچ عاملی بجز ایمان باعث نمیشه یک نفر تا پای جونش از ناموسش دفاع کنه. پس هیچکدام از این دو روش از این نظر برتری ندارن. (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: این قدر اسراف می شه توی این کشور ، توی همین پادگان ها نزدیک نصف غداها دور ریخته میشه! جلوی این اسراف ها رو بگیرند حلهخب این میشه یک حرف خوب. ![]() سربازی که میبینه داره اسراف میشه باید دنبالش رو بگیره. هم گناه داره، هم باعث میشه بودجه نظامی کشور حیف و میل بشه و حقوق سربازها تو همین وضع بمونه. (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: بعد هم مگر نداریم از موارد مصرف بیت المال برای کسانی هست که از اسلام دفاع می کنند؟بله، بیت المال از کجا میاد؟ (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: والا همین مردم حاضر هستند پول بدن بچشون معاف بشه!همین رو بگو! حالا حسابش رو بکنید بیایم بگیم سربازی نرفتن مجانیه! ![]() (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: حالا به جای معافی خرج می شه برای حقوق سربازان.میدونید چقدر میشه؟ همین جوری بابت چند درصد مالیات شاکی هستند ![]() بیایید تخمین بزنیم: خانوادههایی که یک نسل قبل تشکیل شدهاند و الآن جوانهاشون دارن میرن سربازی، اگر بگیم بطور میانگین هرکدام سه فرزند دارند، و پسران نصف آن هستند(براساس نسبت تجربی 104 به 100)، میشه هرکدام یک و نیم پسر. همچنین اگر بگیم هر نسل 25 سال هست، و سربازی 20 ماه باشه، و حقوقشون ماهیانه 1 میلیون تومان باشه، مبلغی که تمام خانوادهها باید همیشه بطور ماهیانه پرداخت کنند میشه: (طول یک نسل(به ماه)) ÷ (حقوق ماهیانه) × (طول سربازی(به ماه)) × (میانگین تعداد پسرها در هر خانواده)
100,000 = (25×12) ÷ 1,000,000 × 20 × 1.5 باید ماهیانه صدهزار تومن بطور همیشگی از تمام خانوادهها دریافت بشه! (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: بعد هم بنده مطمئن هستم اگر سربازی نمی رفتم و از توانایی هام بهتر استفاده می شد خرج دو سه تا سرباز حداقل ازش در می اومد.اول بگم این که اعتماد به نفس دارید خیلی خوبه، اما خودتون بهتر از من میدونید که نباید دربارهی نتیجهی امور بصورت محتوم حرف زد. اگر همه این رو بگن، اونها باید از کجا تشخیص بدن؟ البته شما گفتید مجبور شدید ترک تحصیل کنید. همینطور که میدونید سربازی دانشجوها عقب میفته و ازدواج هم میکنن. پس فکر کنم شما که مجبور به آن کار شدهاید در آن زمان هنوز دانشجو نبودهاید. ولی آیا نمیشد که بحای اون دو سال سربازی، چند سال باقیمانده رو ادامه تحصیل بدید و بعد که دانشجو شدید ازدواج هم بکنید و همینطور ادامه تحصیل بدید تا مقطع دلخواهتون؟(البته فکر نمیکنم اون چندسال باقیمانده از 2 خیلی بیشتر بوده باشد. یعنی از 16 سال که دیگه جوانتر نبودهاید. بودهاید؟) (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: خوب ما به کشورهای دیگه کار داریم ، برای ما فقط حق و حقیقت مهمه ، و در نظر گرفتن زحمت دیگرانحق با شماست. منظورم این بود که دادن حقوق زیاد به سربازان اصلاً عملی نیست. (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: خوب کی گفت آموزش ندند! درست و حسابی آموزش بدند ، دو دونه نارنجک برای یک گروهان! بعد هم این همه فرصت آموزش ، دبیرستان ، دانشگاه .... ،من قبول دارم که خیلی جاهاش باید اصلاح بشه، ولی این هم میشه فقط آموزش، در حالی که خیلی از سربازها برای استفادههای امنیتی مورد نیاز هستند. (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: حتی خانم ها هم آموزش ببینند ضرر نداره ، شاید مجبور شند بعضی اوقات از خودشون دفاع کنند (مثلا به عنوان واحد اختیاری).دوست عزیز، لطفاً طرح میدید عواقبش رو درنظر داشته باشید. شاید بعضی اوقات بخوان حمله کنند! ![]() ![]() ![]() من با این مخالفم. ![]() این یکی خیلی خطرناکه. (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: آره! فقط کافیه طرف لو بره بعد فرماندهه خدمتش برسه! توی این مورد خیلی ضعف داریم ، زورگویی بیداد می کنه.علت اینکه "توی این مورد خیلی ضعف داریم ، زورگویی بیداد می کنه" همینه که یک دسته مثل شما میگن "فقط کافیه طرف لو بره بعد فرماندهه خدمتش برسه!" (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: خوب همین غربی ها اگر ببینند به جای چهار تا سربازی نیمه فراری ، دو تا نیروی ویژه آموزش دیده با تجربه استخدام کردیم ، حساب می برنداینکه سربازهایی که الآن در حال خدمت هستند چقدرشون میل به خدمت دارند چیزی رو مشخص نمیکنه، بلکه آن تعداد که در صورت نیاز میتوانند بجنگند مهمه. بعد هم همین الآن هم نیروی آموزش دیده با تجربه بقدر کافی (یعنی خیلی بیشتر از اونی که بخواد بترسوندشون) داریم. اما چیزی که اینها رو کامل میکنه پیاده نظام پرشمار هست. (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: به جاش از طریق تقویت بسیج می تونیم به تعدد هم برسیم.فقط به شرط این که بسیج نشه محل راحت طلبی.خب، 2 تا راه داریم: 1. بسیج اجباری باشه : که هیچی.2. بسیج اختیاری باشه: برای اینکه به تعدد برسیم باید توش حلوا خیرات کنیم، که میشه محل تجمع خیلی از کسانی که بهش کوچکترین اعتقادی ندارند، و میشه همین که الآن هست، به قول شما محل راحتطلبی. (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: من پیشنهاد می دم به جای این حالت موجود ، سربازی بشه به صورت یک سری آموزش های حساب شده و مداوم (نه دو ماه که بعد یادت بره!) ، و استفاده های مقطعی از نیروها (تا زمانی که سرباز استخدامی رواج پیدا نکرده ) در نهایت هم که استخدام صورت بگیره.از جهاتی خوبه، ولی فکرش رو بکنید طرف وسط زندگیش هست، کار و بار داره، زن و بچه داره، باید رهاشون کنه چند هفته! (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: خوب اگر این طور هست که شما می فرمایید ، چرا امیرالمومنین علیه السلام کسی رو مجبور به جنگ نمی کردند ؟ خوب نمی تونستند بعد از صفین نیرو جمع کنند ، و این قدر از بی وفایی ها شکوه نکنند؟ این نشون می ده ایشون مردم رو در دفاع آزاد گذشتند و فقط به موعظه اکتفا می کردندخیر دوست من، اشتباه میفرمایید. اینکه مردم به حرف امام علی(علیه السلام) گوش نمیکردند میشه مثل اینکه زمان جنگ ما با عراق باشه، بعد مردم به حرف امام خمینی(رحمة الله علیه) گوش ندن و جبهه نرن. سربازی اجباری، میشه مثل توصیهی اکید اسلام به آموزش حوانان و جمع کردن نیرو که در آن دوره هم وجود داشته. چیزی که نبوده اشکالات الآن سربازی بوده، یعنی همان نظامیگریهای خشن و بدرفتاری و هدر دادن وقت و... (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: سوال کلیه ، اما جوابش راحته ، یا آری یا نه!؟؟؟؟ اگر بگویند "آری" باعث میشه نظامیگریهای خشن هم تأیید بشه، و اگر بگویند "نه" باعث میشه دفاع از ناموس و وطن نفی بشه. (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: منظورشما از لزوم چه؟کمی گنگ هست جمله بندیلزوم داشتن سربازی نفی شدنی نیست. بخاطر اینکه الآن از جهاتی بد اجراش میکنن که نمیشه گفت سربازی نداشته باشیم. فقط میشه گفت اصلاحش کنیم. (۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: کجاش بعیده! خوب نظامی گری ما همراه با انقلاب اصلاح نشد ، باید اصلاحش کنیم! وقتی پایه یک نظام از تفکرات غربی نشات گرفته ، چرا نباید از پایه اصلاحش کرد؟فکر کردم منظورتون چیز دیگریست! ببخشید. البته که درست میفرمایید.(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۳)دل خسته نوشته است: نه خیر ، تا اونجایی که من تحقیق کردم به هیچ وجه سربازی نمی رند ، مگر این که قید حوزه رو بزنند (حوزه مثل دانشگاه نیست که مدرک بگیری تموم شه! یک جور معافیت تحصیلیه ، اما تحصیلشون تمامی نداره) جایی هم ندیدم بهشون در آینده فشاری وارد بشه.حتی خودم یک موقعی برای این که سربازی نرم به فکر طلبه شدن بودمعجب!!! فکر کنم فهمیدم چرا یکی از آشناهامون پسرش رفت طلبه شد ![]() ![]() نه بابا بنده خدا مهندسی قبول شد رها کرد رفت طلبه شد.ویرایش: یه خورده فکر کردم دیدم این که شما میفرمایید تحصیلشون تمامی نداره، اگر توی دانشگاه هم طرف تحصیلش تمامی نداشته باشه باز هم تا هر زمان که تحصیل میکنه سربازی نمیره. ![]() اگر هم مثل طلبهها تا آخر عمر طولش بده، هرگز سربازی نمیره، مگر اینکه تحصیل رو رها کنه. این میشه درست مثل همین که شما میفرمایید "مگر اینکه قید حوزه رو بزنه". موافقید؟ (۱/خرداد/۹۲ ۱۷:۵۲)sadegh-a نوشته است: اونایی که گزینه آری رو زدن :من هم بگم؟ راستش من از اول تاپیک یک نفر رو هم ندیدهام که بگه از همین شیوه حمایت میکنم. ![]() حمایت از سربازی اجباری نامساوی است با حمایت از هر کاری که هر موجودی تو پادگان انجام میده. (۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۲۲)Patriot نوشته است: یکی که ازتو کوچیکتره چند سال و درجه ش از تو کمتره میادتو جمع در یه جایی که مردم غیر نظامیه هم بودن میگه : سرباز مثل اسب چموشیه که باید رام بشهاگر من بودم بهش نشون میدادم چموش چیه و اسب کیه!!! ![]() امثال همین سربازها بودند که شهید شدند، و هنوز هم عدهای در مناطق مرزی یا در مواجهه با بزهکاران شهید میشوند. فرمانده معظم کل قوا میفرمایند: "سرباز زینت حکومت است" آن چیزی که این حکومت قرار بود باشه(و هنوز هم قرار هست بشه) با این نظامیگریهای مسخره قابل جمع نیست. گرچه هنوز دوره، ولی کسی که باید نزدیکش کنه غیر از ما نیست. (۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۲۲)Patriot نوشته است: آدم دیدم که زن و بچه ش محرمش نبودنیعنی چی؟ متوجه نمیشم. (۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۲۲)Patriot نوشته است: متاهل ها فکر کنم دو سه هزار تومن حقوقش بیشتر بودفکر میکنم بخاطر این هست که موقعی که مرخصی میروند از سر چهارراه گل بخرند. ![]() (۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۲۲)Patriot نوشته است: پارتی بازی اصلا حد حدود ندارههمین رو میخواستم بگم. بسیاری از مردم(که داداش خودمم جزء این دسته است) کوچکترین اعتراضی به وضع موجود نمیکنن که مبادا براشون دردشرّ نشه. باز حرف بزنم بعضی از دوستان میگن شعار، بابا اگه به کسی که سوارتون میشه سواری بدید که دیگه کسی باقی نمیمونه که بندازدش پایین!!! مگر منتظرید اون خودش دلش بسوزه پیاده شه؟! قضیه از این سادهتر؟! (۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۲۲)Patriot نوشته است: میبینه یه عده چطور نامردن چطور زیرآب میزنن چطور از بیت المال میخورنببخشید، ولی خیر، اگر پسر خوبی باشه ساکت نمیشینه. (۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۲۲)Patriot نوشته است: جناب شما تضمین میکنی بعدش شرایط بدتر نشه؟من کیام که تضمین کنم؟ ![]() کسی که به غیر خدا تکیه کنه، بر چیزی تکیه نکرده. نیروی محرکهاش یک عزم پولادین نیست!!! و شجاعت هم جزء ملزوماتش نیست!!! نیروی محرکهاش عزت است. |
|||
|
۲۳:۳۳, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
آوه اوه اوه ،دست درد می گیرم بخوام اینا رو جوال بدم ، هنگ هم می کنم
همینجوری بدون نقل قول جواب می دم! خوب فرض کنید یک نفر رو به زور آوردند ، اگر فرصت گیر بیاره در میره (سرباز این تیپی کم نداریم!) ، یکی دیگه برای تامین معاش خانواده اش اومده ، از این کار هم ترس نداره (و الا نمیومد خوب! ) ، کدوم بهتر دفاع می کنه؟ اگر میبینی آمریکایی ها اهل فرارند ، خوب تقدیر خداوند هم بر این امر هست (به عنوان مثال در مورد قوم یهود چنین چیزی داریم) ، همین که کسی اهل باطل باشه ، ایمانش ضعیف باشه ، همین میشه دیگه. نمی گیم سربازی نرفتن مجانیه ! یک موردی قرار می دیم در مالیات ، به منظور تامین نیروهای مسلح ، کمی هم فرهنگ سازی می کنیم که برادر من ، این پولا رو می دی که بچت نره سربازی ، فقط به شرطی که واقعا بر اساس مقدار درآمد مالیات گرفته بشه ، نه مقدار خرج کردن!نقل قول:کجا داشتیم که کسی رو مجبور کردند بدو برو بجنگ؟ مگه منافقا یواشکی از زیر جنگ در نمی رفتند (اگر نفاق نداشتند که علنا می گفتند نمی جنگیم ) ، کجا اجباری بوده؟ نقل قول:بله ، سربازی سربازان عقب میوفته ، اما این هم بد از بدتر! طرف باید 30 سالگی بره سربازی! با خودم حساب سرانگشتی کردم ، من بخوام دکتری بگیرم ، بعد 32 سالگی برم ازدواج کنم ، کی می خوام بچم رو بزرگ کنم؟ ای آقا ، سه سال تست کردم ، نشد! فقط وقتی که رفتم دنبال سربازی ،به لطف خدا جور شد! کسی تو این دوره زمونه (البته منظورم اکثریته!) نمیاد به آدم بی کار دانشجو که معلوم نیست کی بره سربازی کی نره ، کار گیرش بیاد یا نه ... زن بده! تازه پدر بنده تضمین هم کرده بودند زندگی من رو تا کسب درآمد ، اما همین که دوسال پاشم برم دور از خانواده ، باعث میشد همه پا پس بزنند. اعتماد به نفس دارم ، نمی خوام قطعی بگم ، منظور من نوعی بود ، یعنی من می دونم که امثال من به این درجه میرسیدیم ، اگر ترس از آینده و عدم تشکیل خانواده نبود! نقل قول:خوبه خوبه! اما فکرش رو بکنید ملت از فردا همه درساشون رو طول می دند و ... ، درس خوندن باید از روی عشق باشه. آقا اگر چیزی جا افتاد ببخشید ف یک مدته فشار ها باعث شده نتونم زیاد تایپ کنم. اگر موردی جا مونده بود بگید ببحثیم. |
|||
|
۱:۴۶, ۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۲ ۱۷:۴۳)sarallah نوشته است: البته به نظرم بهتره خانومها در این تاپیک مشارکت نداشته باشند!!نه کی گفته؟من خودم سربازیم نیروی هوایی ارتش بود! صبح به صبح روحانی میومد و در نمازخونه گروهان نماز میخوندیم! اونایی هم که نمیخوندن ارشد توی گروهان به زور میبردشون توی نمازخونه که نماز بخونن ![]() البته یک عده بودن که فقط میومدن توی نمازخونه واسه خواب!سرباز مسئول نمازخونه بنده خدا به زور اینا رو مینداخت بیرون!! آخی صبحهای زمستون بیرون یخ بود توی نمازخونه گرم چه حالی میداد!!نماز 2رکعتی رو 40دقیقه طول میدادیم!! ![]() البته یه مشکل دیگه که داشتیم این بود فرمانده مارو مجبور میکرد با تیغ اصلاح کنیم! روحانی گروهان میگفت نباید با تیغ بزنید هرکی با تیغ میزد=اضافه خدمت از طرف روحانی هرکی با تیغ نمیزد=اضافه خدمت از طرف فرمانده ![]() این وسط ما گیر افتاده بودیم! ================================================= البته در خیلی از کشورها سربازی اجباری هست،دولت توان پرداخت هزینه،حقوق و...سربازهای کادری و استخدامی رو نداره واسه همین مجبوره از سرباز وظیفه استفاده کنه!!اگه من و شما نریم سربازی کی میخواد از کشور دفاع کنه؟؟!از هوا که سرباز نمیریزه!! البته اینکه میگن هرکی رفت سربازی مرد میشه زندگیش منظم میشه و این چیزا همش حرف الکیه ![]() من که تغییری نکردم! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی | دل خسته | 57 | 18,495 |
۲۹/فروردین/۹۵ ۲۰:۰۶ آخرین ارسال: عمار94 |
|

ببخشید. البته که درست میفرمایید.

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)