تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: داستان تشرف مرد صابونی (بسیار خواندنی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
جناب سعدی مرغ شمایک پا داره کاملا!!
نقل قول:
وقتی پایگاهی بخواد مطلبی رو تایید کنه باید سندی داشته باشه تا وقتی دلیل جویی ، دنبال دلیل گشت ارایه کنه !

وقتی که سند مستند ندارن میگن بله ! این ماجرا سند ندارد و خودش رو راحت میکند ولی ماجرا رو زیر سوال می‌برد و اون در حد داستان آموزنده معرفی میکنه .

در واقع اون ماجرا با خاک یکسان میشه!! وقتی الکی باشه دیگه چه فایده ؟!!

در صورتی که آدمهای سخن شناس هستن مثل علمای واقعی که میدونن کدوم ماجرا صحیح هست و کدام نه .

ماجرای تشرفات که علمای واقعی تایید کردند تعدادش کمه .

سند هم همون شخص هست که تعریف کرده و عالمی که تایید کرده .

ما که سخن شناس نیستیم بهتره سکوت کنیم و نظر عالم به امر رو قبول کنیم .
گفتنی ها گفته شده شما مقاومت میکنید یا ما ؟!
سلام
منظور شما از گفتنی ها، این گفته است؟
(۲۶/مرداد/۹۶ ۱۱:۵۱)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]کارشناس محترمی که خلاف حرف خداوند و پیامبر حرف میزنه . جالبه .
ملعون است کسی که به خداوند و پیامبر دروغ ببافد
عالم وقتی عالم هست که بتونه تفاوت حرف دروغ رو از راست متوجه بشه .
خب توضیح دادم که حرف کارشناس محترم ارتباطی با دروغ بستن به معصومین نداره.

ولی حرف من چیز دیگریه. این که نباید خودمون رو از سایتهای پاسخگویی محروم کنیم. می خوام یک بار کاربران این سایت، پرسیدن سوال از کارشناسان رو تجربه کنند و با این کار آشنا بشند.
(۸/مهر/۹۶ ۱۶:۰۲)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام
منظور شما از گفتنی ها، این گفته است؟
خب توضیح دادم که حرف کارشناس محترم ارتباطی با دروغ بستن به معصومین نداره.

ولی حرف من چیز دیگریه. این که نباید خودمون رو از سایتهای پاسخگویی محروم کنیم. می خوام یک بار کاربران این سایت، پرسیدن سوال از کارشناسان رو تجربه کنند و با این کار آشنا بشند.

علیکم السلام
منظور من همون هست که نقل قول کردم.
سلام
در نقل قول، اشاره فرمودید که افراد سخن شناس ، درست و نادرست را از هم تشخیص می دهند و فقط موارد درست را نقل می کنند. بنابراین اگر عالم بزرگی روایات تشرف را نقل کرد، قابل استناد است.

دو تا مسئله هست. یکی اینکه در نهی از استناد به روایات تشرف که در روایات آمده، تبصره ای برای نظر علما در نظر گرفته نشده. ثانیا طبق نظر کارشناس محترم سایت askdin، در جایی که هدف تقویت احساسات باشه و قرار نباشه سخن گفته شده مبنای اعتقادات قرار بگیره، یک عالم لازم نیست از صحت تمام حکایاتی که نقل می کنه مطمئن باشه.

نقل قول:ما که سخن شناس نیستیم بهتره سکوت کنیم و نظر عالم به امر رو قبول کنیم .
خب ما که از علما سوال نکردیم تا نظرشون رو بپرسیم و قبول کنیم. ما به یک ابهام برخوردیم و باید در موردش سوال کنیم.

خودم می تونم این رو مطرح کنم اما می خوام دوستان عادت کنند به پرسیدن.
یکی از دوستان بسیار مودب و شیرین سخنمون، من رو دعوت کردند که بر سر این موضوع (حکایت مرد صابونی) با هم مباهله داشته باشیم!

حقیقتش نمی دونم سر چی باید با ایشون مباهله کنم. ما بر سر موضوعی اختلاف نظر داشتیم و من پیشنهاد کردم که برای حل اختلاف نظرها به یک کارشناس مراجعه بشه. آیا قراره بر سر مفید بودن سوال از کارشناسان مباهله کنیم؟ آخه ما که جواب قطعی برای این سوال مطرح نکردیم که قرار باشه در مورد درستی نظرمون مباهله داشته باشیم. اتفاقاً سوال از کارشناس برای این مهمه که ما مطمئن نبودیم چه نظری درسته.

نمی دونم این ترس از مراجعه به سایتهای پاسخگویی از کجا ناشی میشه. و چرا یک نظر حاضر میشه لعن و نفرین کنه اما حاضر نیست از امکاناتی که در مراکز پاسخگویی ایجاد شده استفاده کنه.

در مورد اختلاف نظرهای سیاسی هم ایشان یه سری نفرینها و یه سری آرزوها هم مطرح کردند که البته از دعای گربه بارون نمیاد.

ولی این شیوه صحبت، نشون دهنده رشد نیافتگیه. قرار نیست همه هم نظر باشند یا برای افرادی که اختلاف نظر باهاشون دارند آرزوی مرگ کنند. اینجوری پیش بریم آخر میرسیم به یه چیزی مثل داعش. داعشی ها هم اگر به جای این جبهه گیری ها، یه بار می نشستند و منطقی صحبت می کردند دیگه نیاز به جنگ نبود. فرد اگر منطقی صحبت کنه یا متقاعد میشه یا متقاعد می کنه.
(۱۰/مهر/۹۶ ۱۳:۵۳)سعدی نوشته است: [ -> ]یکی از دوستان بسیار مودب و شیرین سخنمون، من رو دعوت کردند که بر سر این موضوع (حکایت مرد صابونی) با هم مباهله داشته باشیم!

متاسفانه دوستمون معنای مباهله رو درست درک نکرده ، طرفی که به مباهله دعوت میشه باید ویژگی هایی داشته باشه که شما فاقد این ویژگی هستید .
(۱۰/مهر/۹۶ ۱۳:۵۳)سعدی نوشته است: [ -> ]ولی این شیوه صحبت، نشون دهنده رشد نیافتگیه.

متاسفانه جولان دادن به امثال تو نشان رشد نیافتگیه !
چون تو نه تنها الفبای بحث بلکه الفبای حرف زدن رو هم بلد نیستی !

تو میتونی به هر منبعی مراجعه کنی و یاد بگیری و از چیزی که یاد گرفتی اسفاده کنی و بحث رو به جلو ببری !
نه اینکه دوستان رو به نفهمی متهم کنی .

البته اگر بحث روی نفهمی باشه ، نفهم تر از شما افراد بی خاصیتی هستند که اجازه ی چنین لفاظی هایی رو میدهند
منظورم نفرین و ... بود که نباید مطرح بشن و لازمه بحث درست جایگزینشون بشه. وگرنه بحث خیلی هم خوبه و من خودم خیلی از نظرات دوستان یاد گرفتم.

به هر حال استفاده از سایتهای پاسخگویی می تونه مفید باشه.
(۱۰/مهر/۹۶ ۱۸:۳۴)عمار94 نوشته است: [ -> ]تو میتونی به هر منبعی مراجعه کنی و یاد بگیری و از چیزی که یاد گرفتی اسفاده کنی و بحث رو به جلو ببری !
بله من می تونم سوال رو در یک سایت پاسخگویی مطرح کنم و جوابش رو براتون بیارم. همون طور که خیلی اوقات این کار رو انجام دادم.

اما قصدم اینه که خود دوستان به این کار عادت کنند. وقتی فردی حاضر میشه هر کاری کنه تا به سامانه های رفع شبهه مراجعه نکنه، باید ببینیم که چه مشکلی وجود داره و چه چیزی باعث این مقاومت شده. راه حلش هم اینه که دوستان یا به این سامانه ها که زیر نظر علما اداره میشن مراجعه کنند یا دلیل نگرانیشون رو واضح بگن.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع