(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۴:۰۸)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]خوب طرف دوست مادرش بود !!! البته عمو واقعی اش هم نبود عمو صداش میکرد !!!
حالا کل فیلم رو گذاشتین کنار به همین یه مسئله چسبیدین !!!!!!!
اون مربی سوباسا بود و دوست مادرش نه دوست پسر :|
خب همبن رو منم دارم میگم دیگه
که اینها کل سریال اوشین و امثالهم رو گذاشتن کنار
چسبیدن به یک سکانس که یکی یکی رو بغل کرده (در حالی که هردو لباس هم داشته اند)!!!!
یه نکته ظاهرا بی ربط
آزادی بیان در هیچ محیط داخلی نیست.
فیسبوک تنها جاییست که ادعا دارد آزادی بیان هست
که آنهم به لطف فی*ل*ترچی های عزیز و ساندیس دوست در دسترس همگان نیست
و جالبتر اینکه عده ای از همین ساندیس پرست ها آنجا هم پیج دارند
که باز آزادی بیان نیست!! تا حرفی میزنی، یا بلاک میشوی. یا حذف میشود یا یا یا یا ....
و من، همچون پیشوایم، پرورده آزادی ام. و هم هرچه کنند، جز در هوای آزادي دم نخواهم زد.
(حرفم بی ربط بود، آن با ربط هایش که حذف شد! شاید این هم حذف نشود!!! دنیای اینجا برعکس است!)
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۰۰)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ][/font][font=B Traffic]بابا تورو خدا یه نگاه به جامعه بندازین !!! این چیزا الان مهم یا آسایش و رفاه جامعه !!!
این چیزا الان تو جامعه ای که دختر عمو و پسر عمو و.... و همکلاسی ها با هم راحت و عادی ان اگه این حرفا تو جایی بزنین چیزی جز تمسخر عایدتون نمیشه :|
هر چیزی به جای خودش مهمه ...
اونم اشتباه ــه ... پخش اینا هم اشتباه ــه !!!
البته به شخصه با سریال *به کجا چنین شتابان* مشکلی ندارم ... چون به نظرم داشت سقوط یک فرد رو نشون میداد ... و این چیزایی هم که تو سریال نشون میداد به نظرم مراحل سقوط شخصیت اصلی داستان بود (حتی یادمه یه قسمت نشون داد که به یونس پیشنهاد داده شد که با کتی بره استخر!!! البته قبول نکرد) !!!
فک نکنم قصد و نیت بدی پشت سریال بوده !!!
ولی سریال ساختمان پزشکان قضیه ــَـش فرق میکنه !!!
اون دوستمون هم که میگه یکی توضیح بده برای من ، خوب دوست عزیز فیلم سینمایی نیست که الان بیایم برای شما تحلیلش رو تو 4 خط بذاریم ... یه سریال چند 10 قسمتیه !!!
بطور کلی داره اندیشه های روانشناسای ملحد غربی بالاخص فروید رو یاد میده به مردم !
در وصف جناب فروید همین حرف بس که این فرد همجنسباز بوده (اگه درست یادم باشه البته) !!!
دیگه بماند که خود پژوهشگرای غربی تو حوزۀ صهیونیزم میگن که این فرد (فروید) ماسون بوده و ...
کلا سخنرانیای دکتر عباسی رو گوش بدین ، درباره اینا (روانشناسای غربی) مسائل جالبی میگه ایشون !!!
نقل قول:فیسبوک تنها جاییست که ادعا دارد آزادی بیان هست
که آنهم به لطف فی*ل*ترچی های عزیز و ساندیس دوست در دسترس همگان نیست
آره معلومه... اون آزادی بیانه؟؟؟؟ یا ...؟؟؟
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۱۹)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]آره معلومه... اون آزادی بیانه؟؟؟؟ یا ...؟؟؟
..... یا اشاعه فحشا؟؟؟
شما خودت تا حالا فیس بوک بودی؟؟؟
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۱۴)آشفته نوشته است: [ -> ]که آنهم به لطف فی*ل*ترچی های عزیز و ساندیس دوست در دسترس همگان نیست
و جالبتر اینکه عده ای از همین ساندیس پرست ها آنجا هم پیج دارند
که باز آزادی بیان نیست!! تا حرفی میزنی، یا بلاک میشوی. یا حذف میشود یا یا یا یا ....
دوست عزیز ، بحث فیس بوک جداست ... مسائل رو با هم قاطی نکنید !!!
ضمن اینکه به شما هم پیشنهاد میکنم حتما یه بار ساندیس رو امتحان کنید (لامصّب پر ــه انرژی ــه) !!!
تو فیس بوک هر پیجی قوانین خودش رو داره و خطوط قرمز خودش رو داره ... شما تو پیجای سلطنت طلبا هم بری بهشون فحش بدی ، یا با خطوط قرمزشون وَر بری ، بلاکت میکنن !!!
اصولا آزادی یه چیز نسبی ــه و آزادی ــه مطلق وجود نداره ...
من نمی دونم یعنی مشکل جامعه ی ما فقط همین فیلم اوشین است؟
یعنی اگه صدا و سیما صحنه ای که به قول شما فلان فلان رو در آغوش گرفته سانسور می کرد اون وقت همه ی مشکلات جامعه حل می شد؟