(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۲۳)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]بله درسته!! بیشتر از اینجا هستش !!
من خودم هر دو رو سر میزنم هم فیسبوک هم این فروم !!!
یه طرفه جلو نمیرم !!!
البته چون تعداد فرند هام کمه داره جذابیتشو از دست میده :|
من دیگه سعی میکنم اینجا کمتر بیام
چون تحملشون برام سخته، حرفشون رو میچسببونن به اسم دین و دیانت ، اعصاب آدم داغون میشه
آیدیت رو خصوصی بفرست
البته میدونی که میشه پیج هایی که خوشت میاد لایک کنی ؟؟؟؟ :دی جذابیتش بالاتر میره!!!!
من قدر ارزش های خودم رو میدونم و هر جایی نمیرم!!!
حیف که یه چیزایی رو نمیشه گفت...
نقل قول:من نمی دونم یعنی مشکل جامعه ی ما فقط همین فیلم اوشین است؟
یعنی اگه صدا و سیما صحنه ای که به قول شما فلان فلان رو در آغوش گرفته سانسور می کرد اون وقت همه ی مشکلات جامعه حل می شد؟
حالا کی گفته همه مشکلات از در آغو گرفتنه...
این مطالب فقط در جهت بیداری افراد گفته میشه که متاسفانه بعضی ها با این چیزا بیدار نمیشن!!!
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۲۰)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]همونی که فیلم دولتی قلاده های طلا رو ساختش !!!!
خب حالا یه نقر سقوط شخصیت داشت چون اون با شرایط آزادی که کتی بزرگ شد بزرگ نشد و به قول گفتنی جنبه اش رو نداشت ( هه هه خوده منم ندارم چون تا الان تو این شرایط نبودم)
دوست عزیز ، فیلم *جدایی نادر از سیمین* هم دولتی بود ، ولی از اول تا آخرش داشت فحش میداد به حکومت و دین و مردم ...
این دلیلتون خیلی ببخشید 2زار نمیارزه !!!
البته بنده گفتم که با اون سریال (به کجا ...) مشکلی ندارم ، حتی از برخی جهات سریال خوبی هم بود .
لطفا پستا رو کامل بخونید !!!
نقل قول:احتمالا !!!!
البته اگه صدا سیما رو بدن دست عده ای که این افکار افراطی رو دارن فکر کنم عالی بشه !!!!
من تازه دارم افکار افراطی رو تو این سایت میبینم و کم مونده شاخ در بیارم :|
یه لحظه وایستا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کدوم افکار افراطی؟؟؟ با دلیل صحبت کنید.
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۲۳)MaTeY نوشته است: [ -> ]دوست عزیز ، بحث فیس بوک جداست ... مسائل رو با هم قاطی نکنید !!!
ضمن اینکه به شما هم پیشنهاد میکنم حتما یه بار ساندیس رو امتحان کنید (لامصّب پر ــه انرژی ــه) !!!
تو فیس بوک هر پیجی قوانین خودش رو داره و خطوط قرمز خودش رو داره ... شما تو پیجای سلطنت طلبا هم بری بهشون فحش بدی ، یا با خطوط قرمزشون وَر بری ، بلاکت میکنن !!!
اصولا آزادی یه چیز نسبی ــه و آزادی ــه مطلق وجود نداره ...
اگه دقت کنید عرض کردم حرفم کاملا بی ربطه، ظاهرا ربطی به این تاپیک نداره؛ اما بس که پستام اینجا حذف شده، باید یه جا حرفم رو مینوشتم.
بله خب، ساندیسی که مفت به آدم بدن تا نقش گوسفنند بازی کنه، بایدم انرژی داشته باشه، بایدم بچسبه
اما متاسفانه من اون بزی نیستم که علف به دهنش شیرین بیاد!!
فحش بدم؟؟ ینی خداییش من اینجا یا جاای دیگه ای فحش دادم؟؟ نه جانم، سفسطه نکن، به خاطر فحش و بی ادبی تا حالا حذف نشده حرفام. بخاطر همون خط قرمزاست.
سلظنت ظلب ها هم مث ساندیس خورها! هرکدوم از یه طرف بوم افزاط افتاده ان.
دوستان الان شبکه تماشا داره ساختمان پزشکان نشون می ده. من میرم ببینم آخه دیشب ندیدمش!!!!!!