۱۳/خرداد/۹۲, ۱۰:۵۷
نقل قول: برید خودتونو درست کنید اگه جامعه ما واقعا اسلامی بود اگه همه ی شما هایی که ادعا می نکنید منتظر ظهور آقا هستید این انتظار واقعی بود نه حرفی که تا حالا امام زمان ظهور کرده بود.

چه ربطی داشت؟

نقل قول: برید خودتونو درست کنید اگه جامعه ما واقعا اسلامی بود اگه همه ی شما هایی که ادعا می نکنید منتظر ظهور آقا هستید این انتظار واقعی بود نه حرفی که تا حالا امام زمان ظهور کرده بود.

(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۰:۵۷)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]
چه ربطی داشت؟
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۱:۴۰)aleerz نوشته است: [ -> ]سلام...
یه مسلمون بیاد خیلی منسجم دقیق با دلیل و مدرک و بی پرده و رک و صریح البته حق گرایانه و بدون غرض معایب مسافران و ساختمان پزشکان و ... رو بگه ..
آقایی که تاپیک رو باز کردی جناب خرد مند این (....) رو هم بشکاف ببینیم منظورت چیه؟
دوستان چرا بهونه میارید ..؟ بگید از برادران قاسم خانی بدتون میاد دیگه...
(۱۲/خرداد/۹۲ ۲۰:۳۴)آشفته نوشته است: [ -> ]یادمه ترنسفورمرز 3 رو گذاشته بود و مثلا میخواست سانسور کنه، از به طرف گند زده بود به فیلم، از یه طرف گند رده بود به آبروی تلویزیون ایران، کم مونده دفعه بعد امریکن پای دوبله شه بیاد رو انتن.
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۱۷)آشفته نوشته است: [ -> ]دوستان می فرمایند که اومدن برادر شوهر و پدر شوهر بدون در زدن به خونه ای که عروس توشه حرامه!!!
ینی نمیخوام بگم نیست اما
این دوتا سریال جزء بهترین سریال های طنز دهه های اخیر بودن
که برعکس خیلی سریال ها لودگی توش نبود، بی حیائی و ... توش نبود
محتوای غنی داشت و فقط چهارتا هنرپیشه دلقک توش نبود
و هزار تا حسن دیگه داشت
که
دوستان نمیبینند
و بقیه فیلمها و سریالها رو هم نمیبینند
و گیر دادن به این دو
که حقیقتا نقطه عطفی بودن تو سریالها
و جا داشت بیشتر از اینا ازشون تقدیر و تشکر بشه
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۲۷)pari74bala نوشته است: [ -> ]بله من هم کاملا با شما موافق هستم.
در ضمن وقتی این خانوم تو ی فیلم مجبوره (توی خونه ی خودش) مانتو و شال بپوشه پس دیگه نا محرم اونو نمی بینه پس اشکال نداره آفا ناصر وارد خونشون بشه.

(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۲۷)pari74bala نوشته است: [ -> ]بله من هم کاملا با شما موافق هستم.
در ضمن وقتی این خانوم تو ی فیلم مجبوره (توی خونه ی خودش) مانتو و شال بپوشه پس دیگه نا محرم اونو نمی بینه پس اشکال نداره آفا ناصر وارد خونشون بشه.
(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۰:۴۴)اولولالباب نوشته است: [ -> ]پس از آن افتضاح در ساختمان پزشکان و مسافران و ....