تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آغوش گرفتن اوشین و عجین در شبکه تماشا سانسور نمی شود+دانلود
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
نقل قول: برید خودتونو درست کنید اگه جامعه ما واقعا اسلامی بود اگه همه ی شما هایی که ادعا می نکنید منتظر ظهور آقا هستید این انتظار واقعی بود نه حرفی که تا حالا امام زمان ظهور کرده بود.
Big Grin
چه ربطی داشت؟Big Grin
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۰:۵۷)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]Big Grin
چه ربطی داشت؟Big Grin

منظورم این بود که حالا انگار فقط همین صدا و سیما ما مشکل داره.
نظام آموزشی که صد برابر اون ایراد داره.
می دونید چرا؟
چون کسایی رو کار اومدن که صلاحیت ندارن
سلام...

یه مسلمون بیاد خیلی منسجم دقیق با دلیل و مدرک و بی پرده و رک و صریح البته حق گرایانه و بدون غرض معایب مسافران و ساختمان پزشکان و ... رو بگه ..
آقایی که تاپیک رو باز کردی جناب خرد مند این (....) رو هم بشکاف ببینیم منظورت چیه؟

دوستان چرا بهونه میارید ..؟ بگید از برادران قاسم خانی بدتون میاد دیگه...
ببینید دوستان اینقد مردم فیلمای شبکه های ماهواره رو دیدن که دیگه این چیزا خیلی خیلی داره عادی میشه خیلی کارای بدتر میشه که کاریم نمیشه کرد.میشه؟[تصویر: huh.png][تصویر: confused.png]
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۱:۴۰)aleerz نوشته است: [ -> ]سلام...

یه مسلمون بیاد خیلی منسجم دقیق با دلیل و مدرک و بی پرده و رک و صریح البته حق گرایانه و بدون غرض معایب مسافران و ساختمان پزشکان و ... رو بگه ..
آقایی که تاپیک رو باز کردی جناب خرد مند این (....) رو هم بشکاف ببینیم منظورت چیه؟

دوستان چرا بهونه میارید ..؟ بگید از برادران قاسم خانی بدتون میاد دیگه...

دوستان می فرمایند که اومدن برادر شوهر و پدر شوهر بدون در زدن به خونه ای که عروس توشه حرامه!!!
ینی نمیخوام بگم نیست اما
این دوتا سریال جزء بهترین سریال های طنز دهه های اخیر بودن
که برعکس خیلی سریال ها لودگی توش نبود، بی حیائی و ... توش نبود
محتوای غنی داشت و فقط چهارتا هنرپیشه دلقک توش نبود
و هزار تا حسن دیگه داشت
که
دوستان نمیبینند
و بقیه فیلمها و سریالها رو هم نمیبینند
و گیر دادن به این دو
که حقیقتا نقطه عطفی بودن تو سریالها
و جا داشت بیشتر از اینا ازشون تقدیر و تشکر بشه
(۱۲/خرداد/۹۲ ۲۰:۳۴)آشفته نوشته است: [ -> ]یادمه ترنسفورمرز 3 رو گذاشته بود و مثلا میخواست سانسور کنه، از به طرف گند زده بود به فیلم، از یه طرف گند رده بود به آبروی تلویزیون ایران، کم مونده دفعه بعد امریکن پای دوبله شه بیاد رو انتن.

ترنسفورمرز 3 که در مقابل شاهکارای صداوسیما چیزی نیست دوست عزیز ... نمیدونم متوجه شدین که فیلم Due Date رو هم چند وقت پیش بخش کردن یا نه !!!
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۱۷)آشفته نوشته است: [ -> ]دوستان می فرمایند که اومدن برادر شوهر و پدر شوهر بدون در زدن به خونه ای که عروس توشه حرامه!!!
ینی نمیخوام بگم نیست اما
این دوتا سریال جزء بهترین سریال های طنز دهه های اخیر بودن
که برعکس خیلی سریال ها لودگی توش نبود، بی حیائی و ... توش نبود
محتوای غنی داشت و فقط چهارتا هنرپیشه دلقک توش نبود
و هزار تا حسن دیگه داشت
که
دوستان نمیبینند
و بقیه فیلمها و سریالها رو هم نمیبینند
و گیر دادن به این دو
که حقیقتا نقطه عطفی بودن تو سریالها
و جا داشت بیشتر از اینا ازشون تقدیر و تشکر بشه

بله من هم کاملا با شما موافق هستم.
در ضمن وقتی این خانوم تو ی فیلم مجبوره (توی خونه ی خودش) مانتو و شال بپوشه پس دیگه نا محرم اونو نمی بینه پس اشکال نداره آفا ناصر وارد خونشون بشه.
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۲۷)pari74bala نوشته است: [ -> ]بله من هم کاملا با شما موافق هستم.
در ضمن وقتی این خانوم تو ی فیلم مجبوره (توی خونه ی خودش) مانتو و شال بپوشه پس دیگه نا محرم اونو نمی بینه پس اشکال نداره آفا ناصر وارد خونشون بشه.

هه هه همینو میخواستم جواب بدم ...
درسته وقتی تو خونه مانتو و شال داره دیگه مشکلی نیست که Big Grin
کلا من همیشه از فیلم های ایرانی خندم میگیره !!!
طرف تو فیلم باباش قلبش میگیره دخترش میگرده دنبال یه مرد تا کمکش کنه Confused
کلا فیلم های ایرانی از خیلی از فیلم های فانتزی هالیوود هم تخیلی ترهDodgyDodgy
اصلاااااااااااا یه وضعیه
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۲۷)pari74bala نوشته است: [ -> ]بله من هم کاملا با شما موافق هستم.

نه منظورشون داستان فیلمه که داره تاثیر میذاره رو زندگی ها
توی زندگی واقعی که خانوم خونه با مانتو و شال نیست
در بهترین حالت ........
این تاثیر هست، اما نه اونفدر که اینجا کوبیدند فیلم رو!

(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۰:۴۴)اولولالباب نوشته است: [ -> ]
پس از آن افتضاح در ساختمان پزشکان و مسافران و ....
بسم الله

سلام

در مستند ضلع غربی ساختمان پزشکان، کارشناسان دربارش صحبت کردن :

دانلود مستند ضلع غربی ساختمان پزشکان
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع