بسم الله الرحمن الرحيم
اصلا فكر نمي كردم در مورد فيلم اوشين و ساختمان ژزشكان و حتي مسافران اين همه ابهامات در مورد آن وجود داشته باشد و بحث به اين جا كشيده شود از جهتي كه بعضي از دوستان تقاضا كرده بودند كه فردي كه تاپيك را باز كرده است توضيح بدهد
خب من هم دانشجوام و موقع امتحانات و اصلا وقت ندارم
وگرنه نقدي جامع بر آقاي پيمان قاسم خاني و سروش صحت ميزدم
اما تا2يا 3 روز منتظر باشيد در ضمن كساني كه مي خواهند بحث كنند بهتر است براي شروع كار
در مورد موج ابتذال جديد جنسي كه توسط آقاي پيمان قاسم خاني راه اندازي شده است توجه كنند با بررسي اجمالي بر روي فيلم هاي ايشان مانند پوپك و مش ماشاالله
يا چرا همزمان با پخش ساختمان پزشكان بزرگواران طلبه روبروي درب سازمان صداسيما تحصن كردند
ادامه دارد...
به اميد فرج مولايمان امام زمان كه صد البته نزديك است
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۵۱)اولولالباب نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحيم
اصلا فكر نمي كردم در مورد فيلم اوشين و ساختمان ژزشكان و حتي مسافران اين همه ابهامات در مورد آن وجود داشته باشد و بحث به اين جا كشيده شود از جهتي كه بعضي از دوستان تقاضا كرده بودند كه فردي كه تاپيك را باز كرده است توضيح بدهد
خب من هم دانشجوام و موقع امتحانات و اصلا وقت ندارم
وگرنه نقدي جامع بر آقاي پيمان قاسم خاني و سروش صحت ميزدم
اما تا2يا 3 روز منتظر باشيد در ضمن كساني كه مي خواهند بحث كنند بهتر است براي شروع كار
در مورد موج ابتذال جديد جنسي كه توسط آقاي پيمان قاسم خاني راه اندازي شده است توجه كنند با بررسي اجمالي بر روي فيلم هاي ايشان مانند پوپك و مش ماشاالله
يا چرا همزمان با پخش ساختمان پزشكان بزرگواران طلبه روبروي درب سازمان صداسيما تحصن كردند
ادامه دارد...
به اميد فرج مولايمان امام زمان كه صد البته نزديك است
دوست عزیز از بیانات شما کاملا معلومه که با آقای قاسم خانی مشکل داری . اگه می خوای فیلم ایرانی که بد آموزی داره مثال بزنی از این فیلم ها ماشا.... تو سینما ایران زیاده ولی الان شما فقط گیر دادی به آقای قاسم خوانی در صورتی که این آفا واقعا نویسنده خیلی خوبیه این حرف من نیست با کاراش تونسته اینو ثابت کنه.
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۱۵)Chista نوشته است: [ -> ]توی سریالی مثل ساختمان پزشکان وقتی تنها موضوعی که حرفی ازش نیست ،خداست ; دیگه بیشتر از این نمیشه ازش توقع داشت.....
به نظرم خوب تر بود بین سریال به جای پیام بازرگانی
سخنرانی (بعنوان مثال) حاج آقا تهرانی رو پخش میکردند
تا شما هم بتونید بیشتر از این از سریال توقع کتید!!!!!
خب دوست عزیز، قرار نیست تو همه برنامه ها از خدا حرف زده شه
فوتبال و دیگر برنامه های ورزشی، برنامه های اخبار، گفتگوهای ویژه خبری
برنامه خردسالان، فیلم های سینمایی داخل و خارج، خیلی از سریالهای طنز و غیر طنز
هستن که توشون به خدا پرداخته نشده
چرا زدین به مسافران؟؟؟؟
امان از سلیقه های شخصی
نقل قول:به نظرم خوب تر بود بین سریال به جای پیام بازرگانی
سخنرانی (بعنوان مثال) حاج آقا تهرانی رو پخش میکردند
تا شما هم بتونید بیشتر از این از سریال توقع کتید!!!!!
نه من همچین حرفی نزدم.....یه خورده بیشتر فکر کنید متوجه منظورم میشید.....مگر اینکه نخواید!!که اونوقت من هیچ وقت نمیتونم شما رو متوجهش کنم.....

سلام..
اول شما بگین چرا از قاسم خانی بدتون میاد تا با هم بحث کنیم....
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۳۲)Chista نوشته است: [ -> ]نه من همچین حرفی نزدم.....یه خورده بیشتر فکر کنید متوجه منظورم میشید.....مگر اینکه نخواید!!که اونوقت من هیچ وقت نمیتونم شما رو متوجهش کنم.....
پاراگراف اول رو که مزاح کردم و واضح بود
لطفا شما هم بقیه مطلبم رو با دقت بیشتر بخونید.