تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آغوش گرفتن اوشین و عجین در شبکه تماشا سانسور نمی شود+دانلود
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
بسم الله الرحمن الرحيم
اصلا فكر نمي كردم در مورد فيلم اوشين و ساختمان ژزشكان و حتي مسافران اين همه ابهامات در مورد آن وجود داشته باشد و بحث به اين جا كشيده شود از جهتي كه بعضي از دوستان تقاضا كرده بودند كه فردي كه تاپيك را باز كرده است توضيح بدهد

خب من هم دانشجوام و موقع امتحانات و اصلا وقت ندارم

وگرنه نقدي جامع بر آقاي پيمان قاسم خاني و سروش صحت ميزدم

اما تا2يا 3 روز منتظر باشيد در ضمن كساني كه مي خواهند بحث كنند بهتر است براي شروع كار

در مورد موج ابتذال جديد جنسي كه توسط آقاي پيمان قاسم خاني راه اندازي شده است توجه كنند با بررسي اجمالي بر روي فيلم هاي ايشان مانند پوپك و مش ماشاالله

يا چرا همزمان با پخش ساختمان پزشكان بزرگواران طلبه روبروي درب سازمان صداسيما تحصن كردند

ادامه دارد...

به اميد فرج مولايمان امام زمان كه صد البته نزديك است
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۵۱)اولولالباب نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحيم
اصلا فكر نمي كردم در مورد فيلم اوشين و ساختمان ژزشكان و حتي مسافران اين همه ابهامات در مورد آن وجود داشته باشد و بحث به اين جا كشيده شود از جهتي كه بعضي از دوستان تقاضا كرده بودند كه فردي كه تاپيك را باز كرده است توضيح بدهد

خب من هم دانشجوام و موقع امتحانات و اصلا وقت ندارم

وگرنه نقدي جامع بر آقاي پيمان قاسم خاني و سروش صحت ميزدم

اما تا2يا 3 روز منتظر باشيد در ضمن كساني كه مي خواهند بحث كنند بهتر است براي شروع كار

در مورد موج ابتذال جديد جنسي كه توسط آقاي پيمان قاسم خاني راه اندازي شده است توجه كنند با بررسي اجمالي بر روي فيلم هاي ايشان مانند پوپك و مش ماشاالله

يا چرا همزمان با پخش ساختمان پزشكان بزرگواران طلبه روبروي درب سازمان صداسيما تحصن كردند

ادامه دارد...

به اميد فرج مولايمان امام زمان كه صد البته نزديك است

دوست عزیز از بیانات شما کاملا معلومه که با آقای قاسم خانی مشکل داری . اگه می خوای فیلم ایرانی که بد آموزی داره مثال بزنی از این فیلم ها ماشا.... تو سینما ایران زیاده ولی الان شما فقط گیر دادی به آقای قاسم خوانی در صورتی که این آفا واقعا نویسنده خیلی خوبیه این حرف من نیست با کاراش تونسته اینو ثابت کنه.
نقل قول:هه هه همینو میخواستم جواب بدم ...
درسته وقتی تو خونه مانتو و شال داره دیگه مشکلی نیست که [تصویر: biggrin.png]
کلا من همیشه از فیلم های ایرانی خندم میگیره !!!
طرف تو فیلم باباش قلبش میگیره دخترش میگرده دنبال یه مرد تا کمکش کنه [تصویر: confused.png]
کلا فیلم های ایرانی از خیلی از فیلم های فانتزی هالیوود هم تخیلی تره[تصویر: dodgy.png][تصویر: dodgy.png]
اصلاااااااااااا یه وضعیه
من اصلأ موندم چرا انقدر بعضیا بامزه اند؟؟؟!!!!!!!!!Angryهر چیزیو به شوخی و مسخره میگیرن و یلحظه بفکر و مغزشون فشار نمیارن و فقط میخوان دین و حکومت و...مسخره کنند.بیشترم برگرفته از بعضی شبکهای ماهواره است ،حرف های بعضی دوستان.
هر کسی بسته به شرایط فرهنگ و دین و قوانین کشورش فیلم میسازه،و فقط هدف رساندن محتوا و نیت از ساخت اون فیلمه، دیگه چیکار به ظواهر فیلم دارید.در ضمن،الان که خیلی دیگه بازیگران تو فیلمها(مخصوصأ سینمایی)راحتند.ناراحت نباش، اینجور که داره پیش میره،چند وقت دیگه،همونی میشه که شما میخواید.
بعد هم،فکرنمیکنید دیگه زیاد دارید این موضوع "بغل کردن اوشین و..."کش میدید و به بحثهای نامربوط میکشونید؟؟؟؟؟؟!!!!!!
نگرانی بعضی از دوستان هم قابله احترامه،چون میترسن از این صحنه های عادی شروع بشه و کم کم به صحنه های باریک و غیرعادی کشیده بشه و نفس سرکش و هوس ران انسان هم از اون ببعد بیشتر و بیشتر میخواد.
اونایی که واسشون دیدن صحنه های بدتر از اینم عادی شده،نگران نباشند،ماهوارها که مثله نقل و نبات ریخته،به دیدنش ادامه بدهند.
ولی اونایی که عادی نیست واسشون و دلشون نمیخواد هم عادی بشه و نگران چطور تربیت بچه هاشونند،زود تر یه فکر اساسی بکنند و یک اقدام محکم،چون همینجور پیش بره اوضاع از این بدتر میشه و بحث های بیفایده هم سودی نداره جز اینکه یسریها میاند اینجا یحرفهایی میزنن که...
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۲۷)pari74bala نوشته است: [ -> ]در ضمن وقتی این خانوم تو ی فیلم مجبوره (توی خونه ی خودش) مانتو و شال بپوشه پس دیگه نا محرم اونو نمی بینه پس اشکال نداره آفا ناصر وارد خونشون بشه.

یا خدا !!!!!!!!!!!!
توی سریالی مثل ساختمان پزشکان وقتی تنها موضوعی که حرفی ازش نیست ،خداست ; دیگه بیشتر از این نمیشه ازش توقع داشت.....Cool

سریال اوشین هم همینطور .....استادان سانسور چنان جریان فیلم رو عوض کردن که خود اوشین هم باورش نمیشد همچین زن مقدس و سخت کوشی باشه Bi DandoonBi DandoonBi Dandoonمطمئنا اگر مردم در اون زمان میدونستن این خانوم فاحشه تشریف دارن اصلا فیلم و نگاه نمیکردن...چه برسه بیان الگو سازی کنن................افسوس.....Sad
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۱۵)Chista نوشته است: [ -> ]توی سریالی مثل ساختمان پزشکان وقتی تنها موضوعی که حرفی ازش نیست ،خداست ; دیگه بیشتر از این نمیشه ازش توقع داشت.....Cool

به نظرم خوب تر بود بین سریال به جای پیام بازرگانی
سخنرانی (بعنوان مثال) حاج آقا تهرانی رو پخش میکردند
تا شما هم بتونید بیشتر از این از سریال توقع کتید!!!!!

خب دوست عزیز، قرار نیست تو همه برنامه ها از خدا حرف زده شه
فوتبال و دیگر برنامه های ورزشی، برنامه های اخبار، گفتگوهای ویژه خبری
برنامه خردسالان، فیلم های سینمایی داخل و خارج، خیلی از سریالهای طنز و غیر طنز
هستن که توشون به خدا پرداخته نشده
چرا زدین به مسافران؟؟؟؟
امان از سلیقه های شخصی
نقل قول:به نظرم خوب تر بود بین سریال به جای پیام بازرگانی
سخنرانی (بعنوان مثال) حاج آقا تهرانی رو پخش میکردند
تا شما هم بتونید بیشتر از این از سریال توقع کتید!!!!!

نه من همچین حرفی نزدم.....یه خورده بیشتر فکر کنید متوجه منظورم میشید.....مگر اینکه نخواید!!که اونوقت من هیچ وقت نمیتونم شما رو متوجهش کنم.....Bi Dandoon
سلام..
اول شما بگین چرا از قاسم خانی بدتون میاد تا با هم بحث کنیم....
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۳۲)Chista نوشته است: [ -> ]نه من همچین حرفی نزدم.....یه خورده بیشتر فکر کنید متوجه منظورم میشید.....مگر اینکه نخواید!!که اونوقت من هیچ وقت نمیتونم شما رو متوجهش کنم.....Bi Dandoon

پاراگراف اول رو که مزاح کردم و واضح بود
لطفا شما هم بقیه مطلبم رو با دقت بیشتر بخونید.
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۱۵)Chista نوشته است: [ -> ]توی سریالی مثل ساختمان پزشکان وقتی تنها موضوعی که حرفی ازش نیست ،خداست ; دیگه بیشتر از این نمیشه ازش توقع داشت.....Cool

سریال اوشین هم همینطور .....استادان سانسور چنان جریان فیلم رو عوض کردن که خود اوشین هم باورش نمیشد همچین زن مقدس و سخت کوشی باشه Bi DandoonBi DandoonBi Dandoonمطمئنا اگر مردم در اون زمان میدونستن این خانوم فاحشه تشریف دارن اصلا فیلم و نگاه نمیکردن...چه برسه بیان الگو سازی کنن................افسوس.....Sad
شما اصلا داستان فیلم رو دیدین ؟؟؟؟؟؟؟؟ نسخه ی کاملش رو ؟؟
اینا شایعاتی بودش که تو ایران به وجود اومد که گفتن فیلم خیلی سانسور کردن یا محتوای فیلمو عوض کردن تا اونجایی که ژاپن نسخه ی ایرانی شو میخواست بره !!! اما همش شایعه اس !!!!!!!
فیلم سانسور خیلی کمی داره !!
بعدشم تو ایران خیلی از فیلم ها سانسور میشه !!!! و محتواش عوض !!!
دیروز یه فیلم داد تی وی به اسم کارمند نمونه (emploee of the month) آنچنان داستان فیلم عوض شد که کاراکتر اصلی زن فیلم از کل فیلم حذف شد !!!!!!!!!! فیلم 110 دقیقه ای رو 72 دقیقه کردن!!! اصلا آخر خنده بود کارشون !!!!
بعدشم ساختمان پزشکان یه فیلم طنزه !!! نه یه فیلم فلسفی مذهبی که بخواد صد در صد از خدا حرف بزنه !!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع