۷/شهریور/۹۴, ۱۶:۵۴
جناب عدالت!
با کلیت حرفتون بسیار موافقم.
خیلی خوب میشه اگه این فیلم به پر فروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران و مسلمونا تبدیل بشه.
اما جدای از حاشیه ها!
من میخواستم به هر نحوی که شده، حتی با یه پست توی سایت بیداری اندیشه از آقای مجید مجیدی تشکر کنم.
وقتی به پیغمبر ما توهین شد، خیلی ها تنها کاری که از دستشون براومد این بود که برن تو خیابون و فحش بدن به دانمارک و فرانسه و آمریکا.
خیلی ها که همین کار رو هم نکردن و از تو خونه فحش دادن به اینا. (من جمله خودم)
اما ایشون با هنر و کارش و ساختن فیلمی تو این قد و قواره ها زد تو دهن یاوه گو ها.
البته امیدوارم که بزنه...
امیدوارم جلوی پخش این فیلم تو آمریکا و اروپا گرفته بشه.
امیدوارم خاخام های یهودی یک بار دیگه اشتباه کنن و با پخش فیلمی مخالفت کنن و اون فیلم پر فروش و پر بیننده بشه.
امیدوارم مردم دنیا تشنه دیدن این فیلم بشن و با اینترنت دانلودش کنن.
امیدوارم همونطور که آقای مجیدی قول داده چهره کریه داعش به عنوان اسلام محو بشه.
امیدوارم قسمت های بعدیشم سریع ساخته بشه.
نه مثل سلیمان نبی 2 که هنوز که هنوزه قراره بیاد.
ممنون از آقای مجیدی که اگه یه عمری ایرانی ها رو بدبخت نشون داد، حالا با این فیلم پیامبرمون رو پیغمبر رحمت و صلح معرفی میکنه.
اگه این فیلم اثر خوبی داشته باشه، قطعا آقای مجیدی رو حلال میکنم و براش طلب خیر و برکت میکنم از جانب خدای متعال.
آقای مجیدی!
اجرکم عندالله.
با کلیت حرفتون بسیار موافقم.
خیلی خوب میشه اگه این فیلم به پر فروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران و مسلمونا تبدیل بشه.
اما جدای از حاشیه ها!
من میخواستم به هر نحوی که شده، حتی با یه پست توی سایت بیداری اندیشه از آقای مجید مجیدی تشکر کنم.
وقتی به پیغمبر ما توهین شد، خیلی ها تنها کاری که از دستشون براومد این بود که برن تو خیابون و فحش بدن به دانمارک و فرانسه و آمریکا.
خیلی ها که همین کار رو هم نکردن و از تو خونه فحش دادن به اینا. (من جمله خودم)
اما ایشون با هنر و کارش و ساختن فیلمی تو این قد و قواره ها زد تو دهن یاوه گو ها.
البته امیدوارم که بزنه...
امیدوارم جلوی پخش این فیلم تو آمریکا و اروپا گرفته بشه.
امیدوارم خاخام های یهودی یک بار دیگه اشتباه کنن و با پخش فیلمی مخالفت کنن و اون فیلم پر فروش و پر بیننده بشه.
امیدوارم مردم دنیا تشنه دیدن این فیلم بشن و با اینترنت دانلودش کنن.
امیدوارم همونطور که آقای مجیدی قول داده چهره کریه داعش به عنوان اسلام محو بشه.
امیدوارم قسمت های بعدیشم سریع ساخته بشه.
نه مثل سلیمان نبی 2 که هنوز که هنوزه قراره بیاد.
ممنون از آقای مجیدی که اگه یه عمری ایرانی ها رو بدبخت نشون داد، حالا با این فیلم پیامبرمون رو پیغمبر رحمت و صلح معرفی میکنه.
اگه این فیلم اثر خوبی داشته باشه، قطعا آقای مجیدی رو حلال میکنم و براش طلب خیر و برکت میکنم از جانب خدای متعال.
آقای مجیدی!
اجرکم عندالله.
) .
هر زمان وقت بیشتری داشتی، اگر می توانستی کمی ریزتر به جنبه های مثبت و منفی فیلم بپردازی خیلی خوب بود. 
شاعرانه ای زیبا در وصف پیغمبر رحمت(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)