۱۸/شهریور/۹۴, ۱۷:۰۴
(۱۸/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۹)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]صدای ابوطالب هم اصلا مناسب قیافه و شخصیتش نبود .
بله من هم احساس کردم فکر میکردم.
بهتر بود بجز برای دوران کهولت ابوطالب، صدای دیگه ای انتخاب میکردند.
(۱۸/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۹)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]صدای ابوطالب هم اصلا مناسب قیافه و شخصیتش نبود .

(۱۸/شهریور/۹۴ ۱۵:۳۴)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]خواهش میکنم. نقد که نیست. فقط نظر شخصی بنده بود نسبت به نگرانی هایی که داشتم و تا چه حد نسبت به این فیلم برآورده شد.ممنون از فاطمه خانم گرامی با نقد خوبی که نوشتند. با این همه دوست دار سینما باید بخش سینمایی مان فعالتر شود.تقریبا با غالب سخنانتون موافقم اما در مورد معرفی نکردن شخصیت ها و ایجاد سوال...
باید عرض کنم که اتفاقا خیلی خوب است فیلم سوال ایجاد کند. و البته قرار نیست تو یک فیلم به تمام سوالات پاسخ داد. مخاطب، مخصوصا مخاطب غربی حتما باید برایش سوال ایجاد شود. در ضمن شما با این تصور به این فیلم نگاه کنید که می تواند قسمتهای بعدی هم داشته باشد.
بعد در ادامه زمانی که دشمنی های ابولهب و زنش را با پیامبر می بینید، یاد این قسمت اول و حسادت های زنانه جمیله هم می افتید...
انتظارم بود دوستان بیشتری فیلم را ببینند و نظر بدهند...

(۱۸/شهریور/۹۴ ۲۰:۵۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
در فیلم یادی از امیرالمومنین علیه السلام شده؟
بحث ولادت ایشون و شکافته شدن دیوار کعبه که مورد توافق خواص و عوام هست چطور؟
![[تصویر: 01.jpg]](http://www.cinematicket.org/images/news/94/Muhamad/01.jpg)

)(۲۱/شهریور/۹۴ ۲۲:۰۷)شیدا نوشته است: [ -> ]حضور امیر المومنین برام خیلیییی دلچسب بود خیلیییی حتی همون اندکشنکته خوبی اشاره کردید.