تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سریال مادرانه!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
نقل قول:خیر سرمون گفتیم یه جمله به عنوان حُسن ختام اضافه کنیم،هم اینوری ها خوش باشن هم اونوری ها![تصویر: dodgy.png][تصویر: dodgy.png][تصویر: dodgy.png]

نخیر برادر رضا،در مورد هنر هم صحبت شد،در مورد فیلمنامه بحث شد،در مورد کارگردانی بحث شد،در مورد بازیگری بحث شد.هنره دیگه

هر کسی که بگن کارگردانه و یا هر سیاه نوشتی که روش اسم فیلنامه بذارن یعنی هنر ؟ هنر یعنی زیبایی شناسی ! میشه بفرمائید کجای این تاپیک از زیبایی شناسی این سریال صحبت شده ؟ دفعه ی بعدی که خواستید از طرف من به یه اثر درجه سومی لقب جاندار و معنی گرا بدید نظرم و جویا بشید .
خيلي فيلم بيخوديه.
اون از دخترش ك هرقسمت فرار ميكنه.Dodgy
اون از پدرش ك ي ذره جذبه نداره.با اين كاراي دخترش بهش هيچي نميگه و ميره پسر مردمو دعوا ميكنه.انگار دخترش بيگناهه.Mat
از اون طرف توي اين هير وويري رفته خواستگاري.تازه يجوري بازي ميكنن ك انگار دخترپسر بيست سالن.Dodgy
اون از اينكه هروقت در خونشونو باز ميكنن ي نفر بلااستثنا در خونشون براي دعوا وايستاده.Happy

خودشون خسته نشدن از اين همه تكرار؟Huh
كلا فيلم بيخوديهBig Grin
حیف از این همه سرمایه ی بیت المال و وقت مردم که باید برای ساخت و تماشای این سریال های بی محتوا و سخیف هدر بشن.
واقعا سازندگان این سریال های از این دست در مورد فرهنگ و هنر چی فکر می کنن؟!
خدا وکیلی به این می گن فرهنگ سازی در ماه مبارک رمضان؟
در ماهی که نفس های بندگان در اون تسبیحه خداونده.
به نظر بنده وقتی خواب مومن در این ماه عبادته پس خوابیدن شرف داره به دیدن این دست سریال های بی محتوا.
التماس دعا
والا به نظر من،من در حدي نيستم كه بخوام فيلميرو نقد كنم ولي اگر حروم كردن بيت المال باشه سر فيلم خروس انگار كه بيت المال رو ريختي تو جوب ولي اگر از نظر اجتماعي بخواي نگاه كني متوجه ي يك سري تناقض هاي بي منطق ميشوي مثلا اين كه يك پسر فقير اصلا ويا هيچ گاه ابش با يك دختر پول دار تًو يك جوب نميره بعدا با مذهبي بودن خوانواده ي پسره ديگه پسره نبايد دنبال دوست دختران..بره وخيلي جيزاي ديگه ولي به نظرم وقت مردم پاي مادرانه تلف بشه بهتر از اينكه پاي فيلم ها وسريال هاي هاليوود تلف بشه

يا مهدي
با عرض شرمندگی
شما خیلی دورید از جامعه
از کارگردان محترم سریال مادرانه یه سوال فنی دارم ؟
.

.

.

.

.

.

.

مادره پسره رو تو ۳ ماهگی ول کرده دختره رو تو ۱۳ سالگی
...
اون وقت پسره شمع تولد ۸ سالگیش رو فوت میکنه

یعنی مادره ۸ ساله رفته
اون وقت چطوری دختره (رها) تو ۲۱ سالگی میره مدرسه ؟؟؟؟؟
.

بگـــووو خــووب :| :|

(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۳:۳۳)*ركن الهدي* نوشته است: [ -> ]
از کارگردان محترم سریال مادرانه یه سوال فنی دارم ؟
.
.
.
.
.
.
.
مادره پسره رو تو ۳ ماهگی ول کرده دختره رو تو ۱۳ سالگی
...
اون وقت پسره شمع تولد ۸ سالگیش رو فوت میکنه
یعنی مادره ۸ ساله رفته
اون وقت چطوری دختره (رها) تو ۲۱ سالگی میره مدرسه ؟؟؟؟؟
.
بگـــووو خــووب :| :|

رها درس نمی خونده ، چندتا واحد مونده داشته ، همینجوری ناپلئونی بالا اومده ، چند سال نخونده ، در نتیجه نتونسته دیپلمشو هنوز بگیره!Big Grin بگو خب!Blush

واقعا به نکته ی ظریفی اشاره کردی...Blush
چیه مگه شاید دو سالست!!
تازه فک کنم پسره دو ساله بوده که زنه رفته،نمیدونم دقیقا
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۳:۳۷)Prestige نوشته است: [ -> ]رها درس نمی خونده ، چندتا واحد مونده داشته ، همینجوری ناپلئونی بالا اومده ، چند سال نخونده ، در نتیجه نتونسته دیپلمشو هنوز بگیره!Big Grin بگو خب!Blush
واقعا به نکته ی ظریفی اشاره کردی...Blush
يعني اين فيلم انقدر معني گراست ك بايد همه ي اين اطلاعات رو خودمون استخراج ونتيجه گيري ميكرديم؟منظورم ناپلئوني وچندسال نخوندنه...
بگو خبBig Grin

(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۰)Tishtar نوشته است: [ -> ]چیه مگه شاید دو سالست!!
تازه فک کنم پسره دو ساله بوده که زنه رفته،نمیدونم دقیقا
نه.توهمه ي قسمتاش ميگن3ماهه.

چقدرم مهمه اين فيلم واقعاCool

ب نظرتون نقش اصلي فيلم كيه؟

من هنوز معني مادرانه رو نفهميدم.

نقل قول:يعني اين فيلم انقدر معني گراست ك بايد همه ي اين اطلاعات رو خودمون استخراج ونتيجه گيري ميكرديم؟منظورم ناپلئوني وچندسال نخوندنه...
بگو خبBig Grin

بله داداش دیگه عصر اون فیلم های بی معنی و پوچگرایانه دیگه گذشتتتتتتتت! Big GrinBlush الان عصر عصر تفکر و تعقل جوری که دیگه بنظرم تیراژ فیلم رو پخش نکرده آدم می فهمه قراره آخر فیلم چی بشه ، معنی از سروروی فیلم میباره!Big Grin

نقل قول:چقدرم مهمه اين فيلم واقعاCool

ب نظرتون نقش اصلي فيلم كيه؟

مریم زمان!

نقل قول:من هنوز معني مادرانه رو نفهميدم.

بار اصلی فیلم بیشتر از این به بعد رو دوش این مریم زمانه ، و میخواد القا کنه مریم زمان همان دوست بچه هاست!Big Grin مادرانه یعنی مریم! و اینکه با اومدن یه مادر بچه ها چقدر سر به راه میشن!Blush

فیلم بی سروتهی است... بی محتوا بود...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع