شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
خيلي فيلم بيخوديه.
اون از دخترش ك هرقسمت فرار ميكنه.
اون از پدرش ك ي ذره جذبه نداره.با اين كاراي دخترش بهش هيچي نميگه و ميره پسر مردمو دعوا ميكنه.انگار دخترش بيگناهه.
از اون طرف توي اين هير وويري رفته خواستگاري.تازه يجوري بازي ميكنن ك انگار دخترپسر بيست سالن.
اون از اينكه هروقت در خونشونو باز ميكنن ي نفر بلااستثنا در خونشون براي دعوا وايستاده.
خودشون خسته نشدن از اين همه تكرار؟
كلا فيلم بيخوديه
حیف از این همه سرمایه ی بیت المال و وقت مردم که باید برای ساخت و تماشای این سریال های بی محتوا و سخیف هدر بشن.
واقعا سازندگان این سریال های از این دست در مورد فرهنگ و هنر چی فکر می کنن؟!
خدا وکیلی به این می گن فرهنگ سازی در ماه مبارک رمضان؟
در ماهی که نفس های بندگان در اون تسبیحه خداونده.
به نظر بنده وقتی خواب مومن در این ماه عبادته پس خوابیدن شرف داره به دیدن این دست سریال های بی محتوا.
التماس دعا
والا به نظر من،من در حدي نيستم كه بخوام فيلميرو نقد كنم ولي اگر حروم كردن بيت المال باشه سر فيلم خروس انگار كه بيت المال رو ريختي تو جوب ولي اگر از نظر اجتماعي بخواي نگاه كني متوجه ي يك سري تناقض هاي بي منطق ميشوي مثلا اين كه يك پسر فقير اصلا ويا هيچ گاه ابش با يك دختر پول دار تًو يك جوب نميره بعدا با مذهبي بودن خوانواده ي پسره ديگه پسره نبايد دنبال دوست دختران..بره وخيلي جيزاي ديگه ولي به نظرم وقت مردم پاي مادرانه تلف بشه بهتر از اينكه پاي فيلم ها وسريال هاي هاليوود تلف بشه
يا مهدي
با عرض شرمندگی
شما خیلی دورید از جامعه
از کارگردان محترم سریال مادرانه یه سوال فنی دارم ؟
مادره پسره رو تو ۳ ماهگی ول کرده دختره رو تو ۱۳ سالگی
...
اون وقت پسره شمع تولد ۸ سالگیش رو فوت میکنه
اون وقت چطوری دختره (رها) تو ۲۱ سالگی میره مدرسه ؟؟؟؟؟
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۳:۳۳)*ركن الهدي* نوشته است: [ -> ]
از کارگردان محترم سریال مادرانه یه سوال فنی دارم ؟
مادره پسره رو تو ۳ ماهگی ول کرده دختره رو تو ۱۳ سالگی
...
اون وقت پسره شمع تولد ۸ سالگیش رو فوت میکنه
اون وقت چطوری دختره (رها) تو ۲۱ سالگی میره مدرسه ؟؟؟؟؟
رها درس نمی خونده ، چندتا واحد مونده داشته ، همینجوری ناپلئونی بالا اومده ، چند سال نخونده ، در نتیجه نتونسته دیپلمشو هنوز بگیره!
بگو خب!
واقعا به نکته ی ظریفی اشاره کردی...
چیه مگه شاید دو سالست!!
تازه فک کنم پسره دو ساله بوده که زنه رفته،نمیدونم دقیقا
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۳:۳۷)Prestige نوشته است: [ -> ]رها درس نمی خونده ، چندتا واحد مونده داشته ، همینجوری ناپلئونی بالا اومده ، چند سال نخونده ، در نتیجه نتونسته دیپلمشو هنوز بگیره!
بگو خب!
واقعا به نکته ی ظریفی اشاره کردی...
يعني اين فيلم انقدر معني گراست ك بايد همه ي اين اطلاعات رو خودمون استخراج ونتيجه گيري ميكرديم؟منظورم ناپلئوني وچندسال نخوندنه...
بگو خب
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۰)Tishtar نوشته است: [ -> ]چیه مگه شاید دو سالست!!
تازه فک کنم پسره دو ساله بوده که زنه رفته،نمیدونم دقیقا
نه.توهمه ي قسمتاش ميگن3ماهه.
چقدرم مهمه اين فيلم واقعا
ب نظرتون نقش اصلي فيلم كيه؟
من هنوز معني مادرانه رو نفهميدم.
نقل قول:يعني اين فيلم انقدر معني گراست ك بايد همه ي اين اطلاعات رو خودمون استخراج ونتيجه گيري ميكرديم؟منظورم ناپلئوني وچندسال نخوندنه...
بگو خب
بله داداش دیگه عصر اون فیلم های بی معنی و پوچگرایانه دیگه گذشتتتتتتتت!

الان عصر عصر تفکر و تعقل جوری که دیگه بنظرم تیراژ فیلم رو پخش نکرده آدم می فهمه قراره آخر فیلم چی بشه ، معنی از سروروی فیلم میباره!
نقل قول:چقدرم مهمه اين فيلم واقعا
ب نظرتون نقش اصلي فيلم كيه؟
مریم زمان!
نقل قول:من هنوز معني مادرانه رو نفهميدم.
بار اصلی فیلم بیشتر از این به بعد رو دوش این مریم زمانه ، و میخواد القا کنه مریم زمان همان دوست بچه هاست!

مادرانه یعنی مریم! و اینکه با اومدن یه مادر بچه ها چقدر سر به راه میشن!
فیلم بی سروتهی است... بی محتوا بود...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11