در مورد این سریال نظرات بسیار زیادی داده شده که برخی از آنها عبارتند از :
1- حیف از پول بیت المال
2- حیف از وقت
3- حیف از جون
4- حیف از نون
5- حیف از برق
6- حیف از استهلاک تلویزیون
7- حیف از چشم
8- حیف از گوش
9- حیف از مغز
10 - حیف از اعصاب
و ...
(۹/مرداد/۹۲ ۱:۰۶)Reza2035 نوشته است: [ -> ]مبانی فیلم نامه نویسی
خب اینها که مبانی اولیه فیلمنامه نویسین!تازه سوال من این بود که خود شما تاحالا دیالوگ نویسی داشتید؟
(۹/مرداد/۹۲ ۱:۰۶)Reza2035 نوشته است: [ -> ]دختر آرایشتو پاک کن !
از کی تا حالا با روسری میخوابی ؟
اینا هم جزو همون دیالوگ های فوقالعاده هستن ؟ ![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
من منظورتون رو نفهمیدم.مثلا هیچ پدری به دخترش نمیگه که آرایشتو پاک کن؟یا اینکه تو خونه شما زنها با روسری میخوابن؟حالا اینکه نمیشه این جور چیزا رو تو تلویزیون ایران نشون داد دیگه تقصیر نعمت الله نیست که!
دیالوگ فوق العاده صحبت های رعنا و اردلان با دخترشونه!شما اصلا دیدی اون قسمت رو؟
آره دیالوگاش واقعا زیباست توی فیلم جراحت هم زیبا و آموزنده بود...

بنظرم بیاید جنبه ی مثبت فیلمو در نظر بگیریم کاری با دیالوگو محرمو نامحرم نداشته باشید این یه مسیله کاملا عادیه...
داره میگه نتیجه ی مال حرام اینه..
داره میگه زندگی بدون خدا این میشه حالا یه دنیا میخوای پول داشته باش...
داره میگه بدون خدا آدم همش تو آمپاسه و دخترش براش قومپز میاد....
من که از قسمت سه به بعدونگاه نکردم کی تا حالا بابای ایرونی با دوست پسر دخترش میره بیرون؟؟؟؟؟؟؟ واسه خالی نبودن عریضه یه چکم تو گوش طرف نزده
نقل قول: خب اینها که مبانی اولیه فیلمنامه نویسین!تازه سوال من این بود که خود شما تاحالا دیالوگ نویسی داشتید؟
من که جملات شما رو خوندم این برداشت رو کردم که تو که از فیلمنامه چیزی نمیدونی چرا داری صحبت میکنی ؟
حقیر هم اون لینک رو گذاشتم که بگم میدونم فیلم نامه چیه و چطوری نوشته میشه و ...
اما به نظر برداشتم اشتباه بوده ... من تا حالا فیلم نامه کار نکردم چون دلیلی برای نوشتنش نبوده ولی دستی در داستان نویسی و ... دارم البته نمیدونم این پاسخ تا چه اندازه میتونه برای شما موجه باشه .
نقل قول: من منظورتون رو نفهمیدم.مثلا هیچ پدری به دخترش نمیگه که آرایشتو پاک کن؟یا اینکه تو خونه شما زنها با روسری میخوابن؟حالا اینکه نمیشه این جور چیزا رو تو تلویزیون ایران نشون داد دیگه تقصیر نعمت الله نیست که!
بله منکر بعضی از دیالوگ های سریال نمیشم مثه همون دیالوگ : قانون منم چون پول تو جیب های منه ! ولی دیالوگ قسمت کوچیکی از فیلمنامه رو تشکیل میده ولی خط سیر داستان و شخصیت پردازی و خط تعلیق و ... بسیار ضعیفه.
مثال : چرا زمانی که رها رو در کمپ ترک اعتیاد میگذارن اون پرستار بهش کمک میکنه ؟ چون رها کمی التماسش میکنه ؟
مثال : چرا وقتی نوکر خونه به اردلان این غول خیابونی میگه دخترت چش سفیده و گیس بریده است هیچی بهش نمیگه در صورتی ما دیدیم اردلان به شدت روی بچه هاش حساسه ؟
مثال : خوردن شربت معده در هنگام عصبانیت به جای مشروبی که توی فیلم های غربی مورد استفاده قرار میگیره چطور توجیه میشه مشروب واسه سکر اوری استفاده میشه دلیل استفاده از شربت معده چیه ؟
مثال : چرا همه مشکلات ربط به مادر ها پیدا میکنه چون اسم سریال مادرانه است ؟ پس چرا محمد جواد یتیم مشکلی نداره لابد به خاطر اینکه زیر نظر یه عارف بزرگ شده پس اردلان هم اگه بره تو خط مذهب کارش راه میفته ؟
مثال : دختری که قیافه اش شبیه به میت میمونه و مثه گچ سفیده نمیگن آرایشتو پاک کن ! با توجه به محدودیت صدا وسیما نمیگن چرا با روسری میخوابی چون جوابش اینه : از وقتی تو جلوی شوهرت با روسری میگردی !
مثال : چرا شخصیت نائب اینقدر میخواست خودش رو شبیه دون کرلئونه در فیلم پدرخوانده 1 نشون بده ؟ یعنی همه ی شخصیت های مافیایی شبیه پدر خوانده هستن ؟
(۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]من که جملات شما رو خوندم این برداشت رو کردم که تو که از فیلنامه چیزی نمیدونی چرا داری صحبت میکنی ؟
حقیر هم اون لینک رو گذاشتم که بگم میدونم فیلم نامه چیه و چطوری نوشته میشه و ...
اما به نظر برداشتم اشتباه بوده ... من تا حالا فیلم نامه کار نکردم چون دلیلی برای نوشتنش نبوده ولی دستی در داستان نویسی و ... دارم البته نمیدونم این پاسخ تا چه اندازه میتونه برای شما موجه باشه .
نخیر برادر من!برداشتتون اشتباه بوده،من میخواستم بحث رو به اینجا بکشونم که فیلمنامه نویسی برای تلویزیون مدلش خیلی فرق میکنه.نمیشه نشست بیرون گود گفت : لنگش کن!!
(۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]بله منکر بعضی از دیالوگ های سریال نمیشم مثه همون دیالوگ : قانون منم چون پول تو جیب های منه ! ولی دیالوگ قسمت کوچیکی از فیلمنامه رو تشکیل میده ولی خط سیر داستان و شخصیت پردازی و خط تعلیق و ... بسیار ضعیفه.
مثال : چرا زمانی که رها رو در کمپ ترک اعتیاد میگذارن اون پرستار بهش کمک میکنه ؟ چون رها کمی التماسش میکنه ؟
مثال : چرا وقتی نوکر خونه به اردلان این غول خیابونی میگه دخترت چش سفیده و گیس بریده است هیچی بهش نمیگه در صورتی ما دیدیم اردلان به شدت روی بچه هاش حساسه ؟
مثال : خوردن شربت معده در هنگام عصبانیت به جای مشروبی که توی فیلم های غربی مورد استفاده قرار میگیره چطور توجیه میشه مشروب واسه سکر اوری استفاده میشه دلیل استفاده از شربت معده چیه ؟
مثال : چرا همه مشکلات ربط به مادر ها پیدا میکنه چون اسم سریال مادرانه است ؟ پس چرا محمد جواد یتیم مشکلی نداره لابد به خاطر اینکه زیر نظر یه عارف بزرگ شده پس اردلان هم اگه بره تو خط مذهب کارش راه میفته ؟
مثال : دختری که قیافه اش شبیه به میت میمونه و مثه گچ سفیده نمیگن آرایشتو پاک کن ! با توجه به محدودیت صدا وسیما نمیگن چرا با روسری میخوابی چون جوابش اینه : از وقتی تو جلوی شوهرت با روسری میگردی !
مثال : چرا شخصیت نائب اینقدر میخواست خودش رو شبیه دون کرلئونه در فیلم پدرخوانده 1 نشون بده ؟ یعنی همه ی شخصیت های مافیایی شبیه پدر خوانده هستن ؟
اگر چه که با بعضی از مثالهاتون موافق نیستم اما خب تا حدودی حق با شماست!
ولی قبول کنید که انتظارتون خیلی زیاده!این یه سریال ساده ایرانیه که مردونه اگه قضاوت کنیم از خیلی از سریالای دیگه بهتره!
# «اختلاف رأی در باره خوبی یا بدی یک اثر هنری، نشان میدهد که آن اثر پرمعنی و جاندار است.»
* اسکار وایلد
نقل قول:«اختلاف رأی در باره خوبی یا بدی یک اثر هنری، نشان میدهد که آن اثر پرمعنی و جاندار است.»
هر وقت ما در این تاپیک راجع به خوبی و یا بدی هنر این سریال صحبت کنیم این جمله شاید صدق کنه !
ولی من بعید میدونم کسی توی این تاپیک راجع به هنر صحبت کرده باشه !
اگر کسی از هنر حرف زده بگید من هم ببینم و اگر نه دست اندازی به یک سری جملات برای توجیه سریالی که فاتحه اش خوانده شده تنها شبیه به دادن نفس های مصنوعی به جسد این سریال است تا به ان روح بدهد
اگر به استدلال شما پیش برویم سریال های ماهواره ای چون حریم سلطان و ... هم اثر جاندار و بسیار پر معنی هستند چون خیلی اختلاف نظرات هست توی این زمینه ! اصلا معنی چیه توی سریال ؟
این که چند نفر در مورد یک سریال اختلاف نظر داشته باشند اون سریال معنی داره ؟
تازه همه ی اینها زمانی تعریف میشوند که راجع به هنر صحبت کنیم نه نظرات شخصی !
(۹/مرداد/۹۲ ۸:۲۶)فرید نوشته است: [ -> ]در مورد این سریال نظرات بسیار زیادی داده شده که برخی از آنها عبارتند از :1- حیف از پول بیت المال2- حیف از وقت3- حیف از جون4- حیف از نون5- حیف از برق6- حیف از استهلاک تلویزیون7- حیف از چشم8- حیف از گوش9- حیف از مغز10 - حیف از اعصابو ...
سلام.كاش اينم اضافه ميكري،حيف اين همه سريال باموضوعهاي تكراري