واقعا که متاسفیم در کشور ما نمی خواهند کار فرهنگی درست وحسابی انجام بدهند...چرا؟
وقتی توسط سریال ها می شود بهترین الگو ها را به جامعه معرفی کرد چرا چنین کارگردان هایی وجود ندارند؟ چرا صدا وسیما بدست جاهلان افتاده است؟
(۴/مرداد/۹۲ ۲۲:۳۸)یاقوت نوشته است: [ -> ]واقعا که متاسفیم در کشور ما نمی خواهند کار فرهنگی درست وحسابی انجام بدهند...چرا؟
وقتی توسط سریال ها می شود بهترین الگو ها را به جامعه معرفی کرد چرا چنین کارگردان هایی وجود ندارند؟ چرا صدا وسیما بدست جاهلان افتاده است؟
دیگه انصافا بی انصافی و سیاه نمایی هم نکنیم دیگه،تقصیر خود رییسان مثلا متعهد صدا و سیماست خب،رضا عطاران رو که از دست دادن،مهران مدیری رو که از دست دادن،اصغر فرهادی رو که از دست دادن،خیلی ها رو هم که دارن از دست میدن،با این خط قرمزهای سرسخت هم که فقط ظاهر برنامه اسلامی میشه،دیگه چه انتظاری داریم ما؟!!انصافا بعضی فیلم های مثلا سوری که توش زنای بی حجاب دیده میشن اسلامی تر از فیلمایی مث دودکشن!
(۴/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۱)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
باید بگویم که اون خدمتکار مسن کاملا روی اعصاب است و مانند سوهان روحی بر روی دیدگان بیننده. شما کجا سراغ دارید که یک خدمتکار انقدر راحت با صاحب کار خود برخورد کند و حتی گاهی به او پرخاش هم کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بسم الله
سلام، مجدد میگم قصد دفاع از سریال رو ندارم
ولی واقعا اینطور افراد هم وجود دارن چون اطرافیانم دیدن، و این افراد با خدمتکارهای معمولی فرق دارن چون در خونه ی طرف داره زندگی میکنه و برای اون خونواده هم معمولا عزیز هست
اون دوستی که از رضا عطاران دفاع میکنه من در مورد خود شخصیت ایشون کاری ندارم اما همین ایشون بود که گند زدن به سریال ها و خط مشی بی رو راه انداختن الان اولین فیلم سینمایی ایشون رو ببینید خوابم میاد یه اکبر عبدی رو کردن زن تا مشتری جمع کنه بعد چرت و پرته تمامه!!!!!!!
اصغر فرهادی هم سیال ساز نیس هر چند وقت یه بارم داره فیلم میسازه میده بیرون کدوم مسئول خر ایشون رو گرفته
والا دیگه فضایی اتهام زنی و سیاه نمایی این کارا رو نکنیم
ما نمیگیم سریاله ایده آله ولی ببین اردلان دست رو چیا میذره تاکید داره که رو زانوهاش راه رفت
ببین توی ماجرای چاقو خوردنش از بین تمامیه این چیزا چی آزارش داد !!!! رو زانوهاش راه رفتن
عزت نفسش جلو دخترش
تاکید دیالوگ ای اردلان رو اینه
واین نکته ی مثبتیه
(۴/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۱)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
یکی از بهترین کارهای صدا و سیما, از دست دادن عطاران و مدیری و فرهادی بود میدانید چرا؟؟؟؟؟ چون اینها نمک خوردن و نمکدان شکستند در واقع اینها با پول بیت المال و صدا و سیمای جمهوری اسلامی معروف شدند و سری در سرها در اوردند ولی بعدش کاملا به افرادی مخالف بدل شدند, درسته این افراد تا حدی نبوغ و خلاقیت دارند ولی متاسفانه انرا در جهتی منفی بکار گرفتند.
افرادی مخالف دیگه چیه؟؟؟میدونین من چن تا خونواده میشناسم که با دیدن بمب خنده مهران مدیری از خریدن ماهواره منصرف شدن؟برای همیشه،بدون زور،بدون جمع کردن دیش با هلیکوپتر!
جهت منفی چیه آخه برادر من!رضا عطارانی که من میشناسم هر چی سریال ساخته بود برای ماه رمضون دو تا چیز داشت که همیشه رعایت میکرد(به غیر از آخری بزنگاه)،یکی اینکه فضا توی ماه رمضون بود،یکی هم این موضوعات اخلاقی بود که من همیشه تو فیلماش میدیدم.من شک کردم که شما فیلمهای رضا عطاران رو دیده باشید!!!
(۵/مرداد/۹۲ ۱:۳۲)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]اون دوستی که از رضا عطاران دفاع میکنه من در مورد خود شخصیت ایشون کاری ندارم اما همین ایشون بود که گند زدن به سریال ها و خط مشی بی رو راه انداختن الان اولین فیلم سینمایی ایشون رو ببینید خوابم میاد یه اکبر عبدی رو کردن زن تا مشتری جمع کنه بعد چرت و پرته تمامه!!!!!!!
گند زدن به سریالها؟لطف کنین با دلیل بگید.خوابم میاد هم یه کمدی متوسط بود،نمیشه به خاطر زن کردن یک مرد که به یه فیلم گفت بد،شما دقیقا هدفشون رو از خود رضا عطاران پرسیدید دیگه؟!اصلا این کار یه کار بد،دیگه نمیشه به خاطر یه فیلم سینمایی یه انسان رو برد زیر سوال که!
همون خوابم میاد به قول شما «چرت و پرت» فاصله طبقاتی رو نشون میده،فقری رو که باعث جرم میشه نشون میده،نقش اعتقادات مذهبی توی جلوگیری از ارتکاب جرم رو نشون میده!
(۵/مرداد/۹۲ ۱:۳۲)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]اصغر فرهادی هم سیال ساز نیس هر چند وقت یه بارم داره فیلم میسازه میده بیرون کدوم مسئول خر ایشون رو گرفته
والا دیگه فضایی اتهام زنی و سیاه نمایی این کارا رو نکنیم
پس داستان یک شهر یک و دو رو کی ساخت،

فیلمنامه نویس و کارگردانش اصغر فرهادی بود دیگه.
با سلام
خواهش میکنم یه کمی وقت بگذارد واز دید یک مادر که دختری نوجوان دارد نقد مادرانه را گوش کنید .
ضعف فیلم نامه را قبول دارم .اما این معضل درجامعه ما همه گیرست یا نه ،الان کدام دختری
است که دوست پسر نداشته باشد ودر کوچه وخیابان شماره پرانی نشود .
من خودم بادیگارد دخترم هستم یک لحظه نمی توانم او راتنها به مدرسه یا باشگاه بفرستم
مادرانه یک ابتکار خیلی خوب انجام داده عشق مذکر را برای دختران نوجوان ،عشق پدر قرار
داده است ،کسی که به او خیانت نمیکند ،کسی که واقعا دوستش دارد واقعا عاشقش است
پدر می تواند تکیه گاه وعشق دخترش باشد تا وقتی که با تشخیص پدرش ازدواج کند .
دختر من ، عشقش پدرش است و هروقت از سر کاربه
خانه بیاید دخترم دستهایش را دور گردن پدرش حلقه میکند صورتش را صد بار می بوسد
وموقع خواب هم بایددست پدرش در دستش باشد .
با وجود چنین پدرمهربانی شاهد بودم که یک بار اشتباه کرده وبه تلفن مزاحم جواب داده بود
وچند بار هم اس ام اس همان مزاحم را جواب داده بود
وقتی دید پدرش از این کارش چقدر ناراحت شده بود حاضر بود هر کاری بکند ولی محبت
پدرش را از دست ندهد
این فیلم روی دختر من خیلی تاثیرداشت با مادرانه درک میکند که فقط باید به
پدرش اعتماد کند ،او را دوست داشته باشد باید به پدرش تکیه کند نه به
دوستی های خیابانی
خواهش میکنم از دید خودتان یا هالیوود این چیزها به مادرانه نگاه نکنید از دید یک دختر نوجوان
که عطشناک محبت است ونمی داند چگونه باید این عطش خود را فرو بنشاند ؟
مادرانه جای
خالی را پدر نوشته است
آیا شما گزینه بهتری دارید ،برای دخترک احساساتی که زیباییش ،عفتش وسلامتش درجامعه به خطر افتاده است ؟
امروز دخترم این اس ام اس را برای همکلاسیش فرستاده بود .
شاید روزی شاهزاده ام را پیدا کنم اما پدرم همیشه پادشاه قلبم خواهد بود
(۲/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۷)enan ilghon نوشته است: [ -> ]سلام به همهی عزیزان.
تحلیلتون در مورد سریال مادرانه تا ب امروز چیه؟؟
اولش از همه ی دوستان عاجزانه خواهش میکنم با هم دعوا نکنین و فقط نظرتون رو بیان کنید.
ممنون.
تحلیل:
ﺍﯾﻨﮑﻪ ﭘﺪﺭ ﭘﻮﻟﺪﺍﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﻣﻘﺼﺮ ﻧﯿﺴﺘﯽ
ﻭﻟﯽ ﺍﮔﻪ ﭘﺪﺭ ﺯﻥ ﭘﻮﻟﺪﺍﺭ ﭘﯿﺪﺍ ﻧﮑﻨﯽ ﺧﻮﺩﺕ ﻣﻘﺼﺮﯼ!!
مشکل فیلم استفاده از بازیگران نامناسب.
لعیا زنگنه قیافش اصلا به مادرا نمیخوره ، هیچ ترحمی به سمتش نمیره (احساساتی منتقل نمیکنه) ... اگه جای شقایق فراهانی با زنگنه عوض میشد شاید میشد به احساسات فیلم امیدوار بود.
دودکش سریال مناسب و عالیه ، فقط کاش از یک زن چادری برای نقش مادر زن اون کبابی استفاده نمی کردن.
ما که الحمدالله خانوادگی به تفاهم رسیدیم که این سریالها نه به درد دین می خوردند و نه دنیا . کلا نگاه نمیکنیم . خصوصا سر جلسه افطار!
ولی بعضی وقتها خونه دوست و آشناها که بعضا سر افطار مزاحمشون می شیم ،پشت به تلویزیون یک چیزایی از سریال رو می شنویم
کلا به این فکر می کنم که تلویزیون چی می تونه بسازه ، ولی چی می سازه ! جالبه
نه محتوایی . نه قصه ای . چند مورد بد رو نشون می ده و هی کش می ده
بعدا آیا متنبه بشن یا نشن !
آخرش بچه فقط بدآموزیش رو یاد می گیره و یهو کشیدگی سریال در یک شب جمع میشه .
این بود تحلیل بنده
(۵/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۸)bagheri4 نوشته است: [ -> ]خواهش میکنم از دید خودتان یا هالیوود این چیزها به مادرانه نگاه نکنید از دید یک دختر نوجوان
که عطشناک محبت است ونمی داند چگونه باید این عطش خود را فرو بنشاند ؟
واقعا حرف دل ما رو زدید ...

از اون موقع تا الان هر چی خوندم اکثرا نظرای مخالف بوده ... اما ... دوستان خواهش می کنم یکم دیدگاهتون رو عوض کنید ...
اینو درک کنید که یه خانواده وقتی با هم این فیلمو میبینن ،
مرد خونواده باید براش یادآوری بشه که اگه زور بگه تهش میشه این ... اگه یه پدر نتونه دخترش رو سیراب محبت کنه ،اگه به دخترش توجه ویژه نکنه ، دختر دنبال این محبت و توجه تو خیابونا می گرده !!!
وقتی دختر خونواده این فیلمو میبینه ، درک می کنه که گرچه از محبت خونواده مخصوصا پدرش سیراب نشده اما نباید دنبال عشقش تو خیابونا بگرده ...
اینقدر از کنار این مسائل ساده نگذرید ...

خواهش می کنم...