چیزی نیست که وقت بزاریم تحلیلش کنیم! سر و ته سریال رو بگیری نیم ساعت مفید هم نمی شه!!
سریال های ماه رمضون همشون همینه، یکی اشتباه می کنه، بقیه نصیحتش می کنن گوش نمی ده، آخر ضربه می خوره، شبهای قدر که فرا می رسه یکی می افته بیمارستان دکتر می گه امیدی نیست، بعد خانوادش می شینن به دعا، بعد شب قدر هم همه چی به خیر و خوشی با دو تا عروسی به پایان می رسه! ........به جون خودم!!! .......
من یه جورایی خوشحالم که هیچ کدوم از شما دوستان این چیزا رو به چشم ندیدین و باهاش دست به گریبان نبودین.
اما واقعاً این اتفاق ها میافته.
لزومی نداره یه بابایی مولتی میلیاردر باشه تا بچه اش ازش متنفر بشه.
به دلیل فرهنگی بودن پدر و مادر من، این اتفاقاتی که تو فیلم داره میافته، برای من به قدری ملموس و قابل باوره که تصورش هم نمیتونین بکینین.
فقط یه معلم و مدیر میتونه بفهمه من چی میگم.
امسال قبل از شروع سال تحصیلی، مدرسه مامانم اینا با معلم ها جلسه داشتن و اکید اصرار کردن که امسال باید حواستون به بچه ها باشه. چون امسال درصد بچه های طلاق از بچه های سالم بیشتر شده.
یعنی توی این مدرسه خاص- که اتفاقاً دولتی و تقریباً برای قشر عامه- 51% بچه ها، بچه های طلاقن.
بچه های طلاق مثل من و شما نیستن.
یک ضربه هایی خوردن که بیا و ببین.
خداییش هم این فیلم تا حدودی، نسبتاً داره خوب به موضوع میرسه.
اما چند تا مشکل داره که به ذهن من رسیده و دلم میخواد اون ها رو هم مطرح کنم.
1. پدری با این ثروت و مکنت و با این توجه به تربیت دخترش، امکان نداره اون رو توی مدرسه دولتی رها کنه. حتماً مدرسه غیرانتفاعی میره. مدرسه غیرانتفاعی هم باید پدر تشریف ببره چک بکشه و پول بده. پس میدونه مدرسه دخترش کجاست و مدیرش کیه. نه این که از گل بانو بپرسه که مدرسه رها کجا بود.
2. اگر دختری از مدرسه، به هر دلیلی اخراج بشه، حتماً توی پرونده اش یه آدرس و شماره تلفن دارن و 100% به خانواده اش خبر میدن. رد خور نداره.
3. این که بعضی از دوستان گلایه میکنن که بازیگر محمدجواد نقش محتکر رو توی فیلم یه خانواده محترم بازی کرده، حالا چرا این جا نقش مذهبی رو داره، باید بگم که هر بازیگر هر نقشی رو چه خوب و چه بد دوست داره که یه بار تجربه کنه. مثل آقای ارجمند که بعد از مالک اشتر شدن، بلافاصله توی فیلم آدم برفی بازی کرد. (هرچند فیلم یه خانواده محترم به نظرم فیلمی برآمده از واقعیت هایی بسیار تلخ از جامعه خودمون بود و من اونو فیلم بدی ندیدم.)
4. این حاج آقا ثانی که اسمشون به شباهت به اسم "صانعی" نیست، یک عالم دینی است که همه جا، چه توی ازدواج، چه توی کار پیدا کردن، چه توی پارتی بازی، همه جور کاری رو برای آشناهاش انجام میده و همه به احترام حاج آقا ثانی هیچی به اردلان نمیگن.
5. اسمهایی مثل زمان، تمجید، اردلان، ارسلان و ... اسمهای ملموسی نیستن و باید نویسنده اسمهایی رو انتخاب بکنه که مردم توی گوششون میپیچه.
6. این که بعضی از دوستان اعتقاد دارن که مادر فرزاد گداییه که چادر پوشیده و پسرش چرا اینجوری شده، به نظرم حرف درستی نیست. همونطور که همه مون میدونیم:
پسر نوح با بدان بنشست
خاندان نبوتش گم شد.
سگ اصحاب کهف روزی چند
پی نیکان گرفت و آدم شد.
من خودم خانواده ای رو دیدم که قسم جلاله میخورم که یه ارزن حروم تو زندگیشون نرفته، اما پسرشون 100 درجه از فرزاد خلاف تره. اتفاقاً فوق العاده هم مومن هستن. اما پسرشون...
7. آدمی که امکان نداره جز برای بچه هاش احساساتی بشه، تقریباً قول شرف میدم که ممکن نیست نامزد سابقش رو بیاد بیاره، چه برسه به این که بخواد همچنان عاشقش بمونه.
8. کدوم آدم بووووقی لعیا زنگنه رو ول میکنه و به شقایق فراهانی میجسبه؟D:
9. اردلان در واقع به مادر بچه هاش میخواد بگه "زنیکه" که چون صدا و سیما محدودیت داره میگه "اون زنه". جا داشت نویسنده یه لفظ بهتر و ملموستری برای این آقا انتخاب میکرد.
10. بچه ها خودشون مادرزاد به راه خلاف کشیده نمیشن. حتماً یه راهنما و کمک میخوان. راهنمای رها برای دوست پسر یابی کوش؟
و ...
اما باز هم تأکید میکنم.
روی هم رفته فیلم خوبیه. مشکلاتی رو مطرح میکنه که شما حتماً باید توی قشر فرهنگی (معلم و مدیر و ..) قرار داشته باشین تا بدونین این مشکلات چقدر روزمره و عادیه.
پیروز باشین.
اگه توجه کرده باشین تو فیلمای ما همیشه اونی که ریش داره و اسمش اسم یکی از ائمه ی معصومین (علیه السلام) هست،آدم خوبس و اونی که ریش نداره و اسمش مثلاً داریوش، فرزاد، اردلانو... آدم بدهی قصن!!
اگه خاطرتون باشه حتی سرکارگر خوب هم اونی بود که ریش داشتو قیافش شبیه مذهبیا بود!!
من قبول دارم که اونایی که مذهبین(واقعاً) و ظاهر مذهبیم دارن معمولاً خوبن، ولی آیا این کار درسته که حتی اسم افراد رو بد جلوه میدن؟؟!!
هیچ وقت دیدین تو سریالای ماه رمضون یا سریالای دیگه مثلاً کسی که اسمش آرش یا کورش هست بهتر از مرتضی یا کسی که اسمهای اینچنینی داره باشه؟؟!!
یا اونی که ریش نداره بهتر از اونی که ریش داره باشه؟؟
یا اونی که چادر نداره بهتر از اونی باشه که چادر داره؟؟؟

بسم الله
سلام، طاعاتتون مقبول و ملتمس دعا
صحنه ای که اردلان و مریم هدیگه رو دیدن، انگار روح مریم خبر نداشت که دختر اردلان تو مدرسه ش درس میخونه و این برای یه مدیر فاجعه ست. یعنی واقعا نمیدونست رها تمجید که اخراجش کرده فرزند اردلانه؟؟؟
سریالهای ایرانی اکثرا خوب شروع میشن، مخاطب و درگیر میکنن ولی آخرش کاملا تو ذوق بیننده میخوره
نقل قول:یا اونی که ریش نداره بهتر از اونی که ریش داره باشه؟؟
حسابدار جدید اردلان ظاهرش معمولی بود و تازه جوون هم بود( اعتماد به نیروی جوان)
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:صحنه ای که اردلان و مریم هدیگه رو دیدن، انگار روح مریم خبر نداشت که دختر اردلان تو مدرسه ش درس میخونه و این برای یه مدیر فاجعه ست. یعنی واقعا نمیدونست رها تمجید که اخراجش کرده فرزند اردلانه؟؟؟
یادمه تو یه سریال دیگه که اسمش یادم نیست, اسم یکی از کاراکترای خانم که حدودا 30 سالش بوده, "نصرت" بود, این از اون اسمایی هستش که هم واسه دخترا میذارن هم پسرا!
یکی از شخصیت های مرد سریال که جنسیت اینو نمیدونست و اومد بود خونشون دنبالش , همش به مامانش میگفت : بگو نصرت بیاد. مامانشم از این شاکی بود که چرا دخترمونو با اسم کوچیک صدا میزنه!!! انگار تو این 30 سال هیچوقت کسی متوجه این موضوع نمیشده!!
(به جون خودم من این سریال رو ندیدما! فقط همون یه تیکه شو دیدم!!!!!

)
خخخخخخخخخخخخخ! بعضی وقتا واقعا آدم به نویسنده ها شک میکنه

نقل قول:اگه توجه کرده باشین تو فیلمای ما همیشه اونی که ریش داره و اسمش اسم یکی از ائمه ی معصومین (علیه السلام) هست،آدم خوبس و اونی که ریش نداره و اسمش مثلاً داریوش، فرزاد، اردلانو... آدم بدهی قصن!!
اینم قبول دارم, معمولا چنین اتفاقایی تو سریالای ما میفته!
یکی دیگه از مشکلای سریالامون که حتی تو برنامه "راز" (نادر طالب زاده) هم بهش ایراد گرفتن اینه که همه پولدارا تو سریالای ما آدم بده هستن!!! انگار یه آدم پولدار تو مملکت پیدا نمیشه که از راه حلال پول دربیاره, بالاخره یه جای کارش میلنگه!!!
حالا باز خوبه اینا پولدارن و با این مشکلات درگیرن, فکرشو بکنید اونایی که چنین بچه هایی دارن ولی وضع مالیشون خوب نیست!! از این افراد هم کم نداریم تو کشور!!
نقل قول:1. پدری با این ثروت و مکنت و با این توجه به تربیت دخترش، امکان نداره اون رو توی مدرسه دولتی رها کنه. حتماً مدرسه غیرانتفاعی میره. مدرسه غیرانتفاعی هم باید پدر تشریف ببره چک بکشه و پول بده. پس میدونه مدرسه دخترش کجاست و مدیرش کیه. نه این که از گل بانو بپرسه که مدرسه رها کجا بود.
شاید از این خیلی نمیشه ایراد گرفت, چون اسم مدرسه "ثانی" هستش و احتمالا یه ارتباطی به حاج آقا ثانی ماجرا هم داره به همین دلیل رها رو اونجا ثبت نام کردن!!
مثل همه ی سریالهای ایرانی شخصیت پولدار یا بدبخته یا مریضه!
آخه اگه قراره همه ی پولدارا بدبخت باشن که بالای شهر همشون بدبخت و مریضن!!!!!!!!!!!!
پس خدا جهان آخرتو برای چی خلق کرده؟ اگه قرار موازنه بین امکانات و مشکلات توی همین دنیا باشه دیگه نیازی به آخرت نیست.
من نمیدونم این فیلمسازها چه اصراری دارن همیشه پولدارهارو بدبخت نشون بدن.اصلا به واقعیت های جامعه توجه نمیکنن.
مثل سایر فیلم ها خانه ها و ماشین های آنچنانی توی فیلم بیداد میکنه!
این هم از نتیجه ی اخلاقی فیلم.
بابا به خدا کم درآمد ها هم آدمند!!!
چرا دو تا فیلم از زندگی اونها ساخته نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازهم مثل سریالهای ایرانی یه مرد زورگو و خشن وجود داره که زن های بدبخت ضعیف از دستش رنج میکشن!
نظری ندارم!
تفکرات فمونیستی.
موضوع و داستان و روند تکراری این فیلم مثل سایر فیلم ها
وقتی موضوع قحطی باشه میشه این!
یه ادم پولدار یهو بدبخت میشه. بعد یه فرد ریش دار میاد تذکر میده. اون توجه نمیکنه.مریض و بدبخت تر میشه.
یهو منقلب میشه.بعد هم خوب میشه.همه چیز به خیر و خوشی تموم میشه.
آش شما آمادست! حالا با خیال راحت میتونید به خورد مردم بدید!
توی کارگردانی و بازیگری تلویزیون که نمیشه خیلی کار کرد،اما در مورد فیلمنامه شخصیت پردازیش خوبه،شخصیت ها خوب بزرگ میشن.
در کل سریال خوبیه،من میگم از بقیه سریالای امسال ماه رمضون بهتره!
سریال خروس که طنزه ولی خنده دار نیست.کلکسیون بازیگره،فیلمنامه ش در هم بر هم و تو در توهه،داستانش هم گیرا نیست
سریال دودکش که خنده داره اما داستان درست و درمون نداره،در واقع بازیگر محوره و تیکه محور(ینی هی سعی میکنن با تیکه انداختن مخاطب رو بخندونن)
خنده بازار هم که اصلا

بی خیال!!!!
حداقل این تنها سریالیه که باعث میشه آدم یه کم فک کنه
یا علی
11 ماه سال تلوزیون بیکاره این یک ماه ماشاءالله یادشون میفته مردم مثلا سرگرمی میخوان .
به جرات میتونم بگم کسی از دم افطار تا موقع خواب میتونه بشینه پای تلوزیون و نتونه پا شه انقدر برنامه متنوع هست !!!
پشت سر هم سریال ، بعدش خنده بازار و....
دعا تعطیل ، مسجد تعطیل ، نماز دیر وقت و ....
چقدر غفلت ؟؟؟؟؟ دیگه حداقل این یه ماه ...