تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حجاب در نماز(خدا مرد است؟)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
راستی یه چیزی یادم رفت خانوم ام ۱۹

این صحبت دوستتون از این استقرا استفاده کرده که بهش میکن استقرای ناقص یا سفسطه

زن جلوی مرد نامحرم حجاب داشته باشد

نتیجه؟ هر کس که زن باید در مقابلش حجاب داشته باشد مرد است

پس خدا مرد است

نتیجه اینجا غلط هست .

مثال

مریم اسم دختر من است

دخر من مریم نام دارد

هر مریمی دختر من است

مثال ۲
ابر سفید است

هر چیز سفیدی ابر است

.....
آ
نقل قول:قای وحید 110،سرکارخانوم فاطمه خانوم...معاونین محترم...اینکه بیاید نظرکاربرو حذف کنید درست....قبول دارم برای جلوگیری ازاغتشاش تایپیکه

بنده هم تیکه ایشون رو پاک کردم هم جواب شما .
میشد فقط ارسال ایشون رو حذف کرد؟!

نقل قول:دقیقا!! خودشون کت و شلوار و یا پیراهن و تیپهای آخرین مدل غربی مطابق مسیحیت می پوشن ریششونو طبق غربیها سه تیغه میکنن بعد توقع دارن زنها طبق برداشتشون از اسلام عمل کنن!
همه مردها باید مانند روحانیون لباس بپوشن و ریش بزارن بعد به خانمها ایراد بگیرن!

هر کسی عمل حرامی انجام بده کاملا مردوده چه زن بیحجابی کنه چه مرد سه تیغه .
در ضمن طرفتون خداست نه من که بخواهید به من جواب بدید .

نقل قول: من دلم میخواد شیک و مدروز بگردم هرکی ناراحته نگاه نکنه ...

شما میای که نگات کنن
در ضمن هر چقدر هم چشم پاک باشی و رعایت کنی اخرش چشمت به یکی میفته و شما میشی عامل گناه . و خرابی های جامعه .
شما رو دلتون میخوایید بگردید و حرف خدا رو زیر پا یزارید از یکی دیگه توقع دارید امام علی (علیه السلام) باشه؟

اگه شما نمیتونید دلتون رو کنترل کنید اونم نمیتونه

فقط شما با حجاب راه رو میبندید . دیگه اونم نمیتونه نگاه کنه . اینجاس که مسعولیت شما بیشتره

(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴)فرمیسک نوشته است: [ -> ]آقا من میخوام برم جهنم شما ناراحت نباش Smile
من اصلا ناراحت نیستم . اما حق نداری دیگرون رو جهنمی کنی .

توی خونه هر کاری میخوای بکن به من ربطی نداره اما اجتماع ما همس . و قوانینی خدا درش حاکمه نه دل شما
(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴)FN_AntiZionism نوشته است: [ -> ]الاحزاب - 59
ای پیامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: «جلبابها [= روسری‌های بلند] خود را بر خویش فروافکنند، این کار برای اینکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است؛ (و اگر تاکنون خطا و کوتاهی از آنها سر زده توبه کنند) خداوند همواره آمرزنده رحیم است.

درباره این آیه من یه نکته را بگم و آن اینکه شان نزول این آیه را حتما میدونین!
زمانی که این آیه نازل می شه همه زنها مسلمان نبودن و کنیزها هم بی حجاب بودن و در این آیه صراحتا می گه "برای اینکه شناخته شوند" یعنی از زنان کنیز و غیرمسلمان متمایز بشن تا اذیت نشن!!
الان که همچین چیزی وجود نداره بنابراین این آیه باید به روز تفسیر شه!!!

نقل قول: توی خونه هر کاری میخوای بکن به من ربطی نداره اما اجتماع ما همس . و قوانینی خدا درش حاکمه نه دل شما

دقیقا همان قدر که این اجتماع مال شماست مال ما زنها هم هست!!
ما هم حق داریم ازش مثل شما استفاده کنیم!

اگه کسی بیاد مثلا ساعت گران قیمت شما رو بدزده بعد بهتون بگن مقصر خودتی که ساعتت را نشان دادی و باید پنهانش میکردی تا اونهایی که ندارن دلشون نخواد و از شما ندزدنش شما قانع میشی؟
(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۲۱)فرمیسک نوشته است: [ -> ]درباره این آیه من یه نکته را بگم و آن اینکه شان نزول این آیه را حتما میدونین!
زمانی که این آیه نازل می شه همه زنها مسلمان نبودن و کنیزها هم بی حجاب بودن و در این آیه صراحتا می گه "برای اینکه شناخته شوند" یعنی از زنان کنیز و غیرمسلمان متمایز بشن تا اذیت نشن!!
الان که همچین چیزی وجود نداره بنابراین این آیه باید به روز تفسیر شه!!!

دقیقا همان قدر که این اجتماع مال شماست مال ما زنها هم هست!!

اگه کسی بیاد مثلا ساعت گران قیمت شما رو بدزده بعد بهتون بگن مقصر خودتی که ساعتت را نشان دادی و باید پنهانش میکردی تا اونهایی که ندارن دلشون نخواد و از شما ندزدنش شما قانع میشی؟
فک میکنم این آیه به حد کافی واضح هست:
النور - 31
و به زنان با ایمان بگو چشمهای خود را (از نگاه هوس‌آلود) فروگیرند، و دامان خویش را حفظ کنند و زینت خود را -جز آن مقدار که نمایان است- آشکار ننمایند و (اطراف) روسری‌های خود را بر سینه خود افکنند (تا گردن و سینه با آن پوشانده شود)، و زینت خود را آشکار نسازند مگر برای شوهرانشان، یا پدرانشان، یا پدر شوهرانشان، یا پسرانشان، یا پسران همسرانشان، یا برادرانشان، یا پسران برادرانشان، یا پسران خواهرانشان، یا زنان هم‌کیششان، یا بردگانشان [=کنیزانشان‌]، یا افراد سفیه که تمایلی به زن ندارند، یا کودکانی که از امور جنسی مربوط به زنان آگاه نیستند؛ و هنگام راه رفتن پاهای خود را به زمین نزنند تا زینت پنهانیشان دانسته شود (و صدای خلخال که برپا دارند به گوش رسد). و همگی بسوی خدا بازگردید ای مؤمنان، تا رستگار شوید!

البته برای شیعیان به حد کافی روایت در این باب وجود داره

و چرا حجاب انقدر مهمه و چه تاثیری رو جامعه میزاره رو اینجا مفصل عرض کردم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-24...#pid204173
خودمم با طرز فکر مدرنیته بزرگ شدم و یه زمانی هم کل فکر و وقتم رو سر همین تیپ و... میزاشتم

کتاب "شریعت" آلیستر کراولی پدر شیطان پرستی نوین – فصل دوم جمله 52:
حجابيست: آن حجاب سياه است. اين حجاب زن باحيا است؛ اين حجاب غم و پارچه تابوت مرگ است: اين از من نيست. وهم دروغ قرون را بگسل: گناهانت را در کلمات عفيف مپوشان: اين گناهان لوازم منند؛ تو بدرستی عمل کن، و من در اين دنيا و آن دنيا پاداشت خواهم داد.
(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۷)وحید110 نوشته است: [ -> ]راستی یه چیزی یادم رفت خانوم ام ۱۹

این صحبت دوستتون از این استقرا استفاده کرده که بهش میکن استقرای ناقص یا سفسطه

زن جلوی مرد نامحرم حجاب داشته باشد

نتیجه؟ هر کس که زن باید در مقابلش حجاب داشته باشد مرد است

پس خدا مرد است

نتیجه اینجا غلط هست .

مثال

مریم اسم دختر من است

دخر من مریم نام دارد

هر مریمی دختر من است

مثال ۲
ابر سفید است

هر چیز سفیدی ابر است

.....
آ
بنده هم تیکه ایشون رو پاک کردم هم جواب شما .
میشد فقط ارسال ایشون رو حذف کرد؟!

هر کسی عمل حرامی انجام بده کاملا مردوده چه زن بیحجابی کنه چه مرد سه تیغه .
در ضمن طرفتون خداست نه من که بخواهید به من جواب بدید .

شما میای که نگات کنن
در ضمن هر چقدر هم چشم پاک باشی و رعایت کنی اخرش چشمت به یکی میفته و شما میشی عامل گناه . و خرابی های جامعه .
شما رو دلتون میخوایید بگردید و حرف خدا رو زیر پا یزارید از یکی دیگه توقع دارید امام علی (علیه السلام) باشه؟

اگه شما نمیتونید دلتون رو کنترل کنید اونم نمیتونه

فقط شما با حجاب راه رو میبندید . دیگه اونم نمیتونه نگاه کنه . اینجاس که مسعولیت شما بیشتره

من اصلا ناراحت نیستم . اما حق نداری دیگرون رو جهنمی کنی .

توی خونه هر کاری میخوای بکن به من ربطی نداره اما اجتماع ما همس . و قوانینی خدا درش حاکمه نه دل شما
ممنون از مثال هایی که زدین الان بیشتر متوجه شدم ولی بحث اینجاست که من کلا دیر میگیرم اما به این مورد مطمئنم که خدا اصلا نه مرده نه زن چون علاوه بر اینکه ماده و جسم نیست این قضیه بر میگرده به توحید که فقط یک الله وجود داره و همون یکی نه زنی داره نه بچه ای و از هر چیزی که فقط یهدونه وجود داشته باشه جنسیت نداره
اما خوب من که این رو میدونم اما نمیدونم چرا باید در نماز حجاب باشه (یعنی شما میفرمایید صرفا عبودیته؟؟؟)
و هیچ دلیل خاص دیگری نداره من میگم پس ذکر گفتن و همون قرآن خوندن چه فرقی با نماز داره؟

(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۳۴)FN_AntiZionism نوشته است: [ -> ]فک میکنم این آیه به حد کافی واضح هست:
النور - 31
و به زنان با ایمان بگو چشمهای خود را (از نگاه هوس‌آلود) فروگیرند، و دامان خویش را حفظ کنند و زینت خود را -جز آن مقدار که نمایان است- آشکار ننمایند و (اطراف) روسری‌های خود را بر سینه خود افکنند (تا گردن و سینه با آن پوشانده شود)، و زینت خود را آشکار نسازند مگر برای شوهرانشان، یا پدرانشان، یا پدر شوهرانشان، یا پسرانشان، یا پسران همسرانشان، یا برادرانشان، یا پسران برادرانشان، یا پسران خواهرانشان، یا زنان هم‌کیششان، یا بردگانشان [=کنیزانشان‌]، یا افراد سفیه که تمایلی به زن ندارند، یا کودکانی که از امور جنسی مربوط به زنان آگاه نیستند؛ و هنگام راه رفتن پاهای خود را به زمین نزنند تا زینت پنهانیشان دانسته شود (و صدای خلخال که برپا دارند به گوش رسد). و همگی بسوی خدا بازگردید ای مؤمنان، تا رستگار شوید!

البته برای شیعیان به حد کافی روایت در این باب وجود داره

و چرا حجاب انقدر مهمه و چه تاثیری رو جامعه میزاره رو اینجا مفصل عرض کردم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-24...#pid204173
خودمم با طرز فکر مدرنیته بزرگ شدم و یه زمانی هم کل فکر و وقتم رو سر همین تیپ و... میزاشتم

کتاب "شریعت" آلیستر کراولی پدر شیطان پرستی نوین – فصل دوم جمله 52:
حجابيست: آن حجاب سياه است. اين حجاب زن باحيا است؛ اين حجاب غم و پارچه تابوت مرگ است: اين از من نيست. وهم دروغ قرون را بگسل: گناهانت را در کلمات عفيف مپوشان: اين گناهان لوازم منند؛ تو بدرستی عمل کن، و من در اين دنيا و آن دنيا پاداشت خواهم داد.
اگه واضح هست چرا انقد داخل پرانتز میارین و چرا سر هر چیز میگین تفسیر و شان نزول به این میرسین میگین عین قرآن؟؟؟

شاید حجاب مثل همه چیز های دیگه واجب باشه و تا حدودی هم مهم ولی قبول کنید دیگه بعضی از آدما زیاده روی میکنن و زیادی میخوان مسلمون باشن گناه دیگرو کنار گذاشتن چسبیدن به حجاب چون حجاب مهمه تا بگیم ما کشور مسلمونیم بقیه رو دیگه خارجیا نمیفهمن مهم نیست

با این قسمت حرف وحید 110 هم موافقم که هر کس مسئول گناه خودشه !
ولی با فرمیسک جان بیشتر موافقم که انگار نگاه مردا دیگه مهم نیست.
و حقیقتم اینه که ما پیاز داغ بعضی چیزا رو زیاد میکنیم
(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۳۵)M912 نوشته است: [ -> ]اگه واضح هست چرا انقد داخل پرانتز میارین و چرا سر هر چیز میگین تفسیر و شان نزول به این میرسین میگین عین قرآن؟؟؟

شاید حجاب مثل همه چیز های دیگه واجب باشه و تا حدودی هم مهم ولی قبول کنید دیگه بعضی از آدما زیاده روی میکنن و زیادی میخوان مسلمون باشن گناه دیگرو کنار گذاشتن چسبیدن به حجاب چون حجاب مهمه تا بگیم ما کشور مسلمونیم بقیه رو دیگه خارجیا نمیفهمن مهم نیست

با این قسمت حرف وحید 110 هم موافقم که هر کس مسئول گناه خودشه !
ولی با فرمیسک جان بیشتر موافقم که انگار نگاه مردا دیگه مهم نیست.
و حقیقتم اینه که ما پیاز داغ بعضی چیزا رو زیاد میکنیم
این آیشه:
و قل للمؤمنات يغضضن من ابصارهن و يحفظن فروجهنّ و لا يبدين زينتهنّ الا ما ظهر منها و ليضربن بخمرهنّ على جيوبهنّ و لا يبدين زينتهنّ الا لبعولتهنّ او آبائهنّ او آباء بعولتهنّ او ابنائهنّ او ابناء بعولتهنّ او اخونهنّ او بنى اخونهنّ او بنى اخوتهنّ او نسائهنّ او ما ملكت ايمانهنّ او التابعين غير اولى الاربة من الرجال او الطفل الّذين لم يظهروا على عورت النساء و لا يضربن بارجلهنّليعلم ما يخفين من زينتهنّ و توبوا الى اللّه جميعا ايه المؤمنون لعلكم تفلحون

اگه علامه طباطبایی رو قبول داشته باشید!! اینم تفسیر این بزرگوار: http://www.aviny.com/quran/almizan/jeld-...an-06.aspx

بحارالانوار٬ ج5، ص69
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود :
دخترم ! زنی که از موی سرش آویخته شده بود ٬ موی سر خود را از نامحرم نمی پوشاند.
و زنی که گوشت بدن خود را می خورد ٬ خود را برای دیگران زینت می کرد و از نامحرمان پرهیز نداشت.
متن کامل حدیث: http://negar.charchoob.com/?p=3039
نقل قول:اما خوب من که این رو میدونم اما نمیدونم چرا باید در نماز حجاب باشه (یعنی شما میفرمایید صرفا عبودیته؟؟؟)
و هیچ دلیل خاص دیگری نداره من میگم پس ذکر گفتن و همون قرآن خوندن چه فرقی با نماز داره؟

همونطور که خدمتتون عرض کردم بیان فلسفه احکام کار معصومه . منم نمیدونم چرا .
در حد ذهن خودم چیزی رو گفتم .
من نمیگم هیچ دلیلی ندارد . گفتم من نمیدونم . ولی مهمترین دلیل همون عبودیته .
الان این کافی نیست برای عمل

مثال:
من به ۱۰۰۰ تومن پول نیاز دارم . بابام میگه بیا این اب رو توی هاون بکوب نیم ساعت تا بهت بدم ...
یعنی خود اطاعت دلیل هست . دلیل اصلی . الان مقایسه نماز و قران هم درست نیست . به همون دلیلی که در شیعه قیاس مطروده شدیدا و قبلا هم دلیلش رو گفتیم .

ولی یه چیزی که خیلی از بزرگان شنیدم اینه که گناه و ثواب اثر وضعی روی نفس داره ...
اثر رو هم خدا ایجاد میکنه .

اصلا ما چرا نماز میخونیم؟ خوب فقط چون خدا فرموده . حالا چرا به این حالت میخونیم ؟ عربی باشه فلان باشه . چون خدا گفته

به قول بچه ها چرا ۲ تا پس چند تا ۱۰ تا

چرا ۱۰ تا .....
نقل قول: با این قسمت حرف وحید 110 هم موافقم که هر کس مسئول گناه خودشه !

مسول خلوت خودشه . در حدود شرع باید امر به معروف کنیم ...

نقل قول:دقیقا همان قدر که این اجتماع مال شماست مال ما زنها هم هست!!

لعنت بر کسی که بگه مال زنها نیست . لعنت به کسی که حق رو از شما بگیره . اما استفاده درست بدون لطمه به جامعه و دین مردم و دین خدا
اگه ماشین گرونقیمت اوردم قفل محکم میزارم . هر جایی پارکش نمیکنم
منتها فرقش با زن اینه که مراقبت از زن با حجابشه
از ماشین با همین کارا .
اگر چیزی با نگاه کردن بهش به خطر بفته نمیزارم نگاه کنن . قیاس مع الفارق میزنی خواهر من . هر چیزی مراقبت خاص خودش رو داره
جواب های قبلی رو هم باز بخونید .
(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۰۹)فرمیسک نوشته است: [ -> ]شما آقا هستین؟!!
بعله با اجازتون

(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۰۹)فرمیسک نوشته است: [ -> ]چند بار که مزاحمم شدن و به نیروی انتظامی خبر دادم به من گفتن: خانم شما این تیپی با مانتوی کوتاه و ساپورت میگردی خوب نگاهت می کنن!! تقصیر خودته!!

اون بنده خداها این رو نگن چی بگن!اگه عصبی میشدن و دنبال شما راه میفتادن میگفتن جلدی اون مرتیکه رو نشونمون بده بعد شما خباثت به خرج میدادی یه ننه مرده ای رو همینجوری نشون میدادی اونها از کجا میفهمیدن شما راس میگی یا دروغ؟مثال عرض میکنم،جسارت محسوب نشه

(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۰۹)فرمیسک نوشته است: [ -> ]گفتم ببخشین مثل اینکه در قرآن خدا به آقایون گفته چشماتون راحفظ کنین!!! چه جوریه روزی سی بار به تیپ من گیر میدین!! اما حالا که مردها قرآن را زیر پا میزارن میگین تقصیر خودته؟!!

چیزی که شما رو تحریک میکنه اینجوری بگردین رو دارن با هلیکوپتر از رو سقف ها جمع میکنن،چیزی هم که باعث میشه اونها به شما نگاه کنن،انصافا خودتونید دیگه!

(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۰۹)فرمیسک نوشته است: [ -> ]مثل اینکه طرف با ماشین یک میلیاردی بیاد خیابون کسی بره دزدیش بعد به صاحب ماشین بگن چرا ماشینتو آوردی خیابون مردم نگاه میکنن و دلشون میکشه و به گناه و دزدی می افتن!!!!

تحریک به دزدی با تحریک به شهوت فرق میکنه،همه ی مردا با دیدن یه زن بی حجاب تحریک میشن اما خیلی از انسانها با دیدن ماشین گرون قیمت تحریک به دزدی نمیشن
تازه من با ماشین گرون قیمت هم مخالفم!اگه ماشین گرون قیمت محافظ نداشته باشه زود میدزدنش!حالا رو سر ماشین گرون قیمت یه پارچه بکشن فرقش رو با پراید نمیشه فهمید،اغلب

(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۳)M912 نوشته است: [ -> ]دلیل حرفتون چیه فقط صرف اینکه فکر میکنید حجاب خیلی مهمه؟
دلیل کدوم حرف منظورتونهHuh
(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۱:۵۳)Tishtar نوشته است: [ -> ]دلیل کدوم حرف منظورتونهHuh
حجاب تو نماز اجباریه چون معنی داره،معنیش هم اینه که حجاب زن مث نمازش میمونه!
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۴)فرمیسک نوشته است: [ -> ]جالبه فاطمه جان اگه قبول دارین که خدا چنین سخنی گفته چرا برای خانمها گشت ارشاد و هزاران حرف و حدیث درست می کنن اما برای نگاه کردن آقایون هیچ گشت ارشادی و ... گذاشته نمیشه؟
نمیخواید بگید که خدا حرف غیرقابل اجرایی زده! (نگاه نکردن مردها) خدا نمی فهمیده بنده هاش می فهمن؟
و نمیخواید بگید که حفظ حجاب مهمتر از حفظ نگاه است!
کجای قرآن گفته حجاب مهمتر از حفظ نگاه هست؟

اصولا من نمیدونم چرا شیعیان اینقدر همه چیز با تفسیر می پیچانند!!!
شما در همین تالار ببینین چند تاپیک برای حجاب گذاشته شده اما کو تاپیکی برای حفظ نگاه آقایون؟

بفرمایین زورتون فقط به زنها می رسه!!
پیچیدگی در کار نیست عزیز ! همه چیز واضح و روشن است !
قطعا خداوند همه ما را می بیند و تمامی اعمال ما ثبت می شود ! حالا چه گشت ارشاد کسی را بگیرد یا ببیند یا نگیرد !

و [فرشته] همنشين او مى‏گويد اين است آنچه پيش من آماده است [و ثبت كرده‏ام] (۲۳)سوره قاف
شما وجدانت رو قاضی کن من ساکت می مونم !
بنده نگفتم حجاب مهمتر است و نه می گویم نگاه کردن ممهمتر !
، خانومی که پوشیده باشد ، اون آقا چطوری می خواهد بد نگاهش کند ! اصلا جایی برای نگاه کردن هست ؟!!

نقل قول:ولی انقدر سخت گیری برای حتی یه تار مو؟ مثلا اگه من جایی که میدونم کسی نمیاد یه چادر هم سرم کنم ولی موهام بعضی وقتا در بیاد چرا باطله
دیگه اینها بهانه است .
خوب بفرماید مثلا تا 10 تا تار مو اشکال ندارد!
خوب می فرماید موها رو کلا بپوشانید ! مو پیدا نباشد ! تمام
نقل قول:اصلا حمد و سوره میخونم چون بیکارم ذکر میگم اونوقت اینا دیده نمیشه حساب نمیشه؟ چه جوریاست؟خوب نماز هم همین چیزاست دیگه فقط سجده و رکوع داره[تصویر: huh.png]
اولا خواهر گرامی ام ! نیت رو بربیکاری نگذارید . نیت رو برای رضای خداوند قرار بدید .
هر جایی باشید خداوند صدای شما رو می شنود و برای شما حسنه ثبت می شود . لازم نیست حتما در حال نماز باشید تا براتون عبادت ثبت بشود .
همین که مسواک بزنید و اون رو برای رضای خداوند قرار بدید ، حسنه هست .
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۸)فرمیسک نوشته است: [ -> ]اصلا مگه زنها دل ندارن؟ مگه نباید خوش تیپ و شیک بگردن؟ مگه نباید آرایش کنن؟ مگه زن فقط برای لذت مردها آفریده شده که میگن زیباییها را بپوشانین برای اونها! من دلم میخواد همیشه شیک و مد روز بگردم و آرایش کنم.

ختم کلام: من به مردهایی که میگن حجاب داشته باشین به پاکی چشم و دلشون شک دارم!

کی گفته کسی دل ندارد Huhولی نمی توان طبق نظر دل عمل کرد !
ما باید ببینیم خداوند چه امر کرده !
همه دوست دارند زیبا باشند . آرایش کنند .
خداوند عیان کردن زیبایی رو برای محارم قرار داده تا جامعه به فساد کشیده نشه .

نقل قول:میگم همینم یه جور ظلمه کلا مرد ها خیلی کمتر به ظاهر اهمیت میدن تا زن ها
زن ها ریز موضوع رو هم در مورد تیپ و این چیزا دوس دارن لطیفن چیزای خوشگلو دوس دارن اصلا هنر و زیبایی بیشتر تو ذات زن هاست تا مرد ها اونوقت این زن با این همه لطافت و ظرافت باید خودش رو کنترل کنه حجاب بگیره اونم با یه چادر مشکی که کل بدن و زیبایی هاشو بپوشونه

اگر خداوند زیبایی رو به ما نمی داد ، باز هم بهانه می آوردیم Smile
خوب لطف کرده از زیایی خودش مقداری رو در اختیار ما گذاشته ، فقط گفته مراقبش باشید و برای محارمتون باشه .
نقل قول:من به این مرد ها میگم هر وقت شما لباس پیامبر رو پوشیدین رفتین بیرون منم لباس فاطمه زهرا رو میپوشم
خوب هر کس وظیفه خودش رو داره !!! چه حرفیه !
نقل قول:من دلم میخواد شیک و مدروز بگردم هرکی ناراحته نگاه نکنه ...
من هم دلم می خواد جایی در کشتی رو که روش نشسته ام سوراخ کنم ! آیا میشه ؟!!!!

نقل قول:الان که همچین چیزی وجود نداره بنابراین این آیه باید به روز تفسیر شه!!!
Smileخوب شما تفسیرش رو بفرمایید ببینیم چی هست !؟!
نقل قول:اگه کسی بیاد مثلا ساعت گران قیمت شما رو بدزده بعد بهتون بگن مقصر خودتی که ساعتت را نشان دادی و باید پنهانش میکردی تا اونهایی که ندارن دلشون نخواد و از شما ندزدنش شما قانع میشی؟
بله . از قدیم گفتن مالت رو محکم نگاه دار، همسایه رو دزد نکن .
نقل قول:دقیقا همان قدر که این اجتماع مال شماست مال ما زنها هم هست!!
همون مثل کشتی که گفتم !!!!!!!!1
استفاده با از بین بردن فرق می کنه .
مثلا الان میرم بیرون . دارم توی اجتماع زندگی می کنم . پس چی هست الان؟!!
حتما نباید با بیرون رفتم جامعه رو به گند بکشم که! کاری که الان عده ای دارند اجام می دهند .
فضا رو برای من چادری هم تنگ کردن ! یک نفر ،بد حجاب رو نگاه می کنه ، من باید خجالت بکشم ! آخه چرا !
منم می خوام مثل آدم در جامعه زندگی کنم نه مثل یه عروسک که مغز نداره و فقط قیافه است .
با سلام
ببخشید توی بحث شما دخالت می کنم اما یه چند نکته به نظرم رسید که باید عرض کنم خدمت شما

(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۳۴)M912 نوشته است: [ -> ]خوب اینا رو خدا خودش داده بعد خودش میگه بپوشونید؟ نمیداد از اول اصلا جنس زن رو یه جور دیگه می آفرید من که خدا بودم این کار رو میکردم نه خودمو اذیت میکردم نه مرد ها رو نه زن ها رو

خوب فرق یه نفر که قراره بنده خدا باشه با یه نفر که قرار بنده نفس و شیطان باشه توی همینه دیگه!!!Cool

2 تا مورد هست که باید بگم

1- خداوند متعال این حس رو توی خانوم ها گذاشته (مطابق حس چشم چرونی توی آقایون) تا روز قیامت سره از ناسره مشخص باشه
البته که خداوند متعال خودش خوب می دونه این بشر دو پا چطور موجودی هست اما این موضوع باید به خود ما ثابت بشه و بعداً بهانه نداشته باشیم که چرا با فلانی اینطوری اما با من اونطوری ...

2- اما چیز دیگه ای که به نظرم می رسه اینه که وقتی ما به حرف خداوند متعال گوش بدیم (حجاب خانم ها یا کنترل نگاه آقایون) یعنی به خدا ثابت کردیم که ما پایه کار عبودیت هستیم (قبلاً گفتم که این موضوع لازم نیست به خداوند متعال اثبات بشه چون خودش بهتر از هر کس دیگه ای از ذات ما خبر داره) و وقتی هم که ثابت شد ما پایه کار هستیم یعنی اینکه آماده هستیم برای مرحله بعد عبودیت
خلاصه بگم اگه حرف گوش کن نباشیم Game over میشیم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع