کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حجاب در نماز(خدا مرد است؟)
۳:۳۱, ۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۲ ۱۷:۵۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
دوستان یه سوالی هست که چند ماهی میشه ذهن منو مشغول کرده و بارها خواستم اینجا در میون بذارم اما ترسیدم که مسخره ام کنید که چیز به این سادگی رو نمیدونم خوشحال میشم دوستان کمک کنند و ممنون میشم اگه ساده و در حد فهم من بگن نه مقالات طولانی و از این حرفا!!!!

این بحث من و آقای مهندس (همکارم ) به صورت خلاصه
شما هر چقدر هم بگی من قبول نمیکنم بازم میگم خدا مرده من یه سوال ازت میپرسم تو هر چقدر هم میخوای روش فکر کن از هر کسی هم میخوای بپرس!
+ شما بپرس من همین الان جواب میدم!
- چرا وقتی داری نماز میخونی باید چادر سرت کنی مگه خدا مرده؟
+خوب شاید واسه اینه که اگه نامحرم یدفعه اومد تو ما حجاب داشته باشیم.
_نه شما برو تو اتاق درم قفل کن دو تا نگهبان هم دم در بذار هیچکس نیاد تو بازم برای خوندن نماز باید حجاب کاملت رو رعایت کنی

با خودم گفتم از شما بپرسم واقعا چرا؟؟؟Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، علمدار133 ، soshiant ، m.hossein ، آلاله ، Night moans ، Havbb 110 ، یاوران مهدی ، فرمیسک ، SAViOR ، لبخند خدا ، حوریه سادات ، ساقی ، blue.blood ، مهدی2012 ، fafa* ، viana ، ali0077 ، Atosa ، mkashipazha

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۳۱, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #31

(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۹)M912 نوشته است:  دقیقا با حرفی که میزنید موافقم منم قبل از اینکه ارسال شما رو بخونم اون مطلب رو داشتم مینوشتم اما دور از این بحث ها فرمیسک جان اهل سنت هم موقع نماز حجاب میگیرن درسته؟
آره عزیزم ولی برخی فرقه ها اندازه حجابشون با شیعیان کمی تفاوت میکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۱۹:۳۴, ۱۰/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۳۷ توسط M912.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۸)فرمیسک نوشته است:  اصلا مگه زنها دل ندارن؟ مگه نباید خوش تیپ و شیک بگردن؟ مگه نباید آرایش کنن؟ مگه زن فقط برای لذت مردها آفریده شده که میگن زیباییها را بپوشانین برای اونها! من دلم میخواد همیشه شیک و مد روز بگردم و آرایش کنم.

ختم کلام: من به مردهایی که میگن حجاب داشته باشین به پاکی چشم و دلشون شک دارم!
حالا این مسئله روهم خارج از بحث تاپیکه و من گفتم نمیخوام در مورد اصل حجاب بحث کنم چون اختلاف نظر زیاده ولی من همیشه میگم همینم یه جور ظلمه کلا مرد ها خیلی کمتر به ظاهر اهمیت میدن تا زن ها
زن ها ریز موضوع رو هم در مورد تیپ و این چیزا دوس دارن لطیفن چیزای خوشگلو دوس دارن اصلا هنر و زیبایی بیشتر تو ذات زن هاست تا مرد ها اونوقت این زن با این همه لطافت و ظرافت باید خودش رو کنترل کنه حجاب بگیره اونم با یه چادر مشکی که کل بدن و زیبایی هاشو بپوشونه
خوب اینا رو خدا خودش داده بعد خودش میگه بپوشونید؟ نمیداد از اول اصلا جنس زن رو یه جور دیگه می آفرید من که خدا بودم این کار رو میکردم نه خودمو اذیت میکردم نه مرد ها رو نه زن ها رو

البته من عقلم ناقصه فقز یک انسانم ولی راه حل به ذهنم رسیده!

(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۳۱)فرمیسک نوشته است:  آره عزیزم ولی برخی فرقه ها اندازه حجابشون با شیعیان کمی تفاوت میکنه.
Heart

(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۸)فرمیسک نوشته است:  اصلا مگه زنها دل ندارن؟ مگه نباید خوش تیپ و شیک بگردن؟ مگه نباید آرایش کنن؟ مگه زن فقط برای لذت مردها آفریده شده که میگن زیباییها را بپوشانین برای اونها! من دلم میخواد همیشه شیک و مد روز بگردم و آرایش کنم.

من به این مرد ها میگم هر وقت شما لباس پیامبر رو پوشیدین رفتین بیرون منم لباس فاطمه زهرا رو میپوشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک ، captaincharisma
۱۹:۴۲, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #33

(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۳۴)M912 نوشته است:  من به این مرد ها میگم هر وقت شما لباس پیامبر رو پوشیدین رفتین بیرون منم لباس فاطمه زهرا رو میپوشم

دقیقا!! خودشون کت و شلوار و یا پیراهن و تیپهای آخرین مدل غربی مطابق مسیحیت می پوشن ریششونو طبق غربیها سه تیغه میکنن بعد توقع دارن زنها طبق برداشتشون از اسلام عمل کنن!
همه مردها باید مانند روحانیون لباس بپوشن و ریش بزارن بعد به خانمها ایراد بگیرن!
۱۹:۵۸, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
بحث منحرف شد

نقل قول:جالبه فاطمه جان اگه قبول دارین که خدا چنین سخنی گفته چرا برای خانمها گشت ارشاد و هزاران حرف و حدیث درست می کنن اما برای نگاه کردن آقایون هیچ گشت ارشادی و ... گذاشته نمیشه؟

گشت ارشاد چگونه باید نگاه هر کسی رو کنترل کنه؟
نقل قول:اصولا من نمیدونم چرا شیعیان اینقدر همه چیز با تفسیر می پیچانند!!!
شما در همین تالار ببینین چند تاپیک برای حجاب گذاشته شده اما کو تاپیکی برای حفظ نگاه آقایون؟

بفرمایید شما نظر اهل سنت رو تا مقایسه کنیم .

بعد هم نگاه کردن اقایون فقط روی خودشون اثر داره بی حجابی یک خانم روی یک جامعه .

نقل قول: بفرمایین زورتون فقط به زنها می رسه!!
ما که زور مون به خودمونم نمیرسه

منتها طرف حساب شما منم؟ یا خدا ؟
منم اگه میگم حجاب حرف خداست . حالا شما رعایت کن یا نکن . خودت میدونی و خدا

البته مسعله عمومیش برمیگرده به حکومت که اون بحثش جداست
نقل قول:الان هم نمیخوام در مورد حجاب در جامعه یا حق و حقوق زن صحبت کنیم فقط میخوام بدونم چرا این عبودیت بندگی احترام هر چی که اسمش رو میذاریم برای مرد ها نیست؟

خوب ما جهاد داریم شما ندارید . کشته شدن نفقه دادن مهریه دادن

یه روز تکالیف رو مقایسه میکنیم تا ببینید چقدر وظایف مردا سخت تره

نقل قول: اصلا مگه زنها دل ندارن؟ مگه نباید خوش تیپ و شیک بگردن؟ مگه نباید آرایش کنن؟ مگه زن فقط برای لذت مردها آفریده شده که میگن زیباییها را بپوشانین برای اونها! من دلم میخواد همیشه شیک و مد روز بگردم و آرایش کنم.

خوب شک شما درسته .
اما شما به حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)هم شک داری؟
همه دل دارن . نفس عماره دارن . انسانیت و عبدیت به همین پا روی دل گذاشتنه

در ضمن به مردایی که میگن حضرت فاطمه (سلام الله علیها) بگید که هر وقت طرف حسابتون غیر از خدا کسی بود به همونم جواب بدید .

ببخشی من نتونستم کامل همش رو بخونم . اما مشکل جای دیگس

خدا را قبول داری یا نه ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، فرمیسک ، M912 ، FN_AntiZionism ، viana
۱۹:۵۹, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
به نام خدا
سلام
خیلی جالبه نظرمیذاریم حذف میکنید....
من جواب اون آقای سوشیانت روداده بودم...چراحذفش کردید؟؟؟؟؟؟
به من تیکه انداخته شده بود....ایشون نظروفکرشونو به من قالب کرده بودن...اونوقت حذف میکنید؟
خیلی دیگه محتاطید...خیلی...
مهم نیست من نظرمو توپیام خصوصی هم بهشون دادم چون میدونستم حذفش میکنید...فقط امیدوارم دربرابر حرفی که به من زدن جواب داشته باشن...اینم حذف میکنید مشخصه...
یه حرفی بهشون زدم گفتم واگذارتون کردم به خدا ((توپیام خصوصی))...من اهل نفرین کردن نیستم بابت اون حرفم معذرت میخوام ازشون...ولی اینو باید بدونن که حقی ندارن هرچی به فکرشون میاد برزبون بیارن توتالار...

آقای وحید 110،سرکارخانوم فاطمه خانوم...معاونین محترم...اینکه بیاید نظرکاربرو حذف کنید درست....قبول دارم برای جلوگیری ازاغتشاش تایپیکه
ولی...
لطفا وقتی مسئله ویاتیکه پراکنی میبینید توتالار لطف کنید تذکربدید...خواهشا اینکاروانجام بدید...ایشون هنوز جواب منو ندادن که چرابه من اون حرفو زدن...
نظارت که فقط شامل حذف ارسال نمیشه برادرو خواهرمن!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فرمیسک
۲۰:۰۱, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۴)فرمیسک نوشته است:  جالبه فاطمه جان اگه قبول دارین که خدا چنین سخنی گفته چرا برای خانمها گشت ارشاد و هزاران حرف و حدیث درست می کنن اما برای نگاه کردن آقایون هیچ گشت ارشادی و ... گذاشته نمیشه؟

آقایون تو این تایپیک رسما داره به مردا احجاف میشهBig GrinSmileConfused
آخه خواهر من گشت ارشاد از کجا بفهمه که مردا دارن کجا رو نگاه میکنن!Blushمث اینکه از فلسفه استفاده عینک آفتابی برای مردان بی خبریدSmile(محض مزاح عرض شد)
یه جوری نگین که انگار گشت ارشاد از ارکان اسلامه،گشت ارشاد یه موضوع سیاسیه خواهشا با دین قاطی نشه

در ضمن چرا هیچکس جواب من رو جدی نگرفتDodgyحجاب تو نماز اجباریه چون معنی داره،معنیش هم اینه که حجاب زن مث نمازش میمونه!
اما یه روحانی که لباس پیامبر رو میپوشه اصن واسش عین نماز نمیمونه!چون واجب نیست!به خداSmile
۲۰:۰۹, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #37

(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۰۱)Tishtar نوشته است:  آخه خواهر من گشت ارشاد از کجا بفهمه که مردا دارن کجا رو نگاه میکنن!

شما آقا هستین؟!!
چند بار که مزاحمم شدن و به نیروی انتظامی خبر دادم به من گفتن: خانم شما این تیپی با مانتوی کوتاه و ساپورت میگردی خوب نگاهت می کنن!! تقصیر خودته!!
گفتم ببخشین مثل اینکه در قرآن خدا به آقایون گفته چشماتون راحفظ کنین!!! چه جوریه روزی سی بار به تیپ من گیر میدین!! اما حالا که مردها قرآن را زیر پا میزارن میگین تقصیر خودته؟!!

مثل اینکه طرف با ماشین یک میلیاردی بیاد خیابون کسی بره دزدیش بعد به صاحب ماشین بگن چرا ماشینتو آوردی خیابون مردم نگاه میکنن و دلشون میکشه و به گناه و دزدی می افتن!!!!

من دلم میخواد شیک و مدروز بگردم هرکی ناراحته نگاه نکنه ...
۲۰:۱۳, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۰۱)Tishtar نوشته است:  آقایون تو این تایپیک رسما داره به مردا احجاف میشهBig GrinSmileConfused
آخه خواهر من گشت ارشاد از کجا بفهمه که مردا دارن کجا رو نگاه میکنن!Blushمث اینکه از فلسفه استفاده عینک آفتابی برای مردان بی خبریدSmile(محض مزاح عرض شد)
یه جوری نگین که انگار گشت ارشاد از ارکان اسلامه،گشت ارشاد یه موضوع سیاسیه خواهشا با دین قاطی نشه

در ضمن چرا هیچکس جواب من رو جدی نگرفتDodgyحجاب تو نماز اجباریه چون معنی داره،معنیش هم اینه که حجاب زن مث نمازش میمونه!
اما یه روحانی که لباس پیامبر رو میپوشه اصن واسش عین نماز نمیمونه!چون واجب نیست!به خداSmile
دلیل حرفتون چیه فقط صرف اینکه فکر میکنید حجاب خیلی مهمه؟
۲۰:۱۴, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار

هر چند تاپیک منحرف میشه، اما اگه ممکنه این چند آیه رو تفسیر بفرمایید:

النور - 31
و به زنان با ایمان بگو چشمهای خود را (از نگاه هوس‌آلود) فروگیرند، و دامان خویش را حفظ کنند و زینت خود را -جز آن مقدار که نمایان است- آشکار ننمایند و (اطراف) روسری‌های خود را بر سینه خود افکنند (تا گردن و سینه با آن پوشانده شود)، و زینت خود را آشکار نسازند مگر برای شوهرانشان، یا پدرانشان، یا پدر شوهرانشان، یا پسرانشان، یا پسران همسرانشان، یا برادرانشان، یا پسران برادرانشان، یا پسران خواهرانشان، یا زنان هم‌کیششان، یا بردگانشان [=کنیزانشان‌]، یا افراد سفیه که تمایلی به زن ندارند، یا کودکانی که از امور جنسی مربوط به زنان آگاه نیستند؛ و هنگام راه رفتن پاهای خود را به زمین نزنند تا زینت پنهانیشان دانسته شود (و صدای خلخال که برپا دارند به گوش رسد). و همگی بسوی خدا بازگردید ای مؤمنان، تا رستگار شوید!
الاحزاب - 59
ای پیامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: «جلبابها [= روسری‌های بلند] خود را بر خویش فروافکنند، این کار برای اینکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است؛ (و اگر تاکنون خطا و کوتاهی از آنها سر زده توبه کنند) خداوند همواره آمرزنده رحیم است.

برای شیعیان:
بحارالانوار٬ ج5، ص69
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود :
دخترم ! زنی که از موی سرش آویخته شده بود ٬ موی سر خود را از نامحرم نمی پوشاند.
و زنی که گوشت بدن خود را می خورد ٬ خود را برای دیگران زینت می کرد و از نامحرمان پرهیز نداشت.
متن کامل حدیث: http://negar.charchoob.com/?p=3039

(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۸)فرمیسک نوشته است:  ختم کلام: من به مردهایی که میگن حجاب داشته باشین به پاکی چشم و دلشون شک دارم!

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-24...#pid204173
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Fatemeee ، viana
۲۰:۱۴, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #40

(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۱)وحید110 نوشته است:  در ضمن طرفتون خداست نه من که بخواهید به من جواب بدید .

آقا من میخوام برم جهنم شما ناراحت نباش Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا