تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «ماه عسل» در پی چیست؟؛؛ اشکتان را به هر قیمتی در می آوریم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۲:۴۰)Tishtar نوشته است: [ -> ]آره میگم نکنه احسان علیخانی هم اینجا عضوه صداش رو در نمیارهHuhBig Grin
حرف غیر منطقی هم اتفاقا بحث داره،اما برنامه تلویزیونی بحث نداره،چون امروز که پخش شه فردا یه عده طرفدارش میشن یه عده مخالفش،هیچ کدومم(به غیر از موارد کمی) کوتاه بیا نیستن!Confused
در ضمن من خودم عضو این قبیله هوادارا بودم،اما به نشانه اعتراض به یه چیزی دیگه نرفتمWink

یه مطلب تو همشهری جوان امروز خوندم جالب بود:
مقوله ای مهم به نام «جگر» وجود دارد و آن چنین است که وقتی یک برنامه ای روی بورس است و بَه بَه همگان را برانگیخته و بر دامن کبریایی اش نقد ننشسته،چونان قاشقی ننشُسته(!)از راه بررسی و با صرف جگر فراوان،آن برنامه را به باد فضیحت بگیری!
صرفا به عنوان مثال به برنامه ماه عسل میپردازیم،فرمول تهیه این برنامه که به صورت مخفیانه از جیب جناب علیخانی کشروی شده،چنین است:
1-تشکر از واکنش های محیرالعقول و انبوهی که نسبت به برنامه شب قبل است
2-دعوت از یک مهمان پر از خاصیت(یعنی کسی که خیلی خاص بوده و در این صفت دچار افراط شده است)،مثلا اگر یک نفر گم شده بوده و بعد از شونصد سال پیدا شده و بعد در همان اثنا دوباره خواسته گم شود ولی اشتباها پیدا شده،این فرد سوژه خوبی برای برنامه است،هم آموزنده است،هم به درد مردم میخورد و هم میفروشه!میفروشه!خیلی هم خوبه!اگر هم مخالفید فلفل میریزم
3-مصاحبه و گپ و گفت و تعجب از خاصیت سوژه همراه با بالابردن ابروها به سمت آسمان!
4-تقاضای چند دقیقه وقت اضافه از پخش به منظور نشان دادن حساسیت برنامه و اشتیاق مخاطبان

موافقم!
علیخانی کلا عاشق مونولوگ گفتنه. دیروز تو برنامش 10 دقیقه ی اول فقط رو به دوربین داشت تک گویی می کرد بعد 10 دقیقه با مهمانها باز هم 20 دقیقه مونولوگ .... آخر برنامه هم دوباره 10 دقیقه مونولوگ رفت. بعضی از دوستان هم میان این مونولوگ ها رو منتشر میکنن انگار خطبه نعوذ بالله .... هستش و سندیت داره! در هر حال منطق از نظر بعضیا طرفداری از علیخانی ( توجه کنید ، علیخانی نه برنامه ماه عسل) هست. وقتی تو صحبتها می گن علیخانی .... ، یعنی برنامه براشون مهم نیست ادا و اطوار براشون مهمه!

چند سال پیش امیر حسین مدرس یک برنامه بسیار عالی داشت که خیلی تو بورس نبود می دونید واسه ی چی؟ دلیلش این نبود که سوژه ناب نداره اتفاقا سوژه هاش بسیار ناب بود اما مثل فرزاد حسنی و علیخانی برنامش گل نکرد. چون این آدم نه شلوار آلبالویی می پوشه ، نه ابروهاش رو تمیز می کنه ، نه سه تیغ می کنه، نه ادا اطوار عوام پسند در میاره!
پیشنهاد می کنم این مواردی که گفتم رو به لیستتون اضافه کنید.

دوست عزیر کلا اگه خودت انتقاد کنی می گن بی منطقی اگه از منطق یک سایت و یک کارشناس دیگه استفاده کنی می گن اقلیتی. اگه ثابت کنی که منتقد و مخالف ها بیشترن می گن این که ملاک نمی شه تو فلان و فلان سایت هم این برنامه مخالف زیاده و ... . و این جوری مورد حمله قرار می گیرید. من یکبار گفتم بازهم می گم ؛ بـــــحـــــث نــکـــنــــیــــد
سلام به تمامی دوستان
من تا به حال نه این برنامه رو دیدم
و نه تمامی فیلمهای ماه رمضان
و نه ماهواره ای دارم که بتونم برنامه های اون رو ببینم .
فضیلت این ماه اونقدر برای من ارزش داره که وقتم رو برای این برنامه ها تلف نکنم.
یا علی
سلام
قبل از هر چیزی باید بگم بشخصه،برعکس تصوری که دوستان میکنند از طرفداریهای دختران

روی این برنامه،هیییییییییچ تعصبی ندارم . عقیدم و سلیقم منو به این نتیجه رسونده.پس فکر

نکنید وقتی یک نفر،بخصوص یک دختر طرفداری میکنه،از رو احساسات و تعصباته.

خیلی اشتباه و غیر عاقلانه است این تفکرات برخی دوستان.اگر هر کسی نشست و این برنامه

رو دید و به یاد هر چیزی افتاد جز خدا،اون حسابش جداست.

من نمیگم آدم خیلی خوب و مؤمنی هستم و هیچ ادعاییم ندارم ولی هر موقع این برنامه رو

دیدم،از خودم،از انسان بودنم خجالت کشیدم و شرمنده شدم .این برنامه خیلی یاد خدا رو در

قلبم زنده کرده تا حالا.اشک هایی که من ریختم با دیدن برخی از برنامهاش،نه تنها غم روی

دلم ایجاد نکرد،بلکه بمن یک انرژی برای خودسازی داد.حالا برخی دوستان و هم وطنان،به این

حس ها نمیرسند،دیگه از سنگ دلی خودشونه و بس.از اینکه همیشه شادند و خودشونو

میبینند و نمیخواند باور کنند اطرافشون آدم هایی هستند که با انواع مشکلات دست و پنجه

نرم میکنند و هنوز ایمانشون هم بهتر از ما بچه مذهبیا حفظ میکنند و امیدشون به خدا را از

دست نمیدند.شادی تا کی؟؟؟؟؟؟؟سرتو مثله کبک بکنی توی برف و بگی همه چیز خوب و

خوشه و دنباله خوشی های دنیا باشی تا کی؟؟؟؟؟؟؟خوش باش ولی یادت نره قبل از هر چیز انسانی.

مگه حتمأ باید برنامه بسوی خدا باشه که یاد خدا در دل زنده بشه؟؟!!
نقل قول:سلام به تمامی دوستان من تا به حال نه این برنامه رو دیدم
و نه تمامی فیلمهای ماه رمضان
و نه ماهواره ای دارم که بتونم برنامه های اون رو ببینم .
فضیلت این ماه اونقدر برای من ارزش داره که وقتم رو برای این برنامه ها تلف نکنم.
یا علی

سلام دوست گرامی

با آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون.

چون این برنامه رو تا حالا ندیدی،خیلی خیلی آوردن اسم ین برنامه در کنار فیلم های ماه رمضان و برنامه های ماهواره(که اصلأ نمیدونم چی هست!!) اشتباه و ناعادلانه است.

بنظرم اول بروید این برنامه رو یک بار ببینید بعد در در موردش بحث کنید.ندیده و نشنیده...

این برنامه اصلأ چه ربطی داره به فیلمو برنامه های ماهواره؟؟؟؟؟؟!!

ما نیومدیم تو این دنیا که در زندگیمون فقط خودمونو ببینیم و بس.همین ماه که فضیلت داره،اتفاقأ با حال و هوایی که داریم و شیطان دست و پاش بسته است،باید کمی به خودمون بیایم.این برنامه خیلی کمک میکنه که کمی به خودمون بیایم ،فقط خودمونو نبینیم،بفکر افراد اطرافمون باشیم.این برنامه برعکس برنامه هایی که اسمشو آوردید،چیزی جز خدا رو یادآوری نمیکنه دوست من.
ماه رمضان یعنی اینکه از صبح تا شب بشین عبادت کن و مسجد برو و فقط گشنگی بکش و تمام؟؟؟؟!!!!!!!!!!
یعنی این؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! یعنی انسانیت؟؟؟؟

نه،ماه رمضان و روزه داری،خیلی خیلی بزرگتر از اینهاست ،یعنی ماه خودسازی،پا گذاشتن رو ی نفست،روی دوست داشتن های دلت،روی خودبینی ،یعنی کمک به دیگران،دعا برای دیگران،هم دردی،یادآوری انسانیت...که اینها فقط با عبادت بدست نمیاد،با دیدن دردها و رنج های کسانی که دارند در کنارت زندگی میکنند و در طول 11 ماه یکبارم بهشوت توجه نکردی و ندیدیشون و خیلی حرفهای دیگه...که بقیه اسمشو میذارند غم و غصه و...

واقعأ متأسفم!!!!!!!!!!SadSadSadSadSadهمه چیزو با هم قاطی نکنید و نظرهای منصفانه بدید.
اون دنیا باید جواب گو باشید.

کمی به زندگی مولا علی علیه السلام ،که زیر متن پیام ها و نظراتتون اسمشو میارید نگاه کنید.که چقدر به فکر دیگران بودند،حتی بفکر قاتلش.
(۱۱/مرداد/۹۲ ۱:۴۷)asal.m نوشته است: [ -> ]سلام
قبل از هر چیزی باید بگم بشخصه،برعکس تصوری که دوستان میکنند از طرفداریهای دختران

روی این برنامه،هیییییییییچ تعصبی ندارم . عقیدم و سلیقم منو به این نتیجه رسونده.پس فکر

نکنید وقتی یک نفر،بخصوص یک دختر طرفداری میکنه،از رو احساسات و تعصباته.

خیلی اشتباه و غیر عاقلانه است این تفکرات برخی دوستان.اگر هر کسی نشست و این برنامه

رو دید و به یاد هر چیزی افتاد جز خدا،اون حسابش جداست.

عزیزم من در مقابل تهمت سکوت کردم !!
فکر میکنم اعضای بیداری اندیشه برادرا و خواهرای بزرگوارم و اساتیدم از شعور و درک کافی برخوردارن که حرف مارو متوجه بشن

درمورد این برادر یا خواهرمون باید بگم

در خانه اگر کس است یک حرف بس است

و به قول استاد علیخانی (یادمون نره هرکسی یه جمله ای یادمون داد میشه استادمون )

[b]بچه های کناره ریل قطاری رو که ایستاده سنگ نمیزنن قطاری رو سنگ میزنن که با سرعت داره به سمت هدفش حرکت میکنه

همین که الحمد الله , خدا هوای ماه عسلی هارو داره کافیه !
دوست عزیزم Heart،boghz،صحبت هات در این تاپیک خیلی زیبا بود.و خیلی خوب جواب دادی.

الانم کاملأ درست گفتی.

درضمن،من برنامه امروز رو ندیدم،ممنون که صحبت های آقای علیخانی رو قرار دادید.اصلأ خودشون کامل جواب این دوستان رو دادند.

دنیا همیشه همین بوده،از پیشرفت عده ای،عده ای بودند که خوششون نیومده و...
هوالحق

به نظر من که میشه از یه طرف دیگه به قضیه نگاه کرد ... چرا از این دید که این برنامه باعث میشه مردم صبور تر بشن نگاه نکنیم ... ادمایی که اومدن توی این برنامه زندگیشون درس آموز بود و واقعا تاثیر گذار نه تنها برای من بلکه برای کسایی که توی زندگیشون به بن بست رسیدن
بسم الله

برنامه ی بسیار خوبیه ! از جنس مردم برای مردم !
تو دورانی که کارشناسان و آشپزها و هنرمندان و ورزشکاران رسانه ی ملی رو اشغال کردن بودن همچین برنامه ای واقعا یک نیازه !
تنها اشکال برنامه پرحرفی های زیاد احسان علیخانیه به خصوص وقتی میگه وقت بدین اعصاب ادمو خورد میکنه خب کم حرف بزن دیگه... به خصوص اوایل برنامه البته اونم با عوض کردن شبکه توی بیست دقیقه اول برنامه حل میشه ... این سورپرایز کردن مهمان ها هم بهتره به صورت خبرهای خوش باشه نه خبر بد اون شبی که مردی که قلب رو گرفته بود اومد احسان خودش رنگش پریده بود کم مونده بود اون مادره رو هم سکته بده .

در کل برنامه ی خوبیه Blush
برای تحلیل های ابکی سایت تابناک واقعا متاسفمDodgy

این سایت فقط دوست داره به هر قیمتی انتقاد بکنه
بنده طرفدار این برنامه نیستم ولی این مقاله زیادی پیاز داغش رو زیاد کرده Blush
(۱۱/مرداد/۹۲ ۲:۵۹)Reza2035 نوشته است: [ -> ]بسم الله

برنامه ی بسیار خوبیه ! از جنس مردم برای مردم !
تو دورانی که کارشناسان و آشپزها و هنرمندان و ورزشکاران رسانه ی ملی رو اشغال کردن بودن همچین برنامه ای واقعا یک نیازه !
تنها اشکال برنامه پرحرفی های زیاد احسان علیخانیه به خصوص وقتی میگه وقت بدین اعصاب ادمو خورد میکنه خب کم حرف بزن دیگه... به خصوص اوایل برنامه البته اونم با عوض کردن شبکه توی بیست دقیقه اول برنامه حل میشه ... این سورپرایز کردن مهمان ها هم بهتره به صورت خبرهای خوش باشه نه خبر بد اون شبی که مردی که قلب رو گرفته بود اومد احسان خودش رنگش پریده بود کم مونده بود اون مادره رو هم سکته بده .

در کل برنامه ی خوبیه Blush

آره برنامه منهای مجریش برنامه ی خوبیه! ولی همونطور که گفتید مشکل از مجریشه! یکم باید لوس بازیشو کمتر کنه! البته خیلی ها از همین لوس بازی هاش خوششون اومده!!!

(۱۱/مرداد/۹۲ ۱:۵۶)boghz نوشته است: [ -> ]و به قول استاد علیخانی

شاید هم : حضرت احسان علیخانی (علیه اِسلام)

واقعا اگه این آقا ادعای پیغمبری کنه خیلی ها پیروش می شن!!
نقل قول:آره برنامه خوبیه! ولی همونطور که گفتید مشکل از مجریشه! یکم باید لوس بازیشو کمتر کنه! البته خیلی ها از همین لوس بازی هاش خوششون اومده!!!

پس بگو اصلأ مشکل شما سرچیه!!!!!!!!!!

پس این همه غمناکه و فلانه برنامشون همه بخاطر این بود که آخر به این حرف برسید!!!!!!

فقط اشکالشون بقول آقای reza2035، زیاد صحبت کردن اول برنامشون هست،حالا شما اسمشو میذارید لوس بازی،این دیگه مشکل دیده شماست.

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع