تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «ماه عسل» در پی چیست؟؛؛ اشکتان را به هر قیمتی در می آوریم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
نتیجه ای که من از کل بحثمون گرفتم
ماه عسل یکی از برنامه های خوب تلوزیونه تو این چند سال خیرش به خیلی ها به صورت مستقیم ( مهمونا ) و غیر مستقیم رسیده
واسطه ی خیر شد
مهمونای برنامه ش اکثرا خوبن
اما یه سری انتقادای جدی بهش وارده مخصویا امسال که یکم کارای عجیب غریبشون بیشتر شده
اما انتقادی که سازنده باشه و خیر خواهانه

همون طور که خوده مجری هم گفته پیامک کنیم یا تماس بگیریم با سازمان ب به صورت دوستانه این انتقادهارو منتقل کنیم
تابناک و این خانومی که این متن رو نوشتن هم یه سری حرفاشون درسته اما حق و باطل رو بدجور باهم قاطی کردن
و به عقیده ی من انتقادشون انتقاد سازنده نیست بلکه تخریبی هست
برای مثال تابناک با این تیترش اونم بلافاصله بعد از ایام شهادت مولا ..........
چون مهمونای ایام شهادت غمگین ترین داستان ها رو داشتن و بیشتر اشک ها اون روزا ریخته شد
قبل از ایام شهادت خیلی از مهمونها ماجراشون شاد بود
پس هدف تابناک از این حرفها چیه؟؟
ایام شهادت مولا چون جزء ماه رمضونه باید برنامه طنز بزارن ؟
یکم مشکوکه این حرفهاشون ( باز هم میگم مهمونای اون چند روز فقط خیلی غمگین بودن )
در ضمن یک جا گفته سریال ها ی طنز هم کیفیتشون پایینه و این از عمد اینطور شده
آخه بگو آدمه حسابی اگه شما دردت کیفیت پایینه سریال های طنزه پس چرا اومدی چسبوندی به ماه عسل ؟؟ اون رو یه متن جداگانه باید مینوشتی
باز هم تاکید میکنم درسته یه سری انتقاد های جدی به ماه عسل وارده
اما طریقه ی انتقاد تابناک و تا یه حدی این خانوم خیر خواهانه نیست

من فکر میکنم آقای 110 و بقیه ی دوستان منتقد هم نظرشون همینه که باید یه سری تغیراتی ایجاد بشه
اما مثلا گیر دادن به دکور و سایر مسائل حاشیه ای سلیقه ای هست و اصلا نیاز به مطرح کردنش نیست
برادرم hessam شما هم به دل نگیرید هر کسی لحنی برای حرف زدن داره
ماه رمضونه بیاید از هم بگذریمو دوستانه برخورد کنیم

یا علی
من یه تجربه ی بزرگ در اینچنین بحث ها گرفتم ( هرچند که بنده حقیر در مقابل خیلی ها عددی نیستم Blush ) و اون این هس که در اینچنین بحث هایی که یا خیلی وسیع هست و یا خیلی طرفدار و دشمن داره تنها خوب هس که هر کس فقط نظر خودشو از رو عقل و سند بگه و کاری به نوشته های دیگران ( به منظور پاسخ دادن ) نداشته باشه .
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۶)Tishtar نوشته است: [ -> ]خب برادر من اگه میخواست این رو تو عمومی بگه که خصوصی نمیگفت!شما نباید پیام خصوصی یکی رو تو عمومی بگی

شما پیامو تا آخر خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا موضوع سر این نیس
اول پیامو بخون بعد نظر بده
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۰)boghz نوشته است: [ -> ]من فکر میکنم آقای 110 و بقیه ی دوستان منتقد هم نظرشون همینه که باید یه سری تغیراتی ایجاد بشه
اما مثلا گیر دادن به دکور و سایر مسائل حاشیه ای سلیقه ای هست و اصلا نیاز به مطرح کردنش نیست
سلام دکور و چیز هایی که به دکور ربط داره مثل لباس ها و نور پردازی میتونه نقش بسیار بسیار مهمی رو در جذب و تاثیر بر بینندگان ایفا کنه به همین دلیل همیشه در برنامه های خارجی هزینه های هنگفتی برای دکور و کارشناسان دکوراسیون خرج می شه .
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۶)hessam نوشته است: [ -> ]شما پیامو تا آخر خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا موضوع سر این نیس
اول پیامو بخون بعد نظر بده

من به پیام همایونی شما چیکار دارم؟من فقط گفتم این که یه بخش از یه نامه خصوصی رو که فقط خودتون خوندید رو گزینش کنین بیارین اینجا بزارین خلاف اخلاقه.وقتی که یکی به شما خصوصی پیام میده ینی خصوصی پیام دادهSmile
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۵۴)Tishtar نوشته است: [ -> ]من به پیام همایونی شما چیکار دارم؟من فقط گفتم این که یه بخش از یه نامه خصوصی رو که فقط خودتون خوندید رو گزینش کنین بیارین اینجا بزارین خلاف اخلاقه.وقتی که یکی به شما خصوصی پیام میده ینی خصوصی پیام دادهSmile
اتفاقا موشچولی نیس! بیاد پیام رو بزاره در معرض عموم نه اینکه تحریف کنه!!
آقا من همین جا از همه عذر میخوام که اومدم و پیام دادم.
غلط کردنو گذاشتن برا این روزا
اونی که انصاف داره پیام خصوصی منو کامل خونده
اونی که انصاف داره دید که من چیزی رو تحریف نکردم
و اونی که انصاف داره توهین نمیکنه
بازم از همه عذر می خوام
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۵۲)yashar1374 نوشته است: [ -> ]سلام دکور و چیز هایی که به دکور ربط داره مثل لباس ها و نور پردازی میتونه نقش بسیار بسیار مهمی رو در جذب و تاثیر بر بینندگان ایفا کنه به همین دلیل همیشه در برنامه های خارجی هزینه های هنگفتی برای دکور و کارشناسان دکوراسیون خرج می شه .

سلام , بله فرمایشتون درسته ولی این سلیقه ای هست !
شاید شما با یه جور دکور جذب میشین و یکی دیگه به یه جور دیگه
هر سال یه سری ها دکور رو پسندیدن و یه سری ها نه
سال های قبل هم همین روال بوده
برای مثال من خودم اولش یه جوری شدم گفتم این چه دکوریه ولی بعدا نظرم عوض شدو اتفاقا خیــــــــــلی هم پسندیدم
دکور امسالون یه دکور کاملا متفاوته
تو هیچ کدوم زا برنامه های صدا سیما هچین دکوری نبود برای همین عادیه که اول برامون عجیب و غریب بیاد
اما اتفاقا به نظر من یه نکته ی مثبتشم همینه که نو آوری هست و تقلید از برنامه های ماهواره اینا هم نیست
البته این نظر شخصی منه
گفتم که سلیقه ای هست
و چیزی که سلیقه ای باشه همیشه یه سری مخالف ها و یه سری موافق ها داره
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۸:۱۲)hessam نوشته است: [ -> ]آقا من همین جا از همه عذر میخوام که اومدم و پیام دادم.
غلط کردنو گذاشتن برا این روزا
اونی که انصاف داره پیام خصوصی منو کامل خونده
اونی که انصاف داره دید که من چیزی رو تحریف نکردم
و اونی که انصاف داره توهین نمیکنه
بازم از همه عذر می خوام
منو می گهBig Grin Big Grin Big Grin Big Grin
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۱)110 نوشته است: [ -> ]منو می گهBig Grin Big Grin Big Grin Big Grin
من فکر کردم خدا رو میگهHuh
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع