تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «ماه عسل» در پی چیست؟؛؛ اشکتان را به هر قیمتی در می آوریم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام
خوب من خودم شخصا ماه عسل رو دوست دارم ، قبل ماه رمضون فقط منتظرم که ماه عسل ببینم.
دکورشون هم بد نیست واین که تاریکه به خاطر اینه که توجه بیننده به مهمانانها باشه.
تو توانایی آقای علیخانی در بیان و گفتار و تحت تاثیر قرار دادن بیننده هم که حرفی نیست.
محتواش هم نمیگم عالیه ، اما بی خود هم نیست ، خوب ما می تونیم یه لحظه خودمونو جای مهمانها بذاریم و حسشونو تجربه کنیم ، حالا علی رغم مشکلات و عیب هایی که برنامه داره من که دوستش دارم . . . .
نقل قول:سلام دوست گرامی طاعات و عبادات شما هم مورد قبول حضرت حق قرار بگیره .اینکه شما از نوع نوشتن من چنین برداشتی داشتین ...به خودتون مربوطه ...اما شما چطور فهمیدین کسی که فیلم تلوزیون و یا این برنامه و یا برنامه های ماهواره ای رو نگاه نمیکنه ...حتما باید به مسجد و محراب چسبیده باشه تا خدا به اون اجر بده ...شما اینجا رو دچار اشتباه شدید مومنه خدا ...در مورد دیگران قضاوت و گمان کردید و نتیجه گیری کردید...اگر نظرات دیگر عزیزان رو در رد یا طرفداری از این برنامه مطالعه می کردید ..متوجه می شدید که عده ای دوستان در میان حرفها شون صحبت از فیلمهای ماه مبارک رمضان و یا این برنامه و یا برنامه های ماهواره ای بوده ...و روی صحبت بنده در مورد راههای بهتری برای به دست اوردن فضیلت در اینماه مبارکه من اهل خود ستایی نیستم و نمی خوام موضوعی رو که در اون مورد دارم فعالیت می کنم رو زیاد اینجا بازش کنم ...تا به حال کسی رو مسلمان کردی ....تا به حال تونستی توی عمرت به یک تازه مسلمان نماز یاد بدی ...قران خوندن یاد بدی ....تا به حال به برکت وجود تو کسی تونسته شیعه بشه ....تا به حال تونستی کسی رو یاد بدی که چطوری روزه بگیره ....تا به حال کسانی رو تونستی از جهالت سلفی گری و وهابیتی که در غرب در اون دنیای تازه مسلمانان نفوذ کرده ...بیرون بیاری ....اره دوست من ...همه صواب های دنیایی رو از پای منبر و مسجد رفتن به تنهایی به دست نمی ارند ....همین که به یکی تلقین شهادتین رو یاد میدی اگه زبانش هم انگلیسی و یا اسپانیایی و یا هر زبون دیگه ای که باشه ..تا اسم مولا رو از زبونش می شنوی دیگه میخوای بال در بیاری و هر روزت و دنیا و اخرت تو میشه هدایت این نوع از تازه مسلمونا ...
فقط این رو باید به شما بگم که دیگه زود قضاوت نکنید.

سلام

شما درست میفرمایید.

من در یک تاپیکی متوجه شدم شما مشغول چه کار بزرگی هستید.درسته این کاری که شما و امثال شما میکنند خیلی خیلی بزرگ و دارای اجر بسیار زیاده.
اتفاقأ در یکی از قسمت های همین برنامه(قسمت18) مهمانی رو همراه بچه هاش دعوت کرده بودند که تازه مسلمان بود و من هم لذت بردم و هم خجالت کشیدم.
کسی رو مسلمان و شیعه کردن لیاقت میخواد که من و امثال من نداریم چون خودمون هنوز شیعه نشدیم.ولی برنامه هایی مثله ماه عسل و... رو میبینیم که کمی به خودمون بیایم.

درسته من مثله همیشه شاید زود قضاوت کردم و در برابر شما و بقیه اعتراف میکنم و معذرت میخوام.
[/b]

ولی من یجورایی هم خواستم به در بگم که دیوار بشنوه.درسته،شما رو مخاطب قرار دادم(بازم معذرت) ولی کلی بود و در مورد شخصه شما قضاوت نکردم.چون من کسی رو کامل نمیشناسم.

واسه کسانی بود که میگن کلأ هر چی تلویزیون برنامه ماه رمضان میذاره مشغولیات و سرگرمی و وقت تلف کردنه و ...

بازم ببخشید اگه ناراحت شدید.

در ضمن خدمت آقای110 بگم:من بشخصه این برنامه رو همراه مجریش دوست دارم،چون تنها آقای علیخانی از پس این برنامه برمیاد و توانایی جذب مخاطبو داره و کلأ توانایی مجری گری چنین برنامه ای رو.

فقط آقای علیخانی و گروهش میتونند چنین برنامه ی خوبی داشته باشند.آقای علیخانی نباشه،گروهشم نیست،مثله پارسال که گروه دیگری بودند و برنامه جذابیت به این اندازه نداشت.(ولی باید قبول کنیم هیچ کس و کسانی پیغمبر نیستند که کاملأ بی ایراد و نقص باشند)این مهمانها و ایده های جالب کار همشونه.

خدا اجرشون بده و توانایی ادامه این برنامه.
(۱۲/مرداد/۹۲ ۵:۱۳)A L I نوشته است: [ -> ]برنامه ی جالبی نبود من که حتی یک قسمتش رو ندیدم...خوشم نمیاد کسی برای بیشتر شدن مخاطبهاش از احساسات مردم سو استفاده کنه

SmileSmile برنامه ای رو که حتی یک قسمتش رو ندیدین چطور میفهمید جالب نبود و چطور میفهمین از احساسات مردم سو استفاده میکنه

من به کسایی که فقط چند قسمت این برنامه رو دیدن حق میدم اگه فکر کنن این برنامه داره از احساسات مردم سو استفاده میکنه(البته در حالت داشتن بدبینی مزمن )
اما شما دیگه خیلی قضاوت نادرستی میکنید

[b]متاسفانه بیشتر مخالفان برنامه ی ماه عسل هم مثل شما هستند

تو این سالها مخصوصا امسال خیلی هاشونو دیدم امسال چند نفر بهم گفتن ما تا پارسال که جسته گریخته میدیدمش فکر میکردیم سو استفاده میکنن اما امسال که بیشتر دیدیمش فهمیدم واقعا عالیه و اشتباه میکردیم

اینکه آدم تو یه اشتباهی باشه خیلی سخته !! Smile

آقای 110 باور کنید کنایه به شما نبود !!
عجب داستانی شده قضیه این برنامه! نه مخالفاش کوتاه میان نه موافقاش!
البته نگاه متعادل باید داشت! (مثل من:dodgySmile
نگاه متعادل نظرات تابناک، اعتراض خانم ابتکار و و و (وهزار نقد موجه دیگه) رو قبول می کنه اما نگاه افراطی و رادیکالی یا از بن برنامه رو می زنه ! و یا می گه: این برنامه هیچ مشکلی نداره و یا مشکلاتش انقدر جزیی هست که قابل چشم پوشیه! البته دلشون نمیاد حرف اصلی دلشون در دفاع از این برنامه (یا مجریش ) رو بزنن!!
(شما هم باور کنید روی سخنم باشما نیست: boghz )
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۲)110 نوشته است: [ -> ]عجب داستانی شده قضیه این برنامه! نه مخالفاش کوتاه میان نه موافقاش!
البته نگاه متعادل باید داشت! (مثل من:DodgySmile
نگاه متعادل نظرات تابناک، اعتراض خانم ابتکار و و و (وهزار نقد موجه دیگه) رو قبول می کنه اما نگاه افراطی و رادیکالی یا از بن برنامه رو می زنه ! و یا می گه: این برنامه هیچ مشکلی نداره و یا مشکلاتش انقدر جزیی هست که قابل چشم پوشیه! البته دلشون نمیاد حرف اصلی دلشون در دفاع از این برنامه (یا مجریش ) رو بزنن!!
(شما هم باور کنید روی سخنم باشما نیست: boghz )

بله دوست عزیز نظرات متعدال سایت تابناک اینا هستش که توهین به جمهوری اسلامی و بدبینی به انقلاب بیشتر منفی میگیره تا مثبت !!!!
سایتی که با سیاه نمایی سعی میکنه برای کاندیدش رای جمع کنه (که واقعا خوشحالم رای نیاورد!!! ) و خیلی حرف ها که اینجا جاش نیست
واقعا اون سایت جای متعادلی هستش !!!! البته من اون سایت رو همیشه رصد میکنم ولی رویه سایتش رو اصلا قبول ندارم
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۹)خیبر110 نوشته است: [ -> ]بله دوست عزیز نظرات متعدال سایت تابناک اینا هستش که توهین به جمهوری اسلامی و بدبینی به انقلاب بیشتر منفی میگیره تا مثبت !!!!
سایتی که با سیاه نمایی سعی میکنه برای کاندیدش رای جمع کنه (که واقعا خوشحالم رای نیاورد!!! ) و خیلی حرف ها که اینجا جاش نیست
واقعا اون سایت جای متعادلی هستش !!!! البته من اون سایت رو همیشه رصد میکنم ولی رویه سایتش رو اصلا قبول ندارم

از اینکه این سایت پربازدید ترین سایت خبری هست بگذریم چون ملاک نیست! فیس بوک از اون بیشتر طرفدار داره!
اما نگاه تابناک همیشه متعادل بوده و این باعث شده که مردم ازش اقبال کنن. این سایت از bbc بیشتر بازدید داره! واین خیلی خوبه که یک سایت درون نظام میتونه انقدرخوب مخاطب جلب کنه! کجاش این سایت به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی توهین کرده. اگر بر فرض محال توهین کرده و این همه مثبت خورده (اونهم سایتی با این حجم بالای مخاطب) پس چرا می گید، مردم با این انقلابند و طرفدار نظام هستند.
بحث های سیاسی را مطرح نکنید .... توهین ها ویرایش می شود ...
موفق باشید
سلام
من متاسفانه این برنامه رو زیاد تماشا نکردم ولی تا اونجایی که دیدم برنامه ماه عسل به نظر من صد مرتبه بهتر از سریال های دودکش و خروس و مادرانه هست و هیچ کدوم از لحاظ واقع گرایی و آموزش نکات اخلاقی به گرد پای این هم نمی رسند ولی جای کار خیلی داره و به نظر من تخصصی به این برنامه نرسیدند چون در این برنامه مشکلات اساسی وجود داره ! به عنوان مثال اسم برنامه ماه عسل با محتوا و دکور در تضاد هست . به عنوان مثال فقط کسایی رو نیارن که بدبختی دارن بلکه افراد مثبتی هم میتونن بیارن که لیاقت الگو کردنش باشه مثل رتبه های اول کنکور و یا ورزشکاران و یا ... .
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۵)110 نوشته است: [ -> ]از اینکه این سایت پربازدید ترین سایت خبری هست بگذریم چون ملاک نیست! فیس بوک از اون بیشتر طرفدار داره!

خوب خودتون گفتید ملاک نیست چون همین ماه عسل خیلی بیشتر از تابناک ببیننده داره!!!!!
ولی اولا اینکه اکثریت ملاک حق نیستش وگرنه جمعیت اهل تسنن از شیعه بیشتر هستش یا بودایی ها یا مسیحیان
پس بریم سمت اینها دیگه!!!! ملاک حق هستش نه اکثریت
ولی کلا بنده فضای مجازی رو از دنیای واقعی هم جدا میدونم چون نظرات مردم در خارج از فضای مجازی گاهی 180 درجه با فضای مجازی فرق داره و این به خاطر این هستش مردم کمی داخل ایران برای دیدن اخبار به خبرگزاری های اینترنتی مراجعه میکنند.

(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۵)110 نوشته است: [ -> ]اما نگاه تابناک همیشه متعادل بوده و این باعث شده که مردم ازش اقبال کنن.

اره عزیزم نگاه معاویه هم نسبت به امام علی متعادل تر بود که مردم ازش بیشتر استقبال کردند!!!!!
این مدل حق سنجی شما رو اصلا قبول ندارم و کاملا ضعیف میدونم Wink
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۵)110 نوشته است: [ -> ]کجاش این سایت به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی توهین کرده. اگر بر فرض محال توهین کرده و این همه مثبت خورده (اونهم سایتی با این حجم بالای مخاطب) پس چرا می گید، مردم با این انقلابند و طرفدار نظام هستند.
اگر شما اسم واقع نمایی رو سیاه نمایی می ذاری این مشکل شماست! از نظر شما روزنامه کیهان خوبه! و سایت هایی که افکار رادیکال دارند و مملکت رو گل و بلبل جلوه می دن!

اینجا جای این نیست من سایت تابناک رو بکویم ولی هر رسانه برای روی مغز مخاطبش تاثیر میزاره و کم کم مخاطبش اگر فقط به اون رسانه توجه بکنه نگاهش شبیه همون رسانه میشه حالا شما بیا هی بگو من متعادل هستم و تابناک خوب هستش من که مقایسه میکنم میبینم کجا این سایت از روی کینه مطلب میزاره کجا داره فریب میده کجا داره راستش رو میگه و.....
نتیجه این میشه که وقتی یک نفر مثلا نظر میزاره فردا برای حمایت از انقلاب به راهپیمایی میریم بیشتر منفی میخوره تا مثبت چون اون رسانه با مطالبش شبهه انگیز فکر مخاطب رو منحرف کرده و اون رو بدبینش کرده

در ضمن جناب 110 اینکه من کلی حرف برای گفتن در مورد این سایت دارم به خاطر این هستش که هر سه روزی یک بار مطالبش رو حداقل یک ساعت وقت میزارم میخونم و اتفاقا مدتها هستش کیهان نخوندم!!!! که شما همین طوری تهمت رادیکال بودن به بنده زدی که اگر برعکس از بنده بپرسن چه نوع تفکری داری میگم شما تفکر کاملا بسته ای داری نه متعدال!!!!

(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۵)110 نوشته است: [ -> ]اتفاقا رضایی رای نیاوورد من خوشحال شدم! اما بیشتر از اون خوشحال شدم از اینکه جلیلی رای نیاورد! بــعــلــه!!! اینجوریاس! در ضمن فردای رای گیری مثل کیهان نیومد شروع به زدن رییس جمهور منتخب کنه! ین سایت از همون روز داره ازش طرفداری می کنه!

من از کاندیدی اسم نیاوردم اینجا هم جای این بحث ها نیستش ولی جناب 110 از من میشنوی نه از شکست کاندیدی توی انتخابات ناراحت بشو نه از پیروزی اون چون ممکنه 8 سال بعد یا چهار سال بعدش خودت فحشش بدی Big Grin

متاسفانه حافظه ی تاریخی ما ضعیف هستش چون اخرای دوره ی هر رییس جمهوری جو مردم طوری نشون میداده که مردم از اون رییس جمهور ناراضی هستند
اینجا جاش نیست برای بیشتر فهمیدن این بحث ها بهتره کمی تحقیق کنید.

در ضمن این بحث رو هم من دیگه ادامه نمیدم
بهتر نیست خیلی تند نریم
نه بگیم خیلی بده نه بگیم خیلی خوبه

مثلا اون قسمتی که اون جانباز رو اورده بودن خیلی جالب و خنده دار حرف می زد خیلی خوب بود هم روایت می کرد هم با شوخی حرف می زد واقعا حسش رو منتقل می کرد
این قسمت واقعا خوب بود
یا اون قسمت معتادهاش گریه دار نبود
اون معتاد بود که یه جنتلمن واقعی شده بود
واقعا خوب بود

اما آره این بچه ی دزدیده شده اصلا بی خود بود دلیلی نداشت برای اومدنش

مجری هم جذاب حرف میزنه اما یکم بی مزه بازی هم درمیاره

این موجی که می خوان علیه ماه عسل درست کنن از دو جا آب میخوره
1- میخوان فرزاد حسنی رو باز پاشو تو تلویزیون باز کنن چون علیخانی جای اونه
2- کلا با اساس برنامه ی مذهبی مشکل دارن که مردم ماهوارشون رو به خاطرش خاموش می کنن

حواستون خیلی جمع باشه چی میگید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع