تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «ماه عسل» در پی چیست؟؛؛ اشکتان را به هر قیمتی در می آوریم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
قبول دارم که بخش زیادی از وقت برنامه سر صحبت مجری میگذره!
هر چند صحبتای درستی دارن
اما درست میفرمایید به نظر منم بحث،بحث مهمونای برنامه هستش
مجری و غیره شکل و شمایل برنامست
اما اگر مجری توانایی نباشه نمیتونه مهمونا رو هم درست هدایت کنه
که چه جوری احساساتشون رو و گذشتشون رو بیان کنن
والا تو این چند سال آقای علیخانی تو مجری های مختلف این برنامه بهتر از همه تونسته اجرا کنه
و اما بعد...
نقل قول:سوای برخی رفتارهای ساختگی همچون تلاش برای کشیدن یک جمله از زیر زبان میهمانان که تأکید کنند مشکلاتشان معجزه‌وار از بین رفته‌ یا لطف خدا بوده و بدین ترتیب آیتم معنویت برنامه نیز تأمین شود، بسیاری از سوژه‌ها اصولاً ‌ویژگی برجسته‌ای نداشتند که قهرمان زندگی خودشان معرفی شوند؛ برای نمونه، کودکی که گروگان گرفته شده و آزاد شده، چه حرکت محیرالعقولی انجام داده که در کنار برخی دیگر از میهمانان برنامه که به حق دعوت شده بودند، قرار بگیرد؟! یا خبرنگار یک سایت خبری و مادرش که مسلمان شده‌اند، چقدر سوژه کف خیابانی و عام هستند که قرار بود‌ قهرمان زندگی‌شان معرفی شوند؟
بنده به شخصه معتقدم هــــــــــــــــــر شخصی که بتونه از مشکلات زندگی خودش سر افرازانه بیرون بیاد ،یک """قهرمانه"""
هر کسی تو یک شرایط خاص خودش امتحان میشه
هر کسی مشکلات مختص خودش رو داره
ما هیچوقت نمیتونیم قضاوت کنیم که یه مشکل آسون تر از یک مشکل دیگست،مگه اینکه خودمون تک تک اون مشکلات رو تجربه کرده باشیم
تجربه کردیم؟؟
نه
پس قضاوت کار درستی نیست
یا حق
خیبر110 نوشته است:خوب خودتون گفتید ملاک نیست چون همین ماه عسل خیلی بیشتر از تابناک ببیننده داره!!!!!
ولی اولا اینکه اکثریت ملاک حق نیستش وگرنه جمعیت اهل تسنن از شیعه بیشتر هستش یا بودایی ها یا مسیحیان
پس بریم سمت اینها دیگه!!!! ملاک حق هستش نه اکثریت
ولی معیار جمهوریت اکثریته! ما اینجا جمهوری اسلامی داریم نه حکومت اسلامی. اینا جزء مبانی نظامه! من کلا با فردی مثل خاتمی مخالفم و ازش متنفرم ولی اگه می ذاشتن بیاد کاندید بشه حتما رای میاورد. پس بهش ظلم شد.
خیبر110 نوشته است:ولی کلا بنده فضای مجازی رو از دنیای واقعی هم جدا میدونم چون نظرات مردم در خارج از فضای مجازی گاهی 180 درجه با فضای مجازی فرق داره و این به خاطر این هستش مردم کمی داخل ایران برای دیدن اخبار به خبرگزاری های اینترنتی مراجعه میکنند.
بله! تو فضای مجازی بیشتر جوونا و قشری که توانایی دارن میان. اما مشت نمونه ی خرواره!
خیبر110 نوشته است:اره عزیزم نگاه معاویه هم نسبت به امام علی متعادل تر بود که مردم ازش بیشتر استقبال کردند!!!!!
این مدل حق سنجی شما رو اصلا قبول ندارم و کاملا ضعیف میدونم Wink
شما تو تعریف تعادل مشکل دارین، تعادل یعنی خوبی و بدی رو باهم ببینی! نه کسی رو بت کنی ! نه کسی رو خرد کنی!

ثانیاً، تو این فضای بسته اینترنت کافیه یکم تو انتقاد ( نه دشمنی) زیاده روی کنه، اونوقت چنان کله پاش می کنن که بیا و ببین! پس اگه تاحالا دوام آورده به خاطر اعتدالش هست.
خیبر110 نوشته است:اینجا جای این نیست من سایت تابناک رو بکویم ولی هر رسانه برای روی مغز مخاطبش تاثیر میزاره و کم کم مخاطبش اگر فقط به اون رسانه توجه بکنه نگاهش شبیه همون رسانه میشه حالا شما بیا هی بگو من متعادل هستم و تابناک خوب هستش من که مقایسه میکنم میبینم کجا این سایت از روی کینه مطلب میزاره کجا داره فریب میده کجا داره راستش رو میگه و.....
بعله! قطعا رسانه ها جهت دار هستند. همچنین کاملا معلومه شما چه خبرایی رو می خونید یا کیهان یا از همون قماش. بنده از روزنامه کیهان گرفته تا سایت bbc رو رصد می کنم. اما تعادل تو تابناک بیشتره! البته اشکالاتش هم فراوونه!
خیبر110 نوشته است:نتیجه این میشه که وقتی یک نفر مثلا نظر میزاره فردا برای حمایت از انقلاب به راهپیمایی میریم بیشتر منفی میخوره تا مثبت چون اون رسانه با مطالبش شبهه انگیز فکر مخاطب رو منحرف کرده و اون رو بدبینش کرده
من نمی گم نظرات مردم متعادله! تو اون تایپیک هم منظورم نظر خود تابناک بود. نه نظرات مردم! اتفاقا وقتی کسی از انقلاب حمایت می کنه من بهش مثبت می دم اما چشممو رو به واقعیت نمی بندم که اینا که منفی می دن اقلیتند! با اینکه منفی ها بیشتر از مثبتهاست!
مشکل تابناک از نظر شما اینه که نظرات رو سانسور نمی کنه! از نظر شما شبکه خبر خوبه که همه زنگ می زنن از رییس جمهور تشکر می کنن و ... همه می گن به به چقدر همه چی خوبه! ونظرات منفی سانسور می شه!
باید واقعیت جامعه رو قبول کنید که مردم واقعا ناراضیند!! اما نمی خواید قبول کنید!

خیبر110 نوشته است:در ضمن جناب 110 اینکه من کلی حرف برای گفتن در مورد این سایت دارم به خاطر این هستش که هر سه روزی یک بار مطالبش رو حداقل یک ساعت وقت میزارم میخونم و اتفاقا مدتها هستش کیهان نخوندم!!!! که شما همین طوری تهمت رادیکال بودن به بنده زدی که اگر برعکس از بنده بپرسن چه نوع تفکری داری میگم شما تفکر کاملا بسته ای داری نه متعدال!!!!
بنده بیشتر خبرای اجتماعی تابناک رو می خونم و اگه از من بپرسید می گم تو سیاست هیچ خبرگزاری راست نمی گه! چه اینوری په اونوری
خیبر110 نوشته است:من از کاندیدی اسم نیاوردم اینجا هم جای این بحث ها نیستش ولی جناب 110 از من میشنوی نه از شکست کاندیدی توی انتخابات ناراحت بشو نه از پیروزی اون چون ممکنه 8 سال بعد یا چهار سال بعدش خودت فحشش بدی Big Grin
شما خودت حرف خودت رو نقض کردی! می گی از شکست و پیروزی کسی خوشحال نشو در صورتی که خودت یک بار گفتی من خوشحالم که رضایی رای نیاورد.

من به قالیباف رای دادم اما خوشحالم که رای نیاورد چون افراطی های پچ گرا نمی ذاشتن اون کار کنه و می کشوندنش به جایی که احمدی نژاد الان هست! البته هیچکی احمدی نژاد نمی شه این بشر پدیده ای بود واقعا!
خیبر110 نوشته است:متاسفانه حافظه ی تاریخی ما ضعیف هستش چون اخرای دوره ی هر رییس جمهوری جو مردم طوری نشون میداده که مردم از اون رییس جمهور ناراضی هستند
بعله ! این حرفا رو من کامل حفظم!
خیبر110 نوشته است:اینجا جاش نیست برای بیشتر فهمیدن این بحث ها بهتره کمی تحقیق کنید.
در ضمن این بحث رو هم من دیگه ادامه نمیدم
تو خوبی!!!
تذکر دادم یک مرتبه دوستان گرامی ....
با احترام با هم صحبت کنید و بحث های انحرافی را پی نگیرید .... در صورت ادامه این انحرافات در مورد تاپیک تصمیم گیری خواهد شد
موفق باشید
در هر حال پیشکش کردن بچه آدم (عین هویچ) کاری غیر انسانی بود و هرکی هم که از این دفاع می کنه بره به وجدانش شک کنه!
به قول آقای قرائتی مثل مگس نباشیم که فقط روی زخم و جراحت بشینیم.
دوستان عزیز لطفا نکات مثبت و منفی را در کنار هم بگیم که خدایی نکرده به طرفداری یا مخالف بدون منطق و کورکورانه متهم نشیم.
التماس دعا

دوستان عزیزی که به نظرشون برنامه ماه عسل خیلی مزخرف و به درد نخوره لطفا ماه عسل را برنامه های دیگه ی صدا و سیما مقایسه کنن تا عیار برنامه سازی در تلویزیون دستشون بیاد.
(۱۲/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۱)فرید نوشته است: [ -> ]به قول آقای قرائتی مثل مگس نباشیم که فقط روی زخم و جراحت بشینیم.
دوستان عزیز لطفا نکات مثبت و منفی را در کنار هم بگیم که خدایی نکرده به طرفداری یا مخالف بدون منطق و کورکورانه متهم نشیم.

از نظر شما منتقدها مگسند!
واقعا آدم چی می تونه بگه به این همه .....
همین شما ها اگه نبودید مملکت این وضعش نبود.
(۱۲/مرداد/۹۲ ۳:۳۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ][b]بسم الله الرحمن الرحیم

......
ولی بعضی ها واقعا بی تقوی هستند و باید عیب جویی کنن فقط

براشون هم آبروی مردم فرقی نداره

یک توضیحی بدم

منظورم از خطوط بالا کاربران تالار نبودند

منظور افرادی بودند که در فضای مجازی و رسانه آبروی یک نفر را به بازی میگیرند
(۱۲/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۹)110 نوشته است: [ -> ]در هر حال پیشکش کردن بچه آدم (عین هویچ) کاری غیر انسانی بود و هرکی هم که از این دفاع می کنه بره به وجدانش شک کنه!

سلام.
من یه جای دیگه هم با شما این بحث رو کرده بودم.
.
.
آقای محترم شان و منزلت خودت رو حفظ کن . بسه دیگه بی ادبی.
.
.
تو ،اون دفعه هم هر کی از ماه عسل دفاع کرد رو متهم کردی به بی وجدانی ، احساساتی بودن ، عدم استفاده از عقل .... وهزار تا حرف دیگه.
هنوز این حرفتو یادم نرفته. که تو پیام خصوصی بهم گفتی احمق
.
.
هنوز منظور حرف آقا فرید رو نفهیدی بعد این طوری جواب میدی،
اون بنده خدا نگفت انتقاد نکنین که گفت نکات مثبت منفی در کنار هم باید دیده شه

هر کس نظری داره .
تو با این کارت به ماها میگی که دهنامونو ببندیم و هر چی تو گفتی بگیم چشم.
.
دلیل نمیشه چون تابناک این حرفو زده و مردم اونجا این طور نظر گذاشتن، حرف شما درست باشه.
.
وقتی پستی رو میدی باید بزاری بقیه هم نظراتشونو بگن نه در جوابشون بگی:
.

تو خوبی......... ، به وجدانتون شک کنین ، شماها نبودین وضع مملکت این نبود
.
.

. این جا چاله میدون نیست که برادر من

.
.
در ضمن از ناظر ها تعجب میکنم که با این که این موضوع رو یه بار دیگه هم مطرح کرده بودن و همه نظر داده بودن چرا این پست که موضوعش تکراری بود حذف نشد
.
.
یا علی
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۰)hessam نوشته است: [ -> ]تو پیام خصوصی بهم گفتی احمق
خب برادر من اگه میخواست این رو تو عمومی بگه که خصوصی نمیگفت!شما نباید پیام خصوصی یکی رو تو عمومی بگی
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۰)hessam نوشته است: [ -> ]سلام.
من یه جای دیگه هم با شما این بحث رو کرده بودم.
خوب پس لازیم نیست دوباره بحث کنید Big Grin

(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۰)hessam نوشته است: [ -> ]آقای محترم شان و منزلت خودت رو حفظ کن . بسه دیگه بی ادبی.
کجاش بی ادبیه! اگه شما حق رو نمی خوای بپذیری من دیگه مسئول نیستم!
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۰)hessam نوشته است: [ -> ].
تو ،اون دفعه هم هر کی از ماه عسل دفاع کرد رو متهم کردی به بی وجدانی ، احساساتی بودن ، عدم استفاده از عقل .... وهزار تا حرف دیگه.
مصداق بیار شما یک جوری گفتی که همه یک جور دیگه ای فکر کنن. خدا رو شکر همه چی مکتوبه
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۰)hessam نوشته است: [ -> ]هنوز این حرفتو یادم نرفته. که تو پیام خصوصی بهم گفتی احمق
اگه راست می گی پیامت رو منتشر کن. من به شما گفتم احمق؟؟! واقـــعـــا(با صدای خانوم شیرزاد)؟ من یک جمله از انیشتین به انگلیسی براتون نوشتم! که در مَثل هم مناقشه نیست!

هنوز منظور حرف آقا فرید رو نفهیدی بعد این طوری جواب میدی،

شما هم منظور من رو نفهمیدید!!! که اینطوری جواب می دید!
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۰)hessam نوشته است: [ -> ]اون بنده خدا نگفت انتقاد نکنین که گفت نکات مثبت منفی در کنار هم باید دیده شه
خوب من مثبت هاش رو هم گفتم! خدا رو شکر همه چی مکتوبه! ولی شما نمی خواید بخونیدBig Grin
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۰)hessam نوشته است: [ -> ]هر کس نظری داره .
تو با این کارت به ماها میگی که دهنامونو ببندیم و هر چی تو گفتی بگیم چشم.
اتفاقا اتفاقا این جمله ی شماست که می گید انتقاد نکن! همنجا هم درخواست کردید که بحث بسته بشه!
.
دلیل نمیشه چون تابناک این حرفو زده و مردم اونجا این طور نظر گذاشتن، حرف شما درست باشه.[/quote]من فقط این دلیل رو نیاوردم دلیل های دیگه ای هم آوردم! اما شما ندیدید. اما چرا شما ها دلیل نمیاریدحتما دلیلتون اینه که چون نکات مثبت داره منفی ها رو نباید ببینیم!
وقتی پستی رو میدی باید بزاری بقیه هم نظراتشونو بگن نه در جوابشون بگی:
.
تو خوبی......... ، به وجدانتون شک کنین ، شماها نبودین وضع مملکت این نبود
این قضیه دو طرفست! شما یک طرف رو فقز می بینی!
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۰)hessam نوشته است: [ -> ]. این جا چاله میدون نیست که برادر من

ولی از چاله میدون بد تره! جایی که هرکی انتقاد بکنه با حملات همه جانبه مواجه می شه! که بارها و بارها پست های من حذف شده! پست هایی که توش نه بی احترامی بوده نه چیز دیگه! فقط و فقط انتقاد به ارکان نظام بوده! تا تا یک حرفی می زنیم که باب میلشون نیست می گن بحث سیاسی ممنوع اما از باید اینطوری بگن: "بحث سیاسی که ما نمی خوایم ممنوع"
شما در مورد اینجا چی فکر کردین!؟ بار ها و بار پیام های خصوصی به من داده شده که بیایم این سایت رو تحریم کنیم و پست ندیم چون پستمون رو حذف کردند!

(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۰)hessam نوشته است: [ -> ]در ضمن از ناظر ها تعجب میکنم که با این که این موضوع رو یه بار دیگه هم مطرح کرده بودن و همه نظر داده بودن چرا این پست که موضوعش تکراری بود حذف نشد
این هم یک موردش!
ولی با شما در این یک مورد موافقم! چون خودم هم نمی خواستم بحث کنم و اگر جایی لازم می دونستم پیام خصوصی می دادم . ولی انگار بعضیا نمی خواستن تمومش کنن من هم وارد شدم. خدا رو شکر همه چی مکتوبه!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع