(۱۸/مرداد/۹۲ ۱۵:۲۷)Tishtar نوشته است: [ -> ]البته من هم طبق عرف شلوار لی میپوشم که گاها بعضیاشون تنگن،اما هیچ وقت برام مهم نبوده.
من تاحالا شلوار لی تو عمرم نپوشیدم! چه عرفی داداش؟! شلوار پارچه ای مگه قحطی شده که آدم بره گونی لویس تنش کنه؟ واقعا برام سواله چرا گفتین عرف؟ من که نمی پوشم الان آدم نامتعارفی ام؟
(۱۸/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۶)Prestige نوشته است: [ -> ]من تاحالا شلوار لی تو عمرم پوشیدم! چه عرفی داداش؟! شلوار پارچه ای مگه قحطی شده که آدم بره گونی لویس تنش کنه؟ واقعا برام سواله چرا گفتین عرف؟ من که نمی پوشم الان آدم نامتعارفی ام؟
منظورم از عرف این بود که پوشیدنش عادیه.نه اینکه نپوشیدنش غیر عادیه
شلوار پارچه ای هم خوبه،اما قبول کنید نود درصد نوجوونا ازش متنفرن
(۱۸/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۶)Prestige نوشته است: [ -> ]من تاحالا شلوار لی تو عمرم پوشیدم! چه عرفی داداش؟! شلوار پارچه ای مگه قحطی شده که آدم بره گونی لویس تنش کنه؟
با سلام خدمت دوستان
اول اینکه این چیزی شما ازش اسم بردی گونی نیست برادر شلواره

دوم اینکه همه اینها که روی شلوار های
جین می چسبونن همش مارک قلابیه و 90 درصد همه این شلوار ها تولید داخله
سوم اینکه شما روی برند گیر داری ؟ خیالی نیست برند ایرانی هم هستش
همون طور که دوستمون گفتند شلوار
جین هم مثل شلوار پارچه ای عرف هست
حالا دوست و رفیق های شما نمی پوشند دلیل نمی شه که بگی عرف نیست

بنظرم واقعا تابیک مفیدیه
واسه بعضی آقایون که غیرت (البته اگه بشه گفت غیرت!!) دارن رو خانومشون که چادرو سفت بگیر رو سرت و از یه طرف دیگه خودش چهارچشمی تا دختر 2تاخیابون اونورترو زیر نظر داره!

کمم نیستن امثال این مرداها ولی ایشالا که تو جمع مانیستن..
فقط کاش انقدر که از حجاب خانوما گفته میشه،یه فکری بحال بعضی آقایون کنن که.......
(۱۸/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۲)Tishtar نوشته است: [ -> ]منظورم از عرف این بود که پوشیدنش عادیه.نه اینکه نپوشیدنش غیر عادیه
شلوار پارچه ای هم خوبه،اما قبول کنید نود درصد نوجوونا ازش متنفرن
چرا قبلنا نبودن؟ یعنی اصلا چی شده که جوان ما الان داره ماهیتشو تو جین تنگ چسبان تن نما جستجو می کنه؟!
نقل قول:با سلام خدمت دوستان
اول اینکه این چیزی شما ازش اسم بردی گونی نیست برادر شلواره
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
دوم اینکه همه اینها که روی شلوار های
جین
می چسبونن همش مارک قلابیه و 90 درصد همه این شلوار ها تولید داخله
سوم اینکه شما روی برند گیر داری ؟ خیالی نیست برند ایرانی هم هستش
![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
همون طور که دوستمون گفتند شلوار
جین
هم مثل شلوار پارچه ای عرف هست
حالا دوست و رفیق های شما نمی پوشند دلیل نمی شه که بگی عرف نیست
گونی چرا بود! لویس تا جایی که تاریخچشو می دونم ، یک کارگر ساده ی معدن بوده که برای این که شلوارشون زود پاره نشه ، یه چیزی شبیه گونی! رو اختراع می کنه که بیشتر دوام میاورد ، اسمش میمونه روش میشه لویس!
من نگفتم عرف نیست ، سرشم بحثی ندارم ، ولی واقعا آیا پوشیدن شلوار لی و جین در شان یک ایرانی هست یا خیر!؟ یعنی اون تن نمایی که اون داره برای شما لازمه آیا؟ جهت جلب توجه؟ برای چی؟ من واقعا سواله ، حالا کاری ندارم قسمت نشیمنگاهشو می سابن تا کمرنگ تر شه بیشتر جلب توجه کنه ، یا پاره اش می کنن میشه زخم خورده ، اینه مد؟
[b]![[تصویر: hijab%20poster%2091%20big.jpg]](http://jafarpisheh.persiangig.com/image/main%20site/poster/cyber%20group/hijab%20poster%2091%20big.jpg)
[/b]
مردان ایرانی مصرف کننده ۱۲ درصد لوازم آرایشی زنانه!
یک کارشناس علوم رفتاری دانشگاه شهید بهشتی با مطالعه بر روی صدها جوان ایرانی به این نتیجه رسیده که مردان ایرانی مصرف کننده ۱۲ درصد لوازم آرایشی زنانه هستند.مجید ابهری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: نتایج این پژوهش نشان می دهد برخی از لوازم و مواد آرایشی و بهداشتی مانند شامپو، کرمهای مرطوب کننده و ضد آفتاب، مام و اسپره های بدن میان زنان و مردان مشترک است. همچنین برخی از مردان از ژل مو، ادکلن، رنگ مو و کرمهای برنزه کننده پوست نیز استفاده می کنند.
وی افزود: متاسفانه آمارها نشان می دهد که مردان به ویژه جوانان گرایش زیادی به استفاده از مواد آرایشی و بهداشتی زنانه برای زیبایی خود پیدا کرده اند به نحوی که از کرم پودرهای سفید کننده، خط چشم و حتی “اپیلیدی” هم استفاده می کنند.این پژوهشگر آسیبهای اجتماعی به جوانان توصیه کرد به جای استفاده از لوازم آرایشی زنانه برای زیباتر شدن از عطرهای خوشبو کننده استفاده کنند تا بوی بد بدن که ناشی از تحمل گرما، فعالیت زیاد بدن در حین کار و پیاده روی در ترافیک شهری است موجب آزار دیگران نشود.
نقل قول:چه عرفی داداش؟!واقعا برام سواله چرا گفتین عرف؟
نقل قول:من نگفتم عرف نیست ، سرشم بحثی ندارم
تیشار جان منظورم این بود تو خط اول که عرف عرف کجا؟ عرف جامعه ی اسلامی؟ یا عرف جوامع آنگلوساکسون؟ عرف جامعه ی محمدی؟ یا عرف دیک چنی؟ عرف کشور هایی که نه پیشینه ی چندانی ندارند... واقعا چرا ما بجای الگوگیری از قسمت های خوب جوامع غرب که اون رو هم بنظرم باید با احتیاط انجام داد فقط به دنبال بخش های لومپنی غرب هستیم؟ واقعا چرا؟ هویتمون اونقدر کمه که باید از دیگران قرض بگیریم؟
(۱۸/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۲)Prestige نوشته است: [ -> ]تیشار جان منظورم این بود تو خط اول که عرف عرف کجا؟ عرف جامعه ی اسلامی؟ یا عرف جوامع آنگلوساکسون؟ عرف جامعه ی محمدی؟ یا عرف دیک چنی؟ عرف کشور هایی که نه پیشینه ی چندانی ندارند... واقعا چرا ما بجای الگوگیری از قسمت های خوب جوامع غرب که اون رو هم بنظرم باید با احتیاط انجام داد فقط به دنبال بخش های لومپنی غرب هستیم؟ واقعا چرا؟ هویتمون اونقدر کمه که باید از دیگران قرض بگیریم؟
تیشاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تیشتره به جان خودم!

یه شوخی کردیم ما حالا شما به دل نگیر

ولی کلا فکر نمیکنم پوشیدن لی های ساده مشکلی داشته باشه.این شلوار جینای پاره پوره خیلی بده.الان هم که تو آمریکا نماد همجنس بازیه.یه آمریکایی بیاد ایران چی فکر میکنه؟

(۱۸/مرداد/۹۲ ۱۷:۵۱)Prestige نوشته است: [ -> ]من نگفتم عرف نیست ، سرشم بحثی ندارم ، ولی واقعا آیا پوشیدن شلوار لی و جین در شان یک ایرانی هست یا خیر!؟ یعنی اون تن نمایی که اون داره برای شما لازمه آیا؟ جهت جلب توجه؟ برای چی؟ من واقعا سواله ، حالا کاری ندارم قسمت نشیمنگاهشو می سابن تا کمرنگ تر شه بیشتر جلب توجه کنه ، یا پاره اش می کنن میشه زخم خورده ، اینه مد؟
سلام مجدد خدمت دوستان
برادر مشکل شما دقیقاً با شلوار جین چیه ؟
خود شلوار یا تنگ بودن شلوار ؟
اگه خود شلوار باشه که هیچ منطقی پشتش نیست
تازه اگه اینطور باشه با حرف شما اصل موضوع شلوار زیر سوال می رود
اما اگه تنگ بودن شلوار مد نظرتون هست حرف دیگه ای هست که من هم شخصاً با این موضوع مشکل دارم
بنده عادت دارم در اکثر موارد از شلوار جین استفاده کنم چون واقعاً عمر مفید بالاتری نسبت به شلوار پارچه ای داره همچنین با شلوار جین احساس راحتی بیشتری دارم اما چون خیلی بدم میاد که شلوار چسبناک بپوشم و اکثر شلوارهای توی بازار همشون مورد دارند موقع خرید به مشکل بر می خورم
در ضمن جنس شلوار های جین توی بازار گونی یا چیزی شبیه گونی نیست
فکر کنم شما به جای شلوار جین، با شلوار تنگ مشکل داشته باشید
درسته ؟
منم تا 3 سال پیش سر پیدا کردن شلوار جین گشاد مناسب به مشکل برخوردم از اون موقع به بعد دیگه شلوار کتون میپوشم البته جنس خوبش قیمتش بالاس ولی واقعا" آدم توش احساس راحتی میکنه و دوامش به شرط نگه داری خوب زیاده شلوار پارچه ای هم 2 بار بپوشی نافرم میشه اصلا" حال نمیکنم باهاش
در ضمن میگن شلوار جین تنگ یه مشکلاتی واسه مردا ایجاد میکنه
یکی از دوستان میگفت من دیگه میخوام تو خرجام صرفه جویی کنم ما هم گفتیم چه خوب حالا میخوای چیکار کنی گفت میخوام به جای هفته ای 2 بار سشوار کشیدن موهام تو پیرایشگاه هفته ای یه بار برم یارو واسه هربار سشوار 8 تومن میگرفت
درضمن یارو کلی پول پودرو و آمپولو باشگا داده واسه چی واسه اینکه نشون بده اندامو دیگه طرف 2 متر قد داره 4 متر طول کی جرات داره چیزی بگه
ولی فک نکنم با این وضعیت حجاب خانوما بدحجابی

مردا مشکلی ایجاد کنه