(۱۸/مرداد/۹۲ ۱۸:۵۷)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]سلام مجدد خدمت دوستان
برادر مشکل شما دقیقاً با شلوار جین چیه ؟
خود شلوار یا تنگ بودن شلوار ؟
اگه خود شلوار باشه که هیچ منطقی پشتش نیست
تازه اگه اینطور باشه با حرف شما اصل موضوع شلوار زیر سوال می رود
اما اگه تنگ بودن شلوار مد نظرتون هست حرف دیگه ای هست که من هم شخصاً با این موضوع مشکل دارم
بنده عادت دارم در اکثر موارد از شلوار جین استفاده کنم چون واقعاً عمر مفید بالاتری نسبت به شلوار پارچه ای داره همچنین با شلوار جین احساس راحتی بیشتری دارم اما چون خیلی بدم میاد که شلوار چسبناک بپوشم و اکثر شلوارهای توی بازار همشون مورد دارند موقع خرید به مشکل بر می خورم
در ضمن جنس شلوار های جین توی بازار گونی یا چیزی شبیه گونی نیست
فکر کنم شما به جای شلوار جین، با شلوار تنگ مشکل داشته باشید
درسته ؟
مشکل اینجاست که الان شلوار جین گشاد رو شما نمی تونی تو مغازه ها پیدا کنی! رفته رفته تنگ تر میشه! مثل مانتو من با کلیت مانتو مشکلی ندارم ولی الان رفته رفته مانتو ها تنگ و چسبون میشن ، چون دیگه کسی نمیاره بفروشه ، کسی هم که میاره میمونه رو دستش تک توکی ازش می خرن ، مشکل اینجاست اول اصل لباس رو وارد یک جامعه ای می کنن سپس رفته رفته تغییراتی در اون میدهند که اصلا با شرع اسلام همخونی نداره...
تنها پوششی که نتونستن دستکاریش کنن چادر مشکی هست ، که اون رو هم با حربه ای از میدون بدر کردند ، آوردن چادر ملی ، اخیرا من دیدم تو نت که نوشته چادر ملی اندامی رسید!!!
خب شما با حرفام موافقی یا نه؟
(۱۸/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۰)Prestige نوشته است: [ -> ]مشکل اینجاست که الان شلوار جین گشاد رو شما نمی تونی تو مغازه ها پیدا کنی! رفته رفته تنگ تر میشه! مثل مانتو من با کلیت مانتو مشکلی ندارم ولی الان رفته رفته مانتو ها تنگ و چسبون میشن ، چون دیگه کسی نمیاره بفروشه ، کسی هم که میاره میمونه رو دستش تک توکی ازش می خرن ، مشکل اینجاست اول اصل لباس رو وارد یک جامعه ای می کنن سپس رفته رفته تغییراتی در اون میدهند که اصلا با شرع اسلام همخونی نداره...
تنها پوششی که نتونستن دستکاریش کنن چادر مشکی هست ، که اون رو هم با حربه ای از میدون بدر کردند ، آوردن چادر ملی ، اخیرا من دیدم تو نت که نوشته چادر ملی اندامی رسید!!!
خب شما با حرفام موافقی یا نه؟
من خودم یه شلوار جین تنگ خریدم سه سال پیش،این مدلاش معروفه به لول تفنگی (

) ولی انصافا خیلی دوامش بالاست.هنوز هم میپوشم.فکر نمیکنم از لحاظ شرعی یا مثلا اخلاقی مشکلی هم داشته باشه.با یه پیرهن ساده یه تیپ نرمال میشه که خودم میپسندم
(۱۸/مرداد/۹۲ ۲۱:۵۸)Tishtar نوشته است: [ -> ]من خودم یه شلوار جین تنگ خریدم سه سال پیش،این مدلاش معروفه به لول تفنگی (
) ولی انصافا خیلی دوامش بالاست.هنوز هم میپوشم.فکر نمیکنم از لحاظ شرعی یا مثلا اخلاقی مشکلی هم داشته باشه.با یه پیرهن ساده یه تیپ نرمال میشه که خودم میپسندم
چرا تنگ؟ با گشادش قیافتون آنورمال میشه مثلا؟

(۱۸/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۲)Prestige نوشته است: [ -> ]چرا تنگ؟ با گشادش قیافتون آنورمال میشه مثلا؟
نه خب من همیشه این مدل شلوارا میگیرم.نرمال منظورم اینه که مثل بعضی ها که عجق وجق میشن نمیشم!قیافه عادی دیگه
شلوار لی گشاد هم مگه داریم؟همشون یه درصدی تنگن،حالا درصد تنگیشون فرق میکنه
(۱۸/مرداد/۹۲ ۴:۰۵)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]از بس گفته شده که فقط آقایونن که از راه چشم تحریک میشن دیگه همه فکر میکنن حجاب برای آقایون خیلی مهم نیست.
این سوالی که نقل قول کردم خیلی مهمه...
(۱۹/مرداد/۹۲ ۲:۰۰)asal.m نوشته است: [ -> ]
تیپ آقایون هم باید متعادل باشه،نه انقدر جلف و ناجور که واقعأ آدم حالش بهم میخوره
دوستان ممنون به خاطر جوابهای خوبتون.
این دوتا بیشتر از همه توجهمو جلب کرد.جواب سوال منو که آقای Havbb 110 نقل قول کردن رو خانوم عسل دادن.
تیپ بعضی ها حال ما دخترهارو به هم میزنه.
نمیتونیم همسر آیندمون رو تو یه همچین لباسایی تصورکنیم.
شلوار که لی و پارچه ای و ایناش زیاد مهم نیست مهم اینه که به سایز خود طرف باشه نه سه سایز کوچیکتر
شلوارهای تنگ یقه های باز ابروهای تمیز واه و واه و واه...
کدوم دختری میتونه همچین آدمی رو پدر بچش تصور کنه؟؟؟
اما همه اینا یه طرف بی حیایی در نگاه یه طرف. آدم میترسه از بعضی نگاه ها.کثیف . آلوده... بی حجب و حیا. بی اراده. ضعیف و کوته بین...
شهرهای ساحلی هم که لس آنجلس شده لب دریاشون...
من که حس میکردم تو تونل وحشتم...

(۱۸/مرداد/۹۲ ۱۱:۰۴)Prestige نوشته است: [ -> ]اینو واقعا خود من هم نمی دونستم ، تا اینکه یک روز نمی دونم از کی شنیدم دیدم بله! یعنی تاقبل از اون فکر می کردم نگاه به نامحرم و لذتجویی از جانب مرد هست همیشه ، ولی فهمیدم خیر ، خانوم چشم ناپاک هم وجود خارجی دارد...
اما من واقعا نمی دونستم ... دفعه اولمه که می شنوم ... !!!
(۱۹/مرداد/۹۲ ۸:۳۸)mary نوشته است: [ -> ]اما من واقعا نمی دونستم ... دفعه اولمه که می شنوم ... !!!
منم نمیدونستم.
ولی فک کنم خیلی کم باشن .
خانومها بیشتر کنجکاون تا چشم ناپاک.
به لباسهای طرف توجه میکنن به شخصیتش پی میبرن.
بعضیا شخصیتشونم مثل لباساشون تنگ و آنرماله...

خوب منم با اجازه پا برهنه میام وسط بحث:به نظر من دیگه اوضاع از نوع لباس گذشته، مردها متاسفانه دارن به سمت آرایش هم پیش می رن.:::::
هفت درصد از كساني كه از لوازم آرايشي استفاده ميكنند پسران و مردان هستند و اين در حالي است كه حتي بعضي از لوازم آرايشي مانند كرم، ژل مو و اسپریهای خوش بو كننده جزو لوازم آرايشي به حساب نميآيند و منظور ريمل، كرم پودر و ... است. (ایسنا، ۲۴ مرداد ۱۳۹۱)
بیشتر آرایش کننده های مرد بین 15 تا 25 سال هستند.
دکتر اصغر کیهان نیا، مشاور خانواده و متخصص رفتاردرمانی در گفتگو با الف با برشمردن علت آرایش مردان گفت : آرایش مردان چند علت دارد،؛
یکی از این علل نداشتن اعتماد به نفس است. افراد هر چقدر اعتماد به نفس پایینی داشته باشند یعنی از درون قوی نباشند نیاز دارند که ظاهر خود را با تزئینات و ارایش بیارایند تا به اعتماد به نفس برسند غافل از اینکه با این کار خود را در انظار عموم کوچک می کنند.
علت دوم، توجه است. جوانها نیاز به توجه دارند، نیاز به دیده شدن دارند بنابراین آرایش می کنند تا دیده شوند.
علت سوم، رسانه ها مانند اینترنت، ماهواره و ... است. دیدن آرایش برخی مردان در خارج از کشور توسط این رسانه ها باعث می شوند که جوان ها الگو بگیرند.
مورد چهارم که پنهان است و کسی زیاد به آن توجه نمی کند اعتراض است، اعتراض به مقرارات و سختگیری های خانه، مدرسه، دانشگاه، محیط و مسئولین است. جوان ها وقتی نسبت به چیزی اعتراض دارند آنچه را که مسئولین می گویند درست برعکس آن را اجرا می کنند.
پنجم، افزایش زیبایی است، برخی از مردان فکر می کنند هر چقدر زیباتر باشند و آرایش کنند بهتر می توانند جنس مخالف را جذب کنند. در صورتی ۲۰ درصد از اینگونه افراد با آرایش می توانند جنس مخالف را جذب کنند، ۸۰ درصد دختران از اینگونه پسران متنفرند. دختران اعتقاد دارند که مرد نباید آرایش کند و زیر ابرو بردارد، مرد باید اقتدار و کلام قوی داشته باشد.
این فارغ التحصیل رشته رفتار شناسی افزود: زن ها مردی که مقتدر است را بیشتر دوست دارند تا مردانی که فانتزی هستند و ادای دختران را در می آورند، فقط در طبقه فرودست، کم اطلاع و کم خرد اینگونه افراد مورد توجه قرار می گیرند. دخترانی که عقل گرا هستند هیچوقت به مردانی که آرایش می کنند توجه نمی کنند.
سلامتی خودمون که هنوز مردیم!!!