تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: !!!!!!!آقای محترم حجابت!!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۶)mahpare نوشته است: [ -> ]از شما بعید بود.Confused آدم روشنفکر و عاقلی به نظر میرسید...

شوخی بود اون ، ولی واقعا هدف اون ها رو نمی دونم ، مثلا حکمت رقص زن برای دیگران زنان رو نمی دونم ، این که فلان خانوم خوشش بیاد؟ واقعا نمی دونم.
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۹)Prestige نوشته است: [ -> ]شوخی بود اون ، ولی واقعا هدف اون ها رو نمی دونم ، مثلا حکمت رقص زن برای دیگران زنان رو نمی دونم ، این که فلان خانوم خوشش بیاد؟ واقعا نمی دونم.

خوب 500 هزارتومن پول لباس دادن. در حالت نشسته که دیده نمیشه.Big Grin

اینم حکمتش.Big Grin

بعدشم چه اشکالی داره. ما نیاز داریم که فلان خانوم مثلا از لباسمون خوشش بیاد ایرادی داره؟؟؟

مثل همون نیاز جنسی که شما گفتید. نیاز نیازه دیگه...
نقل قول: خوب شما دانشگاه میرید چرا آراسته میرید؟

یا مثلا عروسی که میرید به خودتون نمیرسید. خانومها هم میرسن دیگه .البته به روش خودشون[تصویر: biggrin.png]
کی گفته من آراسته میرمBig Grin

ما به خودمون میرسیم ولی نه اووووووووونجوری! این چه روشیه؟
واقعا حرف حق رو قبول کنید که این کار خانم ها اشتباهه و یک دلیلش هم بی توجهیه همسرشونه.

دوست عزیزمون درست گفتن چشم هم چشمی. واقعا هر فرد عاقلی باید رسم و رسوم غلط رو اجرا نکنه تا بدتر از این نشه من که نمیذارم اینجوری بشه.
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۱)mahpare نوشته است: [ -> ]خوب 500 هزارتومن پول لباس دادن. در حالت نشسته که دیده نمیشه.Big Grin

اینم حکمتش.Big Grin

خودتون جواب خودتون رو دادید ، دیده شدن ، یعنی واقعا دیده شدن این همه مهم هست که پدر جیب سرپرست خانواده در بیاد؟ دیده شدن آیا این هوای نفس نیست؟ چند نفر ببینه خوشش بیاد؟ عبور از خود رو چند نفر از ماها تو زندگیمون عینی کردیم؟
نقل قول:خوب 500 هزارتومن پول لباس دادن. در حالت نشسته که دیده نمیشه.[تصویر: biggrin.png]

اینم حکمتش.[تصویر: biggrin.png]
بفرما چشم هم چشمی.
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۲)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]کی گفته من آراسته میرمBig Grin

ما به خودمون میرسیم ولی نه اووووووووونجوری! این چه روشیه؟
واقعا حرف حق رو قبول کنید که این کار خانم ها اشتباهه و یک دلیلش هم بی توجهیه همسرشونه.

دوست عزیزمون درست گفتن چشم هم چشمی. واقعا هر فرد عاقلی باید رسم و رسوم غلط رو اجرا نکنه تا بدتر از این نشه من که نمیذارم اینجوری بشه.

بیچاره همسرتون. Confusedخودتون که آراسته نیستید نمیذارید اونم به خودش برسه. تو گونی میذاریدش لابد؟؟؟Big Grin
نقل قول: خودتون جواب خودتون رو دادید ، دیده شدن ، یعنی واقعا دیده شدن این همه مهم هست که پدر جیب سرپرست خانواده در بیاد؟ دیده شدن آیا این هوای نفس نیست؟ چند نفر ببینه خوشش بیاد؟ عبور از خود رو چند نفر از ماها تو زندگیمون عینی کردیم؟
موافقم

نقل قول:بیچاره همسرتون. [تصویر: confused.png]خودتون که آراسته نیستید نمیذارید اونم به خودش برسه. تو گونی میذاریدش لابد؟؟؟[تصویر: biggrin.png]
Big Grin
شما نمیخواین حرف حق رو قبول کنید، دیگه بحث کردن فایده ای ندارهDodgy
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۵)mahpare نوشته است: [ -> ]بیچاره همسرتون. Confusedخودتون که آراسته نیستید نمیذارید اونم به خودش برسه. تو گونی میذاریدش لابد؟؟؟Big Grin

اصلا هم اینطور نیست! برداشت بدی که از افراد مسلمان و مومن میشه این روزا آدم های شلخته ژولیده کثیف بدبو هست ، ولی مومن حقیقی اینطور نیست و با همسرش هم اینطور رفتار نمی کنه ، مثلا خود من رو مثال می زنم ، بنده به همسرم اجازه ی آرایش کردن رو میدهم ، پوشیدن لباس ها هرجوری که دوس داشته باشن رو می دهم ، اما! در چارچوب خونه ، در غیر از این نه اسلام اجازه می ده نه من غیرتم میزاره ، همسرم اینجوری بیرون بگرده ، آراسته بودن از اخلاق مومن هست در حالی که باعث آزار و اذیت دیگر مومنان در جامعه نگردد...
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۳)Prestige نوشته است: [ -> ]خودتون جواب خودتون رو دادید ، دیده شدن ، یعنی واقعا دیده شدن این همه مهم هست که پدر جیب سرپرست خانواده در بیاد؟ دیده شدن آیا این هوای نفس نیست؟ چند نفر ببینه خوشش بیاد؟ عبور از خود رو چند نفر از ماها تو زندگیمون عینی کردیم؟
نیاز به دیده شدن. مطرح شدن. اصلنم کمبود نیست. یه نیازه.

چرا قسمت دوم رو ندید. نیازه نیاز. خانومها نیاز دارن. مثل نیاز جنسی. راه رفع داره دیگه. چقدر آدم واسه یه همسرش از مدل مو و لباس و اندام و... حرف بزنه. مردا خوششون نمیاد خوب. وقتشم ندارن. حوصله ی شو لباس خانوماروهم ندارن.

بعدشم یه دختر قبل ازدواج چه طوری این نیاز رو برطرف کنه؟؟؟ برام سواله؟؟؟

خوب اونایی که رعایت میکنن پا رو نفسشون میذارن دیگه. تو یه عروسی حالا یه خودی هم نشون میدن.

البته تو این عروسی ها مادرها به دنبال عروس میگردن واسه پسرشونBig Grinاینم یه دلیل دیگه به نظر من.
نقل قول:نیازه نیاز

نمیشه ما هر کار اشتباهی رو انجام بدیم بگیم نیازه که!! پس پسرهایی هم که با موتور تک چرخ میزنن و دعوا میکنن بگن نیازه؟ آدم خیلی کارها رو دوست داره انجام بده ولی دلیل بر انجام اون نیست.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع