تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: !!!!!!!آقای محترم حجابت!!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۰)110 نوشته است: [ -> ]دخترانی که عقل گرا هستند هیچوقت به مردانی که آرایش می کنند توجه نمی کنند.

اگه از ما دخترها بپرسید.غیر عقل گراهاهم حالشون بهم میخوره از پسری که آرایش کنه.

پسر و آرایش؟؟؟؟Confused

منظورمن تو این تاپیک ، بیشتر، لباسهاییه که باعث جلب توجه خانوما میشه...
سلام علیکم

متاسفانه بین ما جا افتاده که تا کلمه حجاب و عفت میاد سریع یه عده موضع می گیرن مقابل یه عده دیگه که تو چرا اینو میپوشی و شروع می کنن به بد تعریف کردن از پوشش طرف مقابل خوب طرف مقابل هر چقدم پوشش نامناسب باشه اما اگه دقت کنید اولین کاری که می کنه به شدت از پوشش خودش دفاع میکنه چون به نظر خودش بیشتر از نظر ما اهمیت میده.

یه مسئله ای که تو امر به معروف و نهی از منکر باید ثابت کرد که این نظر ما نیست و خواسته خداست.

یه جمله رو جایی شنیدم که به نظرم جالب اومد اینکه:

هر کس تو باطنش عشق و محبت به کسی یا چیزی داشته باشه ظاهرش رو طوری انتخاب میکنه که پیش اون چیز یا شخصی که عشق و محبت در دلشه خودنمایی کنه و جلب توجه کنه.........

حالا دوستان کسی که عشق و محبت خدا در دلشه ظاهری رو انتخاب می کنه که باعث جلب توجه و تعریف تمجید مردم میشه یا دنبال جلب توجه و رضایت خداست......؟؟؟؟؟

فرقی نمیکنه چه آقا و چه خانوم زمانی که خواست خدا خواسته او شد از هر راهی مثل قرآن، احادیث، بزرگان دین و .... سعی میکنه بهترین پوشش رو انتخاب کنه .....

حالا کسایی که ظاهرشون رو مطابق فلان بازیگر، مد ، فشن ها !!! و.... انتخاب میکنن دنبال جلب رضایت کی هستن خدا می دونه.......

در پناه حق. یا علی
سلام
به نظر من جوونای الان با 50 سال پیش فرق دارن. وقتی اینو باور کنید زیادم سخت نیست دیدن پسرهایی با لباس های عجیب و غریب!
به نظر من هیچ اشکالی نداره که یه پسری بخواد شلوار جین بپوشه. بد اینه که ندونه با پوشیدن بعضی از لباسها چی رو داره به نمایش میزاره!
نمیدونه که چه لطمه ایی به خودش میزنه به شخصیتش میزنه. به قول شما که اصلا نمیدونه اینی که داره میخره معنی مارکش چیه! اون برندی که همچین لباسی رو طراحی کرده هدفش چی بوده!

من خودم چند وقت پیش یه پسری رو دیدم تو خیابون یه لحظه هنگ کردم!Huh
یقه ی لباسش فکر کنم از تیشرت هایی که خانم ها میپوشن هم باز تر بود اگرم مال خانوما باز باشه خانومن مال خانوماست اصلا!
جوری یقه اش باز بود که فکر کنم اگه دلا میشد نافشم معلوم میشد!!!!!
من به جای اون خجالت کشیدم!
به نظر شما چرا گمرک به همچین لباس هایی گیر نمیده؟!

در روایتی از حسین بن کثیر منقول است که: حضرت صادق(علیه السلام) را دیدم که پیراهن کلفت پوشیده، و جامه ی پشمینه را بر روی آن پیراهن کلفت پوشیده. گفتم: فدای تو شوم! مردم کراهت دارند از پوشیدن جامه ی پشمینه. حضرت فرمود: پدرم می پوشید؛ و حضرت زین العابدین(علیه السلام) هم می پوشید؛ و هرگاه به نماز می ایستادند کلفت ترین جامه ها را می پوشیدند ما نیز چنین می کنیم.
همیشه از خودم می پرسیدم حالا اگه خانوما شبیه مردا شدنو مردا شبیه خانوما چی میشه مثلا؟

بعد از یه بزرگتر که می پرسیدی میگفت: إإإإ؟ بچه بی ادب! مگه میشه؟ چه معنی داره مرد شبیه زن بشه ، زن شبیه مرد!

فقط میگیم یه کاری بده، نمیشینیم فکر کنیم آخه چرا بده؟

یعنی خدایی چند نفرمون نشستیم به چراهامون فکر کردیم؟ فکر نکرده گفتیم حکمت خداست ما نمی فهمیم.

درسته هنوزم خیلی از دلایلو نمی دونیم و درسته که بی چون و چرا به خداوند حکیم چشم گفتن درسته

ولی

اشکالی نداره یه پرسشی بزنیم سوالی بکنیم تفکری داشته باشیم

خلاصه من همچنان سوال بی جوابی در ذهنم بود که فیلم شکارچی شنبه رو دیدم.

بابابزرگ بنیامین به نوه جگرگوشه اش داشت آموزش میداد که چطور اسرائیل باید نسل ما آدمنماهای دون رو از بین ببره.

گفت: برو بین مردمشون و مردهاشون رو تشویق کن تا به شکل زن دربیان و زنانشون رو تشویق کن به شکل مرد در بیان
اونوقت میلشون به هم از بین میره و نسلشون منقرض میشه.

میدونید جالبش اینجاست اول به صورت جک مردمو راضی میکنن بعد دیگه عادی میشه

خدایی خنده داره خوب(به نقل از 4جوک):

دیروز تو خیابون پسره اومده با تی شرت صورتی که روش با قلب نوشته LOVE، موهای بلند فر زده که با گل سر عروسکی بسته، ابرو تاتو،و700 قلم آرایش
هیچی دیگه رفتم جلو گفتم آبجی موهاتو بپوشون!

یا:

دیالوگ جدید پسرا(با عشوه مردانه بخونید): امیر بلا!Rolleyes2 کجا میری ابروهاتو برمیداری شیطون!!!!!!!

خوب خدایی خنده دارم هست دیگه
[تصویر: 06.jpg]
کی می خواید بفهمید زندگی هر کس به خودش مربوطه؟
(۲۳/مرداد/۹۲ ۱۳:۰۵)JohnShepard نوشته است: [ -> ]کی می خواید بفهمید زندگی هر کس به خودش مربوطه؟

ما نمی خوایم بفهمیمAngryAngry

زندگی هر کس توی خونش به خودش مربوطه، ولی وقتی میاد توی جامعه راه میره یعنی میخواد با مردم دیگه در ارتباط باشه، و این یعنی باید طبق شئون یک جامعه ارتباط برقرار کنه؟

من از شما می پرسم:
فرض کنید شما به مهمانی روچیلدها به مناسبت تولد یکی از اعضای خانوادشون دعوت شدید، مگه زندگیتون به خودتون مربوط نیست، چرا با پیژامه شرکت نمی کنید؟

ما نمی فهمیم که زندگی هرکی که تو جامعه است به خودش مربوطه چون خدامون،دینمون، آدمایی که قبول داریم ازمون خواستن نسبت به هیچ کدوم از برادرانمون در جامعه بی تفاوت نباشیم.

اصلا شما به من بگین دقیقا فلسفه امر به معروف و نهی از منکر مال کجاست؟
یعنی ما از خدا بیشتر می فهمیم؟

چطور همه این حرف اسلامو که به فقیران و یتیمان کمک کنیم رو قبول داریم و اسلامو تحسین می کنیم، اون وقت اگه یکی راه رو نادانسته رفت یا اصلا دانسته رفت تا بقیه گمراه بشن اشتباه شد؟

بعضی از بخشای دینو می پذیریم و یه بخشی دیگه رو نه؟
مگه زندگی هر کس به خودش مربوط نیست؟ پس زندگی فقیرام به خودشون مربوطه!

این حرف یعنی تباهی زودرس جامعه اونم نه به دست دشمن به دست مبارک خودمون؟
شما برادرت خدایی نکرده کرک مصرف کنه میگی زندگیش به خودش مربوطه؟؟؟؟؟!!!! داداشته ها؟؟؟؟؟؟!!!!

برن تو خونشون هرکاری میخوان بکنن اما تو جامعه نه

(۲۳/مرداد/۹۲ ۱۳:۰۵)JohnShepard نوشته است: [ -> ]کی می خواید بفهمید زندگی هر کس به خودش مربوطه؟
این حرفی که زدین چه ربطی داره آقا؟؟؟ما داریم درباره حجاب آقایون نظر میدیم بعد شما میگی زندگی هرکس به خودش مربوطه؟؟
فکر کنید و بعد حرف بزنید...
××××××××××××
آقایون تو این دوره لباسای تنگ و کوتاهی می پوشن و نمی تونن شلوارشونو بکشن بالا...
من خودم که یه دختر هستم اصلا بهشون توجه ای نمی کنم و نگاه نمی کنم اگه نگاه کنی به منظور میگیرن.درستش هم همینه بعللللللللللهSemismileفقط به زمین نگاه نمی کنم چون یه بار رفتم تو تیر برقMat
میگن دوره آخر زمون مردا لباسه زنانه تن می کنن...من تو یکی از پاساژای تهران یک آقا پسری رو دیدم که پیراهن پوشیده بود و گل های سفید داشتMatتعجب کردم..
البته تو تهران این چیزا دیگه عادی شده.
شخصیتشون در حد همین تی شرت های تنگ و کوتاهه....
نقل قول:کی می خواید بفهمید زندگی هر کس به خودش مربوطه؟

پس اول خودت بفهم!

اگه زندگی هرکس به خودش مربوطه به شما چه که ما چگونه زندگی می کنیم ، چه حرفی رو می زنیم و چه کار می کنیم و چه پستی می زنیم و ...

واقعا به شما چه مربوط که در مورد عقیده ی ما تعیین و تکلیف می کنید؟

پس اول خودت بفهم......
تشکر میکنم به خاطر ایجاد این تاپیک مفید

میگن از کوزه همان بیرون تراود که درون اوست. یه پسر جوون علاوه بر اینکه نباید به نامحرم نگاه کنه، نباید دوست داشته باشه که نامحرم هم به اون نگاه کنه.
ما باید از گناه تنفر داشته باشیم تا دوباره به سمتش کشیده نشیم. وقتی واقعا از گناه بیذار باشیم وقتی دختر نامحرم به ما نگاه کنه ناراحت میشیم(نگاه هوس آلود) نه اینکه خوشمون بیاد.
اگه واقعا اینجور باشیم قیافمون رو هم جوری میکنیم که دختر نامحرم به ما نگاه نکنه البته نمیشه کاملا جلوی نگاه اونا رو گرفت ولی باید سرو وضعمون یکم سنگین باشه تا فکر گناه هم به سر طرف نیاد و فکر نکنه ما از اوناییم(نگاه هوس آلود).

یک نکته هم عرض میکنم قابل توجه خواهران عزیز:
توی بحث انرژی و ... میگن که بیشترین انرژی رو چشم و دست منتقل میکنه واقعا هم همینطوره.
میخواستم بگم که نگاه کردن دخترها به پسرها خیلییی بده خیلیی... پسر بیچاره کلی زحمت میکشه که به نامحرم نگاه نکنه ولی وقتی یک دختر بی حیا یه بار زل میزنه تو چشم یک پسر و شاید هم یک لبخند بزنه: همین برای بدبخت کردن اون پسر کافیه.
حقیقتش خیلی درد داره خیلی... شما ها که اینجور نیستین ولی به اون دخترای بی حیا بگین اینکار رو نکنن که رنگ بهشت رو نمیبینن چون این نگاه دخترا تو یاد پسر میمونه و همیشه عذابش میده و اون رو از خدا دور میکنه.
دیگه متلک انداختنشون به کنار: ایمان فوق ایمان میخواد که دل آدم نلرزه.

قدیما اینجور نبود فقط بعضی از پسرها بودن که نگاه میکردن و یا متلک مینداختن و بی حیا بودن ولی الان وضعیت خیلی افتضاح شده. دختر بی حیا یه جور به پسره نگاه میکنه که پسر با اون هیکلش آب میشه میره تو زمین.

چی بگم. من که امیدی به درست شدن این وضعیت ندارم مگراینکه امام زمان بیاد. راه حل بدین چیکار کنیم تو این دام نیفتیم.
از درون آتیش میگیرم وقتی از این اتفاق ها میبینم یا میخونم.
خدا عاقبت همه ما رو به خیر کنه
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۵:۳۳)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]تشکر میکنم به خاطر ایجاد این تاپیک مفید

میگن از کوزه همان بیرون تراود که درون اوست. یه پسر جوون علاوه بر اینکه نباید به نامحرم نگاه کنه، نباید دوست داشته باشه که نامحرم هم به اون نگاه کنه.
ما باید از گناه تنفر داشته باشیم تا دوباره به سمتش کشیده نشیم. وقتی واقعا از گناه بیذار باشیم وقتی دختر نامحرم به ما نگاه کنه ناراحت میشیم(نگاه هوس آلود) نه اینکه خوشمون بیاد.
اگه واقعا اینجور باشیم قیافمون رو هم جوری میکنیم که دختر نامحرم به ما نگاه نکنه البته نمیشه کاملا جلوی نگاه اونا رو گرفت ولی باید سرو وضعمون یکم سنگین باشه تا فکر گناه هم به سر طرف نیاد و فکر نکنه ما از اوناییم(نگاه هوس آلود).

یک نکته هم عرض میکنم قابل توجه خواهران عزیز:
توی بحث انرژی و ... میگن که بیشترین انرژی رو چشم و دست منتقل میکنه واقعا هم همینطوره.
میخواستم بگم که نگاه کردن دخترها به پسرها خیلییی بده خیلیی... پسر بیچاره کلی زحمت میکشه که به نامحرم نگاه نکنه ولی وقتی یک دختر بی حیا یه بار زل میزنه تو چشم یک پسر و شاید هم یک لبخند بزنه: همین برای بدبخت کردن اون پسر کافیه.
حقیقتش خیلی درد داره خیلی... شما ها که اینجور نیستین ولی به اون دخترای بی حیا بگین اینکار رو نکنن که رنگ بهشت رو نمیبینن چون این نگاه دخترا تو یاد پسر میمونه و همیشه عذابش میده و اون رو از خدا دور میکنه.
دیگه متلک انداختنشون به کنار: ایمان فوق ایمان میخواد که دل آدم نلرزه.

قدیما اینجور نبود فقط بعضی از پسرها بودن که نگاه میکردن و یا متلک مینداختن و بی حیا بودن ولی الان وضعیت خیلی افتضاح شده. دختر بی حیا یه جور به پسره نگاه میکنه که پسر با اون هیکلش آب میشه میره تو زمین.

چی بگم. من که امیدی به درست شدن این وضعیت ندارم مگراینکه امام زمان بیاد. راه حل بدین چیکار کنیم تو این دام نیفتیم.
از درون آتیش میگیرم وقتی از این اتفاق ها میبینم یا میخونم.
خدا عاقبت همه ما رو به خیر کنه

ممنون از حرفای خوبتون.

راستی این تاپیک راجع به حجاب آقایونه . نمیدونم چرا همش بحث به خانوما میکشه. برام جالب شده.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع