تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مصدق قهرمان ایران .
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۱۲/اسفند/۹۶ ۲۱:۲۹)پارمیس1 نوشته است: [ -> ]به برکت روشنگری ها و خدمات امثال همین مصدق بود که آخوند جماعت تونست بیاد رو موج اعتراضات مردم سوار بشه و خودشو همه کاره نشون بده !
شروع تمام فعالیت های اعتراضی و روشنگرانه به دست امثال همین مصدق و چمران و بقیه روشنفکران صورت گرفت !
وگرنه آخوندا میدونستن نفت چیه و ملی شدنش چجوریه ?? یا تحصیل کرده ها !?
عزیز آخوندم میدونست نفت چیه ما آخوند خوبم داریم روشنفکر بد هم داریم از ما که مدعی مطالعه و دیدگاه روشن هستیم بعیده ، وگرنه از یکی که میاد افراط میکنه از اون بعید نیست کارش همینه اعتقادش همینه
مرگ جهل در همه ی ما خوبه اونم با تفکره
من هم بدون اشتباه نیستم آدم دائم در حال عوض شدنه و پیشرفت کردنه من ممکنه امروز ی نظر داشته باشم فردا بیام بگم ببخشید

(اما نظرم راجعبه اولویت حفظ جان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عوض نمیشه خط قرمزه )
دوست دارم نظر قهرمان ملیتون رو پیرامون ائمه بدونم پیرامون قرآن اسلام ....

بالاخره اگر به قول دوستاتون در خانه اگر کس هست یک حرف بس است

مستند بگو

سوتی هم نگرفتم این یه تناقض بود

شما همون خط اول رو انجام بده ممنون میشم

[b]اخوی جان خیر بنده نظر آقای مصدق رو راجع به امامان معصوم نمیدونم و در جایی هم ندیدم نظر امام خمینی (رحمة الله علیه) رو راجعب ایشون شنیدم و نمیشه از کنار اشتباهات کسی رد شد (حتی مصدق ) اما من راجع به مصدق اینو میدونم و مبارزه ایشون رو دیدم ،و به نظر شخص بنده (که قرار نیست صد در صد صحیح باشه ) ایشون مرد بزرگی بودن و در مقابل انگیلیس ایستادن ( مانند رئیس علی دلواری بزرگ و قهرمان)نظر امام خمینی راجع به انگلیس رهبر انقلاب در خطبه‏‌هاى نماز جمعه ۱۴ بهمن ماه سال ۱۳۷۳ با اشاره به جنایات متعدد دولت های انگلیس و آمریکا در ایران و منابع نامشروعی که طی سالیان متمادی در داخل کسب کرده بودند، تصریح کردند: انقلاب اسلامى، منافع انگلیس و امریکا را در ایران قطع کرد. در واقع، این دو، عمده کشورهایى بودند که در مملکت ما منافع گسترده نامشروع و غیرعادلانه داشتند.

مصدق هم همین تلاش رو داشته تا دست این استعمارگران رو کوتاه کنه برای شخص من این حرکت قابل احترام و تقدیر است و حداقل می توانم این جنبه ی زندگی مصدق را قهرمانانه بدانم .

و در آخر اخوی عبدالرحمان قابل توجه جناب عالی
سخن معروف امام حسین(علیه السلام) را که می‌فرمایند: «اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید»

این کلام وسلام
( اخوی عبدالرحمان ممکن است نظرم راجع به مصدق عوض شود و هم اکنون نیز در برخی موارد عوض شده ، ولی نظرم راجع به حفظ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عوض نخواهد شد وبرای حفظ خوبی ها تلاش خواهم کرد ، اما جمهوری اسلامی را به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ترجیح نخواهم داد ، ان شاء الله )

در دادگاه محاکمه:

• حیات و عرض و مال و موجودیت من و امثال من در برابر حیات و استقلال و عظمت و سرافرازی میلیونها ایرانی و نسلهای متوالی این ملت کوچکترین ارزشی ندارد و از آنچه برایم پیش آورده‌اند تأسف ندارم و یقین دارم وظیفه تاریخی خود را تا سر حد امکان انجام داده‌ام. من به حس و عیان میبینم که این نهال برومند در خلال تمام مشقتهایی که امروز گریبان همه را گرفته، به ثمر رسیده‌است و خواهد رسید. عمر من و شما و هر کس چند صباحی، دیر و یا زود به پایان میرسد. ولی آنچه میماند حیات و سرافرازی یک ملت مظلوم و ستمدیده است.
  • آری تنها گناه من وگناه بزرگ و بسیار بزرگ من این است که صنعت نفت ایران را ملی کرده‌ام و بساط استعمار و اعمال نفوذ سیاسی و اقتصادی عظیمترین امپراطوریهای جهان را از این مملکت برچیده ام و پنجه در پنجه مخوفترین سازمانهای استعماری و جاسوسی بین المللی درافکنده ام و به قیمت از بین رفتن خود و خانواده ام و به قیمت جان و عرض و مالم خداوند مرا توفیق عطا فرمود تا با همت و اراده مردم آزاده این مملکت بساط این دستگاه وحشت انگیز را درنوردم. من طی این همه فشار و ناملایمات، این همه تهدید و تضییقات از علت اساسی و اصلی گرفتاری خود غافل نیستم و به خوبی میدانم که سرنوشت من باید مایه عبرت مردانی شود که ممکن است در آتیه در سراسر خاورمیانه در صدد سیختن زنجیر بندگی و بردگی استعمار برآیند.
«عمال اجانب هر روزی با یک صورت در پرده‌ها و در چهره‌هایی هستند. اینها عمالشان را ممکن است بیست سال، سی سال به صورت یک آدم ملی درآورند و بر ملت معلوم نباشد که این، چه کاره است! وقتی که چهره واقعی پیدا شد، آن وقت ملت می‌فهمد چه بود این ... نگه داشته‌اند این را برای یک روزی که احتیاج دارند با حربه ملیت، ملت را بکوبند. مثل امروز. امروز با حربه «ملیت» و رفتن سر قبر دکتر مصدق، ملت را دارند می‌کوبند و چنانکه شریف امامی با حربه «صلح» آمد و ملت را کوبید. اینها با این حربه آمدند.»

20 بهمن 1357

(۱۳/اسفند/۹۶ ۱۵:۱۳)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]
[b]اخوی جان خیر بنده نظر آقای مصدق رو راجع به امامان معصوم نمیدونم و در جایی هم ندیدم نظر امام خمینی (رحمة الله علیه) رو راجعب ایشون شنیدم و نمیشه از کنار اشتباهات کسی رد شد (حتی مصدق ) اما من راجع به مصدق اینو میدونم و مبارزه ایشون رو دیدم ،و به نظر شخص بنده (که قرار نیست صد در صد صحیح باشه ) ایشون مرد بزرگی بودن و در مقابل انگیلیس ایستادن ( مانند رئیس علی دلواری بزرگ و قهرمان)نظر امام خمینی راجع به انگلیس رهبر انقلاب در خطبه‏‌هاى نماز جمعه ۱۴ بهمن ماه سال ۱۳۷۳ با اشاره به جنایات متعدد دولت های انگلیس و آمریکا در ایران و منابع نامشروعی که طی سالیان متمادی در داخل کسب کرده بودند، تصریح کردند: انقلاب اسلامى، منافع انگلیس و امریکا را در ایران قطع کرد. در واقع، این دو، عمده کشورهایى بودند که در مملکت ما منافع گسترده نامشروع و غیرعادلانه داشتند.

مصدق هم همین تلاش رو داشته تا دست این استعمارگران رو کوتاه کنه برای شخص من این حرکت قابل احترام و تقدیر است و حداقل می توانم این جنبه ی زندگی مصدق را قهرمانانه بدانم .

و در آخر اخوی عبدالرحمان قابل توجه جناب عالی
سخن معروف امام حسین(علیه السلام) را که می‌فرمایند: «اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید»

این کلام وسلام

در دادگاه محاکمه:

• حیات و عرض و مال و موجودیت من و امثال من در برابر حیات و استقلال و عظمت و سرافرازی میلیونها ایرانی و نسلهای متوالی این ملت کوچکترین ارزشی ندارد و از آنچه برایم پیش آورده‌اند تأسف ندارم و یقین دارم وظیفه تاریخی خود را تا سر حد امکان انجام داده‌ام. من به حس و عیان میبینم که این نهال برومند در خلال تمام مشقتهایی که امروز گریبان همه را گرفته، به ثمر رسیده‌است و خواهد رسید. عمر من و شما و هر کس چند صباحی، دیر و یا زود به پایان میرسد. ولی آنچه میماند حیات و سرافرازی یک ملت مظلوم و ستمدیده است.
  • آری تنها گناه من وگناه بزرگ و بسیار بزرگ من این است که صنعت نفت ایران را ملی کرده‌ام و بساط استعمار و اعمال نفوذ سیاسی و اقتصادی عظیمترین امپراطوریهای جهان را از این مملکت برچیده ام و پنجه در پنجه مخوفترین سازمانهای استعماری و جاسوسی بین المللی درافکنده ام و به قیمت از بین رفتن خود و خانواده ام و به قیمت جان و عرض و مالم خداوند مرا توفیق عطا فرمود تا با همت و اراده مردم آزاده این مملکت بساط این دستگاه وحشت انگیز را درنوردم. من طی این همه فشار و ناملایمات، این همه تهدید و تضییقات از علت اساسی و اصلی گرفتاری خود غافل نیستم و به خوبی میدانم که سرنوشت من باید مایه عبرت مردانی شود که ممکن است در آتیه در سراسر خاورمیانه در صدد سیختن زنجیر بندگی و بردگی استعمار برآیند.

فکر نکنید میخوام ازش هیولا بسازم

شما میگی این ویژگی خوب رو داشته

ولی خواهشا با رئیسی علی مقایسه ش نکن

مثلا امام خمینی هم از کیان ایران دفاع کرد

این دو رو نباید با هم مقایسه کرد

ضمن اینکه مهم تر از همه نیت افراد است

ایشون رسماً ملی گرا بوده و طبیعتاً برای رضای خدا اینکارا رو نمیکرده

مصدقی که الان توسط بهاریون و اعتدالیون علم شده خودش مهم نیست اون راهش مهمه

میلی مذهبی بودن

وگرنه از مصدق بدتر داریم تو مملکت که تو مصدر کارن

ضمن اینکه وطن فروش هم هستن باز مصدق وطن فروش نبود
(۱۳/اسفند/۹۶ ۱۵:۱۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]فکر نکنید میخوام ازش هیولا بسازم
شما میگی این ویژگی خوب رو داشته
ولی خواهشا با رئیسی علی مقایسه ش نکن
این دو رو نباید با هم مقایسه کرد
ضمن اینکه مهم تر از همه نیت افراد است
ایشون رسماً ملی گرا بوده و طبیعتاً برای رضای خدا اینکارا رو نمیکرده
مصدقی که الان توسط بهاریون و اعتدالیون علم شده خودش مهم نیست اون راهش مهمه
میلی مذهبی بودن
وگرنه از مصدق بدتر داریم تو مملکت که تو مصدر کارن
ضمن اینکه وطن فروش هم هستن باز مصدق وطن فروش نبود
نه اخوی یکی نمیکنم من رئیس علی دلواری رو ،خیلی بیشتر قبول دارم منتها اون موقع شناخت زیادی در مورد ایشون نداشتم
و برادر ما از نیت افراد خبر نداریم مگر خلافش ثابت شه که نمیشه به هر چیزی و نوشته ای اکتفا کرد ، العان خائن اونقدر زیاد شده که همین یک جمله آخر رو اگر کسی بهش عمل کنه یک قهرمان به گفته شما حداقل ملی هست .
( اخوی عبدالرحمان ممکن است نظرم راجع به مصدق عوض شود و هم اکنون نیز در برخی موارد عوض شده ، ولی نظرم راجع به حفظ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عوض نخواهد شد وبرای حفظ خوبی ها تلاش خواهم کرد ، اما جمهوری اسلامی را به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ترجیح نخواهم داد ، ان شاء الله )
[/font]
[font=Tahoma]
،ما اینجا هستیم بحث کنیم به نتیجه برسیم ،
(۱۳/اسفند/۹۶ ۱۵:۳۶)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]نه اخوی یکی نمیکنم من رئیس علی دلواری رو ،خیلی بیشتر قبول دارم منتها اون موقع شناخت زیادی در مورد ایشون نداشتم
و برادر ما از نیت افراد خبر نداریم مگر خلافش ثابت شه که نمیشه به هر چیزی و نوشته ای اکتفا کرد ، العان خائن اونقدر زیاد شده که همین یک جمله آخر رو اگر کسی بهش عمل کنه یک قهرمان به گفته شما حداقل ملی هست .
[/font]
[font=Tahoma]
،ما اینجا هستیم بحث کنیم به نتیجه برسیم ،

تو پیام خصوصی جواب شما رو ارسال کردم
?من (مصدق) به انگلیسی ها گفتم شما قیام مردم تنگستان (شهید رئیس علی دلواری) را سرکوب نکنید مردم ایران از شما بیشتر متنفر می شوند من خودم به عنوان والی فارس انها را سر جایشان می نشانم

?مصدق در مذاکرات مجلس ملی چهاردهم می گوید:

?«... ]من گفتم[ وقتی که شما پلیس جنوب را مأمور تنبیه تنگستان بکنید بر منفوریت آن‌ها افزوده می‌شود. تنگستانی ها اگر شرارت می‌کنند من تصدیق می­‌کنم. اگر بعضی از آن‌ها راهزنی می‌کنند من تصدیق دارم. [ولی] اگر آن‌ها را پلیس جنوب تنبیه کند جزء شهدای وطن‌پرست‌ها می‌شوند!! و من راضی نیستم. ولی اگر من که والی هستم آن‌ها را تنبیه کنم به وظیفة خود عمل کرده‌ام و کار صحیحی کرده‌ام! گفت توضیحات شما مرا قانع کرد شما کار خودتان را بکنید من از شما تشکر می‌کنم! بعد از چند روز من تنگستان را امن کردم و (ماژور هوور) از من تشکر کرد! این سابقه است که من با ماژور هوور قنسول انگلیس دارم...»

?او از این اقدام خود به عنوان سابقه ای درخشان یاد می کند
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع