تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مصدق قهرمان ایران .
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
ما هنوزم نمی تونیم درست انتقاد کنیم .
ما هنوزم فرق فداکاری رو با خیانت رو نمی دونیم.

ما هنوزم فقط حرف میزنیم .
ما هنوزم شهید رو کسی می دونیم که تنش پر گلوله باشه و هدفش با ما یکی باشه .

ما هنوزم معنی شرف و ایثار برای حق رو نمی دونیم.
و، ای، وای بر ما ، که عادت کردیم چشمانمان را ببندیم .

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcSSMQfokcNbbRw_OY5MAU9...jH3zEcP6DQ]

(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۸:۱۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

ببخشید منظور از قهرمان چیه؟!!!!

[تصویر: %D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%82-%D8%AB%D8%B1%DB%8C%D8%A7.jpg]

مصدق در حال بوسیدن دست ثریا زن شاه خائن به وطن و اسلام

اگر آن هست این هم هست.
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcT756Z3htLKJbbQ5OYVbml...1ZH64Ej4lg]

من قهرمان را چه کسی بدانم: شعبان بی مخ

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcS1G28B6Cxfo4VVrbmY-hJ...PoloUxOw_x]
(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۹:۴۹)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]کاملا سنخیت دارند ...

1. در هر دو مسئله ، دشمنان قسم خورده ما هم پیمان شدند و تمام توانشون رو برای متوقف کردن ما به کار بستند
2. در هر دو مسئله موفقیت ایران مساوی است با به خطر افتادن منافع غرب
3. در هر دو مسئله به دلیل تحریم نفت ایران توسط دشمن ، اوضاع اقتصادی مردم بسیار به هم ریخت ... مصدق برای برپا نگه داشتن بودجه مملکت مجبور شد اوراق قرضه پخش کند ( یعنی از مردم خرده خرده پول جمع کنه )
4. در هر دو مسئله کشور ما به عنوان کشور پیش رو در منطقه و جهان به شمار میرفته ... ایران اولین کشور نفت خیزی بود که یک نهضت ملی برای ملی کردن نفت خودش به راه انداخت و الان هم اولین کشوری است در منطقه که دارد با دست خودش اورانیوم غنی سازی میکند و هسته ای شده

میبینید از لحاظ اصولی ( جدا از تفاوت های ظاهری ) این دو مسئله کاملا شبیه هم اند . شما اگر دلیلی دارید که این دو مسئله شبیه نیستند ، به صورت مستند و منظم ارائه بدید .

1- اون موقع چون بحث منافعشون در میان بود بعله،اما بازم مانند الان تمام جهان نبودن،آمریکا و فرانسه و بیشتر انگلیس بودن

2-قبول ندارم،موفقیت ایران در بحث صلح آمیز هسته ای چه خطری میتونه برای غرب داشته باشه؟!حتما یه چیزی دیدن که میگن دیگه

3-بازم مشکالات عین الان نبود،الان مطمئن باشید که شدت مشکلات اقتصادی چندین برابر اون موقع هست

4-خب به چه قیمتی برادر من؟نفت رو برای این تلاش کردیم تا ملی کنیم چون اقتصادمون بر پایه نفت بود(و هنوز هم بر پایه نفته)،سود سرشاری که در صورت ملی شدن نفت به کشور میرسید بسیار زیاد بود،اما ما این همه هزینه کردیم برای مسئله هسته ای،بالای 30 میلیارد دلار به روسیه دادیم برای راه اندازی فقط یه نیروگاه هسته ای،مسئله ای که برای کشور فقط هزینه بوده

برادر من قبول کن مقایسه ات اشتباه بوده،نمیگم اصل حرف اولت ینی اینکه برای احقاق حقوقمون داریم تلاش میکنیم غلط بوده،نه،باید در همون سطح نگهش میداشتی نه اینکه همه چیزو اومدی به هم ربط دادی و مسائل رو بیخودی تو در تو کردی
(۲۹/مرداد/۹۲ ۲۱:۳۷)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]ما هنوزم نمی تونیم درست انتقاد کنیم .
ما هنوزم فرق فداکاری رو با خیانت رو نمی دونیم.

ما هنوزم فقط حرف میزنیم .
ما هنوزم شهید رو کسی می دونیم که تنش پر گلوله باشه و هدفش با ما یکی باشه .

ما هنوزم معنی شرف و ایثار برای حق رو نمی دونیم.
و، ای، وای بر ما ، که عادت کردیم چشمانمان را ببندیم .

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcSSMQfokcNbbRw_OY5MAU9...jH3zEcP6DQ]

اگر آن هست این هم هست.

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcS1G28B6Cxfo4VVrbmY-hJ...PoloUxOw_x]

اول اینکه شعبان بی مخ لعنت خدا بر او باد

دوم اینکه یک نفر آدم درست نمیره دست زن رو بوس کنه

اصلا متوجهید؟

زن

ولی ممکنه یه نخاله برا عوامفریبی در کنار افراد موجه قرار بگیره

در مورد عکس اولتون

سران جنایتکار نازی هم در دادگاه اهل باطل محاکمه شدند با وضع خیلی بد
چه توقع زیادی از خواننده تاریخ دارین که انصاف داشته باشه و حب و بعض رو کنار بذارهAngry
همین ثریا خانمی که شما عکسشو گذاشتین شاه رو ترغیب به امضای حکم نخست وزیر ارتشبد زاهدی کرد و ادامه اون فجایای تاریخی . اما واقعا انتظار داشتین از این عکس برداشت کنیم آقای مصدق بد بد بد بوده؟
طرف کلی با امثال رضا خان جنگیده بعد با یه عکس کلهم بد میشه؟ اتفاقا من هم دست بوسی زور رو نمی پسندم ولی اگه بخواد با همچین چیزی قیاس بشه که مصدق بد بوده میشه گفت اعلی حضرت گفتن آقای کاشانی هم بد بوده!حالا اگه دست خط مبارک نشونه بد بودن مصدقه اوامر شاه هم ........ ! افتضاحه این حرف ها اینقدر دامنگیر ماها شده که تو مناظره های تلویزیونی هم کشیده شده.
هیچ شخصیت تاریخی نیست که خوب و بد مطلق باشه!
هردو در این اشتباهات مقصر نبودن حرفیه که تو کتاب تاریخ معاصر مدارس ودانشگاه های! ما تکرار میشه، که ..........Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
حداقل اگه ایشون اینهمه بده! رفتار ایشون وقتی رفته بودن دیوان لاهه در مقابل مقامات انگلیسی برای همه ما و مقامات ما درس بزرگیه.
من هم در مورد حق داری ملت ایران تو مسئله انرژی موافقم .
دوستان هم گفتن که اون موقع هم وضع مردم بد شده بود اوراق پخش میکردن اما از حق خودشون کوتاه نیومدن اتفاقا خود آقای مصدق هم گفته بودن هدفش از تلاش برای ملی کردن بازدهی اقتصادی در اون موقع نبوده بلکه به فکر آیندگان کشورش بوده.
نقل قول:دوم اینکه یک نفر آدم درست نمیره دست زن رو بوس کنه

اصلا متوجهید؟

شما هم حتما متوجهید که تفتیش عقاید کار درستی نیست دیگه؟

اومدیم و طرف اصن مسلمون نبود،یا مسلمون اسمی بود و در عمل اعتقادی بهش نداشت(که مرحوم مصدق احتمالا اینطور بوده)

چنان میگن زن انگاری زن یه موجود فضاییه،برای شماها که با دیدن یه زن بی حجاب حالی به حولی میشین بعله درست نیست،اما برای خیلی ها بدین شکل نیست،بگذریم بحث اصلی این نیست

اما بهتر هست که همه چیز رو این وسط با متر اسلام نسنجیم،عقاید دیگه رو هم قبول داشته باشیم،عقاید متفاوت رو
(۲۹/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۹)anti نوشته است: [ -> ]شما هم حتما متوجهید که تفتیش عقاید کار درستی نیست دیگه؟

اومدیم و طرف اصن مسلمون نبود،یا مسلمون اسمی بود و در عمل اعتقادی بهش نداشت(که مرحوم مصدق احتمالا اینطور بوده)

چنان میگن زن انگاری زن یه موجود فضاییه،برای شماها که با دیدن یه زن بی حجاب حالی به حولی میشین بعله درست نیست،اما برای خیلی ها بدین شکل نیست،بگذریم بحث اصلی این نیست

اما بهتر هست که همه چیز رو این وسط با متر اسلام نسنجیم،عقاید دیگه رو هم قبول داشته باشیم،عقاید متفاوت رو

مغالطه میکنید و البته از بحث هم خارج شدید

ولی

مهم ترین نکته همینجاست که مسلمان نبوده و اعتقادی هم نداشته و اینکه اسم مسلمانی داشته ....(معنی خاصی دارد)

در مورد اون حالی به حولی هم بستگی به شما داره

اینکه تعریف شما از حالی به حولی چیه زمین تا آسمونه

اما آدم فضایی ها ......

در ضمن ما همه چیز رو با متر اسلام باید بسنجیم چون مسلمانیم

قرار نیست عقاید دیگر رو قبول داشته باشیم چون پلورالیست نیستیم

ولی احترام میگذاریم
(۲۹/مرداد/۹۲ ۲۱:۵۵)anti نوشته است: [ -> ]1- اون موقع چون بحث منافعشون در میان بود بعله،اما بازم مانند الان تمام جهان نبودن،آمریکا و فرانسه و بیشتر انگلیس بودن

2-قبول ندارم،موفقیت ایران در بحث صلح آمیز هسته ای چه خطری میتونه برای غرب داشته باشه؟!حتما یه چیزی دیدن که میگن دیگه

3-بازم مشکالات عین الان نبود،الان مطمئن باشید که شدت مشکلات اقتصادی چندین برابر اون موقع هست

4-خب به چه قیمتی برادر من؟نفت رو برای این تلاش کردیم تا ملی کنیم چون اقتصادمون بر پایه نفت بود(و هنوز هم بر پایه نفته)،سود سرشاری که در صورت ملی شدن نفت به کشور میرسید بسیار زیاد بود،اما ما این همه هزینه کردیم برای مسئله هسته ای،بالای 30 میلیارد دلار به روسیه دادیم برای راه اندازی فقط یه نیروگاه هسته ای،مسئله ای که برای کشور فقط هزینه بوده

برادر من قبول کن مقایسه ات اشتباه بوده،نمیگم اصل حرف اولت ینی اینکه برای احقاق حقوقمون داریم تلاش میکنیم غلط بوده،نه،باید در همون سطح نگهش میداشتی نه اینکه همه چیزو اومدی به هم ربط دادی و مسائل رو بیخودی تو در تو کردی

1. الانم تمام جهان نیستند ، صرفا چندتا کشور غربی اند ... 120 کشور عدم تعهد از برنامه هسته ای ما بارها حمایت کرده اند . شما یک نمونه بیارید که در داخل اون اکثریت کشور های جهان رای به محکومیت برنامه هسته ای ما داده باشند
جالبه که بدونید مخالفین مصدق هم یکی از ایرادتشون همین بود ... به مصدق میگفتند چرا مملکت رو با دنیا در انداختی ؟!!!

2. هسته ای شدن ایران یک جرقه است برای اینکه باقی کشور ها هم به سمت سوخت هسته ای برند . فقط کافیه ایران بتونه این مبارزه رو ببره ، مطمئنا غربی ها بعد از ایران جلوی هیچ کشور دیگه ای رو نمیتونند بگیرند

3. این حرفتون کاملا بی اساس و نشون دهنده اینه که در مورد اون زمان اطلاع دقیقی ندارید .
الان ما سالی نزدیک به 60 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داریم و با چندین کشور قرار داد نفتی داریم و با تحریم ها اوضاع این شده . اون زمان صادرات غیر نفتی مون تقریبا چیزی از بودجه رو در بر نمیگرفت و تنها خریدار نفت ما هم انگلیس بود که تصمیم گرفت نخره ( یعنی عایدات نفت شد صفر ، الان صفر نیست ) .
یکی از بزرگترین ایراداتی که به مصدق گرفته میشد همین وضع اقتصادی اون زمان بوده .
و برای شما نوشتم که مصدق در مورد جنبه اقتصادی و اخلاقی نفت چه اعتقادی داشت ... مصدق بیش از اونکه دنبال منافع اقتصادی مملکت باشه ، دنبال استقلال و آزادی مملکت بود .

4. این 30 میلیارد دلار رو از کجا آوردید ؟!!!
اگه از روند بودجه کشور خبر داشته باشید متوجه میشید که این حرف دروغه ، مثل خیلی دیگه از دروغ های بالاترین .

به چه قیمت ؟؟؟ من همین حرف مصدق رو برای شما دوباره مینویسم تا متوجه بشید به چه قیمت :
نقل قول:یک خانه خراب که مالک بتواند از حق مالکیت خود استفاده کند به از قصوری است که در آن سکنی کنند ولی نتواننددر خانه دخل و تصرفی بنمایند .

حتی اگر شده به این قیمت :

امام حسین :

انّی لا اَری الموتَ الّا سعادةً و الحیاة مع الظالمین الّا برماً
من مرگ را جز سعادت و زندگانی در کنار ستمگران را جز ننگ نمیدانم

کل حرف من این بود که اگر قرار است دم از مصدق بزنیم ... باید اول خوب بشناسیمشون و به راهی که رفتند عمل کنیم ... نه اینکه فقط توی سالروز کودتا 28 مرداد ، بگیم عجب مرد بزرگی بود ولی توی عمل پشت مصدق های زمان رو خالی کنیم و هر چی از دهنمون در بیاد بهشون بگیم .
عادت خوبی نیست یه فرد رو مطلق بد بدونید !
اونم کسی مثل دکتر مصدق بزرگوار ، بیارم براتون کسایی که دست زنی رو بوس نکردن یغشونم تا خرخره بستن ولی مملکتمون رو بفروش رسوندن ؟!
از روحانی جماعت نام ببرم ؟

من به نیت و بزرگواری آقای مصدق هیچ شکی ندارم ، تنها شاید اشتباهات تاکتیکی داشت (مثل انحلال مجلس).
اسم قهرمان برازنده ایشونه !Heart

یه مقداری لازمه آدم مغز و محتوای آدم ها رو بررسی کنه ، نه سایز ریش و یقه و . . .
ضمنا اون زمان رو با الان مقایسه می کنید ؟! همین مادر و پدرها محترمتان که قبل انقلاب بودن و الان حجابشونم مثلا کامله نشنیدید از گذشته چی می گن ؟! آدم لازمه یه جو انصاف داشته باشه.
نقل قول: اگر آن هست این هم هست.

شما یه چیزی گفتید الان مرغ پخته هم داره تو قابلمه میخنده........
نقل قول:کل حرف من این بود که اگر قرار است دم از مصدق بزنیم ... باید اول خوب بشناسیمشون و به راهی که رفتند عمل کنیم ... نه اینکه فقط توی سالروز کودتا 28 مرداد ، بگیم عجب مرد بزرگی بود ولی توی عمل پشت مصدق های زمان رو خالی کنیم و هر چی از دهنمون در بیاد بهشون بگیم .
آره خدایی دمت گرم ،

درود بر شرف مصدق ، که برای استقلال و آزادی کشورش از همه چیزش مایه گذاشت.
اتفاقا قضیه هسته ای دقیقا تکرار چیزی مثل همون شرایطه !
به قول ایشون نقل به مضمون ، اگه حتی الان نتونیم به اندازه کافی استخراج کنیم (شما در مورد انرژی هسته ای و بهره وری فرض کن) ، حداقل به اینصورت برای آیندگان مملکت چیزی خواهد موند !!

دوست آنتی که گفتی براشون ضرری نداره ، میشه بفرمایید پس چرا اینقدر مخالفت می کنند ؟! دوربین هاشون که دیگه تا مستراح نیروگاه های ما رو کشیک میدن ؟! ما که بارها رسما اعلام کردیم دنبال استفاده صلح آمیز هستیم ، همکاری فراتر از وظیفه مون رو هم انجام دادیم. برادر من باید یاد می گرفتید تا امروز قضیه چیه ، اگه یاد نگرفتید امیدی نیست به اینکه متوجه جریان بشید !! هر جا حرکتی برای پیشرفت بدون وابستگی کشور اتفاق بیوفته امپریالیست خونش به جوش میاد ! به خصوص اگه اون کشور نقش الگو و مبتکر باشه !
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع