آخه برادر من دوست من عزیز من ! من چی بگم به شما؟
من همین جا عاجزانه از دوستان تقاضا دارم که فهرست شخصیت های ایرانی را که از تهمت های خیانت ،ماسون بودن ، شیطانی و شیطان پرست بودن، و کلیه حرکات و تحرکاتی که به نفع شیطان باشد و یا اینکه شخص شیطان و یا یکی از یاران او را مورد حمایت یا تشویق قرار دهد و یا به هر نفعی به وی کمک نماید را تدوین کنند.
تا ما دقیقا بدونیم که کی ها رو باید به عنوان قهرمان معرفی کنیم!
راست گفته اند که در دروازه رو می شه بست دهن مردم رو نمی شه بست!
برادر من نه اون آقایی خوبه که نگاهشم به خانم نمی افته ولی می ره ربا می خوره دهن مملکت رو سرویس می کنه بعدشم تا می تونه خون مردم رو تو شیشه می کنه راست می گید اون خوبه!
(در این عکس شعبان جعفری در کنار آیت الله کاشانی )
شعبان جعفری یکی از مریدان آیت الله کاشانی بود، در زمان دوستی آیت الله کاشانی جناب آقای شعبان جعفری
((شعبان بی مخ )) شعار های زنده باد مصدق از دهانش نمی افتاد و بعد از اختلاف یکی از عوامل ایجاد تظاهرات بر علیه مصدق بودند ، بعد از واقعه 25 مرداد و فرار شاه و بازداشت برخی از فرماندهان ، کسی که باعث تغییر وضعیت شد (بخشی ) شعبان جعفری بود با ایجاد تظاهرات شد (( طبق اسناد غیر مهرمانه شده ی سازمان سیا ، به برخی از زور خانه دار ها برای ایجاد آشوب هزینه پرداخت شده بود )) قابل توجه است که شعبان جعفری یکی از معروفترین زور خانه دار های آن زمان بود . پس ازسقوت مصدق شعبان جعفری از به وسیله ی شاه مورد لطف قرار گرفت .
![[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcSo6JnerV9vC0zbdlOkJgr...PnXTdrNxrM]](http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSo6JnerV9vC0zbdlOkJgrNjTCWzT8bGfSq23705RPnXTdrNxrM)
ببین برادر
نمی خواهم به آیت الله کاشانی تهمت بزنم یا بگویم خائن بوده ، نه نمی توانم بگوییم ، اما نمی توانم او را فداکار بدانم ،یا بگویم او از مصدق حمایت کرد ، دلایلی هست که نشان می دهد آیت الله کاشانی به نفع شاه نظر داده است ، اما مورد تائید من نیست ، و همینطور نوشته های بدون مدرک شما را نمی توانم قبول کنم .
من آدم افراطی نیستم اگر روزی ثابت شود ، مصدق غلط بوده من خجالت نمی کشم بگویم غلط بوده
برادر من کسی را که عمری در مقابل استعمار گران ایستاده و استعمار گران او را محاصره کردند و بعد با سوء استفاده از سکوت ها و فریاد های خریداری شده ، شکست دادند را قهرمان می دانم و دلیلی نمی بینم که مصدق بخواهد از عمد کودتایی بر علیه خود آماده کند یا حتی همکاری کند و بعد به زندان بیفتد و بعد تبعید و مرگ را برای خود رقم بزند ،
حرف اضافه
شعبانبیمخ درجریان کودتای 28مرداد32سواربرجیپ درب خانه دکترمصدق راشکست ودرهمان روزسرکردگی اراذل و اوباش را به دستورسپهبدزاهدی (نخستین وزیرایران بعدازدولت مصدق)به عهده داشت وطرفداران دکترمصدق بویژه دکترحسین فاطمی مدیرروزنامه باخترامروز و وزیرامورخارجه دولت دکترمصدق راآماج بیرحمانه ی چاقوی خویش قرارداد.این درحالی بودکه وی ادعای پهلوانی، جوانمردی ولوتیگری داشت ودرزورخانه هنگام کباده کشی نعره یاعلی یاعلی میزد.
درجریان قیام 15خرداد42دردفاع ازخودوزورخانه اش عاجزمانده بود و زورخانه اش توسط طیب حاج رضایی به آتش کشیده شد(طیب در28مرداد32ازقداره بندهای طرفدارشاه بودولی در15خرداد42به مردم پیوست وسپس به زندان افتادوتیرباران شد)شعبان به هنگام طوفان انقلاب اسلامی باهمه ادعای شاهپرستی، پیش ازفرارشاه ازایران(26دی57)راه خارج ازکشور(اسرائیل)راپیش گرفت ودرنهایت درسن 85سالگی درهمان روز28مرداد1385درآمریکامرد.
torbatheydari.blogfa.comبعد از کودتا
روزولت در روز کودتا 390000 دلار بین دار و دسته ی شعبون بی مخ پخش کرد.انچنان که در عصر روز کودتا واحد پول تهران از تومان به دلار تغییر پیدا کرده بود.تا جاییکه این اشرار پول تاکسی را هم به دلار میپرداختند.(16)
انچه که مسلم است اینست که روزولت مقدار 10000 دلار در پاکت گذاشته و داده است تا از طریق احمد ارامش به دست کاشانی برسد برای همکاری در کودتا.ولی اینکه ایا این پول به دست کاشانی رسیده است یا نه .میتوان این شواهد را جدی گرفت ولی قضیه هنوز قاطع و مسلم نیست.(17)
کاشانی طی اعلامیه ای که از رادیو تهران پخش شد به دولت زاهدی اخطار داد که مبادا بر سر نفت سازش پنهانی کند.البته در پایان اعلامیه اش0 گفت که زاهدی خود یکی از طرفداران جبهه ملی بوده است(18)
مهندس حسیبی که از مردان پاک روزگار و از یاران مصدق بود گفت:"هندرسون قبل از اینکه روز 27 مرداد به خانه ی مصدق بیاید خانه ی کاشانی بوده است.(19)
کاشانی همچنین در مصاحبه باروزنامه ی المصری گفت:"من از ژنرال زاهدی مادام که به منفعت ایران قدم برمیدارد پشتیبانی میکنم..هر وقت که نظرم برسد او بر خلاف مصلحت ایران عمل میکند با او مخالفت میکنم.تا این لحظه راجه به کار او نمیتوان قضاوت کرد.(20)
کیهان در روز 9 مهر 32 مینویسد:"از ابتدای روی کار امدن دولت جدید اقای سپهبد
زاهدی تصمیم گرفته اند هر 15 روز با ایت الله کاشانی دیدار نمایند.دیروز ظهر این ملاقات در منزل شخص ثالثی انجام پذیرفت و....
کاشانی در پاسخ به سوال اخبار الیوم مبنی بر اینکه به نظر شما بزرگترین اشتباه مصدق کدام است؟گفت:پایمال کردن قانون اساسی و و عدم اطاعت از اوامر شاه(21)
کاشانی در جواب روزنامه ی المصری که پرسیده بود ایا عقیده دارید مصدق مستحق همین سرنوشتی بود که به او رسید؟گفت:"خداوند عادل است و انچه امروز بر مصدق گذشته است نتیجه ی عدل خداوندی است.(22)
وی همچنین در مصاحبه با اخبار الیوم گفت:"این مصدق راه را گم کرده و مستحق چنین عاقبتی بوده است.تمام هم و غم او این شده بود که مردم فریاد زنند زنده باد مصدق.مصدق به من و کشورش خیانت کرد.طبق شرع شریف اسلامی مجازات کسی که در فرماندهی و نمایندگی کشورش خیانت کند مرگ است.(23)
سرانجام در2 دی 1340دکتر امینی نخست وزیر به ملاقات وی رفت و شاه هم در 18 اسفند از او عیادت کردو ایت الله کاشانی در 23 اسفند 1340 فوت گردید.
---------------------------------------------
بعد از کودتای نافرجام 25 مرداد و در شب 27 مرداد کاشانی نامه ای به مصدق فرستاد وپس از گله از مصدق به خاطر رفتار با خود از او میخواهد دست به دست دهد تا کودتا را خنثی کند گرچه معلوم نیست منظورش کدام کودتاست.جواب مصدق به وی چقدرکوتاه زیبا به جا و محکم است."اینجانب مستظهر به پشتیبانی ملت ایران هستم.والسلام"
"درباره ی اعتبار نامه ها با انکه بسیار روی ان جدل شده است ولی از روی نحوه دستخط و نحوه نگارش انان جای هیچ گونه شکی باقی نمیماند که نامه معتبر است.از طرف دیگر این استدلال هم پذیرفتنی نیست که این نامه ها کاشانی را از هر گونه دخالت در کودتا مبری میکنند و سندی بر بلاهت مصدق در عدم توجه به توصیه او هستند .در روز 27 مرداد کودتای دو روز پیش نا فرجام مانده بود و اگر کودتای 28 مرداد بوده پس بعید است درباره ی کودتای قریب الوقوعی نامه بنویسد که خودش قاعدتا به دلیل دست داشتن در ان از ان مطلع شده است.
ettelaat.net
برادران و خواهران اینها نوشته های قابل توجه برخی از سایت ها است اما ، ما احتیاج به دقت بیشتر در مورد هر چیزی داریم .
دوستان عزیز که تلاش می کنند چهره های تاریخی رو بدنام کنند. لطفا بدونید که از جمله عواقب این قبیل کار ها وسیع تر شدن شکاف بین ملیت و مذهبه. تاریخ رو تکرار نکنید.
ببخشید یه تذکر توی پرانتر بدم.
دوستان لطفا این املای کلمات رو رعایت کنید. برای افراد محقق و پژوهشگر کسر شانه که لغات اینقدر غلط املایی داشته باشند.
(۶/شهریور/۹۲ ۲۲:۰۸)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز که تلاش می کنند چهره های تاریخی رو بدنام کنند. لطفا بدونید که از جمله عواقب این قبیل کار ها وسیع تر شدن شکاف بین ملیت و مذهبه. تاریخ رو تکرار نکنید.
ببخشید یه تذکر توی پرانتر بدم.
دوستان لطفا این املای کلمات رو رعایت کنید. برای افراد محقق و پژوهشگر کسر شانه که لغات اینقدر غلط املایی داشته باشند.
شرمنده همه اگه منظورتون با بنده است

در حد سوادم نوشتم
البته شما هم شامل همه می شید اما من کلی گفتم روی سخنم باشما نبود
وای دیدی چی شد هم اکنون عبدالرحمان بنده رو رسوا فرمود برادر من ،،چه ربطی داره
آتش خشم شما از جای دیگه است ، اخوی جان من هنوزم از کارهای خوب آقای مصدق حمایت و تعریف میکنم ، حالا چون از ایشون تعریف کردم شدم معلوم الحال و چسبیدم به بقایی ، اینو به من نگید که شما رو میشناسم اینو به تازه واردای کانال بگید شما همون کسی هستی که برای آقای احمدی نژاد سینه چاک میکردی امروز شدی منتقد برادر ، من از دکتر علی شریعتی هم حرف زدم و تعریف کردم ، از دکتر چمران هم تعریف کردم ، از آقای مطهری هم تعریف کردم ، من تاپیک پدر و مادر دوستتان دارم هم باز کردم ، من تاپیک آلبوم عکس قهرمانان هم باز کردم و شهیدان رو قهرمان خودم میدونم ،پس با این وضع شما نمیتونی من رو منصوب به این و اون و منحرف بدونی ، من یکی دو ساعت پیش مطلب گذاشتم و گفتم لطفا کمی روش تفکر کن و شما نگذاشتی 24 ساعت از روی مطلب بگذره و به خیال خودت من رو رسوا کردی
حداقل میگذاشتی ی روز بگذره بعد میگفتی ، فکر کردم و جواب دادم .زوروی عزیز
(۱۲/اسفند/۹۶ ۱۹:۲۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]پس فردا سالمرگ مصدقه
به برکت روشنگری ها و خدمات امثال همین مصدق بود که آخوند جماعت تونست بیاد رو موج اعتراضات مردم سوار بشه و خودشو همه کاره نشون بده !
شروع تمام فعالیت های اعتراضی و روشنگرانه به دست امثال همین مصدق و چمران و بقیه روشنفکران صورت گرفت !
وگرنه آخوندا میدونستن نفت چیه و ملی شدنش چجوریه ?? یا تحصیل کرده ها !?