تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ایا حجاب در حکومت اسلامی اجباریست ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
بعیده با رسم شکل هم فرقی حاصل بشهSmile
(۱/مهر/۹۲ ۱۱:۴۲)وحید110 نوشته است: [ -> ]بعیده با رسم شکل هم فرقی حاصل بشهSmile

پس به نظر شما من شاگرد خنگی هستم؟! SadHuhConfused

ولی آقای وحید 110 سوالم جدی بود. سبک پرسشم اینجوری بود.
حالا توضیح بدین.
خوب وقتی ما میخواهیم بگیم نظر شارع مقدس اینه . نمیشه گفت به نظر من .
باید بگیم شارع طبق این دلایل حجاب رو اجباری یا اختیاری میدونه
(۱/مهر/۹۲ ۱۳:۰۸)وحید110 نوشته است: [ -> ]خوب وقتی ما میخواهیم بگیم نظر شارع مقدس اینه . نمیشه گفت به نظر من .
فهمیدم!
پس برم احادیث ایات روایات اصول فقه ادله فقاهتی و مبانی فقهی را پیدا کنم و بیام بنویسم!
به شرطی که بعد نگین : برای میلمون دلیل پیدا کردن اشتباهه!
Smile

دلیل من نیست که ! مال شارع مقدسه!
فقط نظر خودمو میگم:

ببینید حجاب آزاد یکسری اماکنی رو طلب میکنه که اون اماکن بخودیه خود ترویج فساد میکنن... کشورایی که حجاب توشون آزاده اماکنی رو هم در جواب به این مسئله قرار دادن... امّا وقتی حجاب آزاد باشه ولی اماکنش نباشن این شدیداً رو ذهن و روان افراد تاثیر میزاره و باعث افسردگیه شدید میشه... چیزی که الان هم تو جامعه میبینیم... ریشه 90 95 درصد فسادهای اخلاقی، بی بند و باریها، زنا ها و... بدحجابیه... نمیشه فرهنگ غرب که ریشه اش به یونان و روم باستان برمیگرده رو با فرهنگ ایرانی اسلامی ما جمع کرد... تفاوت از زمینِ تا آسمون
بحث کلا از پایه غلطه!

شما پایه رو کلمه ی "حکومت اسلامی " قرار دادید! در جایی که در حال حاضر هیچ حکومت اسلامی وجود نداره!

اینجا جمهوری اسلامی است یعنی اسلامی بودن به خواسته ی مردم (جمهوریت) برپا شده! بنابراین حتی اگر به این برسیم که در حکومت اسلامی حجاب باید اجباری باشه ! بازهم هیچ تسری و تعمیمی نمی تونیم به اوضاع فعلی کشور بدیم!
البته بنظر من جمهوری اسلامی یعنی اینکه مردم در چارچوب اسلام انتخاب کنن(جمهوریت در چارچوب اسلام)

نه صد در صد موافق حجاب اجباریم نه مخالف.. از یه طرف اعتقاد دارم حجاب آزاد باعث میشد حرمتِ حجاب حفظ بشه!!!
حجاب در اسلام واجبِ اما در غيراسلامى ها اجبار( منظور در كشور ايران)
ما حجاب رو اجبار كرديم براى غير مسلمونها و اين خيلى آسيب زاست و هر چه به جلو پيش بريم اين "بدحجابى "هايى كه از "اجبار حجاب "ظهور كرده "حجاب اصيل اسلامى "رو نابود مي كنه
واقعا به يه شال نازك كه از پشت و جلو موها بيرونن و آرايش بيش از حد و.. بايد بگيم حجاب؟
اجبار داره حجاب واقعى رو منهدم ميكنهConfused
(۱/مهر/۹۲ ۱۵:۲۶)FN_AntiZionism نوشته است: [ -> ]البته بنظر من جمهوری اسلامی یعنی اینکه مردم در چارچوب اسلام انتخاب کنن(جمهوریت در چارچوب اسلام)
اگر این طور که شما می فرمایید بود، اونوقت رفراندوم 12 فروردین بی معنی می شد!
رفراندوم 12 فروردین یعنی اگه مردم نمی خواستند، می تونستند به جمهوری اسلامی رای ندن و هیچ اجباری هم در کار نبود!

(البته اگه دوستان الان نیان بگن رفراندوم صرفا کری خوندن امام برای شاه بود)
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع