(۴/مهر/۹۲ ۰:۱۰)110 نوشته است: [ -> ]شما اول برو در مورد رفراندوم درگیریتون رو با خودت حل کن بعد بیا صحبت کن!
برای اینکه بدانید این درگیری نیست. نظر خود امام را در مورد این رفراندوم میارم. شما هم اگر برای ادعای خودتان در مورد درفراندوم منبعی دارید بیارید:
نقل قول:
من از عموم ملت ایران تشکر میکنم که در این رفراندم شرکت کردند و رای قاطع خودشان را که باید گفت صددرصد پیروزی بوده است و رای داده شده است، به طور قاطع رای خودشان را دادند و به جمهوری اسلامی همه رضایت دادند و رای دادند؛ چنانچه قبلا هم داده بودند این رای را. ما احتیاجی نمیدیدیم در این مساله به رفراندم لکن چون برای قطع بعض حرفها و بعض بهانهها بنابراین شد که رفراندم بشود. بهانه گیرها فهمیدند به اینکه مساله آنطور که خیال میکردند نیست و ملت با اسلام است،ملت با روحانیت اسلام است،ملت میخواهد که قرآن کریم در ایران عمل بشود...
http://www.jamaran.ir/fa/NewsContent-id_17023.aspx
ببینید امام خودش دلیل رفراندوم را قطع بعضی حرفها و بهانه می گوید. که اطرافیان و دوستان امام جزئیات بیشتر این حرفها و بهانه را را گفته اند.
امام در همین سخنرانی بارها از جمهوری اسلامی و همچنین حکومت اسلامی استفاده می کند. یعنی حکومت ایران یک حکئمت اسلامی است و اصل با اسلام است. این از سخنرانی های امام واضح است که اصل بااسلام است. حداکثر اگر ادعاهای شما درست باشد می توان به درست بودن یا نبودن کلمه جمهوری ایراد گرفت ولی آنچه از سخنرانی های امام واضح است این است که محتوا اسلامی است.
شما چرا به سوالات بنده در مورد رفراندوم جواب نمیدید و فقط ادعاهای خودتان را تکرار میکنید؟
نقل قول:علی عبدالله صالح هم می گه یمن جمهوری هست! اما (این اما خودش متناقض جمهوریت هست) جمهوریت در چارچوب حرفهای من! اگر 100 درصد مردم هم با من مخالف باشند این با جمهوریت تناقضی نداره!
یمن بحث دیگری است. قاطی نکنید. شما در مورد ایران دلیل بیارید. ایران در چارچوب حرف اسلام است. نه در چارچوب حرف. خود رهبر. ولایت فقیه با دیکتاتوری زمین تا آسمان فرق دارد. مثل اینکه مشکل شما بنیادی تر از این حرفهاست.
نقل قول:دوستان هم خر و می خوان هم خرما رو! یا احکام اجباری یا نظر مردم نه اینکه بگیم ما احکام اجباری رو با نظر حتما مثبت مردم قطعا اجرا می کنیم!
شما هر وقت جمهوری با جمهوری اسلامی را فهمیدید بیایید صحبت کنید. شما چسبیدی به جمهوری اسلامی را انداختی دور. مثل اینکه بگی آب اکسیژن است و باید گاز باشد.
نقل قول:منم همینو میگم ! من می گم اگر حرف از جمهوریت زده می شه باید قطعا به معنای مطلقش عمل بشه
حرف از جمهوریت نزده. حرف از "جمهوری اسلامی" زده که معنایش خاص خودش می شود.
نقل قول:نه مثل دیکتاتورهای منطقه که خودشون رو جمهوری می دونن!
اشتباهات دیکتاتورهای منطقه را نباید به ایران تعمیم داد.
در ضمن یمن جمهوری است و شما درست میگید. ولی ایران جمهوری نیست. جمهوری اسلامی است.
نقل قول:قانون اساسی هر کشوری یک تعریف از جمهوریت کرده! اما جمهوریت معناش همونه که گفتم و با قدرت طلبی حاکمان معناش تغییر نمی کنه!
من نمی دانم شما چرا اسلامی را میندازید دور. هر وقت گفتن جمهوری ایران شما درست میگید. ولی "جمهوری اسلامی" یک ترکیب است. اصلا فرض شما غلط است. شما دارید فرض میگیرید حکومت جمهوری ایران است. مثل جمهوری یمن.
نقل قول:انگار بنده یک پراید بخرم بعد بهش بگم این ماکسیماست چون من خریدم خودم براش نام انتخاب کردم به کسی هم مربوط نیست ماله خودمه!
اگر ایران خودرو یک خودرو جدید معرفی کنه به نام "پراید ماکسیمایی" آن موقع یک خودروی جدید و خاص است که باید از خود ایران خودرو بخواهید آن را تعریف کند. شما همش اسلامی را میندازید دور. به تنها کسی هم که مربوط است پراید ماکسیمایی را تعریف کند خود تولید کننده آن است. نه به دیگران. اگر کسی بیاید بگوید این پراید ماکسیمایی چون کلمه پراید توش هست پس باید صندوق عقبش مثل پراید باشه چی میگن بهش؟ و همش هم گیر بده که این پراید است. ولی کلمه ماکسیمایی را بندازه دور.
نقل قول:حرفهای خنده دار نزنید خواهشا 4 تا عاقل این طرفا رد می شن به هممون می خندن!
اگر کسی عاقل باشه معنی ترکیب را می فهمه.
نقل قول:من فقط جمهوریت رو تعریف کردم! و معنای جمهوریت با اجبار اکثریت قابل جمع نیست. اگر قراره در کشوری جبر بر اکثریت حکم فرما باشه خود به خود جمهوریت ساقط می شه ولی کلا انگار شما نمی فهمید من چی می گم!
شما درست میگید ولی حکومت ایران جمهوری ایران نیست. شما مثل اینکه ایران را با یمن قاطی کردید.
نقل قول:ولی من صلاحیت تعقل رو دارم و فکر می کنم نه مثل شما..... !!
درست است. من گفتم صلاحیت تعریف "جمهوری اسلامی" فقط مال ابداع کننده آن است که امام خمینی (رحمة الله علیه) است. این یک ترکیب جدید است.
نقل قول:نمی شه با چسبوندن کلمه ی "اسلامی" به "جمهوری"، معنای جمهوری رو عوض کرد!
چرا نمیشه؟ خیلی هم خوب میشه. دیدیم که امام خمینی چسبان و شد. خوب هم شد. و جمعیت ایران هم همه تایید کردن و بله گفتن. تا بترکه چشم حسود. این ادعای ثابت نشده شماست که نمیشه
نقل قول: اگر می گیم جمهوری اسلامی باید هم جمهوریت وجود داشته باشه هم اسلامیت نه اینکه دو تا ناخونک به جمهوری بزنیم 2 تا ناخونک به اسلامی و یک آش شلوقلمکار درست کنیم بنام جمهوری اسلامی! من نمی گم جمهوریت و اسلامیت تناقض داره و قابل جمع نیست ولی اگه قرار باشه تمام احکام اسلام با اجبار به اکثریت (با فرض کثیر بودن مخالفین حجاب) تحمیل بشه ، خود به خود جمهوریت معنای خودش رو از دست می ده!
ببینید جمهوری اسلامی یک ترکیب است و مبدع آن تعریف دقیق آن هم ارائه داده که یعنی چی. حالا ناخنکی هست یا هرچی هست به خود مبدعش مربوطه.
مثل اینکه یکی یک غذای جدید ابداع کنه اسمش را بذاره ماکارونی آبگوشتی. خوب کی باید بگه این غذا چطوری درست میشه؟ مبدع آن یا دیگری؟
نقل قول:جمهوریت یک معنای مطلق داره !
جمهوری اسلامی یک معنای مطلق داره! که لزوما معنای جمهوری خالی در آن بطور کامل ممکن است نباشد.
نقل قول:و هیچ کس صلاحیت تعریف به دلخواه از جمهوریت رو نداره!
درست است. صلاحیت آن با مبدع آن است. ولی "جمهوری اسلامی" یک ترکیب جدید است.
نقل قول: اسلامی بودن هم تعدیل کننده ی جمهوریت نیست و فقط می تونه در کنارش به عنوان مکمل قرار بگیره و نباید ناقض اون باشه!
اینکه نقش اسلامی و جمهوری در این ترکیب چگونه است را فقط مبدع آن تعریف می کند. یعنی جمهوری محدود در چارچوب اسلام.
نقل قول:من گفتم اگر حرف شما در مورد رفراندوم درست باشه پس جمهوری اسلامی بی معنی است!
من منبع از خود امام آوردم. جمهوری اسلامی هم امام معنی کرده. و شما جمهوری را با جمهوری اسلامی قاطی کردی.
نقل قول:من می گم نمی شه از معنای جمهوریت اونجایی که خوشمون میاد رو انتخاب کنیم
میشه خوبم میشه. به کسی هم مربوط نیست. شما اگر مشکل داری برو سازمان ملل شکایت کن بگو از کلمه جمهوری سو استفاده شده.
دلیل شما چیست که نمیشه یک ترکیب جدید با استفاده از جمهوری ابداع کرد؟
شما خودت ابداع کن. جمهوری لیبرال
جمهوری پادشاهی
ولی با تعریف خاص و مشخص خودش.
چه اشکالی داره؟
این ادعای شماست؟
چرا نمیشه یک ترکیب جدید ابداع کرد؟
دقت کنید کسی یک تعریف جدید از جمهوری نداده. ولی ترکیب قضیش فرق داره. ترکیب جدید با تعریف جدید میشه ابداع کرد و اشکالی هم نداره. مثل همان ماکارونی آبگوشتی که ممکن است با ماکارونی خیلی فرق داشته باشد.
نقل قول:اونجایی که بدمون میاد رو بندازیم دور!
چه اشکالی دارد؟ امام بخشهایی از جمهوری را که با اسلام در تناقض بود انداخت دور. ولی چون از اولش مدل حکومت را گفته بود و حتی جزوه های آن را نوشته و منتشر کرده بود. اشکالی ندارد. همه می دانستن امام دنبال حکومت اسلامی است. یعنی امام با مردم دورو نبود. از اول گقته بود من می خوام حکومت اسلامی ولایت فقیه درست کنم.
نقل قول:نمی شه بگیم از بین افرادی که ما معرفی می کنیم یکی رو انتخاب کنید!
چرا نمیشه. خیلی هم خوب میشه. جمهوری نیست. که جمهوری اسلامی است.
خواهش می کنم تا معنی ترکیب را خوب متوجه نشدید صحبت نکنید.
نقل قول: زمان شاه هم انتخابات برگزار می شد برخی اوقات، پس جمهوری بود!!؟
نمی دانم. باید تحقیق شود. ولی ایرن جمهوری نیست. هزار بار باید تکرار شود؟ جمهوری با جمهوری اسلامی فرق دارد. شما باید اول از مبدع ترکیب "جمهوری اسلامی" بپرسید منظور شما از این عبارت ترکیبی چیست؟
نقل قول:در ضمن بحث ما سر حجاب هست نه رفراندوم!
شما بحث رفراندوم را شروع کردید یا من؟
نقل قول:موضوع تایپیک هم حجاب هست بنابراین باید بر سر این بحث بشه که در جمهوری اسلامی آیا می تونیم حجاب رو تحمیل کنیم!
آفرین! موافقم. خوب حالا چه کسی صلاحیت دارد به این سوال پاسخ دهد؟
شما دارید میگید در جمهوری اسلامی؟ اگرمنصف باشید باید ببینیم که اول قانون اساسی منبع قانونگذاری را چی تعریف می کند؟ آیا نظر نصف+1 قانون را تعیین می کند؟ یا نظر نصف +1 به شرطی که مورد تایید اسلام باشد؟
در جمهوری اسلامی ایران کدام حالت فوق می تواند به قانون تبدیل شود؟
خواهشا منصف باشید و خودتان جمهوری اسلامی را تعریف نکنید. گرچه مبدع جمهوری هم حق دارد حمهوری را تعریف کند ولی جمهوری اسلامی را فقط مبدع خودش حق دارد تعریف کند.
در ضمن بالاخره این بحثها قبلا شده و نهایتا قانون اساسی فعلی روی کار آمده. قانون اساسی هم مشروعیت را به اسلام میده و رای مردم به شرطی نافذ است که تناقضی با اسلام نداشته باشد. شما اگر دنبال مدل جدید حکومت با تعریف خودتان از جمهوری اسلامی هستید میتوانید زحمت بکشید مثل امام یک انقلاب کنید. چون حکومت فعلی تعریف شما از جمهوری اسلامی را قبول ندارد. (هرچند تعریف شما از جزء جمهوری این ترکیب به تنهایی درست است)
نقل قول:به معنای مطلق ناقض جمهوریت نیست اما رفتار های سلیقه ای می تونه با جمهوریت متناقض باشه!من حرفم همینه :
بحث سلیقه شخصی بحث دیگریست.
ولی شما دارید اصل را جمهوریت میگیرید. در صورتی که اصل با اسلام است.
یعنی تعریف شما از جمهوری اسلامی با تعریف امام فرق دارد.
شما میگید اول جمهوری بعد اسلامی. امام میگه اول اسلامی بعد جمهوری.
حالا باید چه کار کرد؟
شما با امام اختلاف نظر دارید
مگر میشه در جمهوری اسلامی قانونی تصویب شود که با اسلام تناقض داشته باشد؟
از نظر امام هرگز. از نظر شما چی؟
از کلمه جمهوری هم هیچ سو استفاده ای نشده. چون آدم عاقل می داند معنی ترکیب با معنی عناصر آن ترکیب به طور مستقل فرق دارد. و هر ترکیبی تعریف خاص خودش را دارد که فقط مبدع آن ترکیب صلاحیت دارد آن را تعریف کند.