کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گذشته اصغر فرهادی نماینده سینمای ایران !!!
۱۶:۴۶, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
احتمالا همه میدونیم که فیلم گذشته اصغر فرهادی به عنوان نماینده ایران به آکادمی اسکار معرفی شد .
http://www.farhangnews.ir/content/50075

فیلم رو همین امروز دیدم ... فیلم کاملا غربی است و هیچ سنخیتی با فرهنگ ایرانی ندارد . موضوع داستان حول یک دعوای خانوداگی میگرده که بیشتر توی جوامع غربی میشه ازش سراغ گرفت ، داستان مثلث های عاشقانه یک زن و دو مرد ، دو زن و یک مرد !!!
[تصویر: %DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87_2.png]

خیلی ببخشید ... ولی داستان حول خانمی است که هنوز از شوهر قبلیش طلاق نگرفته با چند مرد دیگه رابطه داشته ، از آخرینشون هم که اونم هم هنوز زنش زنده است ، باردار است !!!
موضوع داستان ، بازیگر ها ، نوع فیلمبرداری و ... همه مخصوص فیلم های غربی است . اصلا نمیشه به عنوان نماینده ایران ازش نام برد !!!
یک فیلم کاملا غربی است !!!
[/font]
[تصویر: %DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87_3.png]
ببخشید من سواد فیلم سازی ندارم ، اما به عنوان یک جوان ایرانی ، باید افتخار هنری و سینمایی ام یک فیلم غربی باشد ؟؟؟ باید وقتی بهم بگند فیلم درجه یک ایرانی ، یاد فیلم هایی بیوفتم که کارگردان های ما میرند اروپا پر میکنند ؟!!! موضوع سر این نیست که فیلم کجا پر شده ... مشکل اینجاست که موضوعش هم اروپایی است ... آخه بین چند درصد از خانواده های ایرانی ما چنین مشکلات خانوادگی داریم ، اونم به این شکل ؟!!! این معضلات اجتماعی که ناشی از ضعف بنیان خانواده است بیشتر مخصوص جوامع غربی است .
اون وقت این فیلم باید بشه نماینده ایران ؟!!!
[تصویر: %DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87_1.png]
[font=B Zar]
یک زمان میگفتیم فیلم درجه 1 ایرانی ، به یاد حاتمی کیا میوفتادم ، از کرخه تا راین ... آژانس شیشه ای ... روبان قرمز و ... !!! الان نسل جدیدمون فیلم درجه 1 ایرانی رو فیلمی با موضوعات و شکل و شمایل غربی باید تصور کند ؟!!!
یادمه دو سال پیش که داشتم فیلم جدایی نادر از سیمین رو میدیدم ، وسطای فیلم یاد این جمله امام افتادم که گفت :
عزیزان من ، ما از حصر اقتصادی نمیترسیم ما از دخالت نظامی نمیترسیم آن چیزی که ما را میترساند وابستگی فرهنگی است !!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، nahal_m ، rastin ، وحید110 ، SAViOR ، jafar ، Night_World ، عبدالرحیم ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، m.hossein ، مصباح ، دل خسته ، fiftynine ، حسن.س. ، شیدا ، Admirer ، black ، محب الزهرا ، Bahar ، بیداری اندیشه ، آیلار ، mahdyshr ، عدالت ، mahramaneh ، mahdy30na ، Justice Bringer ، یاوران مهدی ، السا ، melanie2222 ، ضحی ، من انقلابی ام ، fafa* ، keyvan-rostamy

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۵۵, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #51

مشکل اینجاست که دوستان شاه حسینی و عباسی و رائفی رو در یک سطح می بینن، و یا حتی در یک طرز فکر در صورتی که اینطور نیست. یکی علمشو داره دیگری داره ادا در میاره و دوستان رو سر ذوق میاره!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی...
۲۲:۱۵, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #52
آواتار
من که به شخصه این اساتید رو در یک سطح نمیدونم
به این ترتیب:
1- عباسی
2- شاه حسینی
3- رائفی پور
اما این سخنرانی استاد رائفی پور،درباره جدایی، واقعا کامل و با دلایل منطقی و مبسوط بود
90 درصد این سخنرانی رو قبول دارم
آقای فرهادی تونست این دید رو در مخاطب ایجاد کنه که همه چیز "نسبی " است
تمام
واقعا اصل موضوع فیلم ایشون این بود
استاد رائفی درست میگفتن: بعد از دیدن این فیلم حس شک به قطعی بودن همه اتفاق ها در شما به وجود میاد...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Justice Bringer ، Aryha
۲۲:۲۵, ۲۰/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۲ ۲۲:۲۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #53

اگر فرهادی چنین قصدی هم داشته اون کسی که باعث شد این حس بهتر به شماها منتقل بشه رائفی پور بودند!

بحث در این زمینه بی فایدست! انگار دارم در مورد پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نعوذ بالله صحبت می کنم، چنان تعصبی نسبت به ایشون دارند که آدم هاج و واج می مونه!
به هر حال بنده هم چیزهایی در مورد ایشون می دونم که قطعا هیچ کس نمی دونن! جوابش رو هم تو این سوال پیدا کنید که چرا 2 ساله دیگه در مورد فراماسونری و شیطان پرستی و .. مثل گذشته صحبت نمی کنن! (جوابهای احتمالی شما رو هم می دونم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی...
۲۲:۲۹, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #54
آواتار
(۲۰/مهر/۹۲ ۲۲:۲۵)110 نوشته است:  اگر فرهادی چنین قصدی هم داشته اون کسی که باعث شد این حس بهتر به شماها منتقل بشه رائفی پور بودند!

بحث در این زمینه بی فایدست! انگار دارم در مورد پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نعوذ بالله صحبت می کنم، چنان تعصبی نسبت به ایشون دارند که آدم هاج و واج می مونه!
به هر حال بنده هم چیزهایی در مورد ایشون می دونم که قطعا هیچ کس نمی دونن! جوابش رو هم تو این سوال پیدا کنید که چرا 2 ساله دیگه در مورد فراماسونری و شیطان پرستی و .. مثل گذشته صحبت نمی کنن! (جوابهای احتمالی شما رو هم می دونم)

تبدیل انتقال هنری یک مفهوم خطرناک تر از انتقال بروش بحث و گفتگوست

در واقع با این کار مفاهیم اصلی توسط استاد رائفی لوث شد

کسی تعصب نداره هر شخصی غیر از معصومین ممکن الخطاست ولی وقتی منطقی صحبت می کنند جای دفاع دارند

خب شما یک تاپیک بزنید و افشاگری کنید در مورد ایشون

ممنون میشیم
۲۲:۳۱, ۲۰/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۲ ۲۲:۳۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #55

ایشون خطای پنهانی نکردند که من افشا گری کنم ولی بهش تذکر دادند که در مورد این مسائل که تخصص نداری صحبت نکن که داری خرابکاری می کنی!
۲۲:۳۶, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #56
آواتار
(۲۰/مهر/۹۲ ۲۱:۴۹)هادی... نوشته است:  من وقتی می گم که این افراد یه خورده حالیشونه ، به این دلیله که من باهاشون دم خور بودم...
من سره کلاس های شاه حسینی زیاد رفتم ، ایشون استاده مسلمه تاریخ سینما هستن ، اما در کلاس های دیگه در سطحه خیلی آماتوری به سر می برن....
بنده یه مدتی برای آقای عباسی کار می کردم، و فهمیدم که ایشون تیمه تحقیقاتیه خوبی داره اما خودشون در سطحه یک ضبطه صوت هستن ، باور کنید ....

شما هم باور کنید که بنده تو بحثایی که با افراد مختلف کردم ازین چیزا زیاد شنیدیم !!! طرف یه چیزی در مورد دکتر عباسی گفت که من داشتم شاخ در میاوردم، آخر تهش رو درآوردیم دیدیم طرف کلا مشکل داشت !!! جسارت نباشه ولی برای بنده سخته همچین حرفایی رو باور کنم چون با شاگردای واقعی! (و چندین و چند سالۀ) دکتر عباسی و ... ارتباط دارم !!!

امثال فراهانی ها هم همچین چیزایی در مورد دکتر عباسی میگفتن و آخر معلوم شد که عقدۀ دیده شدن دارن !

نقل قول:رائفی که آفسایده ....

گفتم که، معیار هر کسی فرق میکنه !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Aryha
۲۲:۴۰, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #57
آواتار
(۲۰/مهر/۹۲ ۲۲:۳۱)110 نوشته است:  ایشون خطای پنهانی نکردند که من افشا گری کنم ولی بهش تذکر دادند که در مورد این مسائل که تخصص نداری صحبت نکن که داری خرابکاری می کنی!

خب شما که همیشه طرفدار صحبت های با سند و مدرک هستید

لطفا سند بدهید
۲۳:۰۲, ۲۰/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۲ ۲۳:۰۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #58

من نخواستم چیزی بگم! گفتم یک چیزی می دونم شما نمی دونید، شما جویا شدید که افشا گری کنم و ...! این چیزیه که سندی قابل ارائه براش ندارم اما هیچ وقت هم از وقتی که اومدم این تالار مطرح نکردم! شما هم باور نکن!

ولی همین که تا حرف جناب رائفی پور می شه مثل اون مقاله ی تابناک ، خون همه جوش میاد خودش دیدگاه دوستان نسبت به ایشون رو مشخص می کنه!
۲۳:۲۳, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #59
آواتار
خب اگر یادتون باشه من در خیلی جاها همین طور صحبتام رو جلو بردم و شما گفتید توهم و ...

منم خیلی چیزا میدونم که شما نمیدونید ولی اینطوری که نمیشه بحث کرد
۲۳:۲۷, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #60
آواتار
(۲۰/مهر/۹۲ ۲۳:۰۲)110 نوشته است:  ولی همین که تا حرف جناب رائفی پور می شه مثل اون مقاله ی تابناک ، خون همه جوش میاد خودش دیدگاه دوستان نسبت به ایشون رو مشخص می کنه!

همینم که تا اسم روحانی و خاتمی و فرهادی و ... میاد شما و دوستانتون مثل قارچ سبز میشین، دیدگاه شما رو نسبت به این افراد مشخص میکنه !

خوب که چی ؟ هر کسی یه طرز تفکری داره !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]