تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
ببخشید تو ارسال قبلی یادم رفت از همه کسانی که تو تاپیک التماس دعاها را دریابید هم دعام کردن یه تشکر خیلـــــــــی ویژه

میکنم هرکاری بکنم نمیتونم این کار بزرگتون رو جبران بکنم که تو لحظه های سختم همراهیم میکنید و دعام میکنید فقط میتونم دعای خیر بکنم براتون ..........و از خدا بخوام با لطف و کرم و رحمتش براتون جبران کنهHeart

خدا حفظتون کنه

یا علی علیه السلام
خدایا شکرت که درمیون این همه هرز گردی تو این دنیای بی در پیکر مجازی، حداقل هرازچندگاهی یه چند دقیقه از وقتم رو اینجا میگذرونم که به واسطه اهالی خوبش و نفس حق بعضی کاربرا همچنان می درخشه.

به اهالی اینجا حسودیم شد که اینقدر به هم نزدیکن و همدیگر رو میشناسن و اون وقت سهم من از این دریا خیلی کمه.
البته همون کمی رو هم انسان هایی از تالار پر کردند که خیلی پیش خدا آبرو دارند و حسابیند!

شاید راضی نباشن که اسمشون رو ببرم ولی از همشون تشکر میکنم.
و همینطور عوامل سرپا نگه داشتن تالار

خدا قوت

شرمنده همه دوستان.
سلام و تشكر

حقير هم به نوبه خودم تشكر و قدرداني مي كنم از همه شيعيان و محبان مولاي غريب حضرت علي عليه السلام
و علي الخصوص "

اين عزيزاني كه در اين تايپكغدير " حضور بهم رساندند و با تشكر و ارسالهاشون به تايپك رونق بخشيدند
([/font][/b]
و همچنين در اين تايپك سلام " از اين عزيزان
(
saghebboghz و ...)

و همچنين در اين تايپك
صلوات " از اين عزيزان

(میلاد.مazadeعلی 110وحید110freewishMoh3eN-QalaMیا ثاراللهNmmnedafarzanehtalebحسنیهجویای حقیقتnina
baharehvahid1878fatemehHadithalialiحب الحسینmohammad rezaساقیsaloomehmahmood.torabiسیف الشیعهمفقود الاثر،seyed313M912hesam110nasimesabaمجید املشیsomayehfarzad313mahdy30n،مسعود.پاکروآرام 2سرباز ولایتhooriemorydangerآوای انتظارatsAMINIS!lencedDragonbornیاوران مهدیomidmansajjadbest22ترنم135mamy007أین المنتظرشیداNegahi digarويانا مبين نژادعلی ابوترابmontazer 128مجنون الحسینfbavionicلیلاfiftyninelaanbar1-2-3منادی حقmohaddeseنسیمalisoltonm.hosseinghofranشهیدناهید فاتحیSARA 2020مهدی2012rezvanسهاmaryam 135MANI110yek MontazerNight moansali0077wariorعلمدار133هدهدMaTeYmhklords-rzryysoshiantآفتابانديشه نو*مهاجر*kayoasalbanooمرتاحmeisamtigerضحیتلمیخاBanoosaghebfafa*hessamfaateme-313مصباحسیمرغدر جستجوی سختیSakineh900742498Merajali 64Patriot و ...)

[b]
و همچنين در اين تايپك
التماس دعا از اين عزيزان

([/i]

[font=Tahoma]
و يه تشكر ويژه هم از اساتيد بنده كه واقعاً به گردن حقير حق دارند و من تو اين مدت چيزهاي زيادي ازشون ياد گرفتم .

خداوند همه اين عزيزان را موفق و سلامت نگهدارد ان شاءالله

خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت نصيب همه اين بزرگواران و خانواده هاي محترمشان باد ان شاءالله

زنده و سلامت باشيد

[/b]
يا علي عليه السلام
بسم الله

بنده نیز به نوبه خود از جناب بیداری اندیشه و مهدی2021 عزیز که همیشه حامی و پایه های اصلی این تالار بوده و هستند، تشکر می کنم و دعا می کنم که خداوند به آنها و خانواده گرامیشان خیر کثیر دهد.

از تیم مدیریتی تالار در رنگ های مختلف (نارنجی، آبی و سبز) و همچنین کاربران فعال تالار نیز نهایت تشکر را دارم.
همچنین از همه کاربرانی که در تالار حضور دارند یا بصورت میهمان این متون را مطالعه می نمایئد.

این دو خط "تقدیر و تشکر"ی که در بالا نوشتم، صرفا جهت پر کردن صفحه و ارسال مطلب نبود.
بلکه خواستم بگوییم واقعا تالار بیداری اندیشه بر گردن من حق بزرگی دارد.
تیم مدیریت خعلی بچه بدیه

هرچی رنگ قشنگه خودش برداشته رنگ زشت داده ب ما!!!!!!!!!!!!!!!!!

والا
الحمد لله رب العالمین

منم از همه دوستان تشکر میکنم RoseRose

در کسب معرفت موفق باشیم ان شا الله
میگم ی چیزی!!!!!!!!!!!!!

من هرچی فک کردم نفهمیدم __تفدیر__ یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تفدیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تقدیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Big GrinBig GrinBig Grin

اذیت آقا میلاد کنیم!!!!!!!!!!!!! Wink
بسم الله
.
.
آره اشتباهی نوشتم تفدیر !!!!!!!!!!!!!!!! Smile
اصلا حواسم نبود.....
عذر خواهی می کنم...
سلام

خیلی تشکر ها دارم . ولی بدون تعارف یه تشکر بسیار ویژه به همه دوستانی که تلفنی و در پیام خصوصی بنده رو در بحث ها یاری میکنند بده کارم

سلام دوستان
از تمامي گروه صميمي و مهربان تالار تشكر مي كنم. من زياد فرصت ندارم در بحثها و ... شركت كنم ولي در حد امكان سعي مي كنم نظرات ديگران را ببينم و استفاده كنم. واقعا فضاي شيرين و زيبايي است. براي همگي آرزوي بهترين ها را دارم. در پناه حق
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع