کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار)
۱۶:۱۸, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
[تصویر: 08.jpg]

سلام بر همه هم سنگر ها.....

خیلی از کاربران خوب تالار با ارسال هاشون و با مباحث خوبشون به بالا بردن سطح آگاهی ما کمک کردند و حضور موثر و همیشگی در تالار داشته اند...
برخی از کاربران فعال زحمات شایانی را برای بخش های مربوط به فعالیتشان متقبل شده اند و از هیچ تلاشی جهت ارتقا سطح کیفی تالار دریغ نکرده اند . . .

خیلی از عزیزان همسنگر با پست هاشون ، با تاپیک هاشون و ... کلی به ما تلنگر زدن ، کلی باعث بیدار شدن ما شدن (ان شاءالله) ، باعث کلی خیر شدن.
خیلی ها با مطرح کردن سوال هاشون و دغدغه هاشون،باعث شدن که ما جواب خیلی از سوال هایی که به ذهنمون هم نرسیده بود رو بریم دنبالش و ...
خیلی ها هم دارن پشت صحنه کار میکنن.برای زیبایی تالار ،برای اماده بودن فضای تالار،برای نظم تالار،برای مسائل فنی تالار و ...

از همه عزیزان ، از همه همسنگرهای عزیز تشکر میکنیم.و دعا میکنیم که عاقبت به خیر بشن.
خیلی از این عزیزا الان دیگه به تالار سر نمی زنن ، ان شاء الله که هر جا هستن سلامت و موفق باشن.

شما هم اگه می خواید از همسنگر هاتون تشکر کنید بسم الله...(چه به صورت کلی ،چه جزئی)

یا علی.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، آلاله ، مجنون الحسین ، sarallah ، وحید110 ، Night_World ، میلاد.م ، حسن عزتي ، ali0077 ، علمدار133 ، مجید املشی ، Admirer ، مصباح ، شهیدطیبه واعظی ، mohamad ، Reza2035 ، fiftynine ، ترنم ، رضوانه ، ZaHrA110M ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، منادی حق ، boghz ، حسن.س. ، help me ، شیدا ، پرنیان ، Bahar ، Patriot ، Agha sayyed ، عبداللهی ، رمز شب ، Tolou ، sagheb ، سدرة المنتهی ، Hadith ، meshkat ، أین المنتظر ، Fatemeee ، آیات ، ANTI satan ، السا ، سیمرغ ، aboutorab ، mahramaneh ، mahdy30na ، MohammadMeraj ، m.hossein ، ali.khm ، nasimesaba

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۹, ۴/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۲۰:۰۷ توسط boghz.)
شماره ارسال: #21
آواتار
ببخشید تو ارسال قبلی یادم رفت از همه کسانی که تو تاپیک التماس دعاها را دریابید هم دعام کردن یه تشکر خیلـــــــــی ویژه

میکنم هرکاری بکنم نمیتونم این کار بزرگتون رو جبران بکنم که تو لحظه های سختم همراهیم میکنید و دعام میکنید فقط میتونم دعای خیر بکنم براتون ..........و از خدا بخوام با لطف و کرم و رحمتش براتون جبران کنهHeart

خدا حفظتون کنه

یا علی علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، وحید110 ، مجید املشی ، Reza2035 ، حسن عزتي ، Bahar ، Farzaneh ، پرنیان ، aboutorab ، یاســین ، منادی حق ، Tolou ، ترنم ، سدرة المنتهی ، mahramaneh ، Agha sayyed ، مجنون الحسین ، علمدار133 ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، m.hossein
۱۷:۲۶, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
خدایا شکرت که درمیون این همه هرز گردی تو این دنیای بی در پیکر مجازی، حداقل هرازچندگاهی یه چند دقیقه از وقتم رو اینجا میگذرونم که به واسطه اهالی خوبش و نفس حق بعضی کاربرا همچنان می درخشه.

به اهالی اینجا حسودیم شد که اینقدر به هم نزدیکن و همدیگر رو میشناسن و اون وقت سهم من از این دریا خیلی کمه.
البته همون کمی رو هم انسان هایی از تالار پر کردند که خیلی پیش خدا آبرو دارند و حسابیند!

شاید راضی نباشن که اسمشون رو ببرم ولی از همشون تشکر میکنم.
و همینطور عوامل سرپا نگه داشتن تالار

خدا قوت

شرمنده همه دوستان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Reza2035 ، aboutorab ، یاســین ، fiftynine ، soshiant ، مجید املشی ، Night_World ، Bahar ، Tolou ، ترنم ، Farzaneh ، سدرة المنتهی ، mahramaneh ، Agha sayyed ، مجنون الحسین ، علمدار133 ، mahdy30na ، عبدالرحمن
۱۸:۳۳, ۵/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۱۰:۴۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام و تشكر

حقير هم به نوبه خودم تشكر و قدرداني مي كنم از همه شيعيان و محبان مولاي غريب حضرت علي عليه السلام
و علي الخصوص "

اين عزيزاني كه در اين تايپكغدير " حضور بهم رساندند و با تشكر و ارسالهاشون به تايپك رونق بخشيدند
([/font][/b]
و همچنين در اين تايپك سلام " از اين عزيزان
(
saghebboghz و ...)

و همچنين در اين تايپك
صلوات " از اين عزيزان

(میلاد.مazadeعلی 110وحید110freewishMoh3eN-QalaMیا ثاراللهNmmnedafarzanehtalebحسنیهجویای حقیقتnina
baharehvahid1878fatemehHadithalialiحب الحسینmohammad rezaساقیsaloomehmahmood.torabiسیف الشیعهمفقود الاثر،seyed313M912hesam110nasimesabaمجید املشیsomayehfarzad313mahdy30n،مسعود.پاکروآرام 2سرباز ولایتhooriemorydangerآوای انتظارatsAMINIS!lencedDragonbornیاوران مهدیomidmansajjadbest22ترنم135mamy007أین المنتظرشیداNegahi digarويانا مبين نژادعلی ابوترابmontazer 128مجنون الحسینfbavionicلیلاfiftyninelaanbar1-2-3منادی حقmohaddeseنسیمalisoltonm.hosseinghofranشهیدناهید فاتحیSARA 2020مهدی2012rezvanسهاmaryam 135MANI110yek MontazerNight moansali0077wariorعلمدار133هدهدMaTeYmhklords-rzryysoshiantآفتابانديشه نو*مهاجر*kayoasalbanooمرتاحmeisamtigerضحیتلمیخاBanoosaghebfafa*hessamfaateme-313مصباحسیمرغدر جستجوی سختیSakineh900742498Merajali 64Patriot و ...)

[b]
و همچنين در اين تايپك
التماس دعا از اين عزيزان

([/i]

[font=Tahoma]
و يه تشكر ويژه هم از اساتيد بنده كه واقعاً به گردن حقير حق دارند و من تو اين مدت چيزهاي زيادي ازشون ياد گرفتم .

خداوند همه اين عزيزان را موفق و سلامت نگهدارد ان شاءالله

خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت نصيب همه اين بزرگواران و خانواده هاي محترمشان باد ان شاءالله

زنده و سلامت باشيد

[/b]
يا علي عليه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، Reza2035 ، وحید110 ، mohamad ، یاســین ، مجید املشی ، hessam ، Night_World ، Bahar ، sagheb ، SAViOR ، منادی حق ، شیدا ، Tolou ، Farzaneh ، محب الزهرا ، سدرة المنتهی ، مصباح ، mahramaneh ، Agha sayyed ، مجنون الحسین ، علمدار133 ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، حسن عزتي
۱۸:۴۹, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
بسم الله

بنده نیز به نوبه خود از جناب بیداری اندیشه و مهدی2021 عزیز که همیشه حامی و پایه های اصلی این تالار بوده و هستند، تشکر می کنم و دعا می کنم که خداوند به آنها و خانواده گرامیشان خیر کثیر دهد.

از تیم مدیریتی تالار در رنگ های مختلف (نارنجی، آبی و سبز) و همچنین کاربران فعال تالار نیز نهایت تشکر را دارم.
همچنین از همه کاربرانی که در تالار حضور دارند یا بصورت میهمان این متون را مطالعه می نمایئد.

این دو خط "تقدیر و تشکر"ی که در بالا نوشتم، صرفا جهت پر کردن صفحه و ارسال مطلب نبود.
بلکه خواستم بگوییم واقعا تالار بیداری اندیشه بر گردن من حق بزرگی دارد.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Reza2035 ، مجید املشی ، Night_World ، Bahar ، شیدا ، Tolou ، ترنم ، aboutorab ، Farzaneh ، سدرة المنتهی ، مصباح ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، rahbin ، مجنون الحسین ، علمدار133 ، mahdy30na ، عبدالرحمن
۱۹:۳۳, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
تیم مدیریت خعلی بچه بدیه

هرچی رنگ قشنگه خودش برداشته رنگ زشت داده ب ما!!!!!!!!!!!!!!!!!

والا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، ترنم ، Reza2035 ، پرنیان ، علمدار133 ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، Bahar ، رمز شب
۲۰:۰۷, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
الحمد لله رب العالمین

منم از همه دوستان تشکر میکنم RoseRose

در کسب معرفت موفق باشیم ان شا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Night_World ، Bahar ، شیدا ، مفقود الاثر ، Tolou ، aboutorab ، Farzaneh ، Reza2035 ، پرنیان ، mahramaneh ، mohamad ، Agha sayyed ، مجنون الحسین ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، حسن عزتي ، علمدار133 ، Sakineh
۲۱:۲۲, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
میگم ی چیزی!!!!!!!!!!!!!

من هرچی فک کردم نفهمیدم __تفدیر__ یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تفدیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تقدیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Big GrinBig GrinBig Grin

اذیت آقا میلاد کنیم!!!!!!!!!!!!! Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، پرنیان ، میلاد.م ، مجید املشی ، Tolou ، حسن عزتي ، علمدار133 ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، Bahar
۷:۱۶, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
بسم الله
.
.
آره اشتباهی نوشتم تفدیر !!!!!!!!!!!!!!!! Smile
اصلا حواسم نبود.....
عذر خواهی می کنم...

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، mohamad ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، Reza2035 ، علمدار133 ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، Bahar
۹:۰۶, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام

خیلی تشکر ها دارم . ولی بدون تعارف یه تشکر بسیار ویژه به همه دوستانی که تلفنی و در پیام خصوصی بنده رو در بحث ها یاری میکنند بده کارم

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، یاســین ، مصباح ، Tolou ، mohamad ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، Reza2035 ، Farzaneh ، علمدار133 ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، Bahar ، محب الزهرا
۹:۵۹, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #30

سلام دوستان
از تمامي گروه صميمي و مهربان تالار تشكر مي كنم. من زياد فرصت ندارم در بحثها و ... شركت كنم ولي در حد امكان سعي مي كنم نظرات ديگران را ببينم و استفاده كنم. واقعا فضاي شيرين و زيبايي است. براي همگي آرزوي بهترين ها را دارم. در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، مجید املشی ، mohamad ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، وحید110 ، مجنون الحسین ، Reza2035 ، Farzaneh ، علمدار133 ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، Bahar ، Just God
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]