|
صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۳۳, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام . برادر مجید املشی با 66 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ مجید املشی...بفرمائید بنشینید برادر.... ![]() لطفا سوال های خیلی سخت نپرسید ،گناه دارن...
|
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۳, ۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۹:۵۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
سلام به آقا مجید بزرگ!
سوالای سخت ندارم اما سه تا سوال و یک درخواست دارم! 1- تشریف ببرید صفحه دسکتاپ بدون هیچ تغییری یک عکس (print screen) بگیرید اینجا آپلود کنید! انصافا تغییری ندید! من از صفحه دکستاپ شخصیت شناسی می کنم! باور کن! ![]() 2- شما کار نداری صبح تا شب تو بیداری هستی؟ والا ! ![]() 3- نظرت در مورد این کاربر چیه؟ یعنی چه تصویر ذهنی در مورد اون داری؟ 4- سه تا کاربری که هر موقع نظر می ده می گی ای بابا بازهم این اومد رو معرفی کن (اشانتیون: منم می تونی بگنجنی تو این سه تا) رک نگی ولت نمی کنم! گفته باشم! |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۲ ۱۰:۵۱)سید ابراهیم نوشته است: نقل قول خب مجید گرامی...خسته نباشی...البته این داغی صندلی با هوای سرد این روزها میچسبه سوالات من یه کوچولو سخته... ببخشیداسلام سید جان سوالات سخت بیشتر میچسبه ![]() فقط یه خواهش بزرگ، شعار و... نده ![]() به روی چشم 1- خدا چیست، خدا کیست؟ بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ (۱) اللَّهُ الصَّمَدُ (۲) لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ (۳) وَلَمْ يَكُن لَهُ كُفُواً أَحَدٌ (٤) 2- با کدام یک از ائمه اطهار علیهم السلام ارتباط بهتری تونستی برقرار کنی؟ امام علی(علیه السلام) ![]() 3- طبق این حدیث شریف، حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : حق فرزند بر پدرش سه چیز است : ۱- نام نیکو برای او انتخاب شود ۲- به او نوشتن بیاموزد ۳- هنگامی که بالغ شد او را همسر دهد. مکارم اخلاق صفحه ۲۲۰ یا این حدیث شریف، امام کاظم (علیه السلام) : نخستین نیکی مرد به فرزندش ، انتخاب نام نیکو برای اوست ، پس هرکس باید نام زیبا برای فرزندش انتخاب کند. وسائل الشیعه جلد۱۵ صفحه ۱۲۲. شیعه چگونه توجیه میکند انتخاب اسامی همچون ابوبکر و عمر و عثمان برای فرزندان امیرالمومنین؟؟؟ خب من نظر شیعه رو در پاسخ به این سوال نمیدونم، اما به نظر میرسه نام ها منحصر به اشخاص نیستن و عمل فردی با نام خاصی به ماهیت نام خدشه ای وارد نمی کنه. بعلاوه مثال های نقض زیادی هم وجود داره. اینکه افراد زیادی در تاریخ بوده اند که نام های زیبایی داشته اند مثل نام ائمه و عملکرشون چیزی متضاد سیره ی ائمه بوده. اما هیچ خدشه ای به این نام های مبارک وارد نیست. 4- تا حالا عاشق شدی؟ ![]() خیر 5- اگر بهت این انتخاب را بدهند که بتونی برگردی به تاریخ، و قدرت عوض کردن آن هم داشته باشی کدام واقعه تاریخی را انتخاب می کنی و چرا؟ به هیچ وجه میلی به عوض کردن واقعه ی تاریخی رو ندارم. 6- به نظرت دعا کردن چقدر میتونه سرنوشت آدمی را عوض کنه، مگه نمیگیم لاحول و لا قوه الا بالله و العلی العظیم، هیچ نیرویی در جهان نیست، پس قدرت دعای یک بنده از کجا می آید؟ هر چیزی در چهان بدون قدرت و خواست خداوند امکان پذیر نیست. سوالتون اشاره به توحید افعالی داره. اثر دعا هم در راستای خواسته ی پرودگار هست. خدا خواسته که بندگانش دعا کنند و این رو مجرایی برای تغییر قرار داده. برای درک بهتر و هرچند ناقص من همیشه مسئله رو اینطور می بینم که: فرض کنید کل دنیا یک فیلم سینمایی باشه. وقتی یکی از شخصیت های فیلم که تنها در پرده ی سینمایی موجودیت داره مدعی بشه قادر هست صحنه ای از فیلم رو تغییر بده. فرض کنیم که میتونه تغییر بده. ولی خب تنها کسی که عالم بر کل فیلم هست کسیست که اخر فیلم رو دیده. وقتی آخر فیلم رو دیده یعنی هر تغییری هم در این فیلم رخ میده و شاید رخ بده و شاید رخ نده رو میدونه. این فقط از جنبه ی دانایی بود و جنبه ی توانایی هم همچنین و ... . البته قطعا هیچ مثالی بیان کننده ی اصل مطلب نخواهد بود. چون میزان تشبیه و وجه شبه به کار رفته در هیچ مثالی نمیتونه برابر و منطق با خود اونچیز باشه. توی کتاب دنیای سوفی به نظرم به شکل زیبای دیگری و با هنر بی نظیری قدرت خالق رو به تصویر کشیده. و خوب این مسئله رو با هنر تبیین کرده. 7- چون دنیای سوفی رو خوندی ازت می پرسم : با کدام یک از فلاسفه بیشتر احساس نزدیکی داری و حرفهایش را بهتر می فهمی؟ برتراند راسل 8- به نظرت کاربردی ترین و بهترین کاری که میتونیم توسط آن عشق به اهل بیت علیهم السلام را در درونمون زنده کنیم و البته نگه داریم چیه؟؟؟(پیشنهاد عملیاتی باشه ها) عشق به اهل بیتی که آگاهانه باشه ماندگار می مونه. پس من پیشنهاد علمیاتیم اینه که بشتر بشناسیم ایشان را. 9- یه سوال تکراری: بلافاصله اولین چیزی که از شنیدن این اسامی به ذهنت و به قلبت می رسه را بگو، بی زحمت: - شیطان: روسیاه - بهشت: فیروزه ای - بنده گناهکاری که میداند خدا می بیند: سر در گریبان - کربلا: نیروی محرکه ی شیعه - تالار بیداری اندیشه: پاکی مجازی - بیداری اندیشه: اعتدال - وحید 110: دانشجو - علی 110: با صلابت - elenoor: وفادار - تلمیخا: دغدغه - سید ابراهیم: دل زنده - مجید املشی: ؟ - حسن عزتی: امیر عباس ![]() خیلی زیاد شد ببخشید... حلال کن. مخلصیم سید جان
|
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
در رابطه با سوال 5، چرا نمیخوای مسیر تاریخ را عوض کنی؟؟؟؟؟
در رابطه با سوال 7: واقعا راسل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از تعجب دارم شاخ در میارم
|
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
راسل کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون ک خعلی حرفهای ضد دین و مذهب زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خو برادر املشی!!! کتاب ب اون بزرگی را نخوندی چرا الکی میگی خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام نوبتی هم که باشه، نوبت بنده است که سوالاتم را بپرسم: سوالات بنده سه سطح دارد: سطح اول:
|
|||
|
|
۱۹:۰۴, ۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۲ ۱۹:۵۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۲ ۱۱:۱۰)aboutorab نوشته است: نقل قول سلام سلام علی جان سوالات مربوط به تاریخ تشیع و اصول عقاید چون هم پاسخ بهشون نیازمند اشراف علمی بر این موضوعات هست و هم اینکه پاسخ های ناقص بنده به هیچ وجه نمیتونه حق مطلب رو ادا کنه، لذا به این سوالات پاسخ ندادم. ممنون از پاسخ هاي بسيار زيبايتان چون فرموديد خسته نشديد مي پرسم " 1- با اينكه تمامي معصومين عليهم السلام كلاً نور واحد هستند اما عشق و ارادت شما به كداميك از معصومين عليهم السلام بيشتر هست و چرا؟ امام علی(علیه السلام) عشق و ارادت با شناخت حاصل میشه شناخت من از ایشان بیشتر از بقیه ی معصومين عليهم السلام هست. 2- يك فضيائل از اميرالمومنين عليه السلام بگوييد . نام بردن یکی از فضایل حضرت از بین این همه فضیلت کار سختیه. عدل امام علی(علیه السلام) بازم لطفاً درباره اين اسمها و كلمات مختصر توضيح بديد : الف / فدك ظلم آشکار ب/ مباهله چاره ی آخر اطمینان پ/ ولايت استراتژی برتر ت/ سقيفه شورای سوری ث/ آب - سقا نور و پاکی ج/ حنجر اصغر معصومیت خ/ كربلا نیروی محرکه ی شیعه ح/ تير سه شعبه شوم چ/ محرم زندگی د/ عاشورا نقطه ی عطف ذ/ غدير خم ولایت مي دونم سوالاتم خستت مي كنه ، ولي ببخش ثوابشو هديه كنيم به والدالشفيق حضرت اباصالح المهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف موفق و سلامت باشي يا علي عليه السلام ممنون ![]() (۵/آبان/۹۲ ۱۱:۴۳)110 نوشته است: سلام به آقا مجید بزرگ! سلام عزیز دلم ![]() 1. از بخت بد حدود یک هفته هست که لپ تابم پاورش مشکل پیدا کرده. دادم برای تعمیر. چندتا از دوستان تالار می تونن شهادت بدن این قضیه رو. ![]() کلا صحفه ی دستکتابم همیشه کاملا خالیه. من هیچ وقت چیزی رو دستکتاب نمیزارم. ![]() تصویرش هم مدتیه اینه: ![]() 2. در ارسالهای قبل پاسخ دادم به این سوال 3. حدسم اینه که فردی هستی باهوش، که در مورد هرچیزی دوست داری اطلاعات کسب می کنی، حتی بعضا چیزایی که اهمیت چندانی ندارن،زود رنج، صمیمی، با معرفت، و گاهی عجول یعنی روان شناسی رو داری؟! ![]() باز هم تاکید می کنم که شخصیت مجازی هر فرد بازتاب کوچکی از شخصیت حقیقی فرد هست. و برداشتهای این چنین اصلا نمیتونه معیار درستی برای قضاوت باشه و این برداشت صرفا بر اساس ارسالهای فرد هست. . (۵/آبان/۹۲ ۱۲:۴۸)سید ابراهیم نوشته است: در رابطه با سوال 5، چرا نمیخوای مسیر تاریخ را عوض کنی؟؟؟؟؟ -مسیر تاریخ مسیریست که باید می بوده و هر اتفاقی در گذشته افتاده به دلایل فراوانی بوده. حالا من به عنوان یه موجود به هم زننده ی تعادل چرا باید تغییری در این روند بدم؟! -خب سید جان شما فرمودی کدام فیلسوف رو بیشتر می فهمی، و بنده چون در گذشته آثار زیادی از این فیلسوف خوندم احاطه ی بیشتری به تفکر ایشون دارم. ![]() (۵/آبان/۹۲ ۱۷:۴۱)mohamad نوشته است: نقل قول بسم الله سلام نوبتی هم که باشه، نوبت بنده است که سوالاتم را بپرسم: سلام محمد خان گل اوضاع اونور چطوره؟ ![]() اینقدر داغه اومدی اینور یه هوایی بخوری؟! ![]() سوالات بنده سه سطح دارد: سطح اول:
2.ن 3.ف سطح دوم:
![]() 2. بله 3. سال 91 سطح سوم:
2.خیر 3.خیر .
|
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۰:۰۸ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند جان آفرین سلام آقا مجید املشی! سوالات من با موضوع های مختلف و قاطیه اول بگید اینجا کجاست؟ ![]() ![]() ![]() ![]() فقط خواستم تاپیک صندلی داغ رو یه صفایی بدم. ![]() سوالات اصلی: یسری ها با مزاح و یسری ها واقعأ جدیه . هر کدام رو دوست داشتید جواب طولانی بدهید و هر کدام را که خواستید، یه کلمه و هر کدام رو که خواستید،اصلأ جواب ندهید) 1)از چجور آدمی خوشتون میاد؟ 2)مردونگی رو به چی میبینید؟ 3)تو زندگی،از چی خیلی میترسید؟ 4)اگر یروز به یک پست مهمی تو کشور برسید،اولین کاری که واسه مردم میکنید چیه؟ 5)اگر یروزی شهردار املش شدید،اولین اقدامی که میکنید واسه شهرتون چیه؟ 6)دیدتون نسبت به بی عدالتی چیه ؟ 7)اهله گوش دادن موسیقی هستید؟ چه سبکی؟ 8)نظرتون راجع به موسیقی سنتی اصیل ایرانی چیه؟ 9)نظرتون راجع به حفظ منابع طبیعی چیه؟ 10)نظرتون راجع به حفظ آثار تاریخی چیه؟ 11)از رو ظاهر یه آدم،درموردش قضاوت میکنی یا هرچند ظاهر ناجوری داشته باشه،اول از باطنش شناخت پیدا میکنی و بعد قضاوت میکنی؟ 12)یه نفر باید چه ویژگی هایی داشته باشه،که بعنوان دوست انتخابش کنی؟ 13) رنگ مورد علاقتون؟ 14)دوست دارید به کدام شهر که تاحالا نرفتید،سفر کنید؟ 15)چه غذاهایی بلدید بپزید؟ دستور پخت یکی از غذاهای محلی املش رو بطور خلاصه توضیح دهید.(از خودتون،نه مامان، نه گوگل) 16)احساس و دیدی که نسبت به موارد زیر دارید: *گل ها *دشت و جنگل *دریا ********************** *فقرا *بچه های بهزیستی *سرای سالمندان *معلول های مادر زادی ****************** *وطن *دین ************ *حافظ *مولانا 17) تا حالا تو زندگیتون،برنامه ای برای کمک به فقرا و تهیدستان داشتید؟ 18)نظرتون راجع به این بیت:بنی آدم اعضای یک دیگرند که در آفرینش،ز یک گوهرند چیه؟ 19) از ترس خدا گناه نمیکنید یا عشق به خدا و یا برای بدست آوردن پاداش و بهشت؟؟ 20)اگر یروزی بفهمید کسی که خیلی اعتقادات و حرف ها و تاپیک ها و ارسال هاشو دوست داشتید و ازش تعریف میکردید ، بعد یجایی ببینید برخورد خوبی نداره با افراد مخالفش،غرور داره و چنین اخلاق هایی، دیدتون نسبت بهش چه تغییری میکنه؟ 21) اولین جمله یا کلمه ای که از شنیدن نام" زن" به ذهنتون میاد؟ 22) نظرتون راجع به افرادی که با یه اختلاف کوچک،کینه های بزرگ از هم پیدا میکنن،چیه؟؟ 23)8 روز دیگه به محرم مانده،چه احساسی دارید؟ نام امام حسین (علیه السلام) رو میشنوید،چه حسی بهتون دست میده؟؟خسته نباشید. تشکر
|
|||
|
|
۱۰:۰۸, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
آقای املشی زیادی ما رو تحویل گرفتی . نگفتم که تعریف کنی گفتم 4 تا ... آبدار بارمون کنی حال کنیم! شما که تعریف کردی. تعریف کردن که سخت نیست، سخت اینه شما مجبور شی رک و تیز و تند صحبت کنید. ناسلامتی صندلی داغه ها کاناپه که نیست.!
تم دسکتاپتون هم خیلی خوبه . یک صفحه تقریبا تمام فیروزه ای که سلیقه شما رو نشون میده. شخصیت خوبی باید پشت اون کامپیوتر نشسته باشه (الان دارم ادای روانشناسها رو در میارم) ! و نام سالار جهان که خودش گویایی همه چیزه! در ضمن از یکی از سوالا در رفتیدا فکر نکنید ما نفهمیدیم! اون سه تا کاربر رو نام ببرید خواهشا! اشانتیون هم بهتون دادم مجددا پست قبلیم رو بخونید و سوال آخر رو جواب بدید ! |
|||
|
|
۱۰:۵۵, ۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۱۴:۵۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
سلام آقا مجید املشی! سوالات من با موضوع های مختلف و قاطیه اول بگید اینجا کجاست؟ اینجا یه نمای غیر زیبا از ورودی شهر املشه ای کاش هارد اکسترنالم همرام بود تا زیبایی شهر املش رو در قالب چند تصور زیبا بهتون نشون میدادم ![]() حیف...! ![]() ![]() ![]() ![]() فقط خواستم تاپیک صندلی داغ رو یه صفایی بدم. ![]() ممنونم. اینا ذره ای از زیبایی شهر زیبای ماست ![]() سوالات اصلی: یسری ها با مزاح و یسری ها واقعأ جدیه . هر کدام رو دوست داشتید جواب طولانی بدهید و هر کدام را که خواستید، یه کلمه و هر کدام رو که خواستید،اصلأ جواب ندهید) 1)از چجور آدمی خوشتون میاد؟ افراد متعهد، شاد و دل زنده، خوش اخلاق، وفادار، حق پذیر 2)مردونگی رو به چی میبینید؟ در تکیه گاه بودن، با اراده بودن، در حمایت همه جانبه از کانون خانواده داشتن، در بخشنده بودن 3)تو زندگی،از چی خیلی میترسید؟ از جهالت 4)اگر یروز به یک پست مهمی تو کشور برسید،اولین کاری که واسه مردم میکنید چیه؟ تشکر می کنم ![]() 5)اگر یروزی شهردار املش شدید،اولین اقدامی که میکنید واسه شهرتون چیه؟ اینطور نیست خواسته ی یه فرد به راحتی بتونه عملیاتی بشه. چرا که اکثرا افرادی که در منصبی هستن می خوان کار بکنن اما گاهی توان مدیریت و اداره ی سیستم مورد ادارشون رو ندارن. املش شهریه با پیشینه ی بیش از 5000 سال و پناسیل های متفاوت. از گردشگری گرفته تا ظرفیت های علمی قوی. ارائه یک کار فرهنگی برای شناخت بیشتر املش و نشون دادن توانمندی های بالقوه شان فکر می کنم بتونه تاثیر در رشد املش داشته باشه. 6)دیدتون نسبت به بی عدالتی چیه ؟ رعایت عدالت کار سختیه. بسیاری از ویژگی های ما باعث میشن که در انجام عدالت کوتاهی کنیم، مثل خودپرستی، غرور، جهالت، تبعیض، قومیت، خانواده و ... . اجرای عدالت روح بزرگی نیاز داره 7)اهله گوش دادن موسیقی هستید؟ چه سبکی؟ قبلا بسیار زیاد. اما چند سالیه که به شدت محدود شده. فکر نمیکنم باور کنید من رپ سبک مورد علاقم بوده باشه ![]() اما الان معمولا سخرانی گوش می کنم. از دکتر سید جواد طباطبایی گرفته تا مصطفی ملکیان و از دکتر عباسی گرفته تا رائفی پور و از آیت الله مصباح تا آیت الله جوادی آملی گاها sound Track هم گوش می کنم. 8)نظرتون راجع به موسیقی سنتی اصیل ایرانی چیه؟ به نظرم موسیقی اگر از مجرای درستش وارد بشه میتونه تعالی بخش و هدایت گر باشه همینطور به صورت کلی هنر 9)نظرتون راجع به حفظ منابع طبیعی چیه؟ حفظ منابع طبیعی یکی از بدیهی ترین چیزهایی که باید سعی در رعایتش داشته باشیم. ارزش منابع طبیعی رو روز به روز که جهان به سمت مدرن شدن پیش میره داره خودش رو هرچه بیشتر نشون میده. 10)نظرتون راجع به حفظ آثار تاریخی چیه؟ نگاه به گذشته همیشه میتونه الهام بخش باشه و موثر در شکل گیری بسیاری از ویژگی های شخصیتی فرد. 11)از رو ظاهر یه آدم،درموردش قضاوت میکنی یا هرچند ظاهر ناجوری داشته باشه،اول از باطنش شناخت پیدا میکنی و بعد قضاوت میکنی؟ من به جای عبارت "شناخت باطن" شما عبارت "نگاه دقیق به ظاهر" رو قرار میدم ![]() به عبارت دیگه ملاک برای قضاوت در برخوردهای اجتماعی ظاهر فرد هست. فرض کنید دوست شما هرچند علاقه ی قلبی بهتون داره اما رفتارش به هیچ وجه این رو نشون نمیده. ما به عنوان یه فرد چقدر می تونیم به باطن افراد احاطه داشته باشیم؟! مشکل ما همیشه اونجایی شروع میشه که با برداشت های سطحی تصوری از فرد مقابل در ما ایجاد میشه، و اون رو هم به عنوان پیش فرض در برخودهامون قرار میدیم. که به شدت میتونه آسیب زا باشه. اما منظور شما رو از سوالتون متوجه شدم. منظورتون چیزی مثل نوع بیان، یا نوع پوشش فرده که از اون طریق در مورد افراد قضاوت می کنیم. که خیلی از اوقات این قضاوتها اشتباه از آب درمیاد. اما من به شدت توصیه می کنم که ظاهر رو متناسب با باطن کنیم. تا دیگران رو دچار سوء تفاهمات نکنیم. فرضا فردی هستیم به شدت مذهبی، اما به هیچ وجه حجاب مناسبی هم نداریم. بعد هم کسی از روی ظاهر ما قضاوتی کرد به شدت ازش ایراد میگیریم چرا اینقدر به ظاهر توجه می کنی؟!!! بهترین نیست از خودمون بپرسیم که چرا ظاهر و باطمون با هم منتاسب نیست؟!!! 12)یه نفر باید چه ویژگی هایی داشته باشه،که بعنوان دوست انتخابش کنی؟ افراد متعهد، شاد و دل زنده، خوش اخلاق، وفادار، حق پذیر 13) رنگ مورد علاقتون؟ فیروزه ای 14)دوست دارید به کدام شهر که تاحالا نرفتید،سفر کنید؟ کربلا ![]() 15)چه غذاهایی بلدید بپزید؟ دستور پخت یکی از غذاهای محلی املش رو بطور خلاصه توضیح دهید.(از خودتون،نه مامان، نه گوگل) من آشپزیم خوبه. تقریبا همه جور غذایی بلدم بپزم. آشپزی رو مثل هنر می بینم. اونم هنری که میتونم تاثیر زیادی در روحیات ما داشته باشه. یه غذای راحت رو و خیلی خوشمزه رو در این قسمت برنامه خدمتتون ارائه می کنم: ![]() (میرزاقاسمی) ابتدا به تعداد لازم بادمجان(حتی الامکان بی دونه) رو روی اجاق کباب می کنید. تا پوستش کاملا بسوزه. اصولا بهترین مزه ی هرچیز زمانی بدست میاد که کباب شده باشه. مثلا سیب زمینی ذعالی رو تصور کنید. ![]() خب پس از کباب کردنش پوست بادمجون رو بکنید و خوب لهشون کنید. بعدش چندتا دونه سیر رو رنده کنید. حالا ماهیتابه رو روی احاق بزارید. با شعله ی کم. سیر رنده شده رو بریزید توی ماهیتابه و بزارید یه تفت بخوره و کمی رنگ سیر طلایی بشه. بوش فوق العادست. سپس بادمجون های له شده رو اضافه کنید و بگزارید خوب جا بیفته. بعد حدود ده دقیقه یکی دوتا تخم مرغ هم اضافه کنید بهش. بعضی رب هم اضافه می کنن بهش که فکر می کنم کار اشتباهیه. اصولا رب زمانی استفاده می شه غذا خودش مزه ی مناسبی نداره. اما این غذا به حدی خوشمزه هست که رب مزه ی غذا رو خراب می کنه/ مطمئنم لذت خواهید برد از این غذای ساده و خوشمزه ![]() 16)احساس و دیدی که نسبت به موارد زیر دارید: *گل ها بوی زندگی *دشت و جنگل حس زندگی *دریا بی کرانه بخشنده ********************** *فقرا دستگیری *بچه های بهزیستی فکر می کنم این بچه ها به تنها چیزی که نیاز دارن کمی محبته ![]() *سرای سالمندان از پیامدهای زندگی مدرن و به شدت ناپسند *معلول های مادر زادی حکمت ****************** *وطن اصالت *دین راهنما ************ *حافظ عرفان *مولانا تمثیلهای مثال زدنی، مرشد 17) تا حالا تو زندگیتون،برنامه ای برای کمک به فقرا و تهیدستان داشتید؟ تا به حال برنامه که خیر ولی همیشه درحد توان کمک کردم. اما برای آینده برنامه دارم. 18)نظرتون راجع به این بیت:بنی آدم اعضای یک دیگرند که در آفرینش،ز یک گوهرند چیه؟ گاهی یکی از سوالایی که از بعضی از دوستام میپرسم اینه که دوست داشتی هیچ مشکلی نداشتی و یه جایی تک و تنها بدون هیچ دغدغه ای زندگی می کردی؟!!! و در کمال تاسف می بینم که این یکی از آمال و آرزوهاشون هست!!! انسان بی دغدغه و یا انسان تنها، انسانی که تنها به خودش فکر می کنه، نمیدونم چطور به خودش میگه انسااااااااااان! 19) از ترس خدا گناه نمیکنید یا عشق به خدا و یا برای بدست آوردن پاداش و بهشت؟؟ گاهی حس حضور باعث میشه گناه نکنم 20)اگر یروزی بفهمید کسی که خیلی اعتقادات و حرف ها و تاپیک ها و ارسال هاشو دوست داشتید و ازش تعریف میکردید ، بعد یجایی ببینید برخورد خوبی نداره با افراد مخالفش،غرور داره و چنین اخلاق هایی، دیدتون نسبت بهش چه تغییری میکنه؟ چنین کسی فقط حرف می زنه، عملش می لنگه. یا اینکه در این مورد ناتوانه. دید ما از یه فرد مجموعه ای از رفتارهای افراد نشئت میگیره. البته باز هم تاکید می کنم در محیط مجازی به دلیل محدودیت های زیاد تشخیص شخصیت حقیقی افراد بسیار دشواره و نباید ملاک قطعی برای قضاوتهامون قرار بگیره. 21) اولین جمله یا کلمه ای که از شنیدن نام" زن" به ذهنتون میاد؟ لطافت 22) نظرتون راجع به افرادی که با یه اختلاف کوچک،کینه های بزرگ از هم پیدا میکنن،چیه؟؟ نزدیکی به چنین افرادی رو توصیه نمی کنم از اختلافات کوچیک کینه های بزرگ پیدا کردن یه اختلال روانیه. 23)8 روز دیگه به محرم مانده،چه احساسی دارید؟ نام امام حسین (علیه السلام) رو میشنوید،چه حسی بهتون دست میده؟؟محرم، کربلا، عاشورا حس حرکته. مثل نیروی محرکه می مونه. برای من حس یه خیزش دوباره رو داره ![]() خسته نباشید. تشکر
ممنون از سوال های خوبتون (۶/آبان/۹۲ ۱۰:۰۸)110 نوشته است: آقای املشی زیادی ما رو تحویل گرفتی . نگفتم که تعریف کنی گفتم 4 تا ... آبدار بارمون کنی حال کنیم! شما که تعریف کردی. تعریف کردن که سخت نیست، سخت اینه شما مجبور شی رک و تیز و تند صحبت کنید. ناسلامتی صندلی داغه ها کاناپه که نیست.! - خب من برداشتمو گفتم. ![]() - این سوال آخرتون رو مثل اینکه بعدا اضافه کردید، چون اون زمانی که کپی می کردم سوال رو توی پیش نویس نبود. ![]() باور کن اصلا عادت ندارم بگم ای بابا باز فلانی اومدو ... . ![]() |
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۲ ۱۰:۵۵)مجید املشی نوشته است: یه غذای راحت رو و خیلی خوشمزه رو در این قسمت برنامه خدمتتون ارائه می کنم: سلام و عرض ادب واقعا شما میرزا قاسمی اینطوری درست میکنید؟؟؟ ![]() آخه ما هم که یه جورایی املشی هستیم، گوجه فرنگی رنده شده هم بهش اضافه میکنیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,599 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,684 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,966 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,227 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,575 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,915 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,721 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: cf_majid.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7980270428/cf_majid.jpg)

![[تصویر: Aba_Saleh.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7983963866/Aba_Saleh.jpg)

![[تصویر: %D9%86%D9%85%D8%A7%D9%8A-%D8%B4%D9%87%D8...00x400.jpg]](http://amlashcity.com/fa/wp-content/uploads/2012/10/%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%8A-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%B41-600x400.jpg)
![[تصویر: 20120624135300437_03.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1391/04/20120624135300437_03.jpg)
![[تصویر: 20120624135300469_04.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1391/04/20120624135300469_04.jpg)
![[تصویر: 3046601172_064a275d50_m.jpg]](http://gilan.isna.ir/images/shared/news/13893/3046601172_064a275d50_m.jpg)