|
صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۳۳, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام . برادر مجید املشی با 66 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ مجید املشی...بفرمائید بنشینید برادر.... ![]() لطفا سوال های خیلی سخت نپرسید ،گناه دارن...
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۶, ۴/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۱۹:۱۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۴/آبان/۹۲ ۱۸:۳۳)هامون نوشته است: نقل قولسلام امیدوارم هنوز بتونیم سوال بپرسیم سلام فقط جلوی این کلمات یک جمله یا یک کلمه بذارین مدت حضور در تالار: 3 ماه, 3 روز, 8 ساعت, 36 دقیقه, 21 ثانیه = وظیفه خدا= عشق زمان= رودخانه ی جاری مادر= دریا خداحافظی= امنیت بهشت= فیروزه ای مرگ= گرداب هامون= هویت نظر و احساستون در مورد این عکس ![]() مکان : یزد، یادم نیست کدوم شهرش توضیحات: درب یک امامزاده قدیمی راستش اصلا متوجه خود تصویر نشدم! اگر ممکنه یه توضیح مختصری بدید راستی فیلم های انتخابیتون عالی بود مخصوصا مادر و (The Lives of Others (the life of the others کدوم کاراکتر فیلم مادر رو دوست داشتین ؟(بگین غلامرضا چون یخ میخورد و حرف های ابلهانه و در عین حال فلسفی میگفت) <--- خودم میپرسم خودمم جواب میدم ![]() دقیقا غلامرضا ![]() به خصوص صحنه ای که مادر میاد توی خونه و غلامرضا چادر مادر رو بو میکشه و صحنه ای که میگه: مـــــــادر مرد ![]() من این بازی اکبر عبدی رو همتراز بازی داستین هافمن توی فیلم "مرد بارانی" و یا شون پن در فیلم "من سم هستم" می بینم ![]() و همینطور دلیل انتخاب فیلم The Lives of Others چی بود ؟ این فیلم رو خیلی دوست دارم. هم به دلیل داستان بسیار قوی این اثر و هم بازی های خیلی خوب بازیگرانش و هم مفاهیم غنی موجود در فیلم. وقتی این فیلم رو دیدم بغض شدیدی بهم دست داد. ممنون ممنون از سوالات خوبتون ![]() .
|
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
ممنون که سوالاتمو جواب دادین
نقل قول:در توضیحات گفتم، در یک امامزاده ( راستش یادم نیست امامزاده است یا حسینیه یا.... ) جلوش شمع روشن میکنن فقط نمیدونم چرا رو کلون های این در و اون زنجیر جلوی در های قدیمی که برای احترام ( خم کردن ناخواسته کسانی که قصد ورود دارند ) اون قفل ها رو وصل کردند... توضیحات دیگه نمی تونم بدم درش بسته بود... اما اگه عکس دیگه ای خواستین دارم ----- هامون=هویت این رو از نظر سیاسی گفتین؟ دریاچه دیگه.... یا اینکه صرفا چون اسم کاربریم بود اینو گفتین ----- من تا دلتون بخواد سوال دارم اما... ![]() |
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از بابت جواب اول كه با مدارا دادي ، يعني داداشت فقط اون يه ايراد داشت؟ اما جواب سوال دوم قانع نشدم ! شما قانع شدي ؟ و چند تا سوال ديگه؟؟؟؟؟ 1- كي ميخواي ازدواج كني ؟ 2- دوست داري چند تا بچه داشته باشي ؟(لااقل يك به بالا باشه تا جواب سوال بعدي رو هم بدي ) 3- از چه نامهايي براي بچه هات استفاده مي كني ؟(چه نامهايي را بيشتر علاقه داري ؟) 4- منكر ولايت علي بن ابيطالب عليه السلام جاش كجاست ؟ 5- چه پيامي براي محبان علي ابن ابيطالب عليه السلام داريد ؟ 6- آياشهادت مادر مون افسانه است ؟(دارم مي برمت تو بحث تبرائي) 7- چه پيامي براي اونايي كه مي گن شهادت مادر پهلو شكسته و سيلي خورده افسانه است ، داري ؟ [/b] [b]فعلاً اين چند تا رو پاسخ بده تا بعد موفق باشي يا علي عليه السلام
[/b] |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۴/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۲۲:۲۶ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
عرض سلام مجدد 1.در 24 ساعت شبانه روز چند ساعت به واقع حضور خدا رو تو زندگی تون احساس میکنید؟( نه به حرف و زبان با تمام وجود احساس کنید کسی هست که نگاهتون میکنه) 2. اگه به امید خدا چشمتون به جمال نورانی آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) منور بشه، اولین کاری که میکنید چیه؟ اولین کلامی که بر زبانتون جاری میشه؟ یا علی/ التماس دعا |
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
1-چون سوالات زیاد بودن بهانه اوردید و نصف سوالاتم رو پاسخ ندادید؟ 2-سوال یکم تهمت بود یا اعتراض یا صرفا پرسشی کنجکاوانه؟ 3- به نظرتون آیا با دیدن فیلم ومیلم وسریال وقت انسان تلف نمیشه؟ 4- این سوال3 اعتقاد خودم بود که در قالب سوال درامده یا صرفا سوالی کنجکاوانه بود؟ 5-آیا باز دوست دارید سوالات رو با بله ونمی دانم پاسخ بدهید؟ 6-سوال 5 کنایه بود یا صرفا پرسشی کنجکاوانه؟ 7- با انسان های بدبین چگونه باید رفتار نمود؟ 8- تابه حال شوق این را داشته اید که معلم فرزندانتان باشید؟ 9- شهر قم را توصیف نمایید: |
|||
|
|
۹:۰۸, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۴/آبان/۹۲ ۱۹:۵۶)هامون نوشته است: ممنون که سوالاتمو جواب دادین درمورد در امامزاده به نظر میرسه قفل نمادی از گره یا دخیل بستن باشه. درمود هامون اولین چیزی که از این کلمه توی ذهنم اومد فیلم هامون داریوش مهرجویی بود و درگیری ذهنی هامون برای خودشناسی و شناخت هویت. اگر باز هم سوالاتی هست بفرمایید. ![]() (۴/آبان/۹۲ ۲۰:۲۷)aboutorab نوشته است: نقل قولسلام سلام ممنون از بابت جواب اول كه با مدارا دادي ، يعني داداشت فقط اون يه ايراد داشت؟ راستش همونطور که عرض کردم احتمال تصورات اشتباه در محیط مجازی بسیار بالاست و منم اونچیزی که تصور کردم رو عرض کردم. مدارایی هم نبود ![]() اما جواب سوال دوم قانع نشدم ! شما قانع شدي ؟ خودم قانع شدم ![]() و چند تا سوال ديگه؟؟؟؟؟ 1- كي ميخواي ازدواج كني ؟ هروقت شرایط اولیه ی تشکیل یک زندگی رو داشته باشم اقدام می کنم 2- دوست داري چند تا بچه داشته باشي ؟(لااقل يك به بالا باشه تا جواب سوال بعدي رو هم بدي ) زیاد 3- از چه نامهايي براي بچه هات استفاده مي كني ؟(چه نامهايي را بيشتر علاقه داري ؟) اسمهای مذهبی 4- منكر ولايت علي بن ابيطالب عليه السلام جاش كجاست ؟ بسیاری از کسانی که منکر ولایت امام علی(علیه السلام) هستن به دلیل نرسیدن اطلاعات درست بشهون هست. لذا فکر می کنم در دنیا انسان های به دنبال حقیقت کم نیستن. این نشان از تنبلی ما در بیان و عدم انتقال گسترده ی مطالب ناب اسلامی و حقایق تاریخیست. 5- چه پيامي براي محبان علي ابن ابيطالب عليه السلام داريد ؟ محب اهل بیت زبانی کجا و محب اهل بیت عملی کجا! 6- آياشهادت مادر مون افسانه است ؟(دارم مي برمت تو بحث تبرائي) با نگاهی بیطرفانه و بدور از تعصب و شنیدن بحث های تخصصی در این حوزه میتوان حقیقت این واقعه رو دریافت. 7- چه پيامي براي اونايي كه مي گن شهادت مادر پهلو شكسته و سيلي خورده افسانه است ، داري ؟ پیام دوری از تعحصب و نگاه بی طرفانه به واقعه (۴/آبان/۹۲ ۲۰:۳۱)شیدا نوشته است: به نام خدا 1. وقتی چنین حسی بهم دست میده ناخوداگاه اشکم جاری میشه. و شرمندگی تمام وجودم رو فرا میگیره. 2. فکر می کنم زبونم بند بیاد و پاهام سست بشه و بشینم روی زمین ![]() (۴/آبان/۹۲ ۲۱:۵۵)یاقوت نوشته است: نقل قولبه نام خدا 1-چون سوالات زیاد بودن بهانه اوردید و نصف سوالاتم رو پاسخ ندادید؟ خیر. سوالی رو که احاطه ی لازم روبهش نداشته باشم پاسخ نمیدم. فقط همین. وگرنه شما هرجندتا سوال بپرسید من در خدمتم ![]() 2-سوال یکم تهمت بود یا اعتراض یا صرفا پرسشی کنجکاوانه؟ تصوری منطقی از یک عمل مخاطب ![]() 3- به نظرتون آیا با دیدن فیلم ومیلم وسریال وقت انسان تلف نمیشه؟ اگر منظورتون این فیلم ها و سریال هاییه که هالیوود تدارک می بینه به عنوان سرگرمی من اسمش رو وقت تلف کردن نمیزارم بلکه به عنوان یک کلا درس از راه دور برای القای تفکر می بینم. ببینید این یک امر بدیهیه که هر تمدن غالبی در هر دوره ای به فکر صادر کردن فرهنگ و تمدن و میوه ی اون یعنی سبک زندگی بوده. در همیشه ی تاریخ. در هردوره هم به عناوین متفاوت. مثلا وقتی تمدن اسلامی غالب بوده ساخت مدارس و مراکز علمی در حوزه های جغرافیایی مختلف به منظور صادر کردن فرهنگ و تمدن بوده. حال در نظر داشته باشید که ابزاری قدرتمند به اسم رسانه داریم. چه چیر برای اهرم های قدرت مناسب تر از رسانه برای القای تفکرات خودشون میتونه مناسب باشه؟! لذا اینکه عرض کردم وقت تلف کردن نیست یعنی اینکه برای کسایی که قصد نزدیک شدن به تفکرات این تمدن غالب غربی داره دیدن فیلم و سریال به مثابه یک کلاس درس می مونه. 4- این سوال3 اعتقاد خودم بود که در قالب سوال درامده یا صرفا سوالی کنجکاوانه بود؟ حدسم اینه که نظرتون این بود ![]() 5-آیا باز دوست دارید سوالات رو با بله ونمی دانم پاسخ بدهید؟ اکر سوال نیاز به توضیح داشته باشه ترجیح میدم پاسخ تفصیلی بدم 6-سوال 5 کنایه بود یا صرفا پرسشی کنجکاوانه؟ حدس میزنم کنایه بود (۴/آبان/۹۲ ۸:۲۸)مجید املشی نوشته است: - حس ها اشتباه زیاد می کنن. لذا خیلی باید مراقب بود که بدون قراین مستدل فکری رو توی ذهن به عنوان پیش فرض در برخورد با دیگران در نظر داشت. چرا که میتونه بسیاز آسیب زا باشه. اینکه من الان چنین حدسی زدم دلیل بر این نیست که این رو به عنوان پیش فرض پذیرفته شده در برخود باشما استفاده می کنم ![]() 7- با انسان های بدبین چگونه باید رفتار نمود؟ بدبینی به این دلیله که: شخص بدون قراین مستدل، فکری رو توی ذهن به عنوان پیش فرض در برخورد با دیگران در نظر میگیره. اینکه چطور باید برخورد اصولی با این افراد کرد واقعا راه حال علمیاتی ببراش ندارم. و برای خودمم هم مسئله بوده 8- تابه حال شوق این را داشته اید که معلم فرزندانتان باشید؟ بسیاز زیاد ![]() 9- شهر قم را توصیف نمایید: فکر می کنم باورتون نمیشه که من تا به حال قم نرفته باشم ![]() .
|
|||
|
|
۹:۵۱, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از پاسخهاي پيچيده تون - زنده باشي اما سوالهاي بعدي " 1- شرايط اوليه ي زندگي چيه ؟ 2- نام هاي مذهبي فرمودي چند تاشو كه در اولويتند برايتان نام ببريد ؟ 3- برخي از منكراني كه ولايت علي بن ابيطالب را انكار مي كنند علم و آگاهي دارند و از روي عناد منكرش ميشوند آنها جايشان كجاست؟ 4- به آناني كه از روي تعصب بيجا بر انكار غدير پافشاري مي كنندتا حقايق غدير از بين برود، چه بايد گفت؟ 5- چند تا نام مي گم شما براشون يه جمله ي كوتاه بفرماييد . الف/ حضرت علي عليه السلام ب/ حضرت زهرا سلام الله عليها پ/ حضرت عباس عليه السلام ت/ حضرت زينب سلام الله عليها ث/ حضرت مهدي عليه السلام 6- احساس تون پس از شنيدن اين كلمات ؟ الف/ شهادت ب/ عدالت پ/ عشق ت/ لياقت ث/ شجاعت اگه خسته شدي بفرما كوتاه بيام موفق باشي يا علي عليه السلام [/b] |
|||
|
|
۱۰:۲۹, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۲ ۹:۵۱)aboutorab نوشته است: نقل قول سلام ممنون از پاسخهاي پيچيده تون - زنده باشي سلام مجدد. علی جان اگر جاییش واضح نبود بفرمایید تا توضیح بیشتری بدم اما سوالهاي بعدي " 1- شرايط اوليه ي زندگي چيه ؟ خیلی ساده. رسیدن به بلوغ جنسی و فکری، استقلال مالی(درحد برآرودن نیاز های اولیه ی زندگی) 2- نام هاي مذهبي فرمودي چند تاشو كه در اولويتند برايتان نام ببريد ؟ محمد، امیر، زمان فاطمه، مریم، ساره 3- برخي از منكراني كه ولايت علي بن ابيطالب را انكار مي كنند علم و آگاهي دارند و از روي عناد منكرش ميشوند آنها جايشان كجاست؟ افرادی که عالم هستن و با عناد سعی در گمراهی مردم هم دارن به نظرم عذابی بزرگ در انتظارشون هست. اعمال ماتاخر هم همیشه به دنبالشان. 4- به آناني كه از روي تعصب بيجا بر انكار غدير پافشاري مي كنندتا حقايق غدير از بين برود، چه بايد گفت؟ یُریدونَ لِیُطفِئوا نورَاللهِ بِاَفواهِهِم واللهُ مُتِمُّ نورِه وَلو کَرِهَ الکافِرون می خواهند نور خدا را با دهان هایشان خاموش سازند ولی خدا نور خود را کامل می کند هر چند کافران خوش نداشته باشند 5- چند تا نام مي گم شما براشون يه جمله ي كوتاه بفرماييد . الف/ حضرت علي عليه السلام نه خدا توانمش خواند نه بشر توانمش گفت ب/ حضرت زهرا سلام الله عليها اسوه ی زنان عالم پ/ حضرت عباس عليه السلام معناکننده ی عشق ![]() ت/ حضرت زينب سلام الله عليها صبرت را روحی بزرگ باید ث/ حضرت مهدي عليه السلام امید 6- احساس تون پس از شنيدن اين كلمات ؟ الف/ شهادت حس هجرت ب/ عدالت حس اقتدار پ/ عشق حس حضور ت/ لياقت حس شرمندگی ث/ شجاعت حس حرکت اگه خسته شدي بفرما كوتاه بيام خسته چرا؟! بازم هم سوالی هست بفرمایید. خوشحالم میشم اگه بتونم پاسخ بدم. ![]() موفق باشي يا علي عليه السلام به همچینن . |
|||
|
|
۱۰:۵۱, ۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۲ ۱۰:۵۳ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
خب مجید گرامی...خسته نباشی...البته این داغی صندلی با هوای سرد این روزها میچسبه
سوالات من یه کوچولو سخته... ببخشیدافقط یه خواهش بزرگ، شعار و... نده ![]() 1- خدا چیست، خدا کیست؟ 2- با کدام یک از ائمه اطهار علیهم السلام ارتباط بهتری تونستی برقرار کنی؟ 3- طبق این حدیث شریف، حضرت محمد (ص) : حق فرزند بر پدرش سه چیز است : ۱- نام نیکو برای او انتخاب شود ۲- به او نوشتن بیاموزد ۳- هنگامی که بالغ شد او را همسر دهد. مکارم اخلاق صفحه ۲۲۰ یا این حدیث شریف، امام کاظم (ع) : نخستین نیکی مرد به فرزندش ، انتخاب نام نیکو برای اوست ، پس هرکس باید نام زیبا برای فرزندش انتخاب کند. وسائل الشیعه جلد۱۵ صفحه ۱۲۲. شیعه چگونه توجیه میکند انتخاب اسامی همچون ابوبکر و عمر و عثمان برای فرزندان امیرالمومنین؟؟؟ 4- تا حالا عاشق شدی؟ ![]() 5- اگر بهت این انتخاب را بدهند که بتونی برگردی به تاریخ، و قدرت عوض کردن آن هم داشته باشی کدام واقعه تاریخی را انتخاب می کنی و چرا؟ 6- به نظرت دعا کردن چقدر میتونه سرنوشت آدمی را عوض کنه، مگه نمیگیم لاحول و لا قوه الا بالله و العلی العظیم، هیچ نیرویی در جهان نیست، پس قدرت دعای یک بنده از کجا می آید؟ 7- چون دنیای سوفی رو خوندی ازت می پرسم : با کدام یک از فلاسفه بیشتر احساس نزدیکی داری و حرفهایش را بهتر می فهمی؟ 8- به نظرت کاربردی ترین و بهترین کاری که میتونیم توسط آن عشق به اهل بیت علیهم السلام را در درونمون زنده کنیم و البته نگه داریم چیه؟؟؟(پیشنهاد عملیاتی باشه ها) 9- یه سوال تکراری: بلافاصله اولین چیزی که از شنیدن این اسامی به ذهنت و به قلبت می رسه را بگو، بی زحمت: - شیطان: - بهشت: - بنده گناهکاری که میداند خدا می بیند: - کربلا: - تالار بیداری اندیشه: - بیداری اندیشه: - وحید 110: - علی 110: - elenoor: - تلمیخا: - سید ابراهیم: - مجید املشی: - حسن عزتی: خیلی زیاد شد ببخشید... حلال کن. |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از پاسخ هاي بسيار زيبايتان چون فرموديد خسته نشديد مي پرسم " 1- با اينكه تمامي معصومين عليهم السلام كلاً نور واحد هستند اما عشق و ارادت شما به كداميك از معصومين عليهم السلام بيشتر هست و چرا؟ 2- يك فضيائل از اميرالمومنين عليه السلام بگوييد . 3- آيا مي توانيد جز لفظ بكار بردن نام خدا براي اميرالمومنين عليه السلام غلو ديگري نام ببريد ؟ 4- چرا درب خانه مادرمون(حضرت زهرا سلام الله عليها) را آتش زدند ؟ 5- آيا پيامبر اكرم صل الله عليه واله وسلم بعد از خود جانشين معرفي نكرده بود ؟ 6- امام زمانِ حضرت زهرا سلام الله عليها كه بود ؟ 7- بازم لطفاً درباره اين اسمها و كلمات مختصر توضيح بديد : الف / فدك ب/ مباهله پ/ ولايت ت/ سقيفه ث/ آب - سقا ج/ حنجر اصغر خ/ كربلا ح/ تير سه شعبه چ/ محرم د/ عاشورا ذ/ غدير خم مي دونم سوالاتم خستت مي كنه ، ولي ببخش ثوابشو هديه كنيم به والدالشفيق حضرت اباصالح المهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف موفق و سلامت باشي يا علي عليه السلام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,632 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,690 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,983 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,234 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,587 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,920 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,767 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: cf_majid.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7980270428/cf_majid.jpg)

![[تصویر: 88323719781027050130.jpg]](http://upload7.ir/images/88323719781027050130.jpg)