بعید میدونم که ندونی چی میگی
یک موقع من با مهدی سینا یه اختلاف نظری دارم که این شخصیه ولی در اصول با هم هستیم
ما از ایمان به خدا و اولیاء به خدا (و بالعکسش کفر به خدا) حرف زدیم
شرافت یکی مثل عارف صد برابر احمدی نژاده
اشتباه در مواضع با نفاق و دورویی خیلی فرق داره و شمای مریض خوب میدونی ولی صرف نمیکنه گوش بدی
جناب عبدالرحمن
من هم نظرم همینه. متاسفانه برخی کاربران به خاطر هر اختلاف نظر سیاسی، از اصطلاحات مربوط به صدر اسلام استفاده می کنند.
(۲۷/اسفند/۹۶ ۱۸:۴۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]اشتباه در مواضع با نفاق و دورویی خیلی فرق داره
ببین، دو رویی همیشه توی سیاست هست. اما دیدیم که این رو نمیشه همیشه نفاق نامید.
در واقع نظر من با نظر شما خیلی متفاوت نیست. فقط یه سری ابهامها هست که در یک فضای محترمانه میشه در موردشون صحبت کرد که در این صورت بحث می تونه خیلی مفید باشه.
(۲۷/اسفند/۹۶ ۱۸:۴۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]شمای مریض خوب میدونی ولی صرف نمیکنه گوش بدی
شاید بعضی جاها من درست گوش نکرده باشم، همینطور که شما نوشته من رو درست نخوندید و برداشت اشتباهی از نظر من داشتید. این خیلی عادیه و در هر بحثی پیش میاد. پس لازمه صعه صدرتون رو بالا ببرید.
(۲۷/اسفند/۹۶ ۱۴:۵۱)mahdy30na نوشته است: [ -> ]کاری به شخصیت های سیاسی ندارم میخوام یه مثال برای سعدی بزنم تا متوجه بشه نظرات و ایمان چیه
توی تاریخ اسلامی خیلی موارد داریم برای روشن شدن پاسخ شما ولی بی اطلاعی شما از این کار رو سخت میکنه .
در مثالهایی که از صدر اسلام ذکر میشه، معمولاً در یک طرف امام معصوم هست. پس میشه مثالهای مربوط به ایمان رو در اون ذکر کرد.
اما این مثالها رو نمیشه به یک درگیری جناحی امروزی تعمیم داد. چون هیچکدوم از طرفین بی اشتباه و کامل نیستند.
(۲۸/اسفند/۹۶ ۸:۵۷)سعدی نوشته است: [ -> ]در مثالهایی که از صدر اسلام ذکر میشه، معمولاً در یک طرف امام معصوم هست. پس میشه مثالهای مربوط به ایمان رو در اون ذکر کرد.
اما این مثالها رو نمیشه به یک درگیری جناحی امروزی تعمیم داد. چون هیچکدوم از طرفین بی اشتباه و کامل نیستند.
این که میگم مریضی از عصبانیت نیست ...عین واقعیته
ایمان در صدر اسلام بوده و الان فقط مسائل سیاسیه!!!

شاید همون مشکل درودگر رو داری باید روانشناس رو بهت پیشنهاد کنم جناب سعه صدر
سلام
خب من هم حرفم همینه. این عبارت رو نمیشه برای هر درگیری جناحی استفاده کرد. لازم بود این نکته بیان بشه.
اگر موافقیدُ کافیه تایید کنید. اگر هم مخالفید کافیه با دلیل و منطق دلیل مخالفت رو بفرمایید. در هر صورت شما نیاز به چنین ادبیاتی ندارید و به همین خاطره که میگم باید صعه صدر افزایش پیدا کنه.
چیزی که شما تحت عنوان سعه صدر میگی یعنی سکوت و عدم برخورد با جرثومه های مجازی که با برنامه و احتمالا مزدبگیری فضای مخصوصاً تالارهای مجازی رو فاسد میکنن با وجود متعفن خودشون
این یعنی فرسودگی تدریجی همون افراد که یکی از دلایل رفتن مسئولین یه چنین تالارهاییه و از اهداف شماست
و علت اینکه من شش هفت ساله با انواع موجوداتی مثل شما تونستم سر کنم و کم نیارم (نه به عنوان منیت) همین برخورد خشک و صریحه
نمیگم سکوت کنید. بلکه حرفتون رو به طور واضح بگید با دلیل.
حقیقتش الآن حتی اختلاف نظری بین ما نیست که باعث بشه اینقدر عصبی بشید. اگر بود هم میشد دربارش گفتگو کرد. تالار گغتگو اسمش روشه، برای گفتگو و یادگرفتن چیزهای جدیده.
(۲۸/اسفند/۹۶ ۸:۵۷)سعدی نوشته است: [ -> ]در مثالهایی که از صدر اسلام ذکر میشه، معمولاً در یک طرف امام معصوم هست. پس میشه مثالهای مربوط به ایمان رو در اون ذکر کرد.

در تاریخ صدر اسلام امام بودن یعنی حق ؟
الان حق وجود نداره ؟
ما مواردی از غیر معصوم داریم که گرامی از عمار و طلحه و زبیر و ابوسفیان و .... اینقدری هست که واقعا بصیرت ساز هستن . مشکل امثال شما میدونی چیه ؟ اطلاعات دم دستی داری و مرجعتون جستجوگرهای نت هست .
(۲۷/اسفند/۹۶ ۱۴:۵۱)mahdy30na نوشته است: [ -> ]شما رهبری رو قبول داری ؟ ببین مطالب ایشون چه سمت و چه نکاتی توش هست . اگه هم که رهبری رو میزان نمیدونی خوب دقت بالاتر و بصیرت بیشتری باید بخرج بدی
این رو پاسخ ندادی یا اینکه .... . کاری ندارم ولی مطالب کلیدی رو کلا رد میکنی بخاطر پاسخ خود خواسته .
(۲۸/اسفند/۹۶ ۱۵:۱۶)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام
خب من هم حرفم همینه. این عبارت رو نمیشه برای هر درگیری جناحی استفاده کرد. لازم بود این نکته بیان بشه.
اگر موافقیدُ کافیه تایید کنید. اگر هم مخالفید کافیه با دلیل و منطق دلیل مخالفت رو بفرمایید. در هر صورت شما نیاز به چنین ادبیاتی ندارید و به همین خاطره که میگم باید صعه صدر افزایش پیدا کنه.
شما که پاسخ خود رو داری و میخوای فقط تایید بگیری دیگه چه نیازی به به اصطلاح یادگیری داری ؟
(۲۷/اسفند/۹۶ ۱۷:۱۴)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام جناب عبدالرحمن
این تعریف برای مسائل صدر اسلام کارایی داره. اما نمیشه برای مسائل سیاسی روز به کارش برد.
شما فرض کنید آقای احمدی نژاد اختلاف نظری با آقای عارف پیدا کنند؛ اما خودشان یا طرفدارانشان این اختلاف رو به طور واضح بیان نکنند. حالا به نظر شما، کدوم طرف داره "ایمان" رو مخفی می کنه و کدوم یکی "کفر" را؟
اگر بخوایم به ظاهر حکم کنیم، ممکنه طرف کسی رو بگیریم که مذهبی تر به نظر میاد. اما همون فرد مذهبی ممکنه بعضی جاها اشتباه بگه. واقعیت اینه که در مسائل سیاسی روز، به ندرت میشه تقسیم بندی این مدلی داشت. نمیشه چنین اختلافی رو نماد درگیری حق و باطل دونست.
خلاصه اینکه اگر قصد داشته باشید این اصطلاحات را برای مسائل سیاسی روز به کار ببرید، باید یه تعریف دیگه برای اون بکار ببرید.
با این مثالها واقعا شکی که داشتم به یقین خاصل میشه بر اینکه شما تطبیق دهنئه نیستی و دنبال چیزای دیگه هستی .
(۲۸/اسفند/۹۶ ۱۶:۰۰)سعدی نوشته است: [ -> ]نمیگم سکوت کنید. بلکه حرفتون رو به طور واضح بگید با دلیل.
حقیقتش الآن حتی اختلاف نظری بین ما نیست که باعث بشه اینقدر عصبی بشید. اگر بود هم میشد دربارش گفتگو کرد. تالار گغتگو اسمش روشه، برای گفتگو و یادگرفتن چیزهای جدیده.
یادگرفتن چه چیز ؟ یادگرفتن بحثهای فرسایشی یا پوششی ؟
پیشنهاد میکنم از مراکز پرسش پاسخ مابقی مطالب رو جویا بشید
6- این تالار محل پاسخگویی به شبهات اعتقادی و دینی نیست و مدیران چنین ادعا و توانایی را ندارند. برای رفع شبهات دینی خود از طریق شماره 09640 با (مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني) تماس حاصل نمایید.
5- از انجام بحثهای سیاسی (داخلی) که باعث ایجاد تفرقه و چند دستگی بین ملت ایران می شود، اکیدا خودداری فرمایید.
پست بسته میشه .
چون بعد از چندین بار تذکر به مبانی تقیه و نفاق شما هنوز در ابتدای راه تکرار میزنی و پیرفت نداری و سعی نمیکنی قدمی مثبت برداری .