شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
چرا بعضی از جوانان به طرف هرچی موضوع مذهبیه نمیرن؟
با سلام. تا به حال به این سوال فکر کردین؟ اصلا مشاهده کردین؟
من خودم در دو جا از تالار دیدم ولی نمیخوام اسم تاپیکو بیارم.
تا میگیم بیاین بحث کنیم میگیم مثلا اگه کتابهای شهید مطهریه، میگن ما نیستیم.
به نظرم کتابها، سایتها، همایشها، سخنرانی ها و... بسیار بالایی وجود دارد که خیلی از جوابهایی که در ذهن جوانان هست (و متاسفانه به همون علت خیلی از ناهنجاری ها مثل بد حجابی اتفاق می افته)، در کتابها و منابع دیگر موجود است.
من خودم روزی تصمیم گرفتم درمورد حجاب تحقیق کنم.تمام منابعم صرفا از اینترنت بود . بی شمار سایت و وبلاگ بوده و هست.
ما کمبود منابع ندارم کمبود مراجعه کننده داریم
این قضیه مال امروز نیست. زمان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم بوده.چگونگی مسلمان شدن ابوذر را از کتابهای مدرسه به یاد دارید کفار به ابوذر گفتند میری مکه پنبه در گوشت بزار که نشنوی پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چی میگه.
منظورم اینه که تو این دوره متاسفانه مثلا بسیج یا هرجای دیگه اگه کلاسی برگزار کنه میگن چون زیر نظر اونهاس نمیرن. شما کلی خرج کن در دانشگاه یه سخنران بسیار توپ (مثلا حاج آقا پناهیان) بیاد تا سخنران را میبینن حاج آقاس اصلا شرکت نمیکنن. این ها رو داره یه دختر روحانی میگه
به نظر من باید
1- با جوونا صحبت کرد که از کجا میدونی مثلا حرفهاش تکراریه( نمیدونم دلایل دیگشون چیه) تو انسان عقل داری فطرت داری برو گوش کن و خوب و بدو از هم تشخیص بده و هرچیشو خواستی قبول کن.
2- عناوین مذهبی روی کتاب، سایت و ... نزاشت. مثلا میخوای سی دی حجاب درست کنی یه خانم چادی روی جلد سی دی نزار و عنوانشا همین طور
حالا راهکار شما چیست
چون گوششون از چیزای دیگه پر !
من اگه بدونم استاد پناهیان داره میاد دانشگاه ما با سرعت نور خودمو میرسونم دانشگاه!یه تعدادی هم با سرعت نور فرار میکنند

جوونای دوران ما ، از روحانی نماها !!! همون چیزی که شریعتی ازش انتقاد میکرد ، متنفرن. من خیلی جاها گفتم ، خیلی از روحانی هارو قبول ندارم چون روحانی نما هستن ولی خیلی از روحانی ها واقعا لیاقت دارن بهشون بگیم حاج اقا .
موضوع اینه که ما توی همه چیز افراط و تفریط میکنیم. جوون از دین زده میشه ! مثلا توی موضوع حجاب ، من بیشتر برخورد داشتم و مطالعه کردم ، میگن با خانم نامحرم نباید حرف زد و بعضی روحانی ها یه جوری حرف میزنن که ... حتی دیدم که میگن تو غیرت نداری که با ناموس مردم حرف میزنی ! فرض کنید یه جوون که دل خوشی از قشر مذهبی نداره ، اینارو ببینه ! دیگه 100% هیچ وقت طرفشون نمیاد ! هم گروهی یکی از واحد های دانشگاه من ، یه خانمه و بنده هیچ مشکلی باهاش ندارم ، حجابش هم زیاد رعایت نمیکنه ولی دلیل نمیشه که 100% بگن نباید حرف زد ، تا ادم خودش نخواد ، اتفاقی واسش نمیوفته.
همین گشت ارشاد خیلی از جوونارو از قشر مذهبی زده کرده !یعنی فکر میکنن این کسایی که توی خیابون بهشون گیر میدن رو افراد مذهبی گفتن که اینطور باشه ، دقت کنید ""قشر مذهبی"" یعنی تر و خشک با هم میسوزه ! خیلی از رفتار های ما توی جامعه اسلامی نیست و ما به زور میخوایم اونو اجرا کنیم و همین میشه که جوونا از دین زده میشن
رفتار بعضی از بچه های همین تالار رو ببینی میفهمی چرا سمت موضوعات مذهبی نمیرن!!!!!!!!
وقتی انقد خشک و افراطی برخورد میشه همین میشه دیگه!
احساس می کنم متاسفانه جوانان ما مذهب را از مذهبی ها شناخته اند. مذهبی هایی که واقعا مذهبی نیستند و تو را از هرچه دین و مذهب است بیزار می کنند.
رفتار اشتباهی انجام می دهند ، وقتی می پرسی چرا می گویند در فلان کتاب یا در فلان سخنرانی( که دست بر قضا آرم مذهب هم دارد) خواندیم یا شنیدیم. حال آنکه آنها(مذهبی نما ها) اصل را اشتباه متوجه شده اند.
و تاثیر حرف کجا و تاثیر عمل کجا؟
خب مذهب بد شناسانده شد. آرم سمتش نرو هم خورد. تمام.
اگر بخواهیم جوانان را جذب کنیم قدم اول این است که خودمان مجریان خوبی باشیم . و چقدر این بخش سخت است...
من خودم یکی از کسایی هستم که از این بحثا فراریم.چند باری سعی کردم برمو گوش بدم شاید تونستم بی علاقگیمو کاهش بدم یا از بین ببرم ولی اوضاع بدتر شد.مثلا تو دانشگاه خواهران عزیز بسیجی حلقه ی صالحین تشکیل دادن برای بحث در مسائل مختلف...برگشتن میگن شما نباید به همکلاسی آقا سلام بدید،چه لزومی داره سلام بدید؟جزوه ام خواستن ندید.حالا هرچی بر میگردی میگی زشته،4 ساله همو هر روز میبینیم... باااااااااز حرف خودشونو میزنن.خدایی این حرفا واقعا اعصاب من یکیو میریزه بهم.من فکر نمیکنم اسلام واقعی این باشه و سلام باعث انحراف کسی بشه،با این حرفاشون آدمو زده میکنن از مذهب.
اسلام دین جامع و متعادلیه،باید این افراطی بازیارو گذاشت کنار که کسایی مثل من انقد زده نشن از بسیجیو خشکه مذهبیا
(۱۱/آذر/۹۲ ۲۲:۱۳)هانا نوشته است: [ -> ]من خودم یکی از کسایی هستم که از این بحثا فراریم.چند باری سعی کردم برمو گوش بدم شاید تونستم بی علاقگیمو کاهش بدم یا از بین ببرم ولی اوضاع بدتر شد.مثلا تو دانشگاه خواهران عزیز بسیجی حلقه ی صالحین تشکیل دادن برای بحث در مسائل مختلف...برگشتن میگن شما نباید به همکلاسی آقا سلام بدید،چه لزومی داره سلام بدید؟جزوه ام خواستن ندید.حالا هرچی بر میگردی میگی زشته،4 ساله همو هر روز میبینیم... باااااااااز حرف خودشونو میزنن.خدایی این حرفا واقعا اعصاب من یکیو میریزه بهم.من فکر نمیکنم اسلام واقعی این باشه و سلام باعث انحراف کسی بشه،با این حرفاشون آدمو زده میکنن از مذهب.
اسلام دین جامع و متعادلیه،باید این افراطی بازیارو گذاشت کنار که کسایی مثل من انقد زده نشن از بسیجیو خشکه مذهبیا
واقعا این رفتارها اعصاب خرد کنه!چون بعضیا این دوستان طوری حرف میزنند که انگار نماینده تام الاختیار اسلامن!انگار چند دقیقه پیش خدا بهشون وحی کرده که مثلا شما نباید به جنس مخالف سلام کنید!
یه جمله خیلی درستی داره دکتر شریعتی که میگه : «اسلام منطقی تر و جدی تر از آن است که به آنچه در زندگی بی ثمر است و بر روی اذهان بی اثر، در آخرت پاداش دهد، و عملی که نه برای خلق خدمتی باشد و نه برای خود، اصلاحی، ثواب داشته باشد.»
من خیلی با این اعمال پوچ برخورد میکنم و فقط هم یاد این جمله شریعتی میفتم!
بابا بعضیا دیگه شورشو در میارن در مورد هر مسئله ای افراط میکنن ... ،مثلا دوستایی دارم که میگن سر تا پات باید مشکی باشه خوب نیس دختر لباس رنگی بیرون بپوشه اخه زیر چادر لباس رنگی چه اشکالی داره اگه جلب توجه نکنه !! یا میگن هر اهنگی حرامه وای پناه بر خدا اونو خاموش کن اخه یه اهنگ اروم قشنگ چه اشکالی داره هرازگاهی گوش کنی ؟وقتی میپرسی از روحانیا میگن اگه ادمو به وجد نیاره و اینا اشکالی نداره اینا چی میگن این وسط!!

یا مجبوری از همکلاسیت جزوه ای راهنمایی کمکی چیزی بگیری میگن حرف زدن با نامحرم !! وای پناه بر خدا... چی رفتن به جشن تولد دست زدن شاد بودن خندیدن !! جات تو جهنمه !! وخیلی چیزای دیگه ... .یا تو همین تالار داری بحث میکنی میگن فضای تالار شبیه چت روم شده !! اخه اصن چت روم اینطوریه ! اخه شوخی کردن به صورت کلی و نوشته شده چه مفسده ای داره اصن نمیفهمی طرف مرده زنه !!
بعد میبینی خودشون قران بدست دارن قران میخونن در حینش هم به غیبت کردنای خانومای اطراف گوش میکنن و نظر میدن ما بینش!! جا خودشونم طبقه اول بهشت دیدن تو عالم رویا

.
جواب : این ادمای به ظاهر مذهبی افراطی ..... .
(۱۱/آذر/۹۲ ۲۲:۱۳)هانا نوشته است: [ -> ]من خودم یکی از کسایی هستم که از این بحثا فراریم.چند باری سعی کردم برمو گوش بدم شاید تونستم بی علاقگیمو کاهش بدم یا از بین ببرم ولی اوضاع بدتر شد.مثلا تو دانشگاه خواهران عزیز بسیجی حلقه ی صالحین تشکیل دادن برای بحث در مسائل مختلف...برگشتن میگن شما نباید به همکلاسی آقا سلام بدید،چه لزومی داره سلام بدید؟جزوه ام خواستن ندید.حالا هرچی بر میگردی میگی زشته،4 ساله همو هر روز میبینیم... باااااااااز حرف خودشونو میزنن.خدایی این حرفا واقعا اعصاب من یکیو میریزه بهم.من فکر نمیکنم اسلام واقعی این باشه و سلام باعث انحراف کسی بشه،با این حرفاشون آدمو زده میکنن از مذهب.
منم چند ساله هر روز همکلاسیام رو میبینم ولی تابحال اصلا نشده به دخترای کلاس سلام کنم
من کاری با حرفای بسیج ندارم اما حضرت علی فرمودند من به دختران و زنان سلام نمیدهم
در خصوص جزوه دادن اشکالی نداره هر کی جزوه خواست بده بلکه کمکی کرده باشید هیچ اشکالی هم نداره
اما تو دانشگاه ما سلام رو بهانه کردیم....وگرنه اینجوری باشه من باید تو کلاس نفر به نفر سلام و دست بدم چون اگه ندم خیلی زشته و خیلی بده!
تو دانشگاه ما که این بسیجیا چند قدم جلوتر از ما هستن به چشم دیدم چندتا دختر پسر بسیجی و سپاهی دل و قلوه میداند!
جالب اینجاست همون دخترا سر کلاس فیگور حضرت یوسف میگرفتن

آدم نمیدونه دم خروس رو باور کنه یا قسم حضرت عباس رو...به نظر من شما این تشکیلات و گروه ها رو ولش کن
خودتون تحقیق کنید ببینید چی درسته و چی غلط
جوابش خیلی راحته بخاطره جو سازی هایی که علیه مذهب شده ،حالا این جو سازی میتونه از طرف دوستان ناباب باشه یا از طریقه ماهواره یا هم از طریق پدر و مادر که پایه های دینیشون ضعیف باشه مخصوصاً پدر و...
اما جوان ها عاشق هیجانن هرچیزی که توش هیجان داشته باشه جوان خود به خود به سمتش کشیده میشن اگه بتونین مذهب رو با ترفند هایی به صورت هیجانی بیان کنین تأثیر خیلی بیشتری خواهد داشت توی این کار صدا و سیما نقش بسرایی داره