تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: *** کفه های نا متعادل ***
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
نقل قول:وگرنه همونطور که عرض کردم تصور میکنم ازدواج برای دختران بزرگترین اشتباهه زندگیشونه, خونه پدرشون بمونن خب, ایرادش چیه !!؟؟؟ وظایف کمتر با حقوق بیشتر خواهند داشت نسبت به خونه همسرشون! غیر از اینه ؟؟؟
..............................................................................................همان!
(۱۶/آذر/۹۲ ۱۰:۱۶)skyeygirls نوشته است: [ -> ]3) شما چرا بقیه مطالب من را نخواندید . من گفتم به ما گفتند اسلام تعادل است . و حالا که بزرگ شدیم در برخورد با احادیث چون میدانیم تعادل باید باشد .هضم مفهوم برایمان سخت است .بنده اشتباه تاریخی کردم گفتم تعادل دو حدیث کامل شد و اسم تاپیک را گذاشتم کفه های نا متعادل .
کف اعتقاد یعنی حداقل سوال میکنیم .حداقل میدانیم که حرام نیست . نه اینکه برای اینکه به ما بگویند بالای اعتقاد حتی جرات نکنیم سوال کنیم .
4)در ضمن به منه شاگرد یاد دهید . چطور زن بی تحصیل عرب وقتی نزد پیامبر آمد . چگونه مطالب را هضم میکند .یعنی پیامبر ساده به ایشان گقتند . پس چرا الان باید با هزاران کتاب و بحث سر از این حدیث دربیاوریم ؟
5) اگر منابع دیگر نبود و تنها این احادیث باقی میماند . تکلیف چیست ؟
من دارم سعی میکنم به این موضوع اشاره کنم من آیا به دنبال تعادل در یک حدیث باشم یا نه ؟
خدایم با خدای شما یکیست .
خدا می داند چند بار یک ارسالم برای شما رو ویراش می کنم تا هیچ قسمتش به شما برنخورد که آن قسمت را بگیرید و بقیه را رها نکنید Big GrinBlush بماند .

وقتی که می گوییم تعادل ، نا خود آگاه یک ترازو تصور می کنیم که دوکفه اش رو به روی هم قرار گرفته اند . در حالی که مقادیر مساوی از اشیا یا اوزان روی آن موجود هست .
این قسمتی از تعریف تعادل هست ولی همه اش نیست !

خوب این تصویر رو ببینید :
[تصویر: Unt.png]
به پایه های قرمز توجه کنید !
آیا هم اندازه اند ؟ نه !
ولی چهارپایه در تعادل است . خوب چرا ؟
اصلا عدل و تعادل و اعتدال به معنی هم اندازه بودن نیست . وضعیتِ قرار گرفتن ملاک هست .
سلام
تعادل ==== ع د ل : هرچیزی درست در جای خود قرار بگیرد، که این به هیچ وجه به معنای مساوات نیست
مساوات : برابری
یه لیوان، با 200 سی سی آب پر میشه اما یه پارچ با 1000 سی سی ===> عدالت، چرا که هر دو اشباع شدند.
اگر در لیوان و پارچ، هر دو 200 سی سی آب بریزیم ===> عدم تعادل ===> ظلم، چرا که پارچ همچنان ظرفیت خالی دارد و اشباع نشده است.
خواهرم(بانی تاپیک)
یه مثال ساده میزنم ان شاءالله که پاسخی باشد برای ذهن پر سوال شما در مورد این به ظاهر ناهماهنگیها

بدن انسان رو در نظر بگیرید
چشم هیچ شباهتی به دستگاه گوارش نداره،هم حجمشون فرق داره،هم ظاهرشون،هم وظایفشون
قلب هیچ شباهتی با پا نداره
انگشت هیچ شباهتی با دستگاه تنفسی نداره
و...
ولی هر کدام وظایف خاص خودشون رو دارن
اگر هر عضوی سر جای خودش وظیفه ای که در خلقت براش مشخص شده رو انجام بده کل سیستم بدن متعادل میمونه
و بالعکس اگر یک عضو وظیفه اش رو انجام نده باعث ناهماهنگی و نامتعادلی سیستم بدن میشه

اینکه اسلام دین تعادله یعنی وظایف و حق و حقوقی که تعیین کرده متناسب با ویژگیهای روحی و روانی و فیزیکی هر کس در جایگاه خودش هست (مثل اعضای بدن )

و مهم انجام این وظایف و تکالیف هست نه دنبال چون و چرا بودن

ما ها در این چون و چراها یک وجه قضیه رو میبینیم ولی کسی که ما رو افریده به همه جوانب آگاه هست و بنا بر این آگاهی، حق و حقوق و وظایف رو تعیین کرده
(۱۵/آذر/۹۲ ۱۵:۵۶)skyeygirls نوشته است: [ -> ]سوالی جدی که برای من مطرح شده این است
اسلام دین تعادل است.
اما ذهن کنجکاو من میگوید هر حدیث تعادلش با حدیث دیگر کامل شده
خود احادیث بعضا تعادل مفهومی ندارد .
...
و اگر احادیث بعدی را پیدا نمیکردم

به تعادل برخورد نمیرسیدم.

سلام

جایگاه احادیث در دین اسلام چیست؟

سوره نحل، آیه 89: وَ يَوْمَ نَبْعَثُ فِي كُلِّ أُمَّةٍ شَهِيدًا عَلَيْهِم مِّنْ أَنفُسِهِمْ وَجِئْنَا بِكَ شَهِيدًا عَلَى هَـؤُلاء وَ نَزَّلْنَا عَلَيْكَ الْكِتَابَ تِبْيَانًا لِّكُلِّ شَيْءٍ وَ هُدًى وَ رَحْمَةً وَ بُشْرَى لِلْمُسْلِمِينَ
روزى كه در هر امتى گواهى از خودشان بر آنها برانگيزيم و تو را هم بر اين امت گواه آوريم، و اين كتاب را بر تو نازل كرديم كه بيانگر همه چيز است و براى مسلمانان رهنمود و رحمت و بشارتى است.

سوره اعراف، آیه 52: وَ لَقَدْ جِئْنَاهُم بِكِتَابٍ فَصَّلْنَاهُ عَلَى عِلْمٍ هُدًى وَرَحْمَةً لِّقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ
و به راستى ما براى آنان كتابى آورديم كه آن را بر اساس علم تفصيل داديم تا براى قومى كه ايمان می‌آورند هدايت و رحمتى باشد.

یعنی ابتدا محکمات قرآن هستن که حقیقت دین رو مشخص میکنن، و سپس در تفسیر آیات قرآن، احادیثی که با قرآن و عقل اثبات‌گرا مخالفت ندارن و سندیت محکمی دارن مورد استفاده قرار می‌گیرن.
به عبارت دیگه، ابتدا این احادیث هستن که با محکمات قرآن تفسیر میشن! اگه معنایی مخالف محکمات قرآن از اونها برداشت بشه، پس یا برداشت غلطه، یا حدیث مردوده. محکمترین سندیت هم نمیتونه این قضیه رو متفاوت کنه.

امام رضا (علیه السلام)می‌فرمایند: لا تَطلُبُوا الهُدی فی غَیرِالقُرآنِ فَتَضِلّوا
هدایت را جز از قرآن مجویید که گمراه خواهید شد.
امالی صدوق /438

(۱۵/آذر/۹۲ ۱۵:۵۶)skyeygirls نوشته است: [ -> ]در حديث صحيح از حضرت امام محمد باقر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) منقول است: زني آمد به خدمت حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و گفت يا رسول الله چيست حق شوهر بر زن، فرمود لازم است که اطاعت شوهر بکند و نا فرماني او نکند واز خانهٌ او بي رخصت تصديق نکند و روزهٌ سنت بي رخصت او ندارد و هروقت ارادهٌ نزديکي او کند مضايقه نکند، اگر چه بر پشت پالان شتر باشد و از خانه ٌ او بي رخصت او بدر نرود و اگر بی رخصت بدر رود، ملائکه ٌآسمان و زمين و ملائکهٌ غضب و ملائکهٌ رحمت همه او را لعنت کنند تا به خانه برگردد." (حلية المتقين، ص 114 و 115 محمد باقر مجلسي)
در این صفحه از حلیة المتقین ادامه‌ی این حدیث رو اینگونه نوشته(نقطه‌ها و علائم نگارشیِ دیگه از منه! لازم بود!):
نقل قول:گفت يا رسول اللّه، حق كى بر مرد از همه كس عظيمتر است؟ فرمود كه حق پدر. گفت حق كى بر زن از همه عظيمتر است؟ فرمود كه حق شوهر. پرسيد كه من بر شوهر آنقدر حق ندارم كه او بر من دارد؟ فرمود كه از صد تا يكى. كه آنزن گفت كه قسم ميخورم بآن خدائيكه ترا بحقيقت فرستاده است كه هرگز شوهر نكنم .
!!
و در ادامه‌ی این صفحه از حلیة المتقین، احادیث دیگه‌ای رو نیز می‌یابیم که اخیراً در تالار مطرح شده ولی همچنان بسیاری‌شون تفسیر نشده باقی موندن(با وجود درخواست مکرر در تاپیک مربوطه).

تنها پس از تفسیر حدیث طبق قرآن میتونیم به صحت یا عدم صحتش پی ببریم.
منظور از حدیث صحیح چیه، وقتی که هنوز نتونسته باشیم طبق قرآن تفسیرش کنیم؟

پشت پالان شتر(یعنی هنگام عزیمت، چه در سفر برون‌شهری، چه در سفر درون‌شهری) یه مکان خلوت نیست و نمیشه برای خلوت زن و شوهر مورد استفاده قرار بگیره.
در این صورت «برآوردن نیاز پشت شتر» چطور با حیا و غیرت قابل جمع هست؟
توصیه به چنین امری چطور میتونه به حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه(علیهم‌السلام) نسبت داده بشه؟
مگر اینکه اون کلمات بطور متفاوتی تفسیر بشه.

در مورد دیگر احادیث مورد بحث هم همینطور. هر کدوم اصول مشخصی رو به مبارزه می‌طلبن!

(۱۵/آذر/۹۲ ۱۵:۵۶)skyeygirls نوشته است: [ -> ]
25 نوامبر روز مبارزه با خشونت علیه زنان بود.سعی کردم مطالعه ای داشته باشم بر حقوق زن در اسلام و فرستادن مطالبی برای سازمان ملل.
البته میدونید سازمان ملل خیلی جدی نیست! در سلطه‌ی غربی‌هاست.
وهابیت عربستان اون شرایط اسف‌بار رو برای زنان درست میکنه، غربی‌ها هم به عنوان اسلام توی دنیا جارش میزنن. بعد علیه ما بخاطر حقوقی که زیر پا نمیذاریم بیانیه صادر میکنن!Big Grin
نمیخوان ببینن، خب نمی‌بینن!
ما برحقیم اونها نیستن! نمیتونن برن بمیرن که! مجبورن بزنن زیرش!
با تشکر از تمام دوستان .Heart
بنده بخشی از جواب هام رو گرفتم . بخشی هم نه . اما احساس میکنم باید یک سری مطالعات داشته باشم تا ببینم به جواب میرسم یا نه . و در همین تاپیک باز سوال خواهم کرد .چون در بحث تجاوز مرد به همسر، وصله هایی به اسلام زده اند که من میخواهم بدانم چگونه میشود ساده به نتیجه ای برسم که بتوانم بگویم نه.اشتباه است .

نیاز به مطالعه ی بیشتر دارم.
جناب درست پسند هم موافق حرف شما هستم و هم نه .
نه از این جهت که
بیایید فرض کنیم سازمان ملل سازمان شیاطین است . ما نباید کنار بکشیم . که سکوت ما فرقه های انحرافی اسلام نمایی که پایگاه هایی در کشور هایی مانند عربستان دارند را جسورتر میکند
البته ایران کار هایی کرده است . اما چندان رسانه ای نشده است .

ما باید وارد بازی سازمان ملل شویم و مهره هایمان را جوری بچینیم که انسان ها را در برابر دینمان کنجکاو کنیم . که شرط اول اعتقاد ،کنجکاوی است .
متاسفانه همین وهابیت عربستان
AngryAngry[b] ضربه هایی زده است که باید ما به هر شیوه ای با آن مبارزه کنیم .

من در المان به خانمی برخورد کردم که گفت دخترم نترس حجابت را بردار .در ادامه متوجه شدم که به آن ها گفته اند زنان با خشونت حجاب دارند و فکر کرده است من از ترسم حجاب دارم . من با ایشان صحبت کردم . شاید قانع نشد اما کنجکاو شد .
نباید در مناسبت های جهانی خود را ایزوله کنیم . روز کودک یا زن یا مرد و یا هر مناسبت دیگر . باید فعال باشیم .
(۱۷/آذر/۹۲ ۷:۱۴)skyeygirls نوشته است: [ -> ]هم موافق حرف شما هستم و هم نه .
نه از این جهت که
بیایید فرض کنیم سازمان ملل سازمان شیاطین است . ما نباید کنار بکشیم . که سکوت ما فرقه های انحرافی اسلام نمایی که پایگاه هایی در کشور هایی مانند عربستان دارند را جسورتر میکند
البته ایران کار هایی کرده است . اما چندان رسانه ای نشده است .[/font][/size][/b]
ما باید وارد بازی سازمان ملل شویم و مهره هایمان را جوری بچینیم که انسان ها را در برابر دینمان کنجکاو کنیم . که شرط اول اعتقاد ،کنجکاوی است .
متاسفانه همین وهابیت عربستان
AngryAngry[b] ضربه هایی زده است که باید ما به هر شیوه ای با آن مبارزه کنیم .

من در المان به خانمی برخورد کردم که گفت دخترم نترس حجابت را بردار .در ادامه متوجه شدم که به آن ها گفته اند زنان با خشونت حجاب دارند و فکر کرده است من از ترسم حجاب دارم . من با ایشان صحبت کردم . شاید قانع نشد اما کنجکاو شد .
نباید در مناسبت های جهانی خود را ایزوله کنیم . روز کودک یا زن یا مرد و یا هر مناسبت دیگر . باید فعال باشیم .
صد در صد درسته.
منظورم منطبق بر همینها بود.
هر چند به نظرم بعید بود که روی شعارهاشون حساب باز کرده باشید، اما باز خواستم تأکیدی بکنم.
باید ببخشید که حرفم اینقدر مبهم بود!Blush
نقل قول:پشت پالان شتر(یعنی هنگام عزیمت، چه در سفر برون‌شهری، چه در سفر درون‌شهری) یه مکان خلوت نیست و نمیشه برای خلوت زن و شوهر مورد استفاده قرار بگیره.
در این صورت «برآوردن نیاز پشت شتر» چطور با حیا و غیرت قابل جمع هست؟

روی شتر ، یک اتاقکی سوار می شه به نام کجاوه ،
پس بنا بر این در انظار عمومی نیست...

کجاوه رو در گوگل سرچ کنید ،
کجاوه در ویکی پدیا رو نگاه کنید...
(۱۷/آذر/۹۲ ۷:۱۴)skyeygirls نوشته است: [ -> ]با تشکر از تمام دوستان .Heart
بنده بخشی از جواب هام رو گرفتم . بخشی هم نه . اما احساس میکنم باید یک سری مطالعات داشته باشم تا ببینم به جواب میرسم یا نه . و در همین تاپیک باز سوال خواهم کرد .چون در
[b]بحث تجاوز مرد به همسر،
وصله هایی به اسلام زده اند که من میخواهم بدانم چگونه میشود ساده به نتیجه ای برسم که بتوانم بگویم نه.اشتباه است .[/b]
نیاز به مطالعه ی بیشتر دارم.
من نمیدونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این حرف یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا زده شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من بار اول هست تو عمرم که همچین جملهء سخیفی رو میشنوم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمی خوام بحث رو باز کنم ولی شما اگر بری روایاتی که در این رابطه اومده و میزان اهمیت و اجرو پاداشش رو ببیینی متوجه میشی که این رابطه در اسلام، رابطهء مقدس است و عبادت است
اگر مشکل شما هم اون پشت پالان شتر هست...منظور اهمیت تمکین است نه اینکه پشت شتر هم...
نمی دانم چرا احادیث در این مورد انقدر غریب مانده اند

در حالی که در غرب با زن مانند انسان درجه دو یا حتی ..... برخورد می شود و کسی هم جرأت حرف زدن ندارد

احادیث زیر قسمتی از احادیث مذکور است!

http://khanevade92.blogsky.com/

افراد کم سن و سال نخوانند
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع