با این بحث های که من توی این تاپیک میبینم. بهتره هر چه سریعتر تاپیک بسته بشه.
واقعا یعنی چی که مدام سر این که بدبخت تره میشینین با هم بحث میکنید؟!
حالا فرض کنید زنها خیلی مظلوم و بیچاره هستن ، خوب که چی؟؟؟
یا بر عکس.
نقل قول: این بحث های که من توی این تاپیک میبینم. بهتره هر چه سریعتر تاپیک بسته بشه.
واقعا یعنی چی که مدام سر این که بدبخت تره میشینین با هم بحث میکنید؟!
حالا فرض کنید زنها خیلی مظلوم و بیچاره هستن ، خوب که چی؟؟؟
یا بر عکس.
هنوز متاسفانه برای فرار از جواب درست نیست به این شکل جواب دادن . و سوال من رو درست متوجه نشدید .
من از تعادل صحبت میکنم و منتظر هستم ناظر این بخش من را راهنمایی کند. شما هم لازم نیست بستن تاپیک را ارد بفرمایید .تالار مدیریت دارد .
در ضمن من خواهش کردم دعوای زن و مرد این دعوای نخ نما را وارد تاپیک نکنید . دوستان تا یک زن و مرد و جنسیت دیدند .شروع کردند به دعوا .
اصلا متوجه شدید من برای چه این مباحث رو اوردم . بحث برخورد با احادیث چگونه است ؟
100 حدیث دیگر هم برخورد کنیم سوال پیش میاد . من نمونه گذاشتم .
برای فرار از جواب دادن کشاندن مطلب به نا کجا اباد درست نیست .
خواهر خوبم خانم skyeygirls ، حرف آقای ثارالله تا حدی درست هست ، من که دیگه از هرچی اختلاف و بگو مگو خسته شدم از اونور تاپیک شیعه و سنی از این ور هم کل کل آقایان و خانم ها (قبل از تاپیک شما هم بوده نمیگم مسببش شما بودین)
هدفتون مثبت هست اما جدی میگم غیر از اینکه خودت اذیت بشی سود دیگه ای نداره، میدونم که معتقدین اگه زنی بخواد افتخار باشه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از همسر داری ایشون بگین مردان و زنان ما بهتر پذیرا میشن
موفق باشید
(۱۵/آذر/۹۲ ۲۱:۲۱)skyeygirls نوشته است: [ -> ]هنوز متاسفانه برای فرار از جواب درست نیست به این شکل جواب دادن . و سوال من رو درست متوجه نشدید .
من از تعادل صحبت میکنم و منتظر هستم ناظر این بخش من را راهنمایی کند. شما هم لازم نیست بستن تاپیک را ارد بفرمایید .تالار مدیریت دارد .
در ضمن من خواهش کردم دعوای زن و مرد این دعوای نخ نما را وارد تاپیک نکنید . دوستان تا یک زن و مرد و جنسیت دیدند .شروع کردند به دعوا .
اصلا متوجه شدید من برای چه این مباحث رو اوردم . بحث برخورد با احادیث چگونه است ؟
100 حدیث دیگر هم برخورد کنیم سوال پیش میاد . من نمونه گذاشتم .
برای فرار از جواب دادن کشاندن مطلب به نا کجا اباد درست نیست .
شما الان به ما بگید چه چیزی رو قبول دارید
قرآن
عترت
.......
یه مبنا مشخص کنید
اسلام؟
یا.........
=========
خوبه مثل اینکه علاقه مند به یک بحث فرسایشی هستید
و براتون هم خوشایند نیست یک نفر شما رو آچمز کنه
موفق باشید
بنده منتظر ناظر می مانم . به نظر ایشان متوجه شدند منظور من چه هست . باید 2 نفری بحث کنیم .
از سایر دوستان هم ممنون بابت نظراتشان . متاسفانه تاپیک به ناکجا باد رفت .
من حوصله ی بحث زن و مرد و دعوا را ندارم . 100 دفعه اشاره کردم هر دو طرف حرمت دارند. جنیست را هم برداشتم که زن و مردی برای دعوا وارد تاپیک نشوند .
نقل قول: بخاطر احساساتی بودن زن و اینکه انسان کاملا منطقی نیست این رو فرمودند .!
به ما که میگفتن اوضاع تاریخی اون موقع در گفتن این جمله دخیل بوده
لطفا شما هم این عبارت " ناقص العقل " رو تکرار نکنین، یه حرف وارداتی از دین های زن ستیز دیگه است اینها
(۱۶/آذر/۹۲ ۰:۰۰)هامون نوشته است: [ -> ]به ما که میگفتن اوضاع تاریخی اون موقع در گفتن این جمله دخیل بوده
لطفا شما هم این عبارت " ناقص العقل " رو تکرار نکنین، یه حرف وارداتی از دین های زن ستیز دیگه است اینها
نه من از خودم در نیاوردم شما برو نهج البلاغه رو بخون میبینی ولی دلیلش رو گفتم که ! الان دسترسی ندارم وگرنه خودم عین مطلب رو با سند میاوردم براتون .
نقل قول:نه من از خودم در نیاوردم شما برو نهج البلاغه رو بخون میبینی ولی دلیلش رو گفتم که ! الان دسترسی ندارم وگرنه خودم عین مطلب رو با سند میاوردم براتون .
منظورمو واضح نگفتم
من نگفتم از خودتون در آوردین که ، گفتم به ما گفتن دلیل اش فقط این نبوده
ببینین اون دین های زن ستیز منظورم دین هایی بود که باعث و بانی هبوط آدم رو زن میدونستن عامل گول خوردن رو زنان میدونستن اینها تا حدودی در عرفیات ما هم وارد شده و برخی اوقات خود خانم ها هم به این دامن زدند
قصدم که عاتو گرفتن نیست، من منتظرم خود خانم نویسنده بیان ، خودشونم گفتن منتظر ناظران هستند
برای اینکه به ایشون بی احترامی نشه ، اگه میخواین پ.خ بفرستین
ممنون