(۲۴/فروردین/۹۳ ۲۳:۲۹)ساجد نوشته است: [ -> ]البته فرق اساسی هست بین این عریان شدنی که شما فرمودی و این لخت شدنی که ما میگیم
فقط پیرهن در آورده میشه و از اون نگاه کردنی که شما یاد کردید خبری نیست
این ینی چی؟!
حضرت موسی(علیهالسلام) آنقدر بر پوشیدگی خود محافظت میکرد که مردم میپنداشتند وی بیماری جسمانی دارد.
ضمن این که این کار اگه مکروه نباشه،ته تهش با کوتاه اومدن میتونه مباح باشه...چه ضرورت یا فایده ای داره آخه؟
مبارزه با رفتارهای غلط لازمه،حتی اگه مربوط به دین باشه.
(۲۵/فروردین/۹۳ ۱۲:۰۱)علویون نوشته است: [ -> ]بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)
والا ما یه تاپیک زدیم که یه نمه با یه تاپیک دیگه مشابهت داشت ، برامون پیام دادن که موضوع شما به دلیل مشابهت با این تاپیک(مذکور) حذف می گردد ...
البته بگم که من هیچ اعتراضی در اینباره ندارم چون حق با اون ناظر بود ...
سؤال من اینه که ناظرای محترم این بخش کجا هستند ؟؟؟؟
موقع سینه زنی لخت شویم ؟
1 - آیا ناظرها خوابیدن ؟
2 - این موضوع برای ناظر ها مهم نیست ؟
3 - ناظرها موضوع را چک نکرده اند ؟
4 - چون موضوع با عقیده شخصی ناظرها همخوانی داشته بیخیالش شدن ؟
5 - ناظرها دلشون میخواسته ، به تو چه ؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بابا بس کنین جون همه کستون ، این همه جنایت داره به اسم دین توسط مذهبی نماها انجام میشه ، شما گیر دادین به کاری که ته تهش مکروه هستش ...
اینقدر از این حرفها بزنین تا همین جوونها هم از این هیئتها فراری شن ببینیم چه دسته گلی می خواین تحویل جامعه بدید ...
یه روز به بهانه محرم ...
یه روز به بهانه جلوه بدی که برای بیننده خارجی داره ...
یه روز به دلیل اینکه استاد فلانی گفته ...
یه روز به دلیل ...
به قول یکی از دوستان که در این موضوع هم صاحب نظر هستن ، من نمی دونم چرا هرکی می خواد به یکی گیر بده فوری از لفظ رهبر استفاده می کنه ...
عزیزان به نظر مراجع خودشون رجوع کنن ...
یعنی الان تمام دوستانی که از نظر آیت الله خامنه ای پیروی می کنن ، همه واجباتشون رو انجام میدن ، کار مباح نمی کنن ، طرف مکروه هم که اصلاٌ نمی رن ...
الله اکبر ...
...
الان شما واسه چی ناراحتی؟
درسته کسی نگفته این کار گناه ه ولی حداقلش اینه که کسی نگفته کار خوبیه همونطور هم که در بالا اشاره شد.
اینجام بحث سر اینه که چه جوری با این قضیه برخورد بشه که صدمه ای به جایی وارد نشه.
کسی هم فتوا صادر نکرده
اونهایی که لخت میشن تو سینه فقط و فقط یک دلیل شرعی و در خور عقل و منطق بیارن واسه این عملشون تا ما 1میلیون دلیل و برهان برای لخت نشدن بیاریم
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)
در خانه اگر کس است
یک حرف بس است ...
(۲۵/فروردین/۹۳ ۰:۱۶)aakbarib نوشته است: [ -> ]این صحبتای میثم مطیعی اخر فاطمیه دوم تو هیات ماس درباره ی آداب هیاتشنیدنش خالی از لطف نیس
https://ia801605.us.archive.org/28/items...har%29.mp3
یه صحبتی ام استاد رائفی پور مطرح می کرد که وقتی مسئول یه هیات بوده برای سینه زنی تی شرت ای یه دست داشتن که یقه ی بازی ام داشته که واسه سینه زنی راحت بوده
به نظر من تو هیات بیشترین تابعیت از مداح و میوندار هیاته اگه اینا توجیه باشن و اون مساله بالا رعایت شه ایشالا یواش یواش فرهنگش جا می افته
لینک دانلود خرابه ... لطفا اصلاح شود ...
نکته باز بودن یقه خیلی خوب بود که توی طراحی باید روش دقت کنم
سپاس دوست من
(۲۵/فروردین/۹۳ ۱۰:۴۳)Tishtar نوشته است: [ -> ]
ضمن این که این کار اگه مکروه نباشه،ته تهش با کوتاه اومدن میتونه مباح باشه...چه ضرورت یا فایده ای داره آخه؟
مبارزه با رفتارهای غلط لازمه،حتی اگه مربوط به دین باشه.
خب ماهم اینجا حمع شدیم تا با این شیوه غلط (بهتره بگم نادرست) مبارزه کنیم و دنبال راه حل هستیم
لطفا راهکار ارئه بدید...
سلام بر محبین اهلبیت علیهم السلام
دوستان عزیز تقاضا دارم نظر خود را در مورد روایات ذیل بیان فرمائید.
البته ذکر این نکته لازم است که نظر یا فتوای هر کدام از مراجع عظام چه مخالف یا موافق نظر ما باشند می بایست بر سر و چشم قرار داد(مورد احترام است) و مقلدین نمیتوانند مخالفتی نمایند که رنگ و بوی اهانت به یک مرجع داشته باشد.
عن الصادق عليه السلام وسأله عن شق الرجل ثوبه على أبيه و أمه وأخيه أو على قريب له فقال : لا بأس بشق الجيوب قد شق موسى بن عمران على أخيه هارون .
بحار الأنوار ج 79 ، ص 106 ، باب : في لطم الخدود و شق الجيوب و الثياب و النياحة .
[/b]
خالد بن سديرمي گويد : از امام صادق عليه السلام ( در مورد مردي كه در مرگ پدر ، مادر ، برادر ، و يا يكي از نزديكانش لباس خود را پاره كند ( گريبان چاك بزند ) ) پرسيدم ،
حضرت فرمود : گريبان چاك زدن اشكالي ندارد ، همانا موسي بن عمران در وفات برادرش هارون گريبان چاك زد .
... نساء الأنصار قد خدشن الوجوه ونشرن الشعور وجززن النواصي وخرقن الجيوب وحرمن البطون على النبي ( صلى الله عليه وآله ) فلما رأينه قال لهن خيرا وأمرهن أن يستترن ويدخلن منازلهن ...
الكافي ج 8 ، ص 322 ، باب غزوة أحد و قصة المنهزمين ، ح 502 .
زنان انصار ( به محض شنيدن خبر ( شايعه ) شهادت پيامبر اكرم صلى الله عليه وآله در جنگ احد) صورت هاي خود را خراشيدند و موهاي خود را پريشان نمودند و موهاي جلوي سر خود را كندند و گريبانها چاك زدند و غذا خوردن را بر خود حرام كردند . و زماني كه پيامبر را ديدند ، حضرت دعاي خير براي آنان كرد و آنها را امر نمود كه خود را بپوشانند و به منزلهاي خود بروند ...
همانطور كه مي بينيد پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله و سلم وقتي با زنان مواجه
شد براي آنان دعاي خير فرمود .
گريبان چاك زدن امام حسن عسكري در شهادت امام هادي عليهما السلام
كشف الغمة ( نقلا من كتاب الدلائل ) لعبد الله بن جعفر الحميري ، عن أبي هاشم الجعفري قال خرج أبو محمد عليه السلام في جنازة أبي الحسن عليه السلام وقميصه مشقوق فكتب اليه أبو عون من رأيت أو بلغك من الأئمة شق ثوبه في مثل هذا فكتب اليه أبو محمد عليه السلام يا أحمق ما يدريك ما هذا قد شق موسى على هارون أخيه .
وسائل الشيعة ج 3 ، ص 274 ، حديث 3634 ، أبواب الدفن وما يناسبه ، باب 84 : باب كراهة الصياح على الميت وشق الثوب على غير الأب والأخ والقرابة ، وكفارة ذلك ، حديث 5 در اين باب ؛ جامع الأحاديث الشيعة ج 3 ، ص 490 ، حديث4820 ،أبواب التعزية والتسلية والبكاء على ميت وصبر المصاب ، باب ( 8
حكم الصياح والصراخ بالويل والعويل الثبور والدعاء بالذل والثكل والنوح ولطم الوجه والصدر وتصفيق اليد على اليد وجز الشعر ونشره وإقامة النياحة وشق الثياب ، حديث 36 در اين باب
.
ابو هاشم جعفري مي گويد : در تشييع جنازه امام هادي عليه السلام
، امام حسن عسكري عليه السلام در حالي كه گريبان چاك زده بود بيرون آمد ، ابوعون به در نامه اي حضرت نوشت چه كسي را ديده اي و يا از كدامين امام به تو رسيده كه گريبان لباسش را در چنين مصيبتي چاك بزند ؟ امام حسن عسكري عليه السلام در جواب او نوشت : اي احمق تو چه مي داني اين كار چيست ؟ ( و من در مصيبت چه كسي گريبان چاك زده ام ) حضرت موسي نيز در وفات برادرش هارون عليهما السلام گريبان چاك زد .
امام حسن عسكري در وفات برادر بزرگوارش محمد بن علي الهادي عليهم السلام گريبانش را پاره كرد :الكافي ج 1 ، ص 326 و 327 ، حضرت 8 ، باب : الإشارة والنص على أبي محمد عليه السلام ؛ وسائل الشيعة ج 3 ، ص 273 و274 ، حديث 3632 ،
البته ذکر این نکته لازم است که بنده هم موافق برهنه شدن در هنگام سینه زنی نیستم و بهتر است یک طرح جایگزین که برای جوانان (خصوصا) جذاب باشد ارائه شود مثلا تی شرتهای متحدالشکل که بعنوان نماد یک هیات عزاداری قرار گیرد که یکی از عزیزان هم این پیشنهاد را داده بودند
(۲۶/فروردین/۹۳ ۳:۱۰)ذوالفقار نوشته است: [ -> ]سلام بر محبین اهلبیت علیهم السلام
دوستان عزیز تقاضا دارم نظر خود را در مورد روایات ذیل بیان فرمائید.
البته ذکر این نکته لازم است که نظر یا فتوای هر کدام از مراجع عظام چه مخالف یا موافق نظر ما باشند می بایست بر سر و چشم قرار داد(مورد احترام است) و مقلدین نمیتوانند مخالفتی نمایند که رنگ و بوی اهانت به یک مرجع داشته باشد.
البته بعضی از احکام و فتاوا که از ولی فقیه نه بعنوان فقیهی برای مقلدینش بله بعنوان حاکم جامعه صادر میشود را همه باید اطاعت کنند.
مثل بحث قمه زنی...
حالا بعضی از مراجع بخاطر زاویه داشتن با ولایت فقیه، به حرف ایشاناعتنایی نمیکنند و فتوای نخالف صادر میکنند.
اینها قابل احترام نیستند...
نقل قول:زنان انصار ( به محض شنيدن خبر ( شايعه ) شهادت پيامبر اكرم صلى الله عليه وآله در جنگ احد) صورت هاي خود را خراشيدند و موهاي خود را پريشان نمودند و موهاي جلوي سر خود را كندند و گريبانها چاك زدند و غذا خوردن را بر خود حرام كردند . و زماني كه پيامبر را ديدند ، حضرت دعاي خير براي آنان كرد و آنها را امر نمود كه خود را بپوشانند و به منزلهاي خود بروند ...
همانطور كه مي بينيد پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله و سلم وقتي با زنان مواجه
شد براي آنان دعاي خير فرمود .
برادر باید دید اون دعای خیر چه بوده شاید طلب آمرزش و مغفرت بوده و بخشش از سوی پروردگار