شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
برادر من(aakbarib) ،بنده عرض کردم که این عمل به صورت تدریجی انجام شود. وقتی این عمل را نصف هیئت انجام دهند ما بقی افراد به سمت انجام این عمل رغبت پیدا می کنند و این زنجیر ان شاء الله همینطور ادامه پیدا میکند .... انشاء الله
لطفا بی لباسی در هیئت رو با قمه زنی یکی نکنید
خیلی فرق دارند
زیاد هم روش مانور ندید
مهم ترین چیز در این قضیه اینه که نباید آقایون در ملاء عام این کارو بکنند یا جایی که ازشون فیلم میگیرن
حکم مراجع هم مشخصه
در شرایطی نیستیم که بخاطر این مسائل جدل کنیم
اتحاد بین مسلمانان مهم تره
دوستان عزیز با احترام ؛ اقوال رد و بدل شده کمکی به رشد هدف طرح بحث نمی کند .
لطفا من و بقیه دوستان را از نظرات کمک کننده و در راستای بحث ایجاد شده مستفیذ کنید
بسیار ممنونم
برادران ، پیشنهاد بنده که یک پیشنهاد دو گانگی شرعی نیست که شما به دنبال فتوا می گردید پیشنهاد بنده پیشنهاد فرهنگی است که به اعتلای وجهه ی اعمال دین اسلام کمک خواهد کرد. لطفا حاشیه نروید
لطفا به پیشرفت نظر کمک کنید ، بنده در حال انجام اقداماتی هستم
وقتی نظر نمی دهید یعنی پیشنهاد بنده بی نقصه ؟؟
سلام
جناب حسن زاده پيشنهاد شما خيلي پيشنهاد خوبي هست و جاي كار داره. بچه هاي هيات ما (البته ميون دارها و بعضي از دست اندر كاران) همگي يه تي شرت آستين كوتاه مشكي مزين به نام مبارك شاهزاده قاسم ابن الحسن (نام هيات) دارند و ميپوشن هم هماهنگه و زيبا هم اينكه ديگه مشكلات عريان بودن رو نداره ولي بايد براي كل هيات فرهنگ سازي بشه. بعضي ها خيلي بد جبهه ميگيرن و همون وسط هيات قاطي ميكنند...
امسال متاسفانه چيزهاي عجيب غريبي هم توي هيات ديدم ولي سعي كردم چشممو ببندم و نبينم. جالب بود واقعا كه برخي (تعدادشون متاسفانه انگشت شمار نبود) با اشكال و شمايل ..... روي بدنشون لخت هم شده بودند و سينه ميزدند... (به اين تاپيك ربطي نداره ولي خوب شايد اگه اونا هم لخت نشن قبح اين كار شكسته نشه. يه زماني خالكوبي فقط مال جاهل ها بود و يه عده آدم خاص... الان اسمش عوض شده تتو و به جاي سوزن با دستگاه انجام ميشه با كيفيت بالاتر و عكسهاي آنچناني و دوباره بين اكثر جوونها رونق گرفته كه اين مساله تو بچه هياتيها خيلي دردناكتر و البته عجيبه..)
جناب حسن زاده پيشنهادتون بايد با مداح و مسئولين هياتتون در ميون گذاشته بشه . در ابتداي كار موارد تشويفي هم در نظر گرفته بشه. (تخفيفات و ...) حتما جاي كار داره و البته جاي تقدير...
با اميد به اينكه عزاداريهامون مورد قبول واقع بشه و بيشتر ارزشي باشه تا بدعت گذاري غلط ..يا علي
جدا از اینکه برهنه شدن در هیئت نمای جالبی ندارد بعضی ها به قصد بدن نمایی و نشان دادن خالکوبی هایشان در هیئت لخت می شوند
که پیشنهاد بنده از این امر جلو گیری می کند
لطفا اگر به هیئت های بزرگ یا کوچک دسترسی دارید یشنهاد بنده را به مسئول یا مداح آن هیئت برسانید
بسم الله الرحمن الرحیم
شاید خیلی ازشما سخن اقا در این باره را شنیده اید:
من نه توصیه می کنم برهنه شوند نه میگویم برهنه شوند .سخت گیری در این مورد نکنید وبگذارید عذادار هر جور خواست عزاداری کند.
البته همه میدانیم نظر قلبی اقا برهنه نشدن است