نقل قول:نماد تشیع صفویه نه تشیع علوی... .
چطوری به این نتیجه رسیدید؟
مرحوم شریعتی باید یه راهنما برای نوشته هاش منتشر میکرد اینطور نشه
(۱۷/دی/۹۲ ۲:۳۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]چطوری به این نتیجه رسیدید؟
مرحوم شریعتی باید یه راهنما برای نوشته هاش منتشر میکرد اینطور نشه
مشخصه برادر،کافیه شما این سوال رو از خودت بپرسی:ائمه بعد از امام حسین میخواستند برای پدرشون عزاداری کنند،لخت میشدند؟
ببینید سینه زنی هم یک نوعی بدعت توی تشیعه،اما اشکالی که نداره هیچ،اکثر مراجع هم گفتن که حکم همون عزاداری رو داره و مستحبه.اما این بدعت (لخت شدن) یه بدعت صفویه،شما هیچ نشانه ای از این مسخره بازی ها رو تا قبل از صفویه تو حکومت های شیعه پیدا میکنید؟بین نزدیکان ائمه هم همچین چیزی باب نبوده،خب این چیه غیر از تشیع صفوی؟؟!
(۱۷/دی/۹۲ ۱۲:۰۰)Tishtar نوشته است: [ -> ]مشخصه برادر،کافیه شما این سوال رو از خودت بپرسی:ائمه بعد از امام حسین میخواستند برای پدرشون عزاداری کنند،لخت میشدند؟
ببینید سینه زنی هم یک نوعی بدعت توی تشیعه،اما اشکالی که نداره هیچ،اکثر مراجع هم گفتن که حکم همون عزاداری رو داره و مستحبه.اما این بدعت (لخت شدن) یه بدعت صفویه،شما هیچ نشانه ای از این مسخره بازی ها رو تا قبل از صفویه تو حکومت های شیعه پیدا میکنید؟بین نزدیکان ائمه هم همچین چیزی باب نبوده،خب این چیه غیر از تشیع صفوی؟؟!
آقا چه صفوی، چه علوی، مراجع حکم دادن براش و هر کس از نظر مرجعش پیروی نکنه گناه کرده!
دیگه به صفوی و علوی ربطی نداره که!
همین چیزا بود که اختلاف انداخت.
همین چیزا بود که مسجد هر شب منو به ماهی یه بار تبدیل کرد !!!
متاسفانه اینقدر افراط و تفریط میکنیم که همه از هم بدمون میاد
بسم الله الرحمن الرحیم
قبلا در یک پست در یک جا در محرم گفتم برای هیئت خودمون یسری تیشرت هم شکل
که رویشان نوشته بود یا ابوالفضل به تمامی بچه ها دادیم
و وقتی پیراهن در می اوردن این تیشرتها تن همه بود که همه یک شکل و نمای بسیار خوبی هم داشت
و اتفاقا انهایی را که نداده بودیم خودشون می امدند دنبالشون
شما بهتر است برای شروع ده نفر با هم صحبت کنید و بپوشید و یه جا بایستید
که نشان دهد یک شکل هستید بعد بچه های دیگر هم می ایند دنبالش
و موقع سینه زنی دیگر لخت نمیشوند و حداقل تیشرتی تنشان هست.
یا علی.
پیامبر می فرمایند:خداوند شما را از عریان شدن نهی کرده است پس شرم کنید از فرشتگانی که همراه شما هستند همان گرامیانی که از شما جدا نمی شوند مگر هنگام قضای حاجت و خلوت کردن با همسر.
به این روایت توجه کنید :
حضرت موسی(علیهالسلام) آنقدر بر پوشیدگی خود محافظت میکرد که مردم میپنداشتند وی بیماری جسمانی دارد. رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) دربارهی او میفرمود: همانا موسی مردی باحیا و پوشیده بود که به دلیل حیایش، هیچ نقطه از بدن وی دیده نشد و لذا هنگامی که میخواست وارد آب شود تا بدنش وارد آب نمیشد، لباس خود را بیرون نمیآورد؛ در حالی که بنیاسرائیل حیا نمیکردند و در برابر هم برای شستشو برهنه میشدند و به یکدیگر نگاه میکردند.
(۲۴/فروردین/۹۳ ۲۱:۳۹)Tishtar نوشته است: [ -> ]پیامبر می فرمایند:خداوند شما را از عریان شدن نهی کرده است پس شرم کنید از فرشتگانی که همراه شما هستند همان گرامیانی که از شما جدا نمی شوند مگر هنگام قضای حاجت و خلوت کردن با همسر.
در حالی که بنیاسرائیل حیا نمیکردند و در برابر هم برای شستشو برهنه میشدند و به یکدیگر نگاه میکردند.
البته فرق اساسی هست بین این عریان شدنی که شما فرمودی و این لخت شدنی که ما میگیم
فقط پیرهن در آورده میشه و از اون نگاه کردنی که شما یاد کردید خبری نیست
تشکر میکنم از راهنمایی دوست خوبم عبدالرحیم . پیشنهاد خوبی بود
ولی من هیئاتی رو سراغ دارم که با اینکه تیشرت های خوب و زیبایی هم دادن ولی باز هم این موضوع دیده میشه که دوستان لباس رو از تنشون میکنن
یعنی یه جورایی وقتی در هیئات مداحانی چون کریمی ، طاهری ، هلالی ، سیب سرخی و .... چنین امری شایعه صرف تقلید هم که باشه در هیئات کوچکتر که دیگه جای خود داره ....
واسه امر رهبر چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه نظری دارین ؟
این صحبتای میثم مطیعی اخر فاطمیه دوم تو هیات ماس درباره ی آداب هیاتشنیدنش خالی از لطف نیس
https://ia801605.us.archive.org/28/items...har%29.mp3
یه صحبتی ام استاد رائفی پور مطرح می کرد که وقتی مسئول یه هیات بوده برای سینه زنی تی شرت ای یه دست داشتن که یقه ی بازی ام داشته که واسه سینه زنی راحت بوده
به نظر من تو هیات بیشترین تابعیت از مداح و میوندار هیاته اگه اینا توجیه باشن و اون مساله بالا رعایت شه ایشالا یواش یواش فرهنگش جا می افته