(۲۲/آذر/۹۲ ۳:۳۶)عایشه نوشته است: [ -> ]آقا یا خانم فاطمه!
(بنده در خصوص جنسیت برخی خانمهای تالار علی الخصوص جنابعالی تردید دارم)
شما اهانتهای کاربران خود را پنهان می کنید و نمایش نمیدهید و آن وقت چند ارسال کاربران ما را که پس از مسدودیت نوشته اند میخواهید نمایش بدهید؟
همانند وحید 110 که توهینهای موج به بنده راحذف و ارسال خانم فرمیسک پس از مسدودشدنشان را نگه داشتند؟
شما ابتدا کاربران ما را بدون دلیل محروم می کنیدو وقتی آنان از این مساله ناراحت شده و پاسخهای تندی می دهند که به دلیل مسدودشدنشان قابل رویت نیست ادعا می کنید که آنان مقصرند؟
بر چه اساس کاربران ما بدون دلیل موجه مسدود میشوند تا ارسالی پس از مسدودیت و از روی عصبانیت بدهند که اکنون شما بخواهید به آن استناد کنید؟
ما هرگز و تحت هیچ شرایطی شما را خواهران و برادران خود نمی دانیم.
زیرا اگر شما دوست ما باشید پس دشمنان ما چگونه خواهند بود!!!
رفتارهایی که شمایان با بنده و سایر خانمهای سنی در این تالار داشتید مسیحیان و یهودیان با ما نداشته اند
و بهتر میبود به جای شعار دادن کمی اعمالمان را درست می کردیم.
عزیز ، ینده بنا را بر این گذاشتم که شما از اهانت های این افراد بی اطلاع هستید . و گناه ایشان را به پای شما نمی نگاریم .
برای ما اصلا تقدم و تاخر در توهین مسئله ای نیست .
از هر کدام از برادران&خواهران مان باشد برخورد عادلانه می کنیم .
ما اصلا میل به مرز بندی نداریم که بخواهیم طناب کشی کنیم . جداسازی کنیم یا جناج بازی بین شیعه و سنی .
بحث ما باید عادلانه باشد .
هر جایی فکر کردید توهینی شده لطف کنید و دکمه گزارش را بفشارید با دلیل و ناظر بخش حتما در اسرع وقت با کاربر خاطی صحیت خواهند کرد و پست تصحیح خواهد شد .
بنده خودم در خدمتم .
می گویم ملاک ما قرآن است بنا بر آیه وحدت و یحث به طریقه احسن .
لابد معاون محترم هم خواسته اند حداقل پست از خواهرمان فرمیسک پاک شود که پست ایشان پاک نشده . وگرنه ما فوق تلاش سعی شده که رنجش خاطری برایتان فراهم نشود .
روابط بنده با خانوم فرمیسک و آتوسا حسنه بوده و هست .برادران و خواهران دیگری هم از اهل تسنن در تالار داشته و داریم . می خواهید می توانید از خودشان سوال بفرمایید .
فقط با شما افتخار آشنایی نداشتم

جنسیت هم ملاک نیست . شما با ذهن و تفکر بنده و سایرین مباحثه می فرمایید .
همون فاطمه خطاب کردن شما ، ما را بس !
(۲۲/آذر/۹۲ ۳:۵۳)عایشه نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
بنده بحثهای اعتقادی را تا زمانی که در این تالار مسدود نشوم ادامه میدهم.
هرچقدر هم از سوی کاربران ومدیران شما به بنده اهانت شود مهم نیست و همانطور که سابقا گفتم به هیچ وجه بحث را رها نمیکنم.
پس اگر تصور کردید با آزار و اذیت خانم آتوسا یا هر عمل دیگری... بنده ناراحت شده و این تالار را ترک می کنم کاملا در اشتباه هستید.
نهایت بنده به خانمها فرمیسک و آتوسا توصیه کردم که به تالار مسیحیان و یهودیان بروند و دیگر در این تالار شرکت نکنند. زیرا این دو تبدیل به پاشنه آشیل بنده برای بیرون کردنم از مباحث و تمام کردن بحث شده اند!!!
و برخی قصد دارند با آزار این دو نفر و درگیر کردن بنده در آن؛ بحثها را به نفع خود خاتمه دهند که بنده چنین اجازه ای نمیدهم.
به خداوندی خدا ، ما این را نمی خواهیم!
خیلی از کاربران و مخصوصا خانوم فاطمهو آقا مجید معذرت میخوام که با این لحن صحبت میکنم...
چقدر مدارا؟؟چقدر با خوشرویی جواب دادن؟؟
خانوم عایشه (فرمیسک)اینجا چاله میدون نیست...
اول که با نام کاربری فرمیسک اومدین و دقیقا بعد از چند روز که خانوم فرمیسک اون لوس بازیارو درآوردن و قهر کردن شما تو تالار ثبت نام کردین...و دوباره شروع کردین به بحث کردن با آقا وحید110 چرا؟چون میخواین حال بچه های شیعه رو بگیرین...شما اگه لیسانس حال گیری بنده فوق لیسانس انتقام دارم...
شما واقعا درباره بچه های تالار چه فکری کردین؟؟ماها پخمه نیستیم عزیزم...این همه امامان ما میگن تهمت نزن ،توهین نکن ولی شما دقیقا ضد اینو انجام میدین چرا؟؟؟چون کلا امامان معصوم رو قبول ندارین و انکار هم نکنین ...خودتون خوب میدونین که دارم راست میگم...دیگه مدارا نمیشه کرد و شما حق نداری توی حریم خصوصی بقیه دخالت کنین..اینجا نمیشه خیلی حرفارو زد وگرنه بعضی هارو بلدم بزارم جیب بقلیم
لطفا پاک و ویرایش نشه....
(۲۲/آذر/۹۲ ۴:۲۳)zohre150 نوشته است: [ -> ]خیلی از کاربران و مخصوصا خانوم فاطمهو آقا مجید معذرت میخوام که با این لحن صحبت میکنم...
چقدر مدارا؟؟چقدر با خوشرویی جواب دادن؟؟
خانوم عایشه (فرمیسک)اینجا چاله میدون نیست...
اول که با نام کاربری فرمیسک اومدین و دقیقا بعد از چند روز که خانوم فرمیسک اون لوس بازیارو درآوردن و قهر کردن شما تو تالار ثبت نام کردین...و دوباره شروع کردین به بحث کردن با آقا وحید110 چرا؟چون میخواین حال بچه های شیعه رو بگیرین...شما اگه لیسانس حال گیری بنده فوق لیسانس انتقام دارم...
شما واقعا درباره بچه های تالار چه فکری کردین؟؟ماها پخمه نیستیم عزیزم...این همه امامان ما میگن تهمت نزن ،توهین نکن ولی شما دقیقا ضد اینو انجام میدین چرا؟؟؟چون کلا امامان معصوم رو قبول ندارین و انکار هم نکنین ...خودتون خوب میدونین که دارم راست میگم...دیگه مدارا نمیشه کرد و شما حق نداری توی حریم خصوصی بقیه دخالت کنین..اینجا نمیشه خیلی حرفارو زد وگرنه بعضی هارو بلدم بزارم جیب بقلیم
لطفا پاک و ویرایش نشه....
بسم الله الرحمن الرحیم
لوس بازی کار شماست که در یک تالار مذهبی آواتار دختربچه برهنه با چنین حالت وسوسه انگیز خلاف شرع گذاشته اید.
در ضمن با آیدی واقعیتان صحبت کنید آقای ....
قبل از اینکه نام خانم فرمیسک یا آتوسا را ببرید صلوات بفرستید. این دو نفر هر طور که باشند عکس برهنه یک دختر را به عنوان آواتارشان در یک تالار مذهبی نمی گذارند!!
فی امان الله
کلا همه جنسیتشون در نظر شما فرق داره!
بچه برهنه؟ یه روسری سرش کنید(افکار طالبانی نداشته باشید خود من آخرشم*!!!)
میشه از اصل به فرع فرار نکنید؟
فی امان الله!
خانم عایشه
یکی لطف کنید آدرس تالارتون رو بدید این هزار بار!
دوم لطف کنید تمام آی دی هایی که فکر می کنید یکی هستند رو در همین تاپیک قرار بدید !!!
ببينيد دوست من،تا زماني كه شما شيعه هاي اين سايت رو به چشم دشمن ببينيد و تصورتون اين باشه كه طرف بحث شما دشمنتونه هيچ وقت نميتونيد حتي حرف درست اونو قبول كنيد.(اگه فكر ميكنيد دوستان اينجا باهاتون دوستانه صحبت نميكنند ،حداقل لطف كنيد تهمت دشمن بودن رو نزنيد)
اتفاقا مديران اينجا كاملا منطقي برخورد ميكنن.!!شما توقع داريد همه ما شيعه ها محروم از حضور بشيم عايشه جان؟؟؟؟!!!

شما دوستان اهل سنت مشكلتون با جناب ابوتراب بود كه به خاطر تاپيك آخرشون محروم از حضور شدن(چون زيادده روي كردن)
بعد ي سوال اينجا برام ميمونه كه خواهشا دوستانه پاسخ بديد:
دليل بحث شما اهل سنت با دوستان شيعه اينجا چيه؟؟

(ميخوايد فقط بگيد حرف شما درسته و ما شيعه ها همه بديم؟؟؟)
دليل سوالم هم اينه(اكثرا ديدم هر بحثي ايجاد شده ،دوستان اهل سنت ي شبهه ايجاد كردن كه بحث منحرف بشه.خب چرا؟؟شما دوستان عزيز اومدين درباره شيعه و سني بحث كنيد كه الحمدلله شما و آقاي وحيد 110 ظاهرا داريد بحث ميكنيد.پس چرا همه بحثهاي تالار رو به مذهبتون ربط ميديد؟؟
تفاوت نظر تو همه تاپيكها بين همه هست(حتي دو تا شيعه).چرا همه بحثها رو به سني و شيعه ربط ميديد؟؟
اگه اين تالار رو دوست نداريد پس چرا فعاليت ميكنيد؟؟

(دوتا دليل ميتونه داشته باشه!!يا اينجا رو دوست داريد!!يا فقط قصدتون سنگ انداختن جلو پاي بقيست!!)البته به نظر من كه شما اينجا رو دوست داريد كه فعاليت ميكنيد
فرضا همه دوستان اينجا با آي دي هاي مختلف ميان و جنسيتشونم واقعي نباشه!!!اين موضوع چه فرقي به حال منو شما داره؟؟
ما دنبال اينيم كه اينجا ي چيزي ياد بگيريم.پس مهم نيست چه كسي با چه آيدي و با چه جنسيتي حرف ميزنه.مهم اصل مطلبه.كه اگه قبول داشتيم تشكر ميكنيم واگه نداشتيم نقد محترمانه ميكنيم كه به جواب برسيم.درسته عايشه خانم؟؟
در جواب ارسال
zohre150
با این آواتار
(۲۲/آذر/۹۲ ۴:۳۱)عایشه نوشته است: [ -> ]لوس بازی کار شماست که در یک تالار مذهبی آواتار دختربچه برهنه با چنین حالت وسوسه انگیز خلاف شرع گذاشته اید.
در ضمن با آیدی واقعیتان صحبت کنید آقای ....
................این دو نفر هر طور که باشند عکس برهنه یک دختر را به عنوان
ببین ذهن ...... تا کجاها می رود

دختر برهنه!!!!!!!!!!!!!!!!! وسوسه انگیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایشون با چه دیدی به آدم ها و بچه های اطرافشون نگاه می کنند خدا عالم است!!!!!!!!!!!!!!
واقعیتش در تاپیک بهترین آواتار در سالگرد تاسیس تالار یکی از آواتارها همین آواتار بود که میخواستم بگم ولی چون علاقه شخصی بود و بار ارزشی نداشت صرف نظر کردم!!!
بندرت پیش میاد که یک نفر چنین فکری براش خطور کنه آن هم یک زن!!!
بعضی مواقع حرف زدن از روی کینه کار رو خراب تر می کنه!
ان الله لا یهدی القوم .....
(۲۲/آذر/۹۲ ۴:۵۴)ترنم نوشته است: [ -> ]شما دوستان اهل سنت مشكلتون با جناب ابوتراب بود كه به خاطر تاپيك آخرشون محروم از حضور شدن(چون زيادده روي كردن)
اگه اين تالار رو دوست نداريد پس چرا فعاليت ميكنيد؟؟
(دوتا دليل ميتونه داشته باشه!!يا اينجا رو دوست داريد!!يا فقط قصدتون
سلام علیکم
ما هیچ ناراحتی از کاربر ابوتراب نداریم و کاملا احساس ایشان را درک میکنیم. همانطور که ایشان از سنیان بیزارند احساس ما هم متقابلا به شیعیان همین است.
ناراحتی ما از رفتارهای متظاهرانه و ریاکارانه مدیران تالار است که محروم از حضور کردن این کاربر را هم از روی تظاهر انجام داده اند.
این کاربر که مرتبا به سنیان اهانت میکند چرا ارسالهایش به حالت تایید به وسیله مدیران نرفته؟
همانگونه که ارسالهای خانمها آتوسا و فرمیسک اینگونه شده؟!
ایشان که سابقه دو بار اهانت داشته چرا به راحتی پست می گذارد و مسدود نیست؟!
پرسش من این بود: خانم فرمیسک قبل از آخرین ارسالشان در تاپیک سیدنا عمر چه نوشته بودند که مسدود شدند؟
آیا اهانت که هیچ! لحن تندی داشتند؟
خانم آتوسا قبل از مسدودشدن چه نوشته بودند؟!
کاربر شاکر به خانمها کلمات بسیار زشتی میگوید که برخی خانمها ناراحت شده و اعتراض می کنند.
املشی یک پست عمومی خطاب به همه میگذارد و بعد کاربر آتوسا را بدون اینکه کلمه ای حرف زشت نوشته باشد مسدود میکند.
پرسش اینجاست:
1. این دو کاربر قبل از مسدودشدن چه نوشته بودند که مسدود شدند؟!
2. املشی چرا به دروغ گفت که به خانم آتوسا در اعتبارها تذکر داده؟ اصولا تذکر به چه دلیل! مگر این کاربر قبل از مسدودی چه نوشته بوده؟
3. کاربر شاکر با اهانت به خانمها (جفتک انداختن و پررو شدن و ...) و کاربر ابوتراب (با رسوا و هتاک خطاب کردن من و دشمن و چرت و پرت گو و هزاران ناسزای دیگر به خانم فرمیسک) چرا مسدود نیستند و به راحتی پست می گذارند!
در ضمن حضور بنده در این تالار که به شدت از آن بیزارم بنا به تقاضای خانم آتوسا بود که بحث ناتمام خانم فرمیسک را تمام کنم.