تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا ارسالهای بنده حذف شده
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
اصلا همش تقصیر اقای ابوتراب هستش...Big GrinBig Grin
خانوم عایشه اقای وحید110 نیستن...شما هم بجای اینهمه بحث الکی و بی سر وته Blushصبر کنید ایشون بیان..

بنده باز هم خواهش میکنم بجای جدال و مچ گیری از همدیگه، همه چیز رو از ذهنتون پاک کنید...

این پاسخی بود که بنده در اون تاپیک به جناب ابوتراب دادم:

أین المنتظر نوشته است:دوستان خواهشان بس کنید...
[تصویر: angry.png][تصویر: angry.png][تصویر: angry.png]
جناب برادر ابوتراب؛
انگیزه شما از ایجاد این تاپیک چی بود؟؟؟
این که نشد برادری و وحدت...
تا کی باید این تندروی ها باشه؟؟؟
چند تن از عزیزان اهل سنت قدم رنجه کردند اومدن برای مناظره...
چرا اختلاف افکنی میکنید؟؟؟
واقعا چه نیازی به ایجاد این تاپیک بود؟؟؟
از تیم مدیریت درخواست میکنم این تاپیک رو حذف کنند...

تاپیک هایی که تو اون بحث بین آقا وحید و جناب عایشه صورت میگیره، تقریبا بدون دعوا داره پیش میره.
تاپیک بداء هم همینطور.
حالا چرا باید بعضی ها کاسه داغتر از آش بشن؟؟؟؟

بنده همیشه تأکیدم بر حفظ احترام طرفین هست. نه توهین و کنایه و نیش زبون زدن به همدیگه..

این ارسالم رو خودم سیو کرده بودم

بنده باز هم خواهش میکنم بجای جدال و مچ گیری از همدیگه، همه چیز رو از ذهنتون پاک کنید...
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۱۶)ترنم نوشته است: [ -> ]
اسم تالارتون؟؟

و اينكه خودتونم چندتا نام كاربري داريد؟؟

و اينكه كجا نوشته تغيير كاربر؟؟

قصد نداشتم ادامه دهم اما به خاطر گل روی شما که دوست آتوسا کوچولوی نازنین ما هستید:
بنده تالار ندارم. ناظر ارشد چند تالار هستم. و علاقه ای هم ندارم برخی کاربران اینجا وارد تالار ما شوند. زیرا مایل نیستم تالار ما را به بحث درباره زن و سکس تبدیل کنند! تنها بحث پرطرفدار در این تالار همین است.
بنده سپیده عقیلی هستم. اگر اهل تسنن در این تالار باشد میتوانید در خصوص من از آنان پرسش کنید.اکثریت سنیانی که در دنیای مجازی مدت طولانی رفت و آمد دارند با نام و چهره من آشنا هستند و نیازی به چند نام کاربری ندارم.
و تغییر کاربر در قسمت ارسال پاسخ است که عکس آن را میگذارم:

http://upload7.ir/images/04129099127652332791.png

آقای عایشه این شما بودید که از دیدن عکس یه دختر بچه یک ساله تحریک شدید

یه زن متاهل ناظر چندتا تالاره؟

عجب!!!

منتظر آدرس تالارهای شما هستیم
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۳۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]آقای عایشه این شما بودید که از دیدن عکس یه دختر بچه یک ساله تحریک شدید

یه زن متاهل ناظر چندتا تالاره؟

عجب!!!

منتظر آدرس تالارهای شما هستیم
کافر همه را به کیش خود پندارد!
اگر تصور کردید بنده با این حرفها عصبانی میشوم زهی خیال باطل! Smile
بنده زن هستم و در سن 17 سالگی ازدواج کردم و عقده جنسی ندارم.
برخلاف شما و برخی مدیران 30 ساله این تالار که تا 10 سال آینده هم قادر به ازدواج نیستند و این تالار را پر از تاپیک در خصوص زنان کرده اند و از آّب خوردن و نگاه کردن و راه رفتن زنان هم تحریک میشوند!
از سوی دیگر وظیفه یک ناظر این است که در یک تالار مذهبی آواتارهایی که فاقد حجاب کافی باشد را حذف کند.
دختربچه یک ساله یا 10 ساله تفاوتی نمیکند. عکس دختربچه ای که پیراهن به تن ندارد نباید به عنوان آواتار در یک تالار مذهبی قرار داده شود.
ناظران به جای خاطره تعریف کردن! کمی به آواتارهای این چنین دقت کنند بهتر است!
پرسشی دیگر دارید بفرمایید تا بنده مرخص شوم Smile

پيامبر صلى الله عليه و
آله:
[b]اِنَّ الغَضَبَ مِنَ الشَّيطانِ وَاِنَّ الشَّيطانَ خُلِقَ مِنَ النّارِ وَاِنَّما تُطفَأُ النّارُ بِالماءِ فَاِذا غَضِبَ اَحَدُكُم فَليَتَوَضَّ؛
خشم از شيطان است و شيطان از آتش آفريده شده است و آتش با آب خاموش مى شود، پس هرگاه يكى از شما به خشم آمد، وضو بگيرد.
(نهج الفصاحه، ح 660)

دوست دارید صلواتی بفرستید و جو رو متشنج نکنید . چرا جو تاپیک اینقدر بده .خدا بخواد سو تفاهمات حل میشه . دلم خوش بود میام تو تالار که یاد بگیرم . نزارید بچه های کف اعتقاد نامید بشن.

[/b]
[تصویر: ba9dcu21wncsv9nw8mzx.jpg]
کاملا مشخصه ایشون دنبال دلیل حذف ارسالشون نیستن!
وگرنه به راحتی میشد ابتدا بحث رو توی پیام خصوصی با مدیر مربوط عنوان کرد نه اینکه با جنجال و شخصیتی طلبکارانه!
خب الان مشخص شد که ارسالی از شما در فلان تاپیک به صورت سهوی حذف شده و بر میگردد
الان تمام شد؟!!!
چهار صفحه بحث رو میتونستید با دادن یک پیام خصوصی حل کنیدSmile
خب حالا که متوجه شدید که ارسالی از شما بدون هیچ قصدی به صورت سهوی حذف شده شما صحبتی با مدیران ندارید ؟ یه چیزی نیست که الان باید به بعضی بگید؟ راهنمایی کنم؟!!!Smile
امیدوارم همچنان در حوزه ی موردنظر خودتون صحبت کنید و از حاشه ی پردازی های اینچنینی پرهیز کنید.
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۴۵)مجید املشی نوشته است: [ -> ]کاملا مشخصه ایشون دنبال دلیل حذف ارسالشون نیستن!
وگرنه به راحتی میشد ابتدا بحث رو توی پیام خصوصی با مدیر مربوط عنوان کرد
بنده چندین صفحه در تاپیک نقد شما پرسش کردم یک پاسخ دریافت نکردم.
وقتی تاپیک کاربر ابوتراب به ما در عمومی قابل مشاهده برای همه است چرا باید بنده در خصوصی درباره آن پرسش کنم؟
در ضمن سهوی در خصوص حذف ارسالهای بنده از تاپیک وصیت پیامبر نبوده و آن ارسالها کاملا عمدی از طرف وحید 110 حذف شد.
مدیری که تاپیک کاربر ابوتراب را هم برگردانده کاملا عمدی ارسالهای بنده را برنگردانده.
شما واقعا مدیر سبک زندگی هستید؟ زهی تاسف
بهتر است بجای ترجمه مستندها و زندگی در فضای مجازی به دنبال زندگی در فضای حقیقی باشید که در این سن بدون شغل و همسر نباشید!
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۴۷)عایشه نوشته است: [ -> ]بنده چندین صفحه در تاپیک نقد شما پرسش کردم یک پاسخ دریافت نکردم.
وقتی تاپیک کاربر ابوتراب به ما در عمومی قابل مشاهده برای همه است چرا باید بنده در خصوصی درباره آن پرسش کنم؟
در ضمن سهوی در خصوص حذف ارسالهای بنده از تاپیک وصیت پیامبر نبوده و آن ارسالها کاملا عمدی از طرف وحید 110 حذف شد.
مدیری که تاپیک کاربر ابوتراب را هم برگردانده کاملا عمدی ارسالهای بنده را برنگردانده.
شما واقعا مدیر سبک زندگی هستید؟ زهی تاسف
بهتر است بجای ترجمه مستندها و زندگی در فضای مجازی به دنبال زندگی در فضای حقیقی باشید که در این سن بدون شغل و همسر نباشید!

آقای عاشیه

آدرس تالارتون رو بدید

بچه یک ساله برای یک پدوفیلی مشکل درست میکنه
(۲۴/آذر/۹۲ ۲۰:۰۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]آقای عاشیه

آدرس تالارتون رو بدید

بچه یک ساله برای یک پدوفیلی مشکل درست میکنه

به ارسالهای خوبتان ادامه بدهید جناب کاربر فعال وظایف منتظران
بنده واقعا با ارسالهای شما به "وظایف منتظران شیعی" پی می برم! Smile
یکی از وظایف منتظران بحث و گفتگوی بی پایان در خصوص زنان است که هرگز تمام نمیشود!
با این حرفها بنده عصبانی نمیشوم و تالار را ترک نمیکنم!
میخواهم بدانم شمایان به جز مسدود کردن مخالفان و فحاشی منطق و علم هم دارید یا نه؟!!!!!
یا مانند علی 110 ابتدا کاربر ایرانی را مسدود کردید بعد تاپیک زدید: پاسخ به کسانی که میگویند حسبنا کتاب الله!
خوب علی 110! وقتی شما کاربر مذکور را مسدود نمودید!!! چه پاسخی!
پاسخ وقتی ارزش دارد که آن فرد قادر باشد به انشاهای شما پاسخ بدهد!
در ضمن مدیران به وحید 110 بفرمایید ارسالهای بنده در تاپیک وصیت پیامبر و تاپیک ابوتراب را برگردانند.
نه اینکه هر چیزی را که به ضررشان باشد حذف کنند بعد اینجا مظلوم نمایی کرده بگویند بنده در خصوص حاشیه صحبت میکنم.
اگر قرار باشد هرچیزی نتوانید پاسخ بدهید حذف کنید چه مناظره ای !! چه بحثی!Smile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع