سلام
جناب عایشه، آتوسا خانوم (اللهم صل علی محمد و آل محمد)، اصلا دفاع کردن ندارن!!!
مدیران محترم :
ایشون وقتی به حرف جناب عایشه، که انقد قبولشون دارن، گوش نمی دن مبنی بر اینکه دیگه تو این تالار نیاد، ما دیگه نباید ازش انتظار داشته باشیم که به تذکرات مدیران و ناظران توجهی کنن
واقعا تذکر به ایشون به جا بود. ایشون وقتی نمی تونن خودشون، حرفشون رو بزنن و پشت جناب عایشه قایم می شن، چطور داعیه دار، گرفتن آزادی های گمشده ی زنان
(البته به قول خودشون) هستن؟؟!! و میان تاپیک الکی می زنن؟؟!!
(۲۲/آذر/۹۲ ۱۳:۵۱)عایشه نوشته است: [ -> ]سلام علیکم
ما هیچ ناراحتی از کاربر ابوتراب نداریم و کاملا احساس ایشان را درک میکنیم. همانطور که ایشان از سنیان بیزارند احساس ما هم متقابلا به شیعیان همین است.
ناراحتی ما از رفتارهای متظاهرانه و ریاکارانه مدیران تالار است که محروم از حضور کردن این کاربر را هم از روی تظاهر انجام داده اند.
این کاربر که مرتبا به سنیان اهانت میکند چرا ارسالهایش به حالت تایید به وسیله مدیران نرفته؟
همانگونه که ارسالهای خانمها آتوسا و فرمیسک اینگونه شده؟!
ایشان که سابقه دو بار اهانت داشته چرا به راحتی پست می گذارد و مسدود نیست؟!
پرسش من این بود: خانم فرمیسک قبل از آخرین ارسالشان در تاپیک سیدنا عمر چه نوشته بودند که مسدود شدند؟
آیا اهانت که هیچ! لحن تندی داشتند؟
خانم آتوسا قبل از مسدودشدن چه نوشته بودند؟!
کاربر شاکر به خانمها کلمات بسیار زشتی میگوید که برخی خانمها ناراحت شده و اعتراض می کنند.
املشی یک پست عمومی خطاب به همه میگذارد و بعد کاربر آتوسا را بدون اینکه کلمه ای حرف زشت نوشته باشد مسدود میکند.
پرسش اینجاست:
1. این دو کاربر قبل از مسدودشدن چه نوشته بودند که مسدود شدند؟!
2. املشی چرا به دروغ گفت که به خانم آتوسا در اعتبارها تذکر داده؟ اصولا تذکر به چه دلیل! مگر این کاربر قبل از مسدودی چه نوشته بوده؟
3. کاربر شاکر با اهانت به خانمها (جفتک انداختن و پررو شدن و ...) و کاربر ابوتراب (با رسوا و هتاک خطاب کردن من و دشمن و چرت و پرت گو و هزاران ناسزای دیگر به خانم فرمیسک) چرا مسدود نیستند و به راحتی پست می گذارند!
در ضمن حضور بنده در این تالار که به شدت از آن بیزارم بنا به تقاضای خانم آتوسا بود که بحث ناتمام خانم فرمیسک را تمام کنم.
سلام مجدد عايشه خانم
اول اينكه جناب ابوتراب هم محروم از حضور شدند.
بعد اينكه شما چرا با قاطعيت فكر ميكنيد فقط دوستان اهل تسنن مسدود ميشن؟؟شما از كجا ميدونيد شيعه هاي سايت تذكر نميگيرند يا مسدود نميشن؟؟
بعد اينكه اگر مثلا من در اين تالار مشكل داشته باشم و برم ،چرا بايد به دوستام بگم بيان راه منو ادامه بدن؟؟!!!!!!!!!
فكر كنم اگه يه كم ديدتون مثبت تر باشه به دوستان ما،مشكلتون حل ميشه!!!چون ظاهرا شما يه كم با ديد منفي به همه رفتارهاي دوستان نگاه ميكنيد.
موفق باشيد

(۲۲/آذر/۹۲ ۱۳:۵۱)عایشه نوشته است: [ -> ]ناراحتی ما از رفتارهای متظاهرانه و ریاکارانه مدیران تالار است که محروم از حضور کردن این کاربر را هم از روی تظاهر انجام داده اند.
سوره حجرات، آیه 12:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِّنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَب بَّعْضُكُم بَعْضًا أَيُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَن يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِيهِ مَيْتًا فَكَرِهْتُمُوهُ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَّحِيمٌ
اى كسانى كه ايمان آوردهايد،
از بسيارى از گمانها بپرهيزيد، كه پارهاى از گمانها گناه است، و جاسوسى مكنيد، و بعضى از شما غيبت بعضى نكند. آيا كسى از شما دوست دارد كه گوشت برادر مردهاش را بخورد؟ از آن كراهت داريد. از خدا بترسيد كه خدا توبهپذير مهربان است.
فکر کنم به قدر کافی بحثها انجام شد
بیداری اندیشه مکانی برای آزاد اندیشان و حق طلبان است تا با کمک هم و بحث و بررسی به حقیقت برسند
اگر کسی از اینجا بیزار است، با حضور خود مسلما هم وقت خود را تلف می کند و هم وقت ما را ....
همه گونه توهین و اتهام را هم به طور دسته جمعی به مدیران نثار می کنند و جو تالار را هم بهم می ریزند بعد با مظلوم نمایی می گویند فقط با اهل سنت برخورد می شود!!!
تالار قانون داره و اگر کسی نمی تونه با این قوانین کنار بیاد باید عواقبش رو هم بپذیره
حرف زیاده... تفاوت برخورد دوستانه و رعایت قوانین با فحاشی و صحبتهای نفرت آمیز و خراب کردن جو تالار را همه خوب تشخیص میدن!
بسم الله الرحمن الرحیم
مدیران تالار می توانم بپرسم چرا ارسالهای بنده در تاپیک زیر حذف شده؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29827.html
وحید 110 خودشان خواستار بسته شدن بحث تا انتهای امتحانات شدند و بنده موافقت کردم.
چرا اکنون تاپیک موجود است اما پاسخهای ما موجود نیست؟
آیا باز هم این یک بازی دیگر برای ایجاد درگیری است؟
اما ظاهرا با حذف پستهای ما در در تاپیک کاربر ابوتراب قصد دارید تظاهر کنید که ما بحث را رها کردیم.
جناب وحید 110 و سایرین:
اگر نمیتوانید بحث را ادامه دهید بگویید. مجبور نیستید برای بستن بحث و ادامه ندادن آن به راههای زیر متوسل بشوید
یک بار کاربران ما را بدون دلیل مسدود کرده و آنها را آزار می دهید.
یکبار پستهای بنده را حذف و اهانتهای سایرین!! (اگر یوزر واقعی باشند) را نگه میدارید.
هدف از این کارها چیست؟
چرا وحید 110 در تاپیک وصیت پیامبر ارسالهای بنده را حذف کردند؟ اگر مرتبط نبوده چرا آخرین ارسال خانم فرمیسک حذف نشده؟
بنده این سوالها را چند روز پیش هم پرسیدم که پاسخی دریافت نکردم و سریعا تاپیک بسته شد.
عايشه جان عزيزم،
شما چرا انقد توهم توطئه از طرف ما شيعه هارو داريد؟؟؟چرا همش فكرتون به سمت دعوا و جدل ميره؟؟
ي كم منطقي تر و صدالبته
لطيف تر برخورد كن دوست عزيز.
وقتي اينجا رو دوست نداري و محيط اينجا رو عادلانه نميدوني
چرا مياي؟؟

خب قوانينشو قبول كردي كه عضو شدي ديگه.پس چرا انقد دنبال دعوايي؟؟
ميشه اين بحثهارو تمومش كني ؟
موفق باشيد
نه اتفاقا ترنم گرامی نظر حقیر برعکس است:
خانم یا آقای عایشه.
نمیخواستم ورود کنم، الان هم تنها خلاصه وار خدمتتان عرض میکنم که خواهش حقیر را بپذیرید و اصلا بی خیال نشوید. و بحث ها را هم تموم نکنید....
اصلا اینجا کاربران بی سوادی دارد که باید سالها زحمت کشیده تا بتوانند حکم شاگردی شما رو بگیرند، اینجا کاربرانی دارد که همه از سطح شعور بسیار بسیار پایینی برخوردارند و تنها یگانه ادب این تالار شمایید.... این تالار اصلا افراد گستاخی دارد که بویی از انسانیت و عدالت نبرده اند...
خب حالا راضی شدید...
حالا که ما اینقدر در گمراهی و ضلالت هستیم و شما در قله ایمان!!!!
بمانید، بمانید و از دینتان دفاع کنید...
من برادران و خواهران سنی را میشناسم که با خواندن مباحث شما و وحید 110 به شدت به شک افتادند.... پس بدانید که مسئولید...
و بدانید که با نوع ادبیاتی که به کاربردید و بحثهایی که کردید باعث قوت ایمان اهل تشیع این تالار و شک کردن برخی از دوستان حقیر که از اهل سنت هستند، شدید.
حال خود دانید.
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۱۹)ترنم نوشته است: [ -> ]شما چرا انقد توهم توطئه از طرف ما شيعه هارو داريد؟؟؟چرا همش فكرتون به سمت دعوا و جدل ميره؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده اگر دنبال دعوا و جدل بودم از دو کاربرمان نمیخواستم تا این تالار را ترک کنند تا اینقدر مورد آزار واقع نشوند.
بنده اگر علاقه به بحث و درگیری داشتم به این دو کاربر میگفتم بمانند اما به آنها توصیه کردم اینجا را ترک کنند تا بهانه ای به دست کاربران این تالار ندهند.
سلام
بگم یه بازشناسی از جریان شیعه تو اون تاپیکا داشتم، بیراه نگفتم
منم از همین جا اعلام می کنم :
واقعا از شما متشکرم که سطح سواد مذهبی من رو بالا بردید. چیزایی اینجا یاد گرفتم، که اگه تا چند ساله دیگه هم دنبالشون می دویدم، پیدا نمی کردم

(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۰۵)عایشه نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
مدیران تالار می توانم بپرسم چرا ارسالهای بنده در تاپیک زیر حذف شده؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29827.html
وحید 110 خودشان خواستار بسته شدن بحث تا انتهای امتحانات شدند و بنده موافقت کردم.
چرا اکنون تاپیک موجود است اما پاسخهای ما موجود نیست؟
آیا باز هم این یک بازی دیگر برای ایجاد درگیری است؟
اما ظاهرا با حذف پستهای ما در در تاپیک کاربر ابوتراب قصد دارید تظاهر کنید که ما بحث را رها کردیم.
جناب وحید 110 و سایرین:
اگر نمیتوانید بحث را ادامه دهید بگویید. مجبور نیستید برای بستن بحث و ادامه ندادن آن به راههای زیر متوسل بشوید
یک بار کاربران ما را بدون دلیل مسدود کرده و آنها را آزار می دهید.
یکبار پستهای بنده را حذف و اهانتهای سایرین!! (اگر یوزر واقعی باشند) را نگه میدارید.
هدف از این کارها چیست؟
چرا وحید 110 در تاپیک وصیت پیامبر ارسالهای بنده را حذف کردند؟ اگر مرتبط نبوده چرا آخرین ارسال خانم فرمیسک حذف نشده؟
بنده این سوالها را چند روز پیش هم پرسیدم که پاسخی دریافت نکردم و سریعا تاپیک بسته شد.
خانوم عایشه شما که مدعی هستی از مدیران تالاری خیالی هستی که نامش رو فقط خودتون میدونید و دو یوزر خیالیتون؛ عجیبه که نمیدونید جای هر ارسالی کجاست؟!!!
شما در تاپیکی داری ارسال میزنی و ادعای که فردی که با دوستانش داره حرف از خداحافظی میزنه. هیچ جا در تالار برای ارسالتون نیافتی جز همییییییییین تاپیک؟!!!
هر رفتاری از شما رو اعضای تالار به عنوان نماینده ی اهل سنت میبینن. چرا با این شاتاژها و حرف های بی دلیلتون سعی می کنید دیگر کاربران به عکس العمل تند ترغیب کنید؟ هدفتووووووون؟!!!
دقت می کنید که همه ی اعضا حتی نمی گویند بالای چشم شما ابرو هست!!! تا فریاد وا مصیبتا سر ندهید!!!
ا