تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا ارسالهای بنده حذف شده
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۳۰)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]خانم یا آقای عایشه.

اصلا اینجا کاربران بی سوادی دارد که باید سالها زحمت کشیده تا بتوانند حکم شاگردی شما رو بگیرند، اینجا کاربرانی دارد که همه از سطح شعور بسیار بسیار پایینی برخوردارند و تنها یگانه ادب این تالار شمایید.... این تالار اصلا افراد گستاخی دارد که بویی از انسانیت و عدالت نبرده اند...

بمانید، بمانید و از دینتان دفاع کنید...
من برادران و خواهران سنی را میشناسم که با خواندن مباحث شما و وحید 110 به شدت به شک افتادند.... پس بدانید که مسئولید...

و بدانید که با نوع ادبیاتی که به کاربردید و بحثهایی که کردید باعث قوت ایمان اهل تشیع این تالار و شک کردن برخی از دوستان حقیر که از اهل سنت هستند، شدید.
ابراهیم
ادبیات شما بسیار خوب و مودبانه است. جنابعالی به قدری دو کاربر ما را آزار دادید که بارها از شما به بنده شکایت کردند.
خاطره دروغین شما درباره دیدن دختری در تاکسی! موجبات خنده کاربران تالار ما را فراهم کرده بود!
شما تصور کردید بنده کودک هستم؟
آن افراد سنی را معرفی کنید تا ببینیم چه کسانی هستید که به شک افتادند یا مانند آن دخترخانم در خاطره دروغینتان وجود خارجی ندارند؟
بنده به هیچیک از کاربران این تالار کاری ندارم و روی سخنم با مدیران است.
شما چرا قصد دارید با نام بردن از کاربران جنجال آفرینی کنید؟
چرا پرسشهایی که من از مدیران دارم را به کاربران ربط می دهید؟
شما اگر میتوانید پاسخ بدهید چرا با یوزرهای دروغین عبدالرحمن - موج 82 و ... به اهانت می پردازید!
اگر تصور کردید بنده این یوزرها را واقعی میدانم سخت در اشتباه هستید.
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۳۷)عایشه نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
بنده اگر دنبال دعوا و جدل بودم از دو کاربرمان نمیخواستم تا این تالار را ترک کنند تا اینقدر مورد آزار واقع نشوند.
بنده اگر علاقه به بحث و درگیری داشتم به این دو کاربر میگفتم بمانند اما به آنها توصیه کردم اینجا را ترک کنند تا بهانه ای به دست کاربران این تالار ندهند.

ببخشيد دوست عزيز ولي من اصلا با اين جوابتون قانع نميشم.Smile
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۴۰)مجید املشی نوشته است: [ -> ]خانوم عایشه شما که مدعی هستی از مدیران تالاری خیالی هستی که نامش رو فقط خودتون میدونید و دو یوزر خیالیتون؛ عجیبه که نمیدونید جای هر ارسالی کجاست؟!!!

شما در تاپیکی داری ارسال میزنی و ادعای که فردی که با دوستانش داره حرف از خداحافظی میزنه. هیچ جا در تالار برای ارسالتون نیافتی جز همییییییییین تاپیک؟!!!

هر رفتاری از شما رو اعضای تالار به عنوان نماینده ی اهل سنت میبینن. چرا با این شاتاژها و حرف های بی دلیلتون سعی می کنید دیگر کاربران به عکس العمل تند ترغیب کنید؟ هدفتووووووون؟!!!
دقت می کنید که همه ی اعضا به صورت هدفمند حتی نمی گویند بالای چشم شما ابرو هست!!! تا فریاد وا مصیبتا سر ندهید!!!Smile

ا
تعجب میکنم شما که در آن تاپیک ثابت شد یوزرهای خانم دارید!
ثابت شد که دروغ گفتید و نه تذکری به کاربر ما دادید نه اعتباری مبنی بر تذکر و از روی خصومت شخصی این کاربر را مسدود کردید چگونه باز با کمال شهامت! صحبت میکنید!
چرا به پرسش من پاسخ ندادید که چرا خانم آتوسا را مسدود کردید و شاکر را مسدود نکردید؟ در حالی که شاکر اهانت کرده نه بود نه کاربر آتوسا!
عايشه جان مگه شما خودتون با چند تا نام كاربري وارد ميشيد ؟؟؟كه تصورتون از بچه هاي اينجا اينه.Smile
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۴۵)ترنم نوشته است: [ -> ]عايشه جان مگه شما خودتون با چند تا نام كاربري وارد ميشيد ؟؟؟كه تصورتون از بچه هاي اينجا اينه.Smile

پرسش جالبی است.
سوال اینجاست: در قسمت ارسال پاسخ جدید در مقابل کلمه نام کاربری : بعد از اسم کاربر در کروشه نوشته شده تغییر کاربر!
مگر قرار است هرکسی با چند نام کاربری وارد شود؟
غیر از این است که برخی مدیران از این گزینه استفاده می کنند!
دوستان عزیز توجه کنید که ایشان برای این جملات حقیر را خوب و مودبانه توصیف کردند که بچه های این جا را مورد توهین خودم قراردادم...

در ضمن تهمت هایی که به حقیر زدید در مورد دروغ و... را میگذاریم به وقتش در قیامت...

یا نه اصلا، بیایید اینجوری بحث را جلو ببریم... بله من دروغ گفتم، و از آن طرف دوستانتون هم به شدت آزار دادم.. چون انسان بسیار گستاخ و جامع تمام صفات زشت و نکوهیده ام....

درضمن من این جا حدود 123333447338 یوزر دارم... خوب شد.
اصلا شاید آتوسا یا فرمسیک هم خود من باشم... چرا به اون ها شک نمیکنید...

این ها را رها کنید... خودتان را اماده کنید برای پاسخ به بحث های وحید...

یا علی مدد.

(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۴۸)عایشه نوشته است: [ -> ]پرسش جالبی است.
سوال اینجاست: در قسمت ارسال پاسخ جدید در مقابل کلمه نام کاربری : بعد از اسم کاربر در کروشه نوشته شده تغییر کاربر!
مگر قرار است هرکسی با چند نام کاربری وارد شود؟
غیر از این است که برخی مدیران از این گزینه استفاده می کنند!

كجا نوشته تغيير كاربر؟؟؟!!!!!!!HuhCool

خداييش من همچين گزينه اي نميبينمSmile
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۴۳)عایشه نوشته است: [ -> ]تعجب میکنم شما که در آن تاپیک ثابت شد یوزرهای خانم دارید!
ثابت شد که دروغ گفتید و نه تذکری به کاربر ما دادید نه اعتباری مبنی بر تذکر و از روی خصومت شخصی این کاربر را مسدود کردید چگونه باز با کمال شهامت! صحبت میکنید!
چرا به پرسش من پاسخ ندادید که چرا خانم آتوسا را مسدود کردید و شاکر را مسدود نکردید؟ در حالی که شاکر اهانت کرده نه بود نه کاربر آتوسا!

چطور ثابت شد؟ به چه کسی ثابت شد؟
نه جواب بدید
چطور و به چه کسی؟Smile

خانوم عایشه یکم گرید صحبت هاتون بکشید بالا!
بحث منطقی دارید بنده در خدمتون هستم
حرفای بی پایه و اساس تنها وقت گرانبهای بنده و دوستان در تالار را میگیرید. البته شما که بدت نمیاد.Smile
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۵۲)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز توجه کنید که ایشان برای این جملات حقیر را خوب و مودبانه توصیف کردند که بچه های این جا را مورد توهین خودم قراردادم...
اصلا شاید آتوسا یا فرمسیک هم خود من باشم... چرا به اون ها شک نمیکنید...

بنده به کنایه و تمسخر جملات شما را خوب و مودبانه گفتم.
کجای نوشته شما مودبانه بود! شما بنده را آقا خطاب کردید و توهین آمیز صحبت کردید (که برای بنده اهمیت ندارد و ناراحت نشدم)
خانم فرمیسک ناظر سینمایی ماست و ما تا وقتی فرد را از نزدیک نبینیم کسی را ناظر نمی کنیم.
ما اجازه نمیدهیم یک فرد ناشناس نظارتی در تالار ما بر عهده بگیرد.
خانم آتوسا و پدرشان را نیز سایر مدیران تالار از نزدیک دیده اند.
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۵۶)عایشه نوشته است: [ -> ]بنده به کنایه و تمسخر جملات شما را خوب و مودبانه گفتم.
کجای نوشته شما مودبانه بود! شما بنده را آقا خطاب کردید و توهین آمیز صحبت کردید (که برای بنده اهمیت ندارد و ناراحت نشدم)
خانم فرمیسک ناظر سینمایی ماست و ما تا وقتی فرد را از نزدیک نبینیم کسی را ناظر نمی کنیم.
ما اجازه نمیدهیم یک فرد ناشناس نظارتی در تالار ما بر عهده بگیرد.
خانم آتوسا و پدرشان را نیز سایر مدیران تالار از نزدیک دیده اند.

كدوم تالار عايشه جان؟؟Smile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع