نمیدونم والا از نظر شما قضیه دعواست یا امر مقدس ازدواج....
من اون پست رو نزاشتم که شما بیاید لینکش رو بزارین بعد بزنید پودرش کنین برادر محترم...
ببینید بالاخره چی؟ تو تالار به این بزرگی یه الگو نتونیم بدیم؟؟؟یه الگو درست....
من اون حرفا رو نوشتم که اشخاصی مثل شما بیان بخونن نقاط ضعف و قدرتش رو بگن.نه اینکه تو یه جمله بگن داغونه و تمام.
یه مشکل بزرگی که هست اینه که چون از شهر های متفاوت اینجا هستن همچین معیار واحدی وجود نداره(فقط مینویسیم شروط معلوم نیست حالا این شرط دقیقا چیه و کی بیان میشه)
نقل قول:وقتی من نوعی برای اولین بار برای خواستگاری وارد یه خونه ای میشوم و طرف مقابل از من هیچ شناختی نداره به چه حقی (ملاک حق قوانین اسلام هست) برای بنده که نمیشناسه شرط و شروط غیر منطقی تعیین می کنه ؟
والا تو اقلیم ما که اینطور نیست.مراسم خواستگاری و شناخت حضوری یه روزه....حتی ممکنه چند جلسه هم طوا بکشه.
مثلا دیدار مادر داماد با دختر خانم(کامل زنونه)دیدار اقا پسر و دختر خانم و صحبت...و ... و در نهایت یه خواستگاری دیدار دو خانواده....
این دیدار ها زمان بره....تو این مدت هم اشنایی چهره ب چهره هست هم تحقیقات با تمام جوانب
(یعنی پدر عروس خلنم تمام ته و تو اقا داماد و خونوادشو در اورده)
بعد
یه مراسم که معدود بزرگترهایی هم تشریف میارننننننننننننننننننننننننننننننننننن بعد اونجا روز شرط و شروطهاست...
نقل قول:پدر خانم به این علت که به داماد احتمالی شک داره یا ازش مطمئن نیست شرط غر منطقی میزاره
حالا گیریم داماد احتمالی - خریت کرد - شرط رو قبول کرد
اعتماد پدر دختر جلب شد ؟!!
پدر دختر حالا برای رد کردن خواستگار سمج باید یه دروغ دیگه سرهم کنه
راه جلب اعتماد شرط و شروط غیر منطقی نیست
برادر من نمیدونم چرا همچین رویایی به قضیه نگاه میکنین.اکثر افراد میگن ازدواج ریسکه حالا ما میگم توکل.این رو قبول دارین؟
قضیه اعتماد چیزی نیست یه روزه بدست بیاد.
خب فک کنید به این حرف ازدواج دختر عمو و پسر عمو
یه بار با 5 سکه اتفاق میافته
یه بار با 300 سکه
هر دو رو نمونشو دارم. این که چرا ؟هزار و یک دلیل داره.یکی از دلایلش همون بحث اعتماد و نگه داشتن پشتوانه برا دختشونه.
این که میفرمایید شرط غیر منطقی میشع مثال بزنید از نطر شما مثلا چی؟؟؟؟
(۱۷/دی/۹۲ ۱۴:۲۵)nina نوشته است: [ -> ]دوستان ما که از نیت ادما خبر نداریم
اما یه نکته رو فراموش نکنیم
اکثر اقایون مذهبی ترجیح میدن زن کار نکنه
حالا قراره مهریه ام که پایین باشه
هیچی ام که به نام زن نشه(مثلا تو شرط و شروط ها)
اینم میدونیم که اگه دختری ازدواج کنه دیگه بیمه و حقوق بازنشستگیه باباش بهش تعلق نمیگیره
من به شخصه تو این زندگی همش به این فکر میکنم که وای اگه شوهرم بمیره خرجم از کجا دربیاد(حداقل مهریه کم نباشه از ارث یکم به طرف میرسه) - تا حالا هم که نونم رو یکی دیگه میداد و اصلا توانایی کار کرذن هم ندارم و ...
یا شوهر مثلا اهل نباشه،نمیتونم طلاق بگیرم چون کلا همش استرس مالی دارم که بعدش چی میشه و ...
یکم منطقی باشیم، در اسلام داریم به خانم باید کادو بدید تا دلش رو بدست بیارید،حتی قبل از رابطه زناشویی
اما الان چه طوریه؟ دختر باید واسه پسر ،کت و شلوار و ساعت و حلقه و ... بخره خودش خداتومن میشه
جهیزه ام که دیگه از سر کوچه تون سطل پلاستیکی ام بخرید میتونید تخمین بزنید چند میلیون میشه
حالا از پسر در حد شغل،یا جایی واسه زندگی بخوان خیلی توقع بالاییه
هزینه عروسی درسته میشه کم کرد یا فاکتور گرفت اما دختری که عاشق اون مرد نیست تا به نون خشکش راضی شه و زندگی کنه دقیقا به چه چیزی بیاد زندگی شروع کنه؟از نظر دختر یه مردی اومده که هیچی ام نداره،ایمانم که رو پیشونی ننوشتن،اخلاقم که معلوم نیست،خوب دقیقا با چی قیاس کنه؟
یکی از دوستام،شوهرش اول ازدواج یه خونه بزرگ گرفته تا دختره جهیزیه زیاد بیاره بعد یه سال میرن تو خونه فسقلی
فرقی نمیکنه خوب و بد تو هر قشر و جنسی هست
کامل حرف شما درسته.و مشخصه این حرف رو از دل زندگی میزنید نه تو هوا....
چون یه دختر نمیدونه دقیقا کی داره میاد خواستگاریش خیلی شرایط براش سخته.
بخاطر همین قدم اول با اقا پسرهای عاقل و مومنه که خط شکنی کنن.
حالا این جمله رو من هزار بار بگم