تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (::::) فصل اول: قبل از ازدواج (ویژه بانوان)(::::)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۱۷/دی/۹۲ ۰:۲۴)skyeygirls نوشته است: [ -> ]خیر بار روانی ایجاد نمیشه به شرط اینکه بهاش رو هم با هم بدن . بنده به شخصه از این جماعت پسر وار رفته و ماستی که تو خواستگار هام بودن روح بت شکنی ندیدم . خودم پا پیش گذاشتم و بهاش شد عیب گذاشتن رو من . من هم آدمی نیستم با برچسب اون ها زندگیم رو ادامه ندم . بها داره همه چی . خیلی شعار هم ندیم .سخته.

درسته بت شکنی بها داره
اما شما هم به دیگران (خانواده پسر) باید حق بدید
توی این دوره و زمونه که تا پاتون رو توی یه خونه میزارید شروع می کنن به شرط و شروط گذاشتن و ایراد های بنی اسرائیلی می گیرن - تا جایی که میشینن تعداد گل های دسته گل مراسم خواستگاری که شما آوردید رو می شمارند Big GrinHuhAngry - برخود با خانومی که مهریه کم می گیره یا شرط و شروط سفت و سختی نمی زاره کمی شک برانگیز می شه
چرا دروغ بگم
خودم هم باشم شک می کنم

این مشکلات قرار نیست یه شبه حل بشه
نیاز به جهاد داره
یه جهاد بزرگ که جوان ها باید به تنهایی اون رو شروع کنن و به سر انجام برسونن
از بزرگترها که بخاری بلند نمیشه
نه اینکه نشه
اصلا براشون مهم نیست توی دل فرزندانشون چی میگزره و فقط دل خودشون مهمه
حکایت بزرگترهای ما این هست :

أَلْهَاكُمُ التَّكَاثُرُ ﴿تکاثر-۱﴾

حَتَّى زُرْتُمُ الْمَقَابِرَ ﴿۲﴾ [/b]
بسم الله الرحمن الرحیم

بله درسته باید با عادات غلط مبارزه بشه
ولی توجه داشته باشین که این یه جمله ی کلیه؛ محتوا و محدودش، موضوع مورد جهاد و ... مصادیق مختلفی می تونه داشته باشه

مثلا مهریه رو در نظر بگیرید؛ نمی شه روش حکم کلی داد و گفت باید با مهر زیاد مبارزه کنیم
مهر زیاد همیشه بد نیست(منظورم از زیا 500 تا و هزار تا نیست؛ 200 مثلا) همونطور که مهر کم مثل 5تا سکه همیشه خوب نیست!
تعیین میزان مهر به شرایط خونواده ها، میزان شناخت طرفین از یکدیگر، پایبندی به اصول دینی و ... بر می گرده
مثلا ما فامیل داشتیم مهر دخترش 5 تا بود که اگه این 5تا می شد 6تا خیلی عجیب بود (پسر هم فامیل بود و اقتضای فرهنگ هر دو خانواده مهر 5تا رو می طلبید) ولی این 5تا به هیچ وجه مثلا برا مهر دختری که قراره بره تو یه خونواده کاملا غریبه که نمی شه مثل شرایط اون پسر به شناخت 100 درصدی ازش برسیم، توصیه نمی شه
پس تعیین میزان مهر به شرایط خونواده ها بستگی داره
(۱۷/دی/۹۲ ۹:۲۳)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]درسته بت شکنی بها داره
اما شما هم به دیگران (خانواده پسر) باید حق بدید
توی این دوره و زمونه که تا پاتون رو توی یه خونه میزارید شروع می کنن به شرط و شروط گذاشتن و ایراد های بنی اسرائیلی می گیرن - تا جایی که میشینن تعداد گل های دسته گل مراسم خواستگاری که شما آوردید رو می شمارند Big GrinHuhAngry - برخود با خانومی که مهریه کم می گیره یا شرط و شروط سفت و سختی نمی زاره کمی شک برانگیز می شه
چرا دروغ بگم
خودم هم باشم شک می کنم

سلامراستش من نمیدونم شروطهایی که شما میگین دقیقا چی یا هستن......ولی اگه خانواده بپرسن اقا برنامه زندگیت چیه و کجا قراره زندگی کننی این رو که حق دارن...حالا اگه بگن شرط اینه که این خونه ای که داری باید نصفش رو به نام دخترم کنی اینم قابل هضمه حالا یه جورایی...ولی اگه جیب خالیت رو ببینن و ازت بپرسن بگو ببینم چند کیلو سرویس طلا قراره بخری؟ها؟تا خونه نخری دختر نمیدیم و اینا .....دیگه خدایی این خونواده ارزشش رو نداره که اقا داماد اصلا بشینه و به ادامه داستان گوش بده....ویک نکته مهم که برای تفهیم بهتر خوبه اینجا مثال حقیقی بزنم....یکی از اشناهامون ادمای مومنی هم بودن اتفاقا ،برا دخترش یه خواستگار میاد همچین همه چیز خوب و عالی ولی یه مقدار اقا پسر رو اصل و نسب مشکل داشت همچین زیاد هم ب دلشون نچسبیده بود (بالاخره یه موردی بود) پدر دختر شرط گذاشت باید مقداری از خونه به نام دخترم بشه و...که پدر اقای داماد قبول نکردو به ازدواج ختم نشداز طرف دیگه یه خواستگار دیگه برا دختر خانم اومد ،پدر دختر خانم حتی قبول کرد بخشی از منزل خودش رو برای سکونت اونها بده...دوستان این دو خواستگار یکسان نبودن....این رو مطمئن باشین اونجایی شرط و شروط از طرف خوانواده دختر بالا میگیره که اقا داماد همچین به دل اینا یا نچسبیده یا از نظرشون قابل اعتماد نیست یا ارزشی که باید داشته باشه رو نداره....

[b]حالا پس یادتون باشه رفتین یه جا قید و شرط گداشتن بدونید همچین ارزشی براشون ندارید...اگه پسر مومنی هستین و این اتفاق براتون افتاد بدونید اون خانواده برا ایمان شما هیچ ارزشی قائل نیست.....

دیگه اوضاع جامعه رو میبینید دیگه ....این شروطهایی که میزارن برا اون پسرهایی که قبل این دستشون تو دست هزار کس و ناکس بوده نه تنها کم نیست بلکه زیاد هم هست...حالا طرف داره بله میده خیلی داره لطف میکنه...در ضمن خواهشا و خواهشا هیچ دختر خانمی و خوانوادش اول بسم الله خودشون دست به بت شکنی نزنن.این بار روانی میاره.بزار اقا پسر بخواد. بزار اون پیشنهاد بده ....
نقل قول:سلامراستش من نمیدونم شروطهایی که شما میگین دقیقا چی یا هستن......

البته شما حق دارید از جنس خودتون دفاع کنید (از نوع کورکورانه) odgy:

این حرف شما یه طرفه به قاضی رفتنه
وقتی من نوعی برای اولین بار برای خواستگاری وارد یه خونه ای میشوم و طرف مقابل از من هیچ شناختی نداره به چه حقی (ملاک حق قوانین اسلام هست) برای بنده که نمیشناسه شرط و شروط غیر منطقی تعیین می کنه ؟
نقل قول:اونجایی شرط و شروط از طرف خوانواده دختر بالا میگیره که اقا داماد همچین به دل اینا یا نچسبیده یا از نظرشون قابل اعتماد نیست

این حرف شما دیگه شاهکاره !!!!Big Grin
پدر خانم به این علت که به داماد احتمالی شک داره یا ازش مطمئن نیست شرط غر منطقی میزاره
حالا گیریم داماد احتمالی - خریت کرد - شرط رو قبول کرد
اعتماد پدر دختر جلب شد ؟!!
پدر دختر حالا برای رد کردن خواستگار سمج باید یه دروغ دیگه سرهم کنه
راه جلب اعتماد شرط و شروط غیر منطقی نیست

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid241716

به نظرم حرف هایی که شما توی این تاپیک زدید اصلا منطقی نیست و فقط از دید یه خانم یا یه دختر حرف زدید و حاضر نشدید پای حرف یه آقا بشینید
اگر آقایون برای ازدواج پا پیش نمی گزارند به خاطر رفتارهای نابه جا و ناهنجار اکثر خانم ها و خانوادهاشون هست نه چیز دیگه !!!!!!!
به جای اینکه مظلوم نمایی کنید و روی دیگران عیب بزارید بهتره خودتون رو اصلاح کنید
دوستان ما که از نیت ادما خبر نداریم
اما یه نکته رو فراموش نکنیم
اکثر اقایون مذهبی ترجیح میدن زن کار نکنه
حالا قراره مهریه ام که پایین باشه
هیچی ام که به نام زن نشه(مثلا تو شرط و شروط ها)
اینم میدونیم که اگه دختری ازدواج کنه دیگه بیمه و حقوق بازنشستگیه باباش بهش تعلق نمیگیره

من به شخصه تو این زندگی همش به این فکر میکنم که وای اگه شوهرم بمیره خرجم از کجا دربیاد(حداقل مهریه کم نباشه از ارث یکم به طرف میرسه) - تا حالا هم که نونم رو یکی دیگه میداد و اصلا توانایی کار کرذن هم ندارم و ...
یا شوهر مثلا اهل نباشه،نمیتونم طلاق بگیرم چون کلا همش استرس مالی دارم که بعدش چی میشه و ...

یکم منطقی باشیم، در اسلام داریم به خانم باید کادو بدید تا دلش رو بدست بیارید،حتی قبل از رابطه زناشویی
اما الان چه طوریه؟ دختر باید واسه پسر ،کت و شلوار و ساعت و حلقه و ... بخره خودش خداتومن میشه
جهیزه ام که دیگه از سر کوچه تون سطل پلاستیکی ام بخرید میتونید تخمین بزنید چند میلیون میشه
حالا از پسر در حد شغل،یا جایی واسه زندگی بخوان خیلی توقع بالاییه

هزینه عروسی درسته میشه کم کرد یا فاکتور گرفت اما دختری که عاشق اون مرد نیست تا به نون خشکش راضی شه و زندگی کنه دقیقا به چه چیزی بیاد زندگی شروع کنه؟از نظر دختر یه مردی اومده که هیچی ام نداره،ایمانم که رو پیشونی ننوشتن،اخلاقم که معلوم نیست،خوب دقیقا با چی قیاس کنه؟

یکی از دوستام،شوهرش اول ازدواج یه خونه بزرگ گرفته تا دختره جهیزیه زیاد بیاره بعد یه سال میرن تو خونه فسقلی
فرقی نمیکنه خوب و بد تو هر قشر و جنسی هست
نمیدونم والا از نظر شما قضیه دعواست یا امر مقدس ازدواج....

من اون پست رو نزاشتم که شما بیاید لینکش رو بزارین بعد بزنید پودرش کنین برادر محترم...
ببینید بالاخره چی؟ تو تالار به این بزرگی یه الگو نتونیم بدیم؟؟؟یه الگو درست....
من اون حرفا رو نوشتم که اشخاصی مثل شما بیان بخونن نقاط ضعف و قدرتش رو بگن.نه اینکه تو یه جمله بگن داغونه و تمام.

یه مشکل بزرگی که هست اینه که چون از شهر های متفاوت اینجا هستن همچین معیار واحدی وجود نداره(فقط مینویسیم شروط معلوم نیست حالا این شرط دقیقا چیه و کی بیان میشه)

نقل قول:
وقتی من نوعی برای اولین بار برای خواستگاری وارد یه خونه ای میشوم و طرف مقابل از من هیچ شناختی نداره به چه حقی (ملاک حق قوانین اسلام هست) برای بنده که نمیشناسه شرط و شروط غیر منطقی تعیین می کنه ؟

والا تو اقلیم ما که اینطور نیست.مراسم خواستگاری و شناخت حضوری یه روزه....حتی ممکنه چند جلسه هم طوا بکشه.
مثلا دیدار مادر داماد با دختر خانم(کامل زنونه)دیدار اقا پسر و دختر خانم و صحبت...و ... و در نهایت یه خواستگاری دیدار دو خانواده....

این دیدار ها زمان بره....تو این مدت هم اشنایی چهره ب چهره هست هم تحقیقات با تمام جوانب

(یعنی پدر عروس خلنم تمام ته و تو اقا داماد و خونوادشو در اورده)

بعد
یه مراسم که معدود بزرگترهایی هم تشریف میارننننننننننننننننننننننننننننننننننن بعد اونجا روز شرط و شروطهاست...

نقل قول:
پدر خانم به این علت که به داماد احتمالی شک داره یا ازش مطمئن نیست شرط غر منطقی میزاره

حالا گیریم داماد احتمالی - خریت کرد - شرط رو قبول کرد

اعتماد پدر دختر جلب شد ؟!!

پدر دختر حالا برای رد کردن خواستگار سمج باید یه دروغ دیگه سرهم کنه

راه جلب اعتماد شرط و شروط غیر منطقی نیست

برادر من نمیدونم چرا همچین رویایی به قضیه نگاه میکنین.اکثر افراد میگن ازدواج ریسکه حالا ما میگم توکل.این رو قبول دارین؟

قضیه اعتماد چیزی نیست یه روزه بدست بیاد.
خب فک کنید به این حرف ازدواج دختر عمو و پسر عمو
یه بار با 5 سکه اتفاق میافته
یه بار با 300 سکه
هر دو رو نمونشو دارم. این که چرا ؟هزار و یک دلیل داره.یکی از دلایلش همون بحث اعتماد و نگه داشتن پشتوانه برا دختشونه.

این که میفرمایید شرط غیر منطقی میشع مثال بزنید از نطر شما مثلا چی؟؟؟؟

(۱۷/دی/۹۲ ۱۴:۲۵)nina نوشته است: [ -> ]دوستان ما که از نیت ادما خبر نداریم
اما یه نکته رو فراموش نکنیم
اکثر اقایون مذهبی ترجیح میدن زن کار نکنه
حالا قراره مهریه ام که پایین باشه
هیچی ام که به نام زن نشه(مثلا تو شرط و شروط ها)
اینم میدونیم که اگه دختری ازدواج کنه دیگه بیمه و حقوق بازنشستگیه باباش بهش تعلق نمیگیره

من به شخصه تو این زندگی همش به این فکر میکنم که وای اگه شوهرم بمیره خرجم از کجا دربیاد(حداقل مهریه کم نباشه از ارث یکم به طرف میرسه) - تا حالا هم که نونم رو یکی دیگه میداد و اصلا توانایی کار کرذن هم ندارم و ...
یا شوهر مثلا اهل نباشه،نمیتونم طلاق بگیرم چون کلا همش استرس مالی دارم که بعدش چی میشه و ...

یکم منطقی باشیم، در اسلام داریم به خانم باید کادو بدید تا دلش رو بدست بیارید،حتی قبل از رابطه زناشویی
اما الان چه طوریه؟ دختر باید واسه پسر ،کت و شلوار و ساعت و حلقه و ... بخره خودش خداتومن میشه
جهیزه ام که دیگه از سر کوچه تون سطل پلاستیکی ام بخرید میتونید تخمین بزنید چند میلیون میشه
حالا از پسر در حد شغل،یا جایی واسه زندگی بخوان خیلی توقع بالاییه

هزینه عروسی درسته میشه کم کرد یا فاکتور گرفت اما دختری که عاشق اون مرد نیست تا به نون خشکش راضی شه و زندگی کنه دقیقا به چه چیزی بیاد زندگی شروع کنه؟از نظر دختر یه مردی اومده که هیچی ام نداره،ایمانم که رو پیشونی ننوشتن،اخلاقم که معلوم نیست،خوب دقیقا با چی قیاس کنه؟

یکی از دوستام،شوهرش اول ازدواج یه خونه بزرگ گرفته تا دختره جهیزیه زیاد بیاره بعد یه سال میرن تو خونه فسقلی
فرقی نمیکنه خوب و بد تو هر قشر و جنسی هست

کامل حرف شما درسته.و مشخصه این حرف رو از دل زندگی میزنید نه تو هوا....

چون یه دختر نمیدونه دقیقا کی داره میاد خواستگاریش خیلی شرایط براش سخته.

بخاطر همین قدم اول با اقا پسرهای عاقل و مومنه که خط شکنی کنن.

حالا این جمله رو من هزار بار بگم
خواهرای گلم با
مردی که واجبات دینشو نمیشناسه و انجام نمیده ازدواج نکنید!!
مردخسیس و مردی که با کم گرفتن مهریه میخود شان شما رو پایین بیاره ازدواج نکنید!!
بامرد تنبل و بی عرضه ازدواج نکنید!
با مردی که عشقش کف دستش نیست و چشمش میچرخه ازدواج نکنید!
با مردی که با اعضای خانوادش بد اخلاقه(روانی) ازدواج نکنید!!
بامردی که عروسی براتون نمیگیره(کیفیتشو نمیگما) ازدواج نکنید!
با مردی که احساس میکنید می خواد تحقیرتون کنه ازدواج نکنید!

.
.
.
با بقیه مردا باصلاح دید خانوادتون بخصوص پدر گرامیتون حتما ازدواج کنید !! ازدواج خیلی خوبه مخصوصا تو 18 -23 اگه بزرگتر بشید نمیتونید خودتون رو با شرایط زندگی تطبیق بدید!
نقل قول:

روی صحبتم با شما نیست، کلی می گم :
مرد اگه مرد باشه، فکر بعد از خودش رو هم می کنه، خونه شو میزینه به نام زنش، یا شرط میذاره تا زمان فوت همسرم، کسی حق تصرف تو مال و اموالم رو نداره .....

خواهشا آقایونی هم ک این ی تیکه می خونن، از الان ب فکر بیفتن، حرف دل خانومشونه، اما مطمئن باشید ب خاطر نجابت و سوء تفاهم و ... مطرح نمی کنه ....

نقل قول:
پدر دختر شرط گذاشت باید مقداری از خونه به نام دخترم بشه

خیلی معذرت می خوام، اما پدر اون دختر خانوم غلط (اشتباه!Big Grin) کردن همچین شرطی گذاشتن، خودشونو ی لحظه جای اون داماد بیچاره بذاره !!!! آخه نه گذاشته ، نه برداشته، این چ شرطیه می ذارن ؟؟؟؟؟؟ خودش برا پسرش می خواست بره خواستگاری همچین شرطی رو قبول می کرد عایا ؟؟؟؟

-------------------------------------------

به نظر من بهترین شرط برای ازدواج غیر از ی تعداد معدودی سکه، اینه که توی زندگی صاحب هر چی که شدن ( البته به جر ارثیه ای که به طرفین می رسهCool ) باید نصف نصف، همون اول که داره سند به نام شون می خوره، به نام دو طرف بشه .....

اون اول ازدواج هم خانواده دختر دارن جهیزیه میدن، و هم خانواده پسر دارن جشن عروسی می گیرن .... کم و زیادش رو به هم ببخشن .....

اینطوری فکر می کنم عدالت تا حد بیشتری برقرار شه ....

البته این رو هم بگم که آدمی که ....... ( وقتی کرم از درخت باشه ) همیشه ی بهونه ای برای مطرح کردن مال من و مال تو داره اما فکر می کنم، بهترین راه حل همینه ......

یا حق
خانم غریب! امضاتون رو دیدم و اون ارسال رو خوندم. اینطور که معلومه منظور کلی‌تون همونیه که ابتدای ارسال 21 نوشتین. با اینکه با کلیت حرفتون موافقم، ولی باید با بعضی قسمتها مخالفت کنم.

(۱۶/دی/۹۲ ۳:۲۷)غریب نوشته است: [ -> ]
1.امار دختران از پسران بیشتره متاسفانه (یا شاید خوشبختانه چون اگه برعکس بود نمیشد کاری کرد)
اولاً در مورد نسبت جنسیت متولدین چیزی وجود داره به نام نسبت طبیعی، که در تمام جهان 104تا107 پسر به ازای هر 100 دختر هست، و اونطور که ثبت شده در شرایط بحرانی مانند قحطی، این نسبت با حفظ تعادل، اندکی به نفع دختران تغییر میکنه.

ثانیاً آمار نیز منطبق بر همین هست. براساس آمار سال 85 در ایران نسبت جنسیت برابر با 35,866,533 نفر مرد(50.9 درصد) به 34,629,249 نفر زن(49.1 درصد) هست، كه برابر نسبت طبیعی 1.04 میشه. آمار متولدین سال 92 هم برابر 51.2 درصد پسر به 48.8 درصد دختر هست. بنابراین نسبت جمعیتمون به هیچ وجه غیرمتعادل نیست.

(توضیحات اضافی برای افرادی که ممکنه با شنیدن این حرف در اینترنت به دنبال مطلب بگردند و اونجا یا جای دیگر بعضی گفته‌های غیرعلمی رو به نام علم بشنوند:
مسلم هست که طرفداران تکامل مثل همیشه بدون اینکه مدرکی پیدا کرده باشن این قضیه رو به طبیعت نسبت خواهند داد و حواسشون هم هست که حتماً اسم "تکامل" رو روی اون بذارن!Big Grin
از سوی دیگر کسانی هستن که مدارکی بر تأثیر آشکار ولی تقریبی شرایط محیطی پیدا کرده‌اند.
نظر تکاملی‌ها با وجود عوامل بیرون از طبیعت رد میشه، و این نظر که شرایط محیطی تنها عامل مؤثر هستن، به دلیل دقیق بودن این نسبت رد میشه. همچنین این نسبت با این واقعیت بیرونی منطبق هست که تعداد مردان جوانی که فوت میکنن بیشتر از زنان هست. رعایت شدن این نسبت دقیق نشانه‌ای از کار خداست، و غیرقابل‌توضیح بودنش این رو برای نگاه‌های غافل ما آشکارتر میکنه.Rose

افرادی هستن که قصد ترویج تعیین جنسیت فرزند توسط والدین رو در کشور یا دنیا دارند، که در اون صورت خطرات برهم‌خوردن نسبت طبیعی قابل طرح هست.)

(۱۶/دی/۹۲ ۳:۲۷)غریب نوشته است: [ -> ]چرا افتضاحتر؟ چون اونجا حداقل راحت و ازاد تامین میشن اما اینجا تامین میشن(حقیقت جامعه لطفا دوستانی که سرشون رو کردن زیر برف ایراد نگیرن)
اولاً آیا کسانی که در صورت پیدا نکردن شوهر به دنبال تأمین به شیوه‌ی کثیف خواهند رفت، مناسب پسرانی می‌بودند که دنبال همسران پاک خواهند گشت؟
این دو گروه از هم جدا هستند.
ثانیاً اساس این نظر که این رو «حقیقت جامعه» میدونه کجاست؟
کجاست منبع آماریمون؟
بدون آمار، برای صحبت کردن درباره‌ی جامعه به علم غیب نیاز پیدا می‌کنیم! به غیر از اون فقط می‌مونه افرادی که اطرافمون می‌بینیم، و چنین چیزی در اونها نمی‌بینیم، و اینکه خیلی مطمئن مطرح میکنین که هرکس قبول نداره سرش زیر برف هست، نشون میده که این نظر چقدر براساس واقعیت بیان شده.

(۱۶/دی/۹۲ ۳:۲۷)غریب نوشته است: [ -> ]
اگه توان مالی نمیکشه چی میشه حلقه از جنس نقره باشه؟100 هزارتومن
این حرفتون بسیار خوبه، ولی اگر اجازه هست که بنده هم راهکار بدم، عرض کنم که: از اونجا که طلا برای خانمها از نظر پزشکی منفعت داره، چرا آب‌طلا نباشه؟Smile
این ساده‌گرفتن‌ها نیکوتر میشه اگر تنها دلیلش بی‌پولی پسر نباشه، و مقداریش هم بخاطر انفاق باشه.Rose

(۱۶/دی/۹۲ ۲۲:۰۸)skyeygirls نوشته است: [ -> ]قیافه ی خواستگارا خیلی خنده دار میشه . مورد داشتیم دیدیم . گفتن دخترتون مشکل داره اینجوری شوهرش میخواین بدید. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! طلا نخواستم .بابتش دعوا شد . آخه من الان چی بگم.
میشه جواب دندون‌شکن داد:
آیا در صورتی که چیزی پنهان شده باشه، اونچه که بعداً مانع طلاق دادنش میشه مهریه‌ی پایینش هست؟! یا ندانسته تهمت می‌زنید؟!
با سلام
چندتا دلایلی که باعث افزایش تعاداد دختران به پسران شد در برهه ای زمان در کشورمون که دوستان دقت نکردن
1- کلا خانم ها 5 سال زودتر برای ازدواج اماده میشن،لذا مثلا اگه طیف سنی خانما بین 15-30 باشه،اقایان 20-30 است
یعنی جمعیت خانمای اماده به ازدواج همواره از اقایون بیشتره
2- دهه 60 بی بی بمب بوده،در زمان جنگ دختر بیشتر متولد میشه
3- در زمان جنگ مردان زیادی از دست دادیم که اینم باعث برهر خوردن تعادل میشه
4-چون دهه شصت نسبت به دهه 50 جمعیت بیشتر شد،خانمای دهه 60 که قراره با اقایون دهه 50 ازدواج کنن یه تعداد بی نصیب میمونن
نتیجه: در شرایط فعلی جامعه تعداد دختران مجرد مخصوصا در سنین 25-30 دور از ذهن نیست
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع