کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(::::) فصل اول: قبل از ازدواج (ویژه بانوان)(::::)
۸:۵۱, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۱۰:۴۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه دوستان

بالاخره صد سال گذشت و این تاپیک زده شد
حالا چرا نقطه عطف رو ازدواج قرار دادیم؟ بخاطر اینکه زندگی یه خانم خیلی دستخوش تغییر میشه
لذا فصل بندی هامون به بعد و قبل ازدواج تقسیم شده

لزومی نداره به تک تک سوالا جواب بدیم،نظرتون رو بنویسید.
اقایون هم میتونن شرکت کنن اما ترجیحا کمتر شرکت کنندAngel

تاپیک به یه جایی برسه و جنگ و دعوا نشه

و اما سوالات: ( هر کس خواس به سوالا اضافه کنه بهم پ خ بده)

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

1-چرا مهارت ها ی ازدواج رو یاد نگرفتیم ؟

2-مشکلات قبل از ازدواج برای یاد گرفتن مهارت ( یه نگاه کلی به مشکلات دختران)

3-چرا یه دختر احساس میکنه تا سن 20 سالگی فقط باید درس بخونه و اصلا تو فکر ازدواج و غیره نیستش؟؟؟

4-چرا باید خیلی از مسائل جنسی رو تو مدرسه مثلا تو دبیرستان از زبان دوستاش بشنوه؟؟!!!

5-چرا تنها موضوع مهم رو در کنار درسش فقط شرکت در کلاس های ورزشی و مثلا زبان و ریاضی میدونه و ذره ای به فکر آینده و ازدواج و فرزندش نیست!؟؟؟

6-چرا وقتی مهمون میاد خونشون مادر بیچاره باید هی راه بیفته تو آشپزخونه و دختر خونه مثل مهمونا!
میشینه و فقط نگاه میکنه؟!!!؟؟و ذره ای احساس مسئولیت نمیکنه که بره به مادرش کمک کنه؟؟؟

7-معیارتون برای ازدواج چیه؟با دلیل

8-چرا ننگ و عاره که 14 سالگی به فکر ازدواج باشیم؟

9-در اسلام گفته شده دختر در 9 سالگی به سن تکلیف میرسه و پسر در 15 سالگی. یعنی اونی که دختر در 9 سالگی میفهمه، پسر در 15 سالگی میفهمه.
چرا این تفاوت سنی رو توی ازدواجهامون رعایت نمیکنیم؟

10- آیا بهتر نیست در مدارس راه های مقابله با بیماریهای مقاربتی و مسائل جنسی آموزش داده بشه ؟

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، اسکای ، azade ، Aryha ، آلاله ، SAViOR ، عبدالرحیم ، Night_World ، ترنم ، sagheb ، Fatemeee ، zahra11 ، السا ، aaaaa ، مجید املشی ، nasimesaba ، ساقی ، حسن عزتي ، صهبا ، fiftynine ، Bahar ، fafa* ، آیات ، رهگذر. ، help me ، من انقلابی ام ، Farzaneh ، عبداللهی ، pure ، soshiant ، Eve

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۱۴, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۲۰:۳۷ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #11
آواتار
نینا جون حرفات درسته ها ولی مثلن من مادرم و یه دختر دارم وقتی دارم ماهی هوار تومن شهریه مدرسه دخترم رو میدم طبیعیه که همش بهش فشار بیارم بچه ول نگرد ! بچه درستو بخون! بچه کنکور در پیش داری ! در چنین شرایطی با اینکه خودم طرفدار ازدواج زود هستم نمی تونم حرفی از ازدواج بزنم! در مورد مهارتها هم باید بگم اونا رو بچه ها خیلی سریع یاد میگیرن : چند سال پیش دستم مشکل پیدا کرد و گچ گرفتم ! همش میگفتم کار این دو تا بچه رو چیکار کنم اون موقع هم هیچکس نبود کمکم کنه! چون شاغل بودم خب مدرسه هم باید میرفتم ! جاتون خالی بود ببینید دو تا بچه من که اون موقع دبستانی بودن چه آشپزی ای میکردن ! چه ظرفی می شستن.....

حالا به نظر من اون چیزی که از همه بیشتر بچه نیاز داره خانه داری نیست !بلکه رفتار خوب داشتن !دیندار بودن !وفا دار بودن !و حسن سلوکه!! اگر کسی تحمل دیگرانو نداشته باشه! تا مخالف میلش چیزی بشنوه سریع گارد بگیره! بدرد ازدواج که سهله متاسفانه به درد لای جرز دیوارم نمی خوره ! ولی خب فسنجون بلد نباشه بالاخره یاد میگیره!

باید خدمت خواهر گلم اسکای عزیز هم عرض کنم فکر کردن به ازدواج بعد از بلوغ عار نیست هر چیزی باید مسیر طبیعیشو طی کنه ! حالا اگه خونواده حرف نمیزنه ! بنا به مصالحی ولی بچه چهارده ساله هم باید گاهی به ازدواج فکر کنه چون اگه ازاون موقع فکر کنه تا 19 _20 به نتیجه میرسه آره دوست پسر پیدا کردن عاره ولی ازدواج عار نیست ! اگه شما به پسری خودتو وصل کنی برای ازدواج اون عاره! خیلیا هم به ازدواجهای سنتی فکر میکنن!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، یاســین ، السا ، Aryha ، aaaaa ، nasimesaba ، ساقی ، انتخاب ، مجید املشی ، fafa* ، help me ، ضحی ، Eve
۰:۳۹, ۱۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۱۴:۵۹ توسط السا.)
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام دوستان.Heart
کامنتهای همهتونو با دقت خوندم اما عین آدمای بی خبر از همه جا Big Grinمی خوام جواب سوالای ابتدای تاپیک رو بدم ....

من در مورد خودم می گم،
بچه کنجکاوی بودم و هستم، پس اطلاعات کمابیش بهم می رسید، البته خدارو شکر همیشه به مقتضای سنم بهم اطلاعات رسید و فکر می کنم همه هم سن و سال هام هم چیز هایی رو که باید بدونن، می دونن ...

اما اینکه چرا باید از دوستاش بشنوه ... آخه من الان بخوام برم با خواهر کوچیکترم در این باره صحبت کنم ، آخه واقعا نمی دونم از کجا باید شروع کنم و چ چیزایی رو بگم، چیش بمونه !!!! و البته خودمم دوست ندارم درباره ش صحبت کنم، نمی دونم چرا،اما دلم راضی نمیشه .... !!!

این از مسایل جنسی و بلوغ و این حرفا ( همین الانش دوست ندارم در موردش زیاد صبحت کنم Confused )

اما در مورد ازدواج، بازم در مورد خودم، ازدواج جدا از اینکه اولاش داغی و حسابی بهت خوش می گذره و احساس استقلال سرخوشت می کنه، اما همیشه به این فکر می کنم، که من قراره مادر چند تا بچه باشم (بگو ایشالا ...Smile)، پس اول باید خودمو تربیت کنم تا بتونم بچه های خوبی تحویل جامعه بدم، مطمئنا مامان سخت گیری خواهم بود .....

حالا فکر کن، من تو سن 14 سالگی می خواستم ازدواج کنم یا اینکه به ازدواج فکر کنم، افکار بچگانه نمی ذاشت درست فکر کنم،
اینو قبول دارم هرچی سن دو طرف کمتر باشه، راحت تر با هم مچ می شن و شخصیتاشون نزدیک به هم شکل می گیره، اماتو جامعه الان ما که دخترا همه شون (البته دور از جون شما) لوس باباهه هستن، تو ی بحث کوچولو، پسره به خاطر غرورش از حرفش پایین نمیاد، دختره هم با چشم گریون به باباش خبر میده ( البته کار اشتباهیه اما تو سن کم موجه به نظر میاد )، می دونید چی میشه اگه فقط یکی از خانواده ها فهمیده و عاقلانه عمل نکنن؟؟؟؟؟

مشکل اینه که اگه ی دختر تو سن 14 سالگی هنوز به بلوغ عقلی نرسیده ، هنوز معلوم نیست با خوش چند چنده،

در مورد معیار ازدواج هم

همین که سعی کنه علی (علیه السلام) وار زندگی کنه، مذهبی باشه اما خشک مذهب نباشه .... ( وقتی کسی سعی کنه علیوار زندگی کنه، بقیه اش حله ... )

شما اسمشو بذار شعار، بذار فکر و خیال، بذار مرد سوار بر اسب سفید ....

اما من می گم کم نیستن این آدما، همونطور که ....
اما فکر می کنم زندگی کردن با مردی غیر از این، حروم کردن وقت و عمره ....

البته شایدم اشتباه بگم، اگه کسی مخالفه با آغوش باز می پذیرم، توجیهم کنه ....BlushCool
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، nasimesaba ، Mohammad Trust ، یاســین ، انتخاب ، مجید املشی ، fafa* ، help me ، ZaHrA110M ، ضحی ، Eve
۱:۳۷, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
ببخشید که وارد بحث بانوان شدم
من تو یه خوانواده ".....مذهبی" زندگی میکنم ولی متاسفانه اینجا هم تنها راه تایید شدن دختری برای ازدواج با یکی از پسرای فامیل فقط و فقط زیباییه.نه از طرف خود پسر بلکه از طرف خانواده و فامیل
سر ازدواج یکی از بچه ها که غوغایی شد .مادره مثلا مذهبی وقتی دید پسرش عاشق دختری شده که از دید مادر زیبایی نداشت انقدر حرص و جوش خورد تا شب قبل از نامزدی سکته مغزی کرد
نمیدونم بخندم یا گریه کنم

لطفا به تاپیک زیر هم نظری بیاندازید:
مبارزه با سنت ها و عرف های غلط
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یاســین ، السا ، انتخاب ، مجید املشی ، fafa* ، help me ، ترنم بهاری ، مرهم ، ضحی
۱:۵۰, ۱۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۱:۵۵ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۵/دی/۹۲ ۲۰:۰۳)skyeygirls نوشته است:  Heartدیدید مثلا 3 تا مقاله ی چاپ شده داری .همسن تو 3 تا بچه داره . قیاس خنده دار اینجاست . ببین همسن تو 3 تا بچه داره . بابا بی انصاف 3 تا مقاله 3 تا 9 ماه وقت من رو هم گرفت . قیاست اشتباست . چه ربطی داره آخه .

Heartبازم میگم بلایی که سر فرهنگ غرب اومد اینجا بیشترش میاد . اونجا راحت میگن مذهبی نیستم.اینجا ..........................

سلام .

دوست عزیز صحبتهاتون رو رک و بی پرده میزنید خیلی خوبه اما قضاوت هایی که دارید کاری از پیش نمیبره .
اگر پیشنهادی دارید بهتره ارائه بدید . خیلی از افراد هم هستن که میگن مذهبی هستیم و پایبند ارزشها هستن .

هر مثال و یا ضرب المثلی علتی مربوط به زمان خودش داره ،
یه زمانی هنر بود خانمی تو سن کم چند فرزند صالح داشته باشه و ... اما امروزه هنر جمع کردن اطلاعات شده در قالب مقاله که هیچ دردی رو از هیچ دردمندی و هیچ زندگی و خانواده ای رو گرمتر و پیوسته تر نمیکنه .

ارزش هنر در زندگی روزمره ما در مقام عمل مقایسه میشه .

پاینده باشید .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، Mohammad Trust ، ساقی ، یاســین ، السا ، fafa* ، help me ، ترنم بهاری ، ضحی
۲:۰۳, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
بنده گفتم قیاس اشتباست .دختری که 3 تا مقاله داده با خانمی که 3 تا بچه داره قابل قیاس نیست . منظور بنده این نبود که دختر مقاله دار بهتر و برتر از خانم با 3 فرزنده . قیاس های نا مربوط رو بنده گفتم . از برتری صحبت نکردم . و در ابتدا هم گفتم دارم در باره ی پست دوستان نظر میدم . بحث من با توجه به پست ها بود .

شما هم مقایسه کردید . تربیت فرزند صالح مهمه . دادن مقاله با توجه به اینکه در دین ما گفته علم را جستجو کنید هم مهمه . قیاس این دو مهم با هم در یک بحث قرار نمیگیره .

[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، انتخاب ، soshiant ، fafa* ، ترنم بهاری ، ضحی ، Eve
۳:۲۷, ۱۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۴:۱۴ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #16
آواتار
لطفا همه این پست رو بخونن
ساده مینویسم، خواهشا انگشتان دست خودتون رو خسته نکنید پست بی خود نزارید و دور خودتون نچرخید.
پیامبر تو عرب جاهلیت با اون همه کثافت کاریاشون اومد انقلابی کرد گفت انکاح سنتی...(بقیه رو همه حفظا)گفت پولدار، فقیر، برده، همه برن ازدواج کنن.عذب بینتون نبینم...
حالا میایم تو جامعه اسلامی .تو تالار نمونه های بچه مدهبی های این جامع اسلامی.هر وقت از بین پسرای بالای 23 سال همین تالار امار گرفتین درصد متاهلا بالای 30 در صد (فقط سی!!!)بود بعد بیاید از خدا و پیغمبر و دین بنویسین....
(میگم اقایون چون تا پسر نخواد زن بگیره هیچ دختری متاهل چی؟؟؟؟ نمیشه)
این که تاپیک میزنن تجرد قطعی در اینده نزدیک رو خبر میدن ،اگه بفهمن داره چه بلایی سر جامعه میاد میرن ....(هر چی خودتون دوست دارین تو نقطه چین بنویسین)
حالا هی بیایم بشماریم
1.امار دختران از پسران بیشتره متاسفانه (یا شاید خوشبختانه چون اگه برعکس بود نمیشد کاری کرد)
2..3و4و...و به هزار و یک دلیل دیگه که صد بار گفته شده
دخترا افتادن سر رقابت باهم که ازدواج کنن(فکر کنین ازدواج افتخار نیست، نیاز که هست؟)

نتیجش شد خودنمایی ها و...(وضع جامعه رو که میبینید)
این وسط یکی از نتایج بارزش میشه پسر هست اما شوق ازدواج نداره...
حالا هی امار دخترا بیشتررررررررررررررررررررر امار پسرا کمترررررررررررررر
حالا هی امار تبدیل دختران چادر به مانتویی بیشتررررررررررررررر
از مانتویی به ارایشییییییییییییییییییی
از ارایشی ساده به پیشرفته
از پشرفته به ....................
بعد میشیم افتضاحتر از غرب.میدونید چرا افتضاحتر؟ چون اونجا حداقل راحت و ازاد تامین میشن اما اینجا تامین میشن(حقیقت جامعه لطفا دوستانی که سرشون رو کردن زیر برف ایراد نگیرن) اما دغدغه و اضطراب رسوایی همش باهاشونه.پس عملا داریم یه عده افراد مضطرب...
اهای پسر مذهبی که خودتو حفظ کردی (حالا خوشبینانه ترین حالت) منتظری سربازیت رو بری شغل و حقوقت جور شه بعد با سربلندی بری خواستگاری(البته دیگه احتمالا سنتون میشه بالای 28) تو مسئول تجرد اون دختری هستی که بخاطر اقدام دیر تو ،تو امار مجردها موند.
میگین دخترا سخت میگیرن؟خوانواده ها سخت میگیرن؟میگین طلا گرون شده؟
یک سوال.رفتین تاحالا از اون دختری که قراره 5 سال دیگه برید خواستگاریش بپرسی حاضری با این وضع با من ازدواج کنی؟تا با هم به زندگی برسیم....با همممممممممممممممممممممم.
رفتین بپرسین؟یا نه از پیش گفتین که ما میدونیم جوابش منفیه....
رفتین جواب رد شنیدین؟(هر کسی حق انتخواب داره)
نمیدونم !شما دوست دارین کسی بجای شخصیتتون به پول تو جیبتون یا خونتون یا شغلتون یا کارتون جواب بله بده؟اگه این رو دوست دارین بمونین اون قدر پول در بیارین که استخوناتون پول رو برداره بره خواستگاری...
حالا از طرفی خب جواب بله رو دادن.کجا زندگی کنن.خدا لعنت کنه اون فیلم سازی که فیلم میسازه بعد ازدواج دختر و پسر میرن تو خونه مبله....
دوستان فقط دو راه در پیشه
1.یا نخوایم قبول کنیم این حرفا رو بریم به سمت جامعه ای با تجرد قطعی و افتضاحات بعدش
2.یا خود ما بچه مذهبیا بت شکن بشیم و سنت شکن بشیم و باب کنیم اون رسم پدر و مادرامون رو که یه دختر میدان یه دختر میاوردن خونه.تا این سنت ساده زیستی باب نشه مشکل جامعه ما حل شدنی نیست.
و اولین کسایی که میتونن بت شکن باشن شما هایید برادرای مذهبی مجرد تالارررررررررررررررررررر
شما هم در برابر خودتون،هم در برابر تجرد اون دختری که نسیب شماست ،هم در برابر سنت های غلط جامعتون،هم در برابرامام زمانتون. مسئولید.
اقا جان من بنده خاطی و گناهکار خدام.من که میدونم شما میاید این تالار.میاید پستا رو میبینید.از کردار ما اگاهید اقا جان شما کمکمون کنید. کمکمون کنید....

لطفا این پست رو هم بخونین

این حرفا فقط شعار نیست.
الحمد لله بودن زوج های که قبلا الگو دادن.ولی مشکل اینه که تعدادشون کمه.باید سنتهای خدا پسند رواج پیدا کنه...

1.چی میشه یه مراسم عقد ساده گرفت
حالا مراسم عقد ساده میتونه چیا باشه.عقد در یک مکتن مذهبی(بسته به شرایط سکونت دوستان)
در حرم مقدس امام رضا.در مسجد جمکران.در گلزار شهدا.یا اصلا در یک محضر.
بدون دنباله.ساده و زیبا

2.حالا با خرجاش چکار کنین
اگه توان مالی نمیکشه چی میشه حلقه از جنس نقره باشه؟100 هزارتومن
یه لباس سنگین و محجوب 100 هزارتومن(البته دختر خانم یه نگاه به کمد لباساشون بندازن بد نیست)
چند کیلو میوه و شیرینی.
بفرستین صلواتو

[/b]

[b]این شد عقد(اجازه رسمی پروردگارتون،دل شاد امام زمانتون،از همه مهمتر ترویج اصل دینتون.اماده کردن جامعتون برا ظهور)
حالا بعد یه مدت در حد توان ....(کسی که تا اینجاشو اینطور اومد بقیشم میره)بلد نبودین بگین راهکار بدم[/b]

[b]دوستان باور کنین اینجور ازدواجها شده.نه از شخصیت دختر خانم کم شده نه از غرور اقا پسر اتفاقی که افتاده اماده شدن اون تختها کاخهای بهشتیه.و انتظار کشیدن خادمان بهشی برا پا گذاشتن این دو زوج به بهشت برین الهیه.
این نوع ازدواج ها رو قبلا کسایی تست کردن.نه بدیعه نه شگفت انگیز.فقط مشکل اینه که یادمون رفته با عمل تبلیغشون کنیم و بت شکن باشیم.[/b]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، ساقی ، Mohammad Trust ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، یاســین ، Night_World ، Fatemeee ، السا ، انتخاب ، SAViOR ، صهبا ، Reza2035 ، Havbb 110 ، محب الزهرا ، N.Mahdavian ، zahra11 ، مجید املشی ، Bahar ، fafa* ، شیدا ، help me ، ZaHrA110M ، ضحی ، mahdi_kojayee ، Eve ، غریبک
۴:۴۷, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
در تکمیل صحبتای شما بگم به کسی فکر کنید که تا آخر باهاتونه

اگر فکر و ذکرتون فامیل و دوست و آشنا باشن وضعتون و وضعم خیلی خرابه

ولی اگر با اعتماد به خدا پیش برید عالی میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا ، انتخاب ، SAViOR ، nasimesaba ، مجید املشی ، Bahar ، fafa* ، help me ، ضحی
۸:۳۴, ۱۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۸:۳۵ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #18
آواتار
اول یه چیز بگم واسه دوستان سوء تفاهم نشه
این سوالایی که اوردم مال من نیست،سوالات دوستانه که بهم دادن و من هم اینجا گذاشتم
تقسیم بندیش هم باز با نظر دوستان بوده

مرسی از صحبت های جناب غریب
یه دوست داشتم که عقدش رو در حرم امام رضا علیه السلام گرفت
ادم خیلی مذهبی ام نبود،معمولی بود،مهریه اشم قران ،شاهنامه و .... چندتا کتاب دیگه بود
میدونید مساجد از زندگی ما خیلی دور شدن،چه اشکالی داره این مراسم در مسجدها اتفاق بیفته ،فواید زیادی داره
چه اشکالی داره به جای اون ریخت و پاشها ، دوتا فقیر تو مسجد هم از اون ولیمه استفاده کنند و ....

aaaaa
متاسفانه اکثر خانما خوب بلدن از حق خودشون دفاع کنن اما وقتی به همنوعشون میرسن بی رحم میشن
منم خیلی خانواده مذهبی دیدم که مادر پسر دنبال دختر خوشگل،پوست فلان و قد بهمان میگرده،واقعا این ادما با خودشون چی فکر میکنند!!! بالاخره عروسشون رو با خودشون این ور و اون ور میبرن باید با یه چیز پز بدن دیگه،یکی با عروس یکی با مرده های توی قبرستون

zahra 11 جان عزیز
اخلاق بدون شام ناهار به درد نمیخوره،فسنجان بی اخلاق از اونم بدتر
فقط بحث درست کردن غذا نیست
اره واقعا با یه کتاب اشپزی،نهایت مثل من کسی بی استعداد باشه،یک ساله یاد میگیره غذا پختن رو
اما مسئله مسئولیت پذیریه حالا این مسئولیت پذیری میتونه در رفتار باشه یا در کار منزل
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، در جستجوی سختی ، السا ، Reza2035 ، Havbb 110 ، nasimesaba ، zahra11 ، مجید املشی ، Bahar ، help me ، ضحی
۱۴:۲۶, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۶/دی/۹۲ ۳:۲۷)غریب نوشته است:  
لطفا همه این پست رو بخونن
ساده مینویسم، خواهشا انگشتان دست خودتون رو خسته نکنید پست بی خود نزارید و دور خودتون نچرخید.
پیامبر تو عرب جاهلیت با اون همه کثافت کاریاشون اومد انقلابی کرد گفت انکاح سنتی...(بقیه رو همه حفظا)گفت پولدار، فقیر، برده، همه برن ازدواج کنن.عذب بینتون نبینم...
حالا میایم تو جامعه اسلامی .تو تالار نمونه های بچه مدهبی های این جامع اسلامی.هر وقت از بین پسرای بالای 23 سال همین تالار امار گرفتین درصد متاهلا بالای 30 در صد (فقط سی!!!)بود بعد بیاید از خدا و پیغمبر و دین بنویسین....
(میگم اقایون چون تا پسر نخواد زن بگیره هیچ دختری متاهل چی؟؟؟؟ نمیشه)
این که تاپیک میزنن تجرد قطعی در اینده نزدیک رو خبر میدن ،اگه بفهمن داره چه بلایی سر جامعه میاد میرن ....(هر چی خودتون دوست دارین تو نقطه چین بنویسین)
حالا هی بیایم بشماریم
1.امار دختران از پسران بیشتره متاسفانه (یا شاید خوشبختانه چون اگه برعکس بود نمیشد کاری کرد)
2..3و4و...و به هزار و یک دلیل دیگه که صد بار گفته شده
دخترا افتادن سر رقابت باهم که ازدواج کنن(فکر کنین ازدواج افتخار نیست، نیاز که هست؟)

نتیجش شد خودنمایی ها و...(وضع جامعه رو که میبینید)
این وسط یکی از نتایج بارزش میشه پسر هست اما شوق ازدواج نداره...
حالا هی امار دخترا بیشتررررررررررررررررررررر امار پسرا کمترررررررررررررر
حالا هی امار تبدیل دختران چادر به مانتویی بیشتررررررررررررررر
از مانتویی به ارایشییییییییییییییییییی
از ارایشی ساده به پیشرفته
از پشرفته به ....................
بعد میشیم افتضاحتر از غرب.میدونید چرا افتضاحتر؟ چون اونجا حداقل راحت و ازاد تامین میشن اما اینجا تامین میشن(حقیقت جامعه لطفا دوستانی که سرشون رو کردن زیر برف ایراد نگیرن) اما دغدغه و اضطراب رسوایی همش باهاشونه.پس عملا داریم یه عده افراد مضطرب...
اهای پسر مذهبی که خودتو حفظ کردی (حالا خوشبینانه ترین حالت) منتظری سربازیت رو بری شغل و حقوقت جور شه بعد با سربلندی بری خواستگاری(البته دیگه احتمالا سنتون میشه بالای 28) تو مسئول تجرد اون دختری هستی که بخاطر اقدام دیر تو ،تو امار مجردها موند.
میگین دخترا سخت میگیرن؟خوانواده ها سخت میگیرن؟میگین طلا گرون شده؟
یک سوال.رفتین تاحالا از اون دختری که قراره 5 سال دیگه برید خواستگاریش بپرسی حاضری با این وضع با من ازدواج کنی؟تا با هم به زندگی برسیم....با همممممممممممممممممممممم.
رفتین بپرسین؟یا نه از پیش گفتین که ما میدونیم جوابش منفیه....
رفتین جواب رد شنیدین؟(هر کسی حق انتخواب داره)
نمیدونم !شما دوست دارین کسی بجای شخصیتتون به پول تو جیبتون یا خونتون یا شغلتون یا کارتون جواب بله بده؟اگه این رو دوست دارین بمونین اون قدر پول در بیارین که استخوناتون پول رو برداره بره خواستگاری...
حالا از طرفی خب جواب بله رو دادن.کجا زندگی کنن.خدا لعنت کنه اون فیلم سازی که فیلم میسازه بعد ازدواج دختر و پسر میرن تو خونه مبله....
دوستان فقط دو راه در پیشه
1.یا نخوایم قبول کنیم این حرفا رو بریم به سمت جامعه ای با تجرد قطعی و افتضاحات بعدش
2.یا خود ما بچه مذهبیا بت شکن بشیم و سنت شکن بشیم و باب کنیم اون رسم پدر و مادرامون رو که یه دختر میدان یه دختر میاوردن خونه.تا این سنت ساده زیستی باب نشه مشکل جامعه ما حل شدنی نیست.
و اولین کسایی که میتونن بت شکن باشن شما هایید برادرای مذهبی مجرد تالارررررررررررررررررررر
شما هم در برابر خودتون،هم در برابر تجرد اون دختری که نسیب شماست ،هم در برابر سنت های غلط جامعتون،هم در برابرامام زمانتون. مسئولید.
اقا جان من بنده خاطی و گناهکار خدام.من که میدونم شما میاید این تالار.میاید پستا رو میبینید.از کردار ما اگاهید اقا جان شما کمکمون کنید. کمکمون کنید....

لطفا این پست رو هم بخونین

این حرفا فقط شعار نیست.
الحمد لله بودن زوج های که قبلا الگو دادن.ولی مشکل اینه که تعدادشون کمه.باید سنتهای خدا پسند رواج پیدا کنه...

1.چی میشه یه مراسم عقد ساده گرفت
حالا مراسم عقد ساده میتونه چیا باشه.عقد در یک مکتن مذهبی(بسته به شرایط سکونت دوستان)
در حرم مقدس امام رضا.در مسجد جمکران.در گلزار شهدا.یا اصلا در یک محضر.
بدون دنباله.ساده و زیبا

2.حالا با خرجاش چکار کنین
اگه توان مالی نمیکشه چی میشه حلقه از جنس نقره باشه؟100 هزارتومن
یه لباس سنگین و محجوب 100 هزارتومن(البته دختر خانم یه نگاه به کمد لباساشون بندازن بد نیست)
چند کیلو میوه و شیرینی.
بفرستین صلواتو

[/b]

[b]
این شد عقد(اجازه رسمی پروردگارتون،دل شاد امام زمانتون،از همه مهمتر ترویج اصل دینتون.اماده کردن جامعتون برا ظهور)
حالا بعد یه مدت در حد توان ....(کسی که تا اینجاشو اینطور اومد بقیشم میره)بلد نبودین بگین راهکار بدم[/b]

[b]
دوستان باور کنین اینجور ازدواجها شده.نه از شخصیت دختر خانم کم شده نه از غرور اقا پسر اتفاقی که افتاده اماده شدن اون تختها کاخهای بهشتیه.و انتظار کشیدن خادمان بهشی برا پا گذاشتن این دو زوج به بهشت برین الهیه.
این نوع ازدواج ها رو قبلا کسایی تست کردن.نه بدیعه نه شگفت انگیز.فقط مشکل اینه که یادمون رفته با عمل تبلیغشون کنیم و بت شکن باشیم.[/b]

شمامیگیدچی میشه یه عقدساده گرفتوتموم....
مامیگیم هیچی نمیشه
ولی وقتی خونواده ی دخترراضی نمیشه چیکارمیشه کرد؟
ماالان برای برادرم میخوایم بریم خواستگاری...
میدونید چقدرقراره خرج بیفته رودستمون؟
چون ازرسومات همدیگه آگاهی داریم
ازدواج سخت شده....کسی اگه پول نداشته باشه باید قیدازدواجوبزنه تااینکه یه پولو پله ای جورکنه راه بیفته...
بدون پول یه نون بربری هم نمیدن بخوری چه برسه به ازدواج....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، یاســین ، السا ، Reza2035 ، nasimesaba ، fafa* ، ضحی
۱۴:۲۶, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
(۱۶/دی/۹۲ ۸:۳۴)nina نوشته است:  میدونید مساجد از زندگی ما خیلی دور شدن،چه اشکالی داره این مراسم در مسجدها اتفاق بیفته ،فواید زیادی داره
چه اشکالی داره به جای اون ریخت و پاشها ، دوتا فقیر تو مسجد هم از اون ولیمه استفاده کنند و ....

سلام نينا جان.ممنون از تاپيك ارزشمند شما.Smile

راستش من با اين حرف شما موافق نيستمBlush.چون اين كار حرمت مسجد رو از بين ميبره.دليلشم اينه كه اولا ما نميتونيم به مهمونها بگيم بدون آرايش بيايد!!و يا از آقايون بخوايم ي سري چيزهارو رعايت كنن!!

يكي از فاميلامون ميگفت بعضي وقتا ناهار مردونه رو ميبردن تو مسجد(بيشتر به خاطر جاي وسيعش)و اعتراض داشت كه جوونا متاسفانه قبل از ناهار مشروب ميخوردن و با دهني كه مشروب خوردن براي ناهار ميرفتن مسجد!!!Confused

به نظر من اين كار اصلا خوب نيست.چون كم كم حرمت مسجد هم از بين ميره.

ممنون از مبحث خوبتون.اميدوارم نتيجه خوبي هم بگيريم.Smile

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، SAViOR ، nasimesaba ، fafa* ، help me ، ضحی ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]