|
اگه من مدیر بودم ....
|
|
۲۰:۴۸, ۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۳ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۵۰, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
با احـــــترام
من اگر مدیر بودم یک شهر بازی توی تالار دایر می کردم تا این بچه ها مشغول بشن ، یقیه به اهدافی که از بیداری اندیشه در نظر دارند برسن . |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
چرا انقدر قضیه رو جدی گرفتید !؟
از سبک و سیاق نوشته مشخصه که این فقط یه شوخیه ! مثل خیلی حرف های جدی و شوخی خیلی از کاربرای اینجا , مثل همون چیزی که آقای املشی درمورد نوشته من فرمودند و ناراحت نشدم , نمیدونستم قراره انقدر بهتون بربخوره !! کسی رو هم مجبور نکردیم بیاد این متن مسخره! و بی فایده!! رو بخونه ! واقعا عذرمیخوام که با این نوشته جلوی فعالیت های امام زمانی شما رو گرفتم ! اصلا اشتباه کردم که نوشتم, این تاپیکو کلا حذف کنید ممنون میشم |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:لطفا اینقدر به دوستانی که از کار زندگی خودشون میزنن برای خدمت به تالاری که مدعی تعالی الهیست تکه نندازید چقدر محبت امیز با یه متن طنز راجع به مدیران برخورد شد ...همینکه ناراحت شدن دوستان نشان از انتقاد پذیری بالای تیم مدیریت داره .
|
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
اول که اصل ناراحت نشدم از نوشته شما . بر عکس
نوشتار من هم فقط این تاپیک و پست اول و شما نبودید . اصلا هم مطلبتون قابل حذف نبود . صرفا یک نقد خاص کلی بود که در پیام خصوصی براتون بیشتر توضیح میدم متنتون رو هم برگردونید یا علی |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۶:۲۷ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۶)وحید110 نوشته است: لطفا اینقدر به دوستانی که از کار زندگی خودشون میزنن برای خدمت به تالاری که مدعی تعالی الهیست تکه نندازید معاون محترم تالار ببینید الان شما این جا مسئولیتی دارین و ما عضو های معمولی هستیم... مطمئن باشین خیلی از همین ماها تو جمع هایی از جمله در دنیای حقیقی مسئولیت داریم.. این رو خواستم بگم که بدونید من هم شما رو درک میکنم و هم دوستان منتقد رو آیا کسی از نقد مبرا هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یقینا خیر نمیگم حتما این طنز ها معنی داره.اما چرا با این دید نگاه نکنیم ببینید انتقاد کار سختیه .چون با صراحت گفتنش مشکلاتش خیلی بالاست حالا دوستان به نحوی دارن پناه میارن به طنز . اصلا زبان طنز و بذله گویی یک هنره که خیلی میتونه قوی و تاثیر گزارتر از یک متن با زبان نگارش رسمی باشه... البته به نحوی حرف شما هم صحیح...به طور مثال تو همین طنز گویی ها خود من هم تو چاله ای افتادم که هنوز توش گیرم و نتونستم رضایت کسی رو که اصلا نسبت بهشون منظورو قصد سویی نداشتم رو جلب کنم... اما وجود همچین جمع هایی شما رو باید به فکر بندازه که چیزی هست...کاربر ها نیاز دارن به یک روزنه ای برای انتقاد ..روزنه ای که بتونن بهش اعتماد کنن...اینکه مطمئن باشن پیگیری میشه . خونده میشه. تاثیر داده میشه... میتونید بخشی رو تعبیه کنین که دوستان ابتدا تمام نظرات خودشون رو حالا با هر زبانی بیان بنویسن بعد قبل از علنی شدن هر پستی یک نفر منصف!بدون دخل و تصرف فقط اسم اشخاص رو سانسور کنه... از طرفی اقدامی هم که از طرف مدیریت نسبت به اون پست هم میشه علنی تو همون پست ذکر بشه.... مثلا من میام میگم خانم ......زیاد پست قفل میزنه... شما اسمش رو سانسور کن بزار جلو دید همه بعد در جواب ،کاری که انجام دادین رو بفرمایین مثلا میگین به ناطر مربوطه به شکل خصوصی اخطار داده شده ایشون هم جوابشون این مورد بوده...یاا مثلا قبول کردن که دیگه این قدر شدید و العمل نباشن... ببینید علنی کردن این مسائل باعث ایجاد یه اطمینان خاطر میشه که اینجا رنگها هیچ تاثیری ....(ساده بگم نزاد پرستی نیست) شما شاید پشت پرده همه این کار ها رو انجام بدین اما علنی کردن مهمه... ببینین توی تاپیکهای دیگه که من خوندم مثلا یه نکته ای که دوستان خ بهش اشاره کردن اینه که چرا تا یه مسئول پست میزاره زیر پستش کلی تشکر از جانب مسئولین دیگه نقش میبنده با اینکه اشکاره اون پست زیاد همچین ارزشی هم نداشته یا اینکه از نطر مفهومی پستهای دیگری هم بودن که مشابه اون پست بودن اما چرا سیل تشکرها یه جا پیاده شده!!!! یا مثلا خود من وقتی میبینم یه مسئولی خودش رو از لیست انلاین مخفی میکنه برام سوال پیش میاد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما باید بدونیم بالاخره این اقا یا خانم ناظر تشریف دارن یا ندارن یا ....بالاخره کسی که مسئولیتی رو میگیره دقیقا به معنای حقیقی خادم بودن باید عمل کنه. این حرف رو به خودم هم میزنم.. این رو بگم که گاهی نگاه ها خیلی ریز تر از تصور ماست...هر کسی هر مسئولیتی رو میگیره میره زیر ذره بین.و این زیر ذره بین بردن هم از جانب من حق همه افراد هست بالاخره اولین و بزرگترین ناطر خدا هست و بعد از اون نظارت عموم بر فعالیت مسئولین... |
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
مدیران و ناظران گرامی.....
برخوردا خیلی جالب بود............... ![]() تو امتحان انتقاد پذیری رد شدیم....
|
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۶:۵۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
دوستان صحبتهای وحیدجان فقط درباره ی این تاپیک و شوخی های پست اول نبود. وقتی یه نفر مجبور میشه پستی رو حذف کنه اون هم نه به دلایل شخصی ، بعدا بخاطر این کارش مورد هجوم انتقادهایی با لحن طعنه آمیز قرار بگیره ، اون کسانی که قوانین تالار رو زیر پا گذاشتن و پستشون حذف شد یا... فراموش شدن و ناظرانی که اجرای قانون کردند شدند شخصیت بد روزهای اخیر تالار.... اینه که قابل تحمل نیست برای هیچکس ، وگرنه کیه که از نقد سازنده ناراحت بشه!
این بحث فرق داره با داشتن جنبه ی شوخی. |
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
شاید بهتر بود پستی که پاک کردم رو نقل نکنید ولی لازم شد توضیحاتی رو عرض کنم . من باب نقد پذیری و نقد کردن وقتی امام علی (علیه السلام) که شخص دوم عالم امکان هست میفرمایند من رو نقد کنید . دیگه ما عددی نیستیم که برای خودمون جایگاه غیر قابل نقدی قایل باشیم اگر نقد رد از هر مجموعه ای بگیرن فورا فاسد میشه و از بین میره شما میگید نقد با زبان ظنز . نوشتید فلانی فقط میتونه تاپیک ببنده . الان بنده باید چه کنم؟ نتیجش زیر سوال بردن کل زحمت اون فرده حالا شما بیا بگو فلان تاپیک بیدلیل بسته شده . بنده اول تشکر میکنم . بعد پیگیری دوستانی که تا حالا نقدی به خود بنده یا دیگران مطرح کردن میدونند چطوری برخورد شده . بعضی از این شوخی ها ناراحت نمیشن . مثلا اقای سیویر ترول ما رو کشید خودمونم اعتبار دادیم . تشکر کردیم . اما یک بنده خدایی خیلی ناراحت شد . که اقای سیویر هم اصلاح کردند . چرا فکر میکنید نقد کار سخت و سنگینیه ؟ نقل قول:ببینید انتقاد کار سختیه .چون با صراحت گفتنش مشکلاتش خیلی بالاست حالا دوستان به نحوی دارن پناه میارن به طنز . خیلی هم کار خوبیه سازندس و نقد منصفانه میتونه راه گشا باشه . بار ها بنده پست زدم دوستان اشکال کردند دیدم اشتباه کردم پاک کردم یا خودم برای دوستان نقد میفرستم . یا توی همون تاپیک یا خصوصی . این رویه بوده و هست . نقد میکنیم و نقد میشیم . نقل قول:اما وجود همچین جمع هایی شما رو باید به فکر بندازه که چیزی هست...کاربر ها نیاز دارن به یک روزنه ای برای انتقاد ..روزنه ای که بتونن بهش اعتماد کنن...اینکه مطمئن باشن پیگیری میشه . خونده میشه. تاثیر داده میشه... بنده به شما اطمینان خاطر میدم هر نقدی پیگیری میشه . اما اینکه توی هر تاپیکی میری تا یکی جک ساخته یکی کنایه میزنه یکی اعتبار کنایه امیز میده خوب طرف کم میاره . ادم ها فرق دارن . بنده با اقای درست پسند شوخی نقادانه هم میکنم . اما طرفم رو میشناسم . به اقای عبدالرحمان پیام میدم توی فلان بحث دخلت نکن . به همین صراحت . ولی ایشونم میشناسم . حالا به شما بگم توی این بحث دخالت نکن شما ناراحت میشی . عایشه توی پیام خصوصی تا دلتون بخواد به بعضی از ما فحش میده ولی خوب میخندیم ناراحت هم نمیشیم . . . ولی ولی ولی یه نفر رو تبدیل به جک کردن با یه برچسبی میشه تخریب شخصیت اون فرد به طور کلی . نه نقد موثر منصفانه نقل قول: شما شاید پشت پرده همه این کار ها رو انجام بدین اما علنی کردن مهمه... اخلاق اسلامی و رسم جوانمردی همچین اقتضایی نداره شما نقدتون رو علنی هم کنین ما استقبال میکنیم . جواب هم میدن دوستان . اما اگر ما بخواهیم هر صحبت و تذکری رو علنی کنیم تالار میشه تالار حاشیه اگر تالار بیداری تا حالا مونده و ان شاالله بمونه با همون اهداف و فایده به خاطر گذشت همه بزرگواری همه و دوری از حاشیه است . ما نیومدیم با هم درگیر بشیم . همه ما رنگی و غیر هم نداره هدفمون اول خودسازی دوم تبلیغ دینمون و انجام تکلیف هست . در مورد تشکر زیر پست های رنگی هم خوب بارها بحث شده . یا مخفی بودن عزیزان از کاربر تا رنگی ... هر کسی میتونه جواب بده ما حصل صحبت اینکه وقتی ما میخواهیم با کسی شوخی کنیم . باید بدونیم مرز شوخی و بر چسب زدن و رنجوندن کجاست . حد تحمل اشخاص چیه . دنیای مجازیه و مستعد برای همه نوع سو برداشت . بنده چندان کاری به این تاپیک ندارم اما روند کار نگرانم میکنه . به یکی بگو خشک مذهب . حرف درستشم شنیده نمیشه ... و البته همین طور که شما نقد میکنید و ما میشنویم این نقد بنده هم رو شما بشنوید و ناراحت نشید . نقد متقابل . رفتار متقابل در ضمن دوستان اگر بنده بد نوشتم و کسی رنجید حلال کنه . میدونید که هدف همه یکیه حالا همه اشتباه میکنن و بنده از برادران و خواهران خوبم فقط انتظار بخشش دارم یا حق |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
وحید حرف های مهم رو زد ...
یک نکته ... در هر بخش یک بخش انتقادات و پیشنهادات هست ... چرا نقد ها در آن قسمت به صورت مشخص مطرح نمی شود و مصداقی؟؟؟ خیلی از موضوعات رو من بستم و یا حذف کردم ....مثلا فردی بهش 10 بار بیشتر تذکر داده شده است که بحث سیاسی نزند ... بهش تذکر داده شده که بحث های عقیدتی بدون سند دقیق نزند و ..... بعد وقتی بهش توضیح میدهیم و بعد تاپیک رو می بنیدم و قوانین و رو بهش تذکر می دهیم این فرد ناراحت می شود ... بعدش نمی آید در همان بخش انتقادات و پیشنهادت بخش مطرح کند ... چرا؟؟؟؟؟؟چون میداند ما هم می آییم مصداقی توضیح می دهیم و حقیقت معلوم می شود در عوض چه می کند؟؟؟ می آید چند وقت بعد به صورت گریخته در تاپیک های دیگر میگویند که خفقان و است و حرف های ما حذف می شود!!!!!!!! ببینید من این حرف رو در این جا زدم چون هیچ کدوم از کسانی که این برخورد رو من باهاشون داشتم و این برخورد رو کرده بودند در برابر من در این جا نبودند و نظر ندادند ولی .... ولی اگر فردی ..دوست عزیزی نقدی دارد در همان بخش و به صورت عینی مطرح کند ... نه اینکه با کنایه و برچسب زنی مطرح کنید دوستان عزیز پی نوشت: من ناراحت نشدم از شوخی که با من شد ...از این بدتر هم شده و من ناراحت نشدم و الان هم مدیر است ![]() ![]() ولی برخی اوقات دوستان در مورد برخی از مدیران کم لطفی می کنند موفق باشید |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
با سلام به همگی
من اگه مدیر تالار بودم،حتما کار پژوهشی رو جدی تر میکردم واسه کسانی که مایلند کلا به این تالار زیاد اعتقاد دارم چون هر وقت واسش کاری انجام دادم زودی خیرش رو که به خودم برگشته دیدم،شاید یه روز تو کلید اسرار گفتمشون بعد یه انسان خوش قلب و با حوصله مثل خانم ترنم عزیز رو میذاشتم که هر ارسالی رو که دوستان با لحن تند یا بد نوشتن(که یادمون باشه دلشکستن خق الناسه و جنبه طرف به خودش ربط داره) ، رو با یه رنگ دیگه با لحن زیبا،قول لین مینوشت(باز نویسی میکرد) که مثلا طرف یه جمله گفته ،اون زیرش مینوشت بهتر است اینگونه بنویسیم ، خیلی از دوستان مفهموم خوبی رو میخوان برسونن اما لحنشون یکم تنده اما با قول زیبا و اخلاق محمدی،تالار خیلی دلچسب میشه. اینو واقعا جدی گفتم ،گاهی اوقات انرژی منفی تالار خیلی میره بالا |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |

...همینکه ناراحت شدن دوستان نشان از انتقاد پذیری بالای تیم مدیریت داره .