کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اندر احوالاتــــ من و تالار ...
۱۲:۳۹, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۰:۳۵ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
.
[تصویر: 81456504639948755461.png]

[تصویر: 11157633718430464662.png]

با توجه به استقبال دوستان از مجموعه طنزهای " اندر احوالات من و تالار "

تصمیـــم گرفتـــم تاپیـــک مجــزایی رو بــرای ایــن موضــــوع ایـجاد کنـــم.

امیـدوارم مورد توجـه دوستان عزیــز قرار بگیره.

قوانین تاپیک :

[تصویر: 4.gif] هــــرگونه توهین و تمسخر و استفاده از کلمات و عبارات نامناسب ممنوع است.

[تصویر: 4.gif] مطالبی که قرار میدهید حتی الامکان در قالب تصویر و ترول و مرتبط با تالار باشد.

[تصویر: 4.gif] انـــجام هـــرگونـــه شــوخی و کل کل بیـــن آقایــان و خانــم ها ممنـــــوع اســـت!

[تصویر: 4.gif] درصورت مشاهده هــرگونه پست خلاف قوانیـــن ، از دکمه گزارش استفاده کنید.

[تصویر: 4.gif] در صورت همکاری نکردن در امــر نظارت ، متاسفانه موضـــوع بسته خواهد شد.

ادامه دارد ...

[تصویر: 62090469347603422337.gif]

.اا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، sagheb ، Tolou ، پرنیان ، حسن.س. ، revenger ، مرهم ، Ali#59 ، آلاله ، هادی... ، Night_World ، رضوانه ، انتصـار ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، ترنم ، ضحی ، مجید املشی ، میلاد.م ، محب الزهرا ، Bahar ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، یاســین ، صهبا ، مجنون العباس ، أین المنتظر ، سیمرغ ، azade ، ali0077 ، سدرة المنتهی ، مصباح ، هانا ، فدايي ولايت ، بیداری اندیشه ، Fatemeee ، عبدالرحیم ، رهگذر. ، منادی حق ، حسن عزتي ، MohammadMeraj ، m1374b ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، neyestan23 ، fatemeh ، help me ، Justice Bringer ، Hadith ، mahdy30na ، مکیال ، ANTI satan ، N.Mahdavian ، fafa* ، m.hossein ، SARV ، آیات ، وحید110 ، لبخند خدا ، علمدار133 ، boghz ، *ریحانه* ، مجتبی110 ، Just God ، ساقی ، bi-ehsaas ، soora ، mohamad ، magnolia ، amirhq21 ، میرزا احمد ، اولولالباب ، MohammadSadra ، ساجد ، hessam ، fiftynine ، mahpare

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۲۶, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #91

سلام
یه پستی زدم که گویا حرف حق تلخ بود

اما در این تاپیک دار به بهانه شوخی به عده ای توهین میشه ...

اولا که ایا این که بریم توی اعتبارات دیگرون بگردیم ببینیم چه مشکلی میتونیم از کسی پیدا کنیم درسته؟!

اقای عبدالرحمن به یه نفر یه چیزی گفت همه گفتن درست صحبت کن . همون شخص میاد به عده ای لقب طو... میده

اینها شامل ایه و لا تجسسو میشه .

یکی که بازدیدش رو پنهان کرده مایل نیست شما برید از روی تایم بفهمید چقدر میاد تالار و اینجا ابرو ریزی کنید .

هدر دادن وقت برای این کارها شامل لهو و لعب هست که در اسلام حرامه

اینکه همیشه توی افراد انلاین بگردیم ببینیم کی به کی پیام خصوصی میده درسته؟

خوب اگر درسته بگین بدونیم . این یه امر به معروفه من دیگه نمیدونم چطوری بیان کنم . بهتر از این بلد نستم

جو هم طوری شده که کسی جرات اعتراض نداره . یا برچسب ضد زن باید بخوره یا بی جنبه ولی به هر حال اینها اشتباهه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، moflehoon ، علمدار133 ، انتصـار ، help me ، Reza2035 ، آلاله ، neyestan23 ، عبدالرحمن ، Havbb 110 ، Hadith ، لبخند خدا ، fafa* ، أین المنتظر ، ali0077 ، فاطمه خانم ، حضرت عشق ، یاســین ، اولولالباب
۱۳:۰۶, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #92

بسم الله الرحمن الرحیم

اولا قصد نداشتم جوابی به این صحبت های شما بدم, چون " وقتم " بیشتر از اینا ارزش داره !

ثانیا شما اگه واقعا قصدتون امر به معروف بود نمیومدید تو این فضای عمومی چنین مساله ای رو طرح کنید , به همون 2,3 نفری که منظور شماست پ.خ میدادید و جوابتونو میگرفتید ! پس قصدتون چیز دیگه ایه ظاهرا!!!

ثالثا درمورد افراد آنلاین, بنده از شانس خوبم!!!!!! (هرچند واژه شانس هم مشکل داره ! ) یه لحظه اون صفحه رو باز کردم و دیدم 4,5 تا از مدیرا, پشت سر هم تو یک ساعت خاص دارن پیام خصوصی ارسال میکنن, این تصویر برام جالب بود, همون جا ازش عکس گرفتم ! نمیدونم این قضیه چه ارتباطی به آبروریزی و اینجور مسائل داره !!!؟Huh

حالام اگه این مدیران عزیز احساس میکنن من بهشون بی احترامی کردم بخاطر این تصویر بهم بگن تا هم از دلشون دربیارم و هم اینکه اون پست رو حذف کنم !

رابعا درمورد اعتبارات, وقتی صفحه اعتبارات برای همه قابل دسترسیه و حتی مهمان ها هم میتونن این صفحه رو ببینن کجای این قضیه میشه تجسس کردن !!!!!؟؟؟؟

یه مثال میزنم صرفا برای باز شدن قضیه وگرنه هیچ منظور بدی ندارم, یه موقع یه نفر تو خونه خودش نشسته و مشروب میخوره کسی حق نداره بره درخونه شو باز کنه بگه داری چیکار میکنی! ولی وقتی میاد تو خیابون و اینکارو میکنه این میشه تجسس کردن !!!!؟؟؟؟؟؟؟

اگه حرفی داشتن که نمیخواستن دیگران متوجه بشن تو پیام خصوصی مینوشتن !!!!

خامسا ........... --> بگذریم !!

سادسا من موندم شما که انقدر احساس میکنید این موضوع و مطالبش تا این حد وقت تلف کردنه واسه چی 24 ساعته تو این تاپیک هستید !!!؟؟؟؟ تازه نوشته های خودتون و دیگران رو کپی هم میکنید تا درمواقع ضروری ازش استفاده کنید, میترسم اون دنیا حافظه کامپیوترتون ازتون شکایت کنه بابت این مطالب غیرمفیدی که کپی کردید !!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، SAViOR ، help me ، انتصـار ، هانا ، سدرة المنتهی ، m1374b ، عبدالرحمن ، Havbb 110 ، مجید املشی ، السا ، لبخند خدا ، fafa* ، پرنیان ، sarallah ، أین المنتظر ، علمدار133 ، حضرت عشق
۱۳:۱۶, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۴:۰۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #93

خواهر و برادر ایمانی ما رو ببین MatMatMat

این شوخی ها صرفا با کاربرانیه که باهاشون رابطه ی خوبی داریم و اکثر موارد با ناظرین تالاره , مطمئن باشین که کسی قصدش رنجوندن بچه های تالار با ارسال هاش داخل این تاپیک نیست !
به طور مثال حامد توی چند صفحه ی قبل از مشخصات من یه پست طنز زده بود , خب مطمئنا چون منو حامد با همدیگه رفیق هستیم همچین شوخی هایی با همدیگه میکنیم و گرنه دلیلی نداره حامد همچین کاری کنه ! در مورد بقیه دوستان هم همینطوره .
من خودم استقبال ناظرین رو از ترول هایی که واسشون میسازن دیدم و بعید میدونم کسی از دوستان ناراحت بشه , مطمئن باشین قبل از اینکه با کسی شوخی بشه هماهنگی های لازم انجام شده ...زیاد خودتون رو به خاطر این موارد ناراحت نکنید و همدیگه رو نرنجونید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، help me ، انتصـار ، neyestan23 ، Aryha ، هانا ، آلاله ، سدرة المنتهی ، صهبا ، Ali#59 ، m1374b ، عبدالرحمن ، Havbb 110 ، مجید املشی ، السا ، لبخند خدا ، fafa* ، مجنون العباس ، sarallah ، أین المنتظر ، ضحی ، شیدا ، فاطمه خانم ، علمدار133 ، حضرت عشق ، azade
۱۴:۱۸, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #94
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۱:۲۶)fighters نوشته است:  یکی که بازدیدش رو پنهان کرده مایل نیست شما برید از روی تایم بفهمید چقدر میاد تالار و اینجا ابرو ریزی کنید .
به نام خدا

در مورد این ترول باید عرض کنم خود ایشون در جریان قضیه بودند و حتی ترول به پیشنهاد خودشون ساخته شد نه اینکه بنده برم پروفایلش رو چک کنم ببینم چند ساعت توی تالار بودند ! با اینکار هم به شدت مخالفم و اصلاً تایید نمیکنم !
شما اگه خصوصی این مساله رو به بنده میگفتید حتماً شما رو در جریان میگذاشتم. ضمناً در اکثر موارد بنده قبلش از دوستان اجازه میگیرم. البته بوده مواردی که سهواً اسم برده شده ولی بدون هیچ نیت و قصد خاصی بوده .

موفق باشید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، هانا ، سدرة المنتهی ، صهبا ، m1374b ، عبدالرحمن ، help me ، Havbb 110 ، Ali#59 ، انتصـار ، مجید املشی ، السا ، Bahar ، لبخند خدا ، fafa* ، مجنون العباس ، sarallah ، شیدا ، علمدار133 ، حضرت عشق ، azade
۱۴:۳۳, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #95
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۱:۲۶)fighters نوشته است:  سلام
یه پستی زدم که گویا حرف حق تلخ بود

خوب اگر درسته بگین بدونیم . این یه امر به معروفه من دیگه نمیدونم چطوری بیان کنم . بهتر از این بلد نستم

جو هم طوری شده که کسی جرات اعتراض نداره . یا برچسب ضد زن باید بخوره یا بی جنبه ولی به هر حال اینها اشتباهه

سلام ، این تالار با هدف سرگرمی و آشنایی افراد ایجاد نشده و خیلی جاها بخاطر سلیقه های سیاسی و یا نظرات مذهبی متعدد ، بحث ها و ناراحتی هایی بوجود میاد که شکافش خیلیییی خیلی عمیق میشه.

این تاپیک اتفاقا خیلی لازم بود که تا به هم ثابت کنیم با وجود تمامی بحث ها ، حرفها و پندارهای مجازی که از افراد داریم هیچی تو دلمون نیست که نیست.

اینجا هیچکس از هیچکس ناراحت نمیشه چون پست هاش نه سیاسیه ، نه سلیقه ای ... همه چیزش به خود بچه ها مربوط میشه.

یدونه باشی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، m1374b ، عبدالرحمن ، help me ، Ali#59 ، آلاله ، انتصـار ، مجید املشی ، السا ، Bahar ، لبخند خدا ، fafa* ، مجنون العباس ، sarallah ، شیدا ، علمدار133 ، حضرت عشق ، azade
۱۴:۵۴, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #96
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۴:۳۳)سدرة المنتهی نوشته است:  سلام ، این تالار با هدف سرگرمی و آشنایی افراد ایجاد نشده و خیلی جاها بخاطر سلیقه های سیاسی و یا نظرات مذهبی متعدد ، بحث ها و ناراحتی هایی بوجود میاد که شکافش خیلیییی خیلی عمیق میشه.

این تاپیک اتفاقا خیلی لازم بود که تا به هم ثابت کنیم با وجود تمامی بحث ها ، حرفها و پندارهای مجازی که از افراد داریم هیچی تو دلمون نیست که نیست.

اینجا هیچکس از هیچکس ناراحت نمیشه چون پست هاش نه سیاسیه ، نه سلیقه ای ... همه چیزش به خود بچه ها مربوط میشه.

یدونه باشی.

Big Grin

البته آقا سجاد خیلی پسر خوشبینیه!!!

ولی ......

همه چی تو دل افراد هست Happy

اکثر افراد هم سر همه چی ناراحت میشن!!! Bi Dandoon

ولی خب هرچی شوخی بود من بهتون اختیار میدم با شخص خودم داشته باشید (فقط آقایون)

=================

من:Big Grin
سجاد:Smile
سعید:Big Grin
امیرعباس:Angel
شخصیت حقوقی سعید(SAViOR):Cool
وحید:Dodgy
اعضای اندیشکده یقین:
Big Grin
رئیس جمهوری اوکراین:Blush
معاون کلانتر:Sad
دون ارسطو:Wink
مادر چوبین:Dodgy
سرندپیتی:Confused
شلما:Blush
سطل آشغال سر کوچمون:
Smile
زیبا کلام:Angry
وندی شرمن :Angry
شارون:Angry
231:Angry
310:
Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، SAViOR ، m1374b ، آلاله ، انتصـار ، سدرة المنتهی ، السا ، لبخند خدا ، مجنون العباس ، sarallah ، شیدا ، علمدار133 ، حضرت عشق ، یاســین ، azade
۱۵:۰۲, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #97

دوستان حواستون به شوخی با نامحرم باشه... خیلی حواستون باشه! چنین شوخی هایی مناسب یک تالار مهدوی نیست

نکته ی دوم اینکه بنده قبلا به کاربر fighters تذکر دادم که لحنشون مناسب نیست...
در واقع ایشون تذکرات رو کلی باید بیان میکردند چون همونطور که دیدید مصداقی کردن تذکر باعث میشه خدای نکرده تهمت بزنیم چنانکه دیدید جناب سیویر و خانم آلاله دفاع کردند از خودشون و حرفشون هم تا حدود زیادی درست بود.

بنابر این هر دو طرف (هم کسانی که طنز مینویسن و هم کسانی ک امر به معروف میکنن) باید جوانب قضیه رو بسنجن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، SAViOR ، Reza2035 ، help me ، m1374b ، آلاله ، عبدالرحمن ، انتصـار ، سدرة المنتهی ، مجید املشی ، السا ، neyestan23 ، fafa* ، مجنون العباس ، ضحی ، شیدا ، بیداری اندیشه ، فاطمه خانم ، حضرت عشق ، درست پسند ، اولولالباب ، azade
۲۰:۲۰, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #98
آواتار
مشخصات یکی از کاربران تالار،سال 564 ب.ظ
[تصویر: 14.jpg]
Big GrinConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، help me ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، Mohammad Trust ، SAViOR ، لبخند خدا ، أین المنتظر ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، ضحی ، شیدا ، السا ، ali0077 ، حسن.س. ، منادی حق ، fafa* ، فاطمه خانم ، Aryha ، علمدار133 ، سدرة المنتهی ، حضرت عشق ، m1374b ، یاســین ، boghz ، Bahar ، اولولالباب ، azade ، Farzaneh ، fahim
۲۰:۳۷, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #99

[تصویر: Bidari_andishe_2.jpg]

SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، SAViOR ، ضحی ، neyestan23 ، السا ، Havbb 110 ، ali0077 ، انتصـار ، help me ، fafa* ، Aryha ، آلاله ، آیات ، حسن عزتي ، صبح صادق ، علمدار133 ، سدرة المنتهی ، حضرت عشق ، شیدا ، هانا ، صهبا ، m1374b ، یاســین ، sarallah ، magnolia ، *ریحانه* ، azade
۱:۴۳, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #100
آواتار
.
[تصویر: 06940648896611115392.jpg]
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، عبدالرحمن ، fafa* ، آیات ، عبدالرحیم ، neyestan23 ، Aryha ، محب الزهرا ، Havbb 110 ، حسن عزتي ، وحید110 ، Ali#59 ، صبح صادق ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، sarallah ، مجید املشی ، علمدار133 ، سدرة المنتهی ، حضرت عشق ، ali0077 ، شیدا ، صهبا ، درست پسند ، m1374b ، Reza2035 ، أین المنتظر ، مکیال ، Night_World ، انتصـار ، ترنم ، یاســین ، السا ، sagheb ، لبخند خدا ، magnolia ، help me ، Farzaneh ، reyhaneh.sh ، ضحی ، boghz ، *ریحانه* ، fiftynine ، منادی حق ، black ، سرباز منتظر ، ساجد ، m.hossein ، fahim
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا