به نام الله
سلام
من هنوز متأسفانه نتونستم سخنرانی رو گوش بدم

ولی طی سخنرانی های قبلی استاد که گوش کردم چند تا سوال برام پیش اومده
اول اینکه اجنه اجازه ارتباط با ماهارو ندارند و تا ما راه رو براشون باز نکنیم اونا نمیتونن با ما رابطه برقرار کنن پس چجوری میشه ؟؟؟
دوم اینکه فقط پیامبران و امامان معصوم بودن پس بنابراین هر انسانی مرتکب گناه میشه یعنی همه ی انسان ها دچار اجنه شدن؟
سوم اینکه اون کسی که قسم خورده تا انسان رو گمراه کنه و اغوا کنه ابلیسه مگه اجنه هم قدرت این کارو دارن؟
اگه کسی جواب این شبهه ها رو میدونه بگه تا ما فرصت کنیم سخنرانی استاد رو گوش بدیم
ممنون
بسم الله
با عرض پوزش از اساتید به دلیل پیش دستی
(۸/بهمن/۹۲ ۱۷:۱۱)neyestan23 نوشته است: [ -> ]به نام الله
سلام
علیک سلام
من هنوز متأسفانه نتونستم سخنرانی رو گوش بدم
حیفه حتما گوش کنید
ولی طی سخنرانی های قبلی استاد که گوش کردم چند تا سوال برام پیش اومده
اول اینکه اجنه اجازه ارتباط با ماهارو ندارند و تا ما راه رو براشون باز نکنیم اونا نمیتونن با ما رابطه برقرار کنن پس چجوری میشه ؟؟؟ درستش اینه که بگیم اجنه توان ارتباط با مومنان رو ندارند یعنی اگر مومن باشیم و ولایت امام علی(علیه السلام) رو حقیقتا قبول داشته باشیم نمی تونن بهمون نزدیک شن جرات نمی کنن
دوم اینکه فقط پیامبران و امامان معصوم بودن پس بنابراین هر انسانی مرتکب گناه میشه یعنی همه ی انسان ها دچار اجنه شدن؟ دچار اجنه شدن یعنی چی؟؟؟
بله میشه گفت توسط اونها وسوسه شده تقریبا با گوش دادن به سخنرانی کاملا متوجه این مسئله میشید
سوم اینکه اون کسی که قسم خورده تا انسان رو گمراه کنه و اغوا کنه ابلیسه مگه اجنه هم قدرت این کارو دارن؟
آیه صریح قرآن داریم که ابلیس از جنیان است
و [ياد كن] هنگامى را كه به فرشتگان گفتيم آدم را سجده كنيد پس [همه] جز ابليس سجده كردند كه از [گروه] جن بود و از فرمان پروردگارش سرپيچيد آيا [با اين حال] او و نسلش را به جاى من دوستان خود مىگيريد و حال آنكه آنها دشمن شمايند و چه بد جانشينانى براى ستمگرانند (۵۰)
وَإِذْ قُلْنَا لِلْمَلَائِكَةِ اسْجُدُوا لِآدَمَ فَسَجَدُوا إِلَّا إِبْلِيسَ كَانَ مِنَ الْجِنِّ فَفَسَقَ عَنْ أَمْرِ رَبِّهِ أَفَتَتَّخِذُونَهُ وَذُرِّيَّتَهُ أَوْلِيَاء مِن دُونِي وَهُمْ لَكُمْ عَدُوٌّ بِئْسَ لِلظَّالِمِينَ بَدَلًا ﴿۵۰﴾
اگه کسی جواب این شبهه ها رو میدونه بگه تا ما فرصت کنیم سخنرانی استاد رو گوش بدیم جوابام کامل نبود پس بهترهخود سخنرانی رو گوش کنید
ممنون قابلی نداشت
نقل قول: اول اینکه اجنه اجازه ارتباط با ماهارو ندارند و تا ما راه رو براشون باز نکنیم اونا نمیتونن با ما رابطه برقرار کنن پس چجوری میشه ؟؟؟
بعضی کارا راه را باز میکنه . مثل عدم طهارت و ...
نقل قول: دوم اینکه فقط پیامبران و امامان معصوم بودن پس بنابراین هر انسانی مرتکب گناه میشه یعنی همه ی انسان ها دچار اجنه شدن؟
عامل اصلی نفس خود انسانه . شیاطین فقط وسوسه میکنند
نقل قول: سوم اینکه اون کسی که قسم خورده تا انسان رو گمراه کنه و اغوا کنه ابلیسه مگه اجنه هم قدرت این کارو دارن؟
شیاطین از اجنه هستند . ولی هر جنی از شیاطین نیست
نقل قول: لطفا اینکه گفتید انرژی ربطی به چاکراه نداره یه کم بازترش کنید (تاجایی که میشه ساده تر بیان بشه، باتشکر)
انرژی افراد از مغزشون میاد . ارثیه . و چاکرا هم چیز خاصی نیست و اثر خاصی نداره . اونهایی که عمری کار کردند هیچی نصیبشون نشد . بعضی بدون تمرین خیلی بهتر عمل میکنند و این تجربه چند سال تماس و تمرین خودمه
نقل قول: در مورد جنس اجنه هم گفتند از انرژیه و به هر صورت بخوان میتونن متمثل بشن
انرژی؟!!
نه نوع خاصی از ماده هستند . مرگ و میر دارند غذا میخورند ...
البته اینکه از انرژی ما تغذیه میکنند نیاز به اثبات داره ... این عقیده غربیاس
(۸/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۳)وحید110 نوشته است: [ -> ]انرژی؟!!
نه نوع خاصی از ماده هستند . مرگ و میر دارند غذا میخورند ...
البته اینکه از انرژی ما تغذیه میکنند نیاز به اثبات داره ... این عقیده غربیاس
البته من قصد ندارم از این فرضیه که میگه اینا انرژین دفاع کنم ولی منظورشون این بود که چون روایت شده از دود بی رنگ آتش هستند این فرضیه مطرح شده
مقصود فقط روشن سازی بود ولا غیر
خوب دود بیرنگ اتش برای تمثیل اون زمان هست . انرژی وجودش وابسته به ماده هست . هوا هم ماده هست ولی ناپیدا . همون دود هم ماده هست .
(۸/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۷)وحید110 نوشته است: [ -> ]خوب دود بیرنگ اتش برای تمثیل اون زمان هست . انرژی وجودش وابسته به ماده هست . هوا هم ماده هست ولی ناپیدا . همون دود هم ماده هست .
بله شما صحیح می فرمایید دقیقا به همین دلیل دفاع نکردم
گفته میشه ماده رقیق هستند که در صورت اذن اولیاالله می تونن تمثیل پیدا کنن
نمی دونم الله اعلم
ببخشید اسپم میذارم !
چند ساله (از زمان جلسۀ پرسش و پاسخ با استاد رائفی) که منتظر این سخنرانی بودم. واقعاً سخنرانی جامع و خوبی بود. ممنونم از استاد رائفی پور ... مطالب بسیار خوبی رو بیان کردن ... مخصوصا مطالب آخرالزمانیش (مربوط به طی الارض و جابجایی اجسام).
فقط یه مسئله ای که هست ... استاد رائفی در آخر جلسه فرمودن که اعتقاد ندارن که در آخرالزمان اجنه حضور فیزیکی پیدا میکنن ولی تو سخنرانی دیگه ای یادمه که گفته بودن ... در آخرالزمان هم مثل عصر سلیمان اجنۀ کافر حضور پیدا خواهند کرد ولی اینبار دیگه گردن زده خواهند شد.
بالاخره اجنه حضور بهم میرسانند

یا نه ؟!؟

بله ایشون فرمودن آخر الزمان یعنی زمان ما
اونی ک شما میفرمایید تاریخ مابعد الظهوره

یعنی بعد از ظهور
ابتدای سخنرانی هم فرموده بودن که فقط به دستور اولیاالله هست که مادی میشن مثل حضرت سلیمان(علیه السلام)